Gazete Vatan Logo

Kabine toplanacak mı? Kabine toplantısı ne zaman? Kabine gündeminde hangi konular var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor. Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Kritik gündemle toplanacak Kabine toplantısında, ekonomiye yönelik atılacak adımlar masada olacak. Adalet Bakanı Bozdağ'ın başörtüsü düzenlemesi ile ilgili sunum yapması beklenirken, toplantıda işçi, memur ve emekliler için yapılacak 2023 zamlarına ek olarak verilecek refah payının da görüşüleceği tahmin ediliyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte 7 Kasım 2022 Kabine toplantısı gündemi!

Kabine toplanacak mı? Kabine toplantısı ne zaman? Kabine gündeminde hangi konular var?

Kabine toplanıyor. Milyonların gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısında olacak. Masada ekonomiden, başörtüsü düzenlemesine, işçi, emekli, ve memurun zammına ek verilecek refah payı ile ilgili gelişmeler olacak.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beştepe'de gerçekleştirilecek Kabine toplantısının saat 16.00’da yapılması planlanıyor. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan millete sesleniş konuşması yapacak.

7 KASIM 2022 KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİNDE HANGİ KONULAR VAR?

Kabinenin masasında enflasyonla mücadele gündemin ilk sırasında yer alacak. Enflasyonla mücadelede alınan tedbirler ve bu zamana kadar alınan önlemlerin genel bir değerlendirmesi yapılacak.

İşçi, memur ve emekliler için 2023 zamlarına ek verilmesi planlanan refah payının da gündeme alınacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca, Adalet Bakanı Bozdağ'ın başörtüsü düzenlemesine ilişkin bir sunum yapması beklenirken, dış politika ile ilgili görüşmelerin de yapılması bekleniyor.