Johnny Deep

Johnny Deep

Son dakika johnny deep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan johnny deep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını johnny deep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Johnny Deep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan johnny deep gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 johnny deep haberi bulunmuştur. Tüm johnny deep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Johnny Depp, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı!
Johnny Depp, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı! Johnny Depp, 2012'den beri içinde yer aldığı rock grubu olan Hollywood Vampires ile geçtiğimiz akşam Life Park İstanbul'da hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Konserin en özel anı ünlü aktör Johnny Deep’in doğum gününü kutlamak için binlerce hayranının hep bir ağızdan mutlu yıllar şarkısını söylemesi oldu.
11.06.2023 Magazin
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme!
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme! 'Karayip Korsanları' sersinin yıldızı Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı milyonlarca dolarlık dava geçen ayın başında sona erdi; ancak Heard'ün ve ekibi, Depp lehine çıkan kararın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. 43 sayfalık muhtırada bir jüri üyesiyle ilgili dikkat çeken ifadeler yer alırken; Yargıç Penney Azcarate'nin, Heard'ün ekibinin itirazlarıyla ilgili kararı ortaya çıktı. İşte detaylar...
14.07.2022 Magazin
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje...
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje... 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp’in beyaz perdeye dönüyor. Ünlü oyuncunun, yeni film projesi belli oldu.
8.07.2022 Magazin
Engin Akyürek 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi
Engin Akyürek 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan oyuncu Engin Akyürek, Kaçış dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Akyürek, Johnny Deep ve Adam Lambert'ı geride bırakarak 'dünyanın en yakışıklı erkeği' seçildi.
4.01.2022 Magazin
Sular durumuyor! Johnny Depp vazgeçmeyecek
Sular durumuyor! Johnny Depp vazgeçmeyecek Johnny Depp'in, kendisini eski eşi Amber Heard'a şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı davada sonuç ne olursa olsun, Depp'in vazgeçmeyeceği konuşuluyor.
31.08.2020 Magazin
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor? Wayfair iddialarının ardından, adrenochrome konusu da ülke gündemi arasındaki yerini aldı. ABD'li oyuncu Sandra Bullock'un çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmesinin ardından gündeme gelen konu, Wayfair skandalı sonrası yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Adrenochrome nedir? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
13.07.2020 Gündem
Johhny Depp’ten eski eşine şok suçlama: Yatağın ortasında buldum
Johhny Depp’ten eski eşine şok suçlama: Yatağın ortasında buldum Hollywood'un olaylı çifti Johhny Depp ve Amber Heard'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Boşanma belgelerine giren ifadelere göre Depp, bir tartışma sonrası eşinin kendisinden intikam almak için seçtiği inanılmaz yöntemi açıkladı.
16.08.2018 Dünya
Moraller bozuk
Moraller bozuk 26 Mayıs’ta Türkiye’de vizyona girecek olan ‘Karayip Korsanları’ serisinin 5. filmi ‘Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’ın Çin ve Paris’ten sonra üçüncü galası önceki gün Los Angeles’da yapıldı.
19.05.2017 Magazin
Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı filmi yeni fragman
Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı filmi yeni fragman Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı filmi yeni fragman
7.02.2017 Sinema-Dizi
Amber Heard'ın keyfi yerinde!
Amber Heard'ın keyfi yerinde! Johnny Depp'le yaşadığı çalkantılı boşanma süreciyle adından söz ettiren aktris Amber Heard, önceki gün Los Angeles'ta öğle yemeği çıkışında görüntülendi.
13.12.2016 Magazin
Seksi oyuncu Amber Heard setlere döndü!
Seksi oyuncu Amber Heard setlere döndü! Oyuncu Johnny Depp’ten olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard, yeni filminin İzlanda’daki setinde objektiflere takıldı.
13.10.2016 Magazin
Brad Pitt'e Johnny Deep darbesi
Brad Pitt'e Johnny Deep darbesi Angelina Jolie'nin ayrılık kararı alması nedeniyle bunalıma giren Brad Pitt'e Johnny Depp darbesi...
6.10.2016 Magazin
'Karayip Korsanları 5'in fragmanında Johnny Depp sürprizi!
'Karayip Korsanları 5'in fragmanında Johnny Depp sürprizi! Merakla beklenen Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi olan 'Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz'ın yeni fragmanında serinin baş karakteri korsan Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Depp'in hiç görünmemesi hayranlarını hem üzdü hem de şaşkınlığa uğrattı.
4.10.2016 Kültür Sanat
Amerikalı oyuncu Heard boşanma tazminatını bağışlıyor
Amerikalı oyuncu Heard boşanma tazminatını bağışlıyor Amerikalı oyuncu Amber Heard, ünlü yıldız Johnny Depp'den alacağı 7 milyon dolar boşanma tazminatını yardım kuruluşlarına bağışlayacağını söyledi.
19.08.2016 Magazin
Eşini yastıkla boğmaya çalışmış
Eşini yastıkla boğmaya çalışmış Hollywood yıldızı aktör Johnny Depp ve model eşi Amber Heard’ın boşanma kararı almasının ardından çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi...
3.06.2016 Magazin
Johnny Deep'in eşine şok suçlama
Johnny Deep'in eşine şok suçlama Ünlü Amerikalı oyuncu Johnny Depp'in eşi Amber Heard, çifte ait iki ev köpeğini kaçak olarak Avustralya'ya sokmakla suçlandı...
16.07.2015 Magazin
Johnny’le oradan kaçacağız
Johnny’le oradan kaçacağız Johnny Deep ile evlenen Amber Heard, ünlü şovmen Jimmy Falcon’un konuğu oldu...
23.06.2015 Magazin
Bakın Türk Johnny Deep!
Bakın Türk Johnny Deep! Seksi şarkıcı Juliette Lewis'in yanındaki Türk kim?
23.05.2015 Magazin
Johnny Depp fena yaralandı
Johnny Depp fena yaralandı KARAYİP Korsanları filminin devam filmi çekimi kararından sonra gözler film setine kitlendi...
11.03.2015 Magazin
Sinemada komedi tercih ediyorum
Sinemada komedi tercih ediyorum Fotoğraflar: Barış AcarlıNaz Elmas, Filinta isimli diziyle ekranlara dönüyor...
11.10.2014 Arşiv
Johnny Deep'li 'Mortdecai' filmi..
Johnny Deep'li 'Mortdecai' filmi.. Johnny Deep'li 'Mortdecai' filmi 6 Şubat 2015'te sizlerle...
19.08.2014 Sinema-Dizi
İyi bir menajerim olsa Brad Pitt gibi olurdum
İyi bir menajerim olsa Brad Pitt gibi olurdum Brooke Shields’le başrolü paylaştığı 1980 yapımı “Mavi Göl” filmiyle dünyaca ünlenen Christopher Atkins (53), ameliyatsız yüz gerdirme operasyonu için Türkiye’deydi...
18.07.2014 Arşiv
Sevgilisine ada alacak!
Sevgilisine ada alacak! Satın alacağı o adada evlenecekler...
27.04.2014 Magazin
Evrim (Transcendence) Film Fragmanı
Evrim (Transcendence) Film Fragmanı Johnny Deep´li Evrim (Transcendence) filmi 30 Mayıs’da sinemaseverlerle buluşacak…
16.04.2014 Sinema-Dizi
Johnny Deep'ten şaşırtan hareket!
Johnny Deep'ten şaşırtan hareket! Ünlü oyuncu Johnny Depp katıldığı stand up programında sunucu Jimmy Kimmel'ı dudağından öptü. İzleyenlerin şaşkınlık içinde kaldıkları o anlar...
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Johnny Deep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki johnny deep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.