Jessica May

Jessica May

Son dakika Jessica May haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jessica May ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jessica May haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jessica May

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jessica may gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 jessica may haberi bulunmuştur. Tüm jessica may haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jessica May'in ehliyet isyanı! Sosyal medyada paylaştı
Jessica May'in ehliyet isyanı! Sosyal medyada paylaştı 2018’de fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile evlenen, 2022 yılında Türk vatandaşı olan Jessica May yaşadığı ehliyet sorununu sosyal medyada paylaştı.
15.04.2023 Magazin
Jessica May: İlk görüşte aşık olanlardanım
Jessica May: İlk görüşte aşık olanlardanım Brezilyalı oyuncu Jessica May, fotoğrafçı Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.
7.03.2023 Magazin
Jessica May: Bol bol muhlama yedim
Jessica May: Bol bol muhlama yedim Geçtiğimiz yıl mart ayında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May ile eşi Hüseyin Kara, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Magazin
Jessica May makyajsız görüntülendi! 'Beni yakaladınız'
Jessica May makyajsız görüntülendi! 'Beni yakaladınız' Rol aldığı diziler ile Türkiye'de şöhreti yakalayan ve Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu May, "Beni makyajsız yakaladınız, umarım kötü görünmüyorumdur" ifadelerini kullandı.
10.12.2022 Magazin
Jessica May deniz ve güneşin tadını çıkarttı!
Jessica May deniz ve güneşin tadını çıkarttı! 'Yeni Gelin' dizisi ile Türkiye'de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olmuştu. 28 yaşındaki güzel, fotoğrafçı eşi ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Fit haliyle dikkat çeken May'i, Hüseyin Kara iskelede havluyla bekledi.
22.06.2022 Magazin
'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi
'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkt çeken 'Afara' programı, canlı yayınlanan sekizinci bölümüyle Kanal D’de izleyicisiyle buluştu.
4.06.2022 Televizyon
‘Yeni Gelin’in Bella'sı Jessica May Türk vatandaşı oldu! 'Türkiye ikinci vatanım'
‘Yeni Gelin’in Bella'sı Jessica May Türk vatandaşı oldu! 'Türkiye ikinci vatanım' ‘Yeni Gelin’ (2017-2018) dizisiyle Türkiye’de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz mart ayında Türk vatandaşı olmuştu. Elinde Türk kimliğiyle basın mensuplarına poz veren genç oyuncu, son derece gururlu olduğunu söyledi.
3.06.2022 Magazin
Ali Sunal: Videoyu görünce o anları hatırladım, biraz duygulandım
Ali Sunal: Videoyu görünce o anları hatırladım, biraz duygulandım Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce şarkıcı Fatih Ürek'le beraber, bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral olmuştu. Bebek'te objektifkere takılan yakın arkadaşlar Doğa Rutkay ve Ali Sunal, merhum sanatçının duygulandıran videosu hakkında konuştu.
26.03.2022 Magazin
Jessica May: ‘Torpille almışsın’ diyenler oldu, polis evimize geldi
Jessica May: ‘Torpille almışsın’ diyenler oldu, polis evimize geldi 11 yıldır Türkiye’de olmasına rağmen dört sene önce evlendiğinde Türk vatandaşlığına başvuran Jessica May, “11 yıldır Türkiye’deyim. Evlenmeden önce bir ev ya da başka bir şey satın alıp, vatandaşlık kazanabilirdim. Ama ben vatandaşlığı satın almak değil, hak etmek istiyordum. O yüzden bekledim.” dedi ve samimi açıklamalarda bulundu.
26.03.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
Jessica May senelerdir beklediği hayaline kavuştu!
Jessica May senelerdir beklediği hayaline kavuştu! Oyuncu Jessica May'den güzel haber geldi. Hüseyin Kara’yla evli olan ünlü oyuncu dün Türk vatandaşlığına geçti ve kimliğine kavuştu.
17.03.2022 Magazin
Jessica May: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığım yolda
Jessica May: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığım yolda 2018 yılında dünya evine girdiği Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Brezilyalı oyuncu Jessica May, İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı sonrası sokak hayvanlarını unutmadı. Uzun yıllardır devam eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı süreci hakkında konuşan Jessica May, sürecin zorluğundan bahsetti.
27.01.2022 Magazin
Jessica May'e eşinden dudak uçuklatan sürpriz!
Jessica May'e eşinden dudak uçuklatan sürpriz! Geçtiğimiz günlerde 28'inci yaşına giren Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May, eşi Hüseyin Kara'nın doğum günü için yaptığı sürprizle adeta mutluluktan havalara uçtu.
14.12.2021 Magazin
Balçiçek'le Sohbete Geldik 40. bölüm fragmanı!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 40. bölüm fragmanı! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter, bu hafta güzel oyuncu Jessica May, Hayrettin ve Prof. Dr. Kürşat Bozkurt'u ağırlıyor!
26.08.2021 Televizyon
Jessica May soluğu Rize'de aldı! Misafirleri için kestane pişirdi
Jessica May soluğu Rize'de aldı! Misafirleri için kestane pişirdi Jessica May, aşılamaların başlamasıyla soluğu eşi Hüseyin Kara’nın memleketi Rize’de aldı. May, misafirleri için sobada kestane pişirdi.
6.02.2021 Magazin
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak!
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak! Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 11. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenen diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. Kırmızı Oda'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, usta oyucu Sema Keçik'in hayat verdiği, çocuk yaşta evlendirilen ve yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi'nin hikayesi ekranlara gelecek. Peki, Kırmızı Oda 11. bölümde neler olacak? İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ve diziden detaylar...
13.11.2020 Gündem
Jessica May: Ülkemiz ve çocuklar için dualar ettim
Jessica May: Ülkemiz ve çocuklar için dualar ettim Jessica May, Ürgüp’te tura çıktı ve bir ağaca nazar boncuğu astı.
31.10.2020 Magazin
Kışlık alışveriş!
Kışlık alışveriş! Jessica May, Aqua Florya AVM’de görüntülendi.
31.08.2020 Magazin
Jessica May: Resmen büyülendim
Jessica May: Resmen büyülendim 2018 yılında Rizeli Hüseyin Kara ile nikah masasına oturan Brezilyalı oyuncu Jessica May, kökeninin Kapadokya olduğunu söyledi
27.08.2020 Magazin
Jessica May'den sahilde futbol şov!
Jessica May'den sahilde futbol şov! Brezilyalı oyuncu Jessica May, eşi Hüseyin Kara’yla Bodrum tatiline çıktı.
29.06.2020 Magazin
Bayramın coşkusu Çarkıfelek’te yaşanıyor
Bayramın coşkusu Çarkıfelek’te yaşanıyor Çarkıfelek “bayram özel” bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.
24.05.2020 Gündem
Bu akşam (20 Nisan) Çukur var mı? 93. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam (20 Nisan) Çukur var mı? 93. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman? Corona virüsü nedeniyle dizi setlerine verilen ara sona eriyor. Birçok sezon dizisi çevrimiçi olarak yayınlanmaya başlıyor. Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, ‘Çukur’ dizisi de evde çekilen, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, Bu akşam Çukur var mı? Çukur ne zaman oynayacak? 20 Nisan Show TV yayın akışı…
20.04.2020 Gündem
Jessica May eşiyle memleketine uçtu
Jessica May eşiyle memleketine uçtu Brezilyalı oyuncu Jessica May, önceki gün fotoğrafçı eşi Hüseyin Kara ile memleketi Brezilya'ya uçtu. May, uçakta eşiyle çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
18.12.2019 Magazin
Jessica’yı muhlama ile besliyor!
Jessica’yı muhlama ile besliyor! Brezilyalı oyuncu Jessica May ile fotoğrafçı eşi Hüseyin Kara önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendiler.
18.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jessica May ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jessica may haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.