Jens Stoltenberg

Jens Stoltenberg

Son dakika jens stoltenberg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jens stoltenberg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jens stoltenberg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jens Stoltenberg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jens stoltenberg gelişmeleri de dahil olmak üzere 809 jens stoltenberg haberi bulunmuştur. Tüm jens stoltenberg haberleri aşağıda listelenmiştir.
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı!
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı! Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün (NATO) 75’inci yıldönümü, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda kutlandı. Kutlamaya, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Dışişleri Bakanları katılım gösterdi. Ayrıca kutlama kapsamında pasta kesildi.
4.04.2024 Vatan TV
İsveç NATO'nun 32. üyesi oldu
İsveç NATO'nun 32. üyesi oldu İsveç, 18 Mayıs 2022'de NATO'ya üyelik başvurusu yapmıştı. Bugün katılım belgelerini ABD'ye teslim eden İsveç, NATO'nun 32'nci üyesi oldu.
7.03.2024 Dünya
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: Türkiye NATO’nun güney kanadı için önemli
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: Türkiye NATO’nun güney kanadı için önemli NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’nin NATO’nun güney kanadı için önemli bir müttefik olduğunu söyledi.
15.02.2024 Dünya
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya yönelik silah ve mühimmat yardımları konusundaki açıklamasında Türkiye’yi örnek gösterdi.
7.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
26.01.2024 Gündem
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: NATO'ya katılmayı dört gözle bekliyoruz
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: NATO'ya katılmayı dört gözle bekliyoruz İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, İsveç’in NATO'ya katılım protokolünün TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “NATO'ya katılmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.
26.12.2023 Dünya
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.10.2023 Gündem
Bakan Fidan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü
Bakan Fidan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştü.
23.09.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan kritik görüşme
Bakan Fidan'dan kritik görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
23.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! Liderlerle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! Liderlerle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu temasları çerçevesinde New York’taki Türkevi’nde Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüştü.
19.09.2023 Gündem
NATO’dan Rusya’ya kınama mesajı
NATO’dan Rusya’ya kınama mesajı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesini kınadı.
17.07.2023 Dünya
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Guterres'e tahıl anlaşmasının devam etmesini isteyen mektup gönderdiğini belirtti. NATO'dan da Rusya'nın kararıyla ilgili açıklama geldi. Guterres ise “Rusya’nın Karadeniz girişiminin uygulanmasına son verme kararından derin üzüntü duyuyorum” ifadelerini kullanarak, "Yüz milyonlarca insan açlıkla karşı karşıya" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi tahıl koridoru kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
17.07.2023 Ekonomi
Bakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü
Bakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede, NATO Vilnius Zirvesi kararları takibi ele alındı.
14.07.2023 Gündem
Stoltenberg: Vilnius, NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor
Stoltenberg: Vilnius, NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor Litvanya’da NATO-Ukrayna Konseyi'nin açılış toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ortak basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, “Vilnius'ta alınan kararlar NATO ile Ukrayna arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcına işaret etmektedir” dedi.
12.07.2023 Dünya
Beyaz Saray: Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti
Beyaz Saray: Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile vardığı anlaşmadan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettiğini duyurdu.
11.07.2023 Dünya
Stoltenberg: Koşullar yerine getirilince Ukrayna’yı davet edeceğiz
Stoltenberg: Koşullar yerine getirilince Ukrayna’yı davet edeceğiz Litvanya'daki NATO zirvesi sonrası NATO Genel Sekreteri Stoltenberg açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, 'Ukrayna NATO'ya üye olacak mı?' sorusuna da yanıt verdi.
11.07.2023 Dünya
Emine Erdoğan, Litvanya'da lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Litvanya'da lider eşleriyle bir araya geldi NATO Liderler Zirvesi kapsamında Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a refakat eden eşi Emine Erdoğan, lider eşleriyle birlikte Litvanya Ulusal Sanat Müzesi’ni ziyaret etti.
11.07.2023 Gündem
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. bugünkü temasları çerçevesinde önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ardından da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan daha sonra Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Öte yandan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvenin açılışında kürsüye çıktı, "Bugün birçok karar alacağız, ittifakımızı daha da güçlendirmek için" dedi.
11.07.2023 Gündem
İsveç NATO üyesi mi? NATO üyesi ülkeler hangileri, Türkiye İsveç’in NATO üyeliğini onayladı mı?
İsveç NATO üyesi mi? NATO üyesi ülkeler hangileri, Türkiye İsveç’in NATO üyeliğini onayladı mı? Türkiye İsveç NATO mutabakata vardı mı, İsveç NATO üyesi mi? İsveç’in yakın zamanda NATO üyesi olup olmayacağına ilişkin belirsizlik sona erdi. Vilnius Zirvesi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg arasında yapılan üçlü görüşme yapıldı, görüşme sonrası İsveç NATO üyeliği konusu kesinlik kazandı. Peki, NATO üyesi ülkeler hangileridir, Türkiye İsveç’in NATO üyeliğini onayladı mı?
11.07.2023 Gündem
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu Türkiye NATO için kararını verdi. Vilnius'taki NATO zirvesinden bir gün önce kente giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri ile görüştü. Görüşmenin ardından İsveç'in üyeliğine yeşil ışık yakıldı. Türkiye'nin kararı kısa sürede dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. ABD'nin önce gelen gazetelerinden New York Times karar sonrası dikkat çeken bir F-16 yorumunda bulundu. Yunan basını ise 'Erdoğan yeşil ışık karşılığında ne aldı' sorusunu sordu ve Türkiye'nin elde ettiği kazanımları yazdı.
11.07.2023 Gündem
Türkiye'den İsveç'in NATO üyeliğine vize! Söz şimdi TBMM'de
Türkiye'den İsveç'in NATO üyeliğine vize! Söz şimdi TBMM'de İsveç’in yakın zamanda NATO üyesi olup olmayacağına ilişkin belirsizlik Vilnius Zirvesi sonrası çözüme kavuştu. İsveç, Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecine güçlü destek taahhüdünde bulunurken Türkiye de İsveç’in katılım protokolünü mümkün olan en kısa sürede TBMM’ye sevk etmeyi ve onaylanmasını sağlamayı kabul etti.
11.07.2023 Gündem
Türkiye'nin İsveç kararı dünya basınının gündeminde
Türkiye'nin İsveç kararı dünya basınının gündeminde Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin verdiği karar hem zirveye hem de dünya gündemine damgasını vurdu. Yabancı basın bu kritik gelişmeyi ilk haber olarak verdi.
10.07.2023 Gündem
ABD Başkanı Biden'dan Türkiye'nin İsveç kararına ilk yorum
ABD Başkanı Biden'dan Türkiye'nin İsveç kararına ilk yorum ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye'nin İsveç'in NATO'ya katılım protokollerini TBMM'ye sevk etme kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.
10.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jens Stoltenberg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jens stoltenberg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.