Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 43 bin 556 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
22.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri: Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri: Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da 'Gençlik Buluşmaları' programına katıldı. Gençlik Buluşması'nda tahıl koridoru ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Putin 'tahılı bilabedel gönderiyorum' dedi. Biz de 'fabrikalarımızda una çevirir fakir Afrika ülkelerinde göndeririz' dedik" açıklamasını yaparak Karadeniz tahılının yüzde 44'ünün Avrupa ülkelerine gönderildiğini belirterek bu sayının dengeleneceğini sözlerine ekledi. 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Masacıların, nasıl bir Türkiye vaat ettiğini hepiniz görüyorsunuz. Ne diyorlar, hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, hepsi bakanlık alacakmış. Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir, cehalettir" açıklamasını yaptı.
15.01.2023 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Enişte ile baldız arasında cinsel istismar davası! Son kararı Yargıtay verecek
Enişte ile baldız arasında cinsel istismar davası! Son kararı Yargıtay verecek İzmir'de, baldızı T.T.'yi (20) taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 5 yıl 7 ay hapis cezası alan G.T. (35) hakkındaki karar, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, beraatine karar verildi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 20'nci Ceza Dairesi'nin verdiği kararda, T.T.'nin ifadelerinde çelişkiler bulunduğu, o dönem eniştesiyle ablası arasında mal paylaşımı konusunda çekişmeli boşanma davası başlaması nedeniyle G.T. ile menfaat çatışması yaşadıkları kaydedildi. T.T'nin avukatı, karara itiraz ettiklerini ve dosyanın Yargıtay'da incelenip son kararın verileceğini söyledi.
3.05.2022 Yaşam
4 milyon liralık altın toplayıp kaçan kuyumcu tutuklandı! 'Paralarını ödeyebilirim, gayrimenkullerim var'
4 milyon liralık altın toplayıp kaçan kuyumcu tutuklandı! 'Paralarını ödeyebilirim, gayrimenkullerim var' İzmir'in Bornova ilçesinde yüksek kar vaadiyle müşterilerinden yaklaşık 4 milyon liralık altın toplayıp, ortadan kaybolduğu öne sürülen kuyumcu Varol Şen, avukatlarıyla birlikte savcılığa gidip, teslim oldu. Şen, ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
28.03.2022 Yaşam
Babadan öz kızlarına iğrenç istismar! Anne her şeyi itiraf etti: Kızımın iç çamaşırına...
Babadan öz kızlarına iğrenç istismar! Anne her şeyi itiraf etti: Kızımın iç çamaşırına... İzmir'de iki kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Serkan Erdoğan ile boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı eski eşini tabancayla yaralayan Asya Dizlek hakim karşısına çıktı. Erdoğan üzerine atılan suçlamaların iftira olduğunu savunurken, Dizlek ise "Cinsel istismarı öğrendikten sonra bana, 'Madem öğrendin üçünüz dediklerimi yaparsınız' dedi. Ben bağırmaya başlayınca darp etmeye başladı. Silahı alıp can havliyle ateş ettim. Ben yapmasam o beni ve kızlarımı öldürecekti" dedi.  
3.03.2022 Gündem
Dayı cinayetinde sır 31 yıl sonra ortaya çıktı! 'Anneni başka türlü seviyorum'
Dayı cinayetinde sır 31 yıl sonra ortaya çıktı! 'Anneni başka türlü seviyorum' İzmir'in Selçuk ilçesinde, 2019 yılında işlenen cinayetin ardından 'cinsel istismar' iddiası çıktı. Dayısı Mustafa Ç.'yi, 31 yıl önce annesine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle öldürdüğünü öne süren B.S. (19), 10 yıl hapse çarptırıldı. İtiraz üzerine karar, istinafta bozularak 'eksik ceza tayini' gerekçesiyle tekrar mahkemeye gönderildi.
3.07.2021 Yaşam
İkiz kız çocuğuna cinsel saldırı davasında flaş karar!
İkiz kız çocuğuna cinsel saldırı davasında flaş karar! Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 10 yaşındaki ikiz kız kardeşler E.K. ve M.K.'nin, anneleri B.T., onun sevgilisi G.A. (43), G.A.'nın oğlu U.A. (17) ve onun arkadaşı S.B. (17) tarafından cinsel istismar uğradıkları gerekçesiyle açılan davanın 3'üncü duruşmasında, son tutuklu sanık G.A. da tahliye edildi. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) avukatlarından Yeşim Aydın, karara tepki göstererek, "Mahkeme tahliye gerekçesini, çocukların ifadelerini değiştirmeleri olarak açıklıyor. Çocuklar da 'Biz hep kurum bakımında, annemiz de cezaevinde kalacak. Biz annemizin bu şekilde cezaevine kalmasını istemiyoruz" korkusu oluşmuş. Çocuk kalbiyle böyle ifade değişikliği olmuş. Ancak mahkemenin, çocukların kendi el yazılarıyla beyanları varken, sanıkları serbest bırakması anlaşılır bir durum değil" dedi.
2.07.2021 Yaşam
15 yaşındaki kızını taciz etmişti! İstismarcı baba Antalya'da tutuklandı
15 yaşındaki kızını taciz etmişti! İstismarcı baba Antalya'da tutuklandı İzmir'de, bir sosyal medya uygulaması üzerinden yaptığı canlı yayında 15 yaşındaki kızı İ.Y.'ye cinsel istismarda bulunup, uygunsuz sözler sarf eden H.Y., Antalya'da gözaltına alınmıştı. İ.Y. ise devlet korumasına alındı. Başsavcılık'tan yapılan açıklamaya göre istismarca baba tutuklandı.
16.03.2021 Gündem
İğrenç olay! Öz anne istismara sessiz kaldı!
İğrenç olay! Öz anne istismara sessiz kaldı! İzmir’de yaşayan baba M.G., engelli kızlarının istismara uğradığını bildiği halde istismarcı yeğeninden şikayetçi olmadığı iddiasıyla eşi A.G.’ye ayrı bir dava açtı. İstismarı gerçekleştiren sanığa 30 yıl hapis cezası verilirken, anne de olayı örtbas ettiği iddiasıyla ayrıca yargılanıyor. Eşine boşanma davası da açan baba M.G., kızının velayetini almak istiyor.
19.10.2020 Yaşam
Bakan Soylu'dan Musa Orhan'la ilgili flaş açıklama: Cenaze bizim cenazemizdir
Bakan Soylu'dan Musa Orhan'la ilgili flaş açıklama: Cenaze bizim cenazemizdir Batman’da bir genç kıza tecavüzle suçlanıp serbest bırakılan Musa Orhan, kamuoyundan tepki yağınca tutuklandı. Orhan’ın, hayatını kaybeden genç kızı, ‘Eğer birine söylersen seni öldürürüm’ diye tehdit ettiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a konuştu.
20.08.2020 Gündem
Bakan Soylu, o iddialara cevap verdi: Tövbe. Olur mu öyle şey
Bakan Soylu, o iddialara cevap verdi: Tövbe. Olur mu öyle şey Çeşme'de darp edildiği iddia edilen top model Daria Kyryliuk olayında sular durulmuyor. Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın görevden alınması sonrası ortaya atılan iddialara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cevap verdi.
6.08.2020 Gündem
İntikam almak için kendi kızlarını istismar ettiler!
İntikam almak için kendi kızlarını istismar ettiler! Aydın'da, T.A.'ya (26) cinsel istismarda bulunduğu, olay anını kaydederek bu görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 28 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan M.T.'nin, intikam almak için eşi F.T. ile yaptığı kan dondurucu plan ortaya çıktı.
6.03.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir" açıklamasında bulundu. Erdoğan; "Liderler ile görüşmeyen tek isim Erbakan hocamdır" dedi. Erdoğan, İdlib harekatı konusunda da sert açıklamalarda bulunarak, "Türkiye kendi harekat planını hazırladı. İdlib harekatı bir an meselesidir, bir gece ansızın girebiliriz" ifadelerini kullandı.
19.02.2020 Siyaset
Şeref Ayyıldız'ın cezası belli oldu
Şeref Ayyıldız'ın cezası belli oldu Maltepe Askeri Lisesi'nde öğrencilerine dünyaca ünlü "Game Of Thrones-Taht Oyunları" dizisini izlettiği gerekçesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarılan subayların yargılanmasının yolunu açan eski Askeri Yargıtay üyesi Şeref Ayyıldız, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
14.01.2020 Gündem
İstanbul’da ikinci Palu ailesi skandalı!
İstanbul’da ikinci Palu ailesi skandalı! Babası ve ağabeyinden yıllarca cinsel istismar ve işkence gördüğünü iddia eden genç kız, savcılığa başvurdu. Ayrıca ailenin 1,5 yaşındaki çocuklarını da öldürüp gömdükleri ortaya çıktı.
10.01.2020 Yaşam
Bakanlık açıkladı: Bin 668 terörist öldürüldü
Bakanlık açıkladı: Bin 668 terörist öldürüldü Son dakika gelen bilgilere göre; İçişleri Bakanlığınca 2019'da düzenlenen operasyonlarda, 134'ü sözde üst düzey olmak üzere toplam bin 668 terörist etkisiz hale getirildi.
31.12.2019 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den seçim tahmini
MHP lideri Bahçeli'den seçim tahmini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerine ilişkin, "Bugüne kadar 5 defa bir araya geldik. Saat 16.00'da 40 ya da 50 dakika ama bazı konularda kararlar alındıktan sonra bizden uygulamada hata olmaz. Sayın Cumhurbaşkanından da...Cumhurbaşkanı ile bizler arasındaki bu 5 diyalog dahi yaklaşmayı ve kanka olmayı gerektirdi. Şu an kanka halindeyiz." dedi. Bahçeli ayrıca, Cumhur İttifakı'nın mahalli idareler seçimleri sonrasında inancım odur ki oyu yüzde 52'nin üzerinde olacaktır" tahmininde bulundu.
23.03.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli'den Mansur Yavaş çıkışı!
MHP Lideri Bahçeli'den Mansur Yavaş çıkışı! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı bir televizyon programında Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu şahıs CHP adaylığından çekilmelidir." ifadelerini kullandı.
20.03.2019 Siyaset
36 yıl ile yargılanan cinsel istismar sanığına beraat!
36 yıl ile yargılanan cinsel istismar sanığına beraat! İzmir'de 2 yıl önce 16 yaşında olan M.A.'yı günlük kiralanan bir evde zorla tutarak cinsel istismarda bulunduğu ve o anları sosyal medyadan canlı yayınla paylaştığı iddiasıyla 24 yıldan 36 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Abdülmecit G. (24), beraat etti. Duruşmada M.A., "Beni öpmesini istiyordum ama dokunmasını istemiyordum" diye ifade verdi.
20.11.2018 Yaşam
Evli polisten küçük çocuğa iğrenç taciz
Evli polisten küçük çocuğa iğrenç taciz 7 yaşındaki küçücük bir kız çocuğunu defalarca taciz ettiği iddiasıyla yargılanan İzmir’de görevli polis memuru Oğuz Kadir G’ye 24 yıl hapis cezası verildi. Kararla rahatlayan mağdur aile, şimdi R.S.Y’nin psikolojisini düzeltmek için çaba harcıyor.
31.10.2018 Yaşam
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimde İstanbul'da aday çıkarmayacaklarını belirterek şöyle konuştu: "MHP İstanbul’da bir aday çıkartarak kendi kendini kandırarak Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez" dedi.
20.09.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sabuncubeli Tünelleri'nin açılış töreninden sonra programa katılan Yıldırım, "Kandil operasyonunun nihai hedefinin PKK terör örgütünü Türkiye'ye bir daha zarar vermeyecek şekilde tamamen etkisiz hale getirmek olduğunu belirterek, "Bizim başkalarının topraklarında herhangi bir gözümüz yok. Bizim amacımız sınırlarımız dışında ülkemizi taciz eden, insanlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden terör örgütünü yok etmek." dedi.
11.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri