İzmir-İstanbul

İzmir-İstanbul

Son dakika İzmir-İstanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir-İstanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir-İstanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir-İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir-istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.098 izmir-istanbul haberi bulunmuştur. Tüm izmir-istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı...
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı... CHP, genel seçimlerinde yaşadığı hayal kırıklığının tesellisini yerel seçimlerde buldu. Dünkü seçimlerde büyükşehir ve il belediye başkanlığı sayısını artıran CHP, Ankara’da Mansur Yavaş ile “rekor” oy farkına ulaşırken, aday tespiti konusunda en büyük sancıyı yaşadığı Hatay’da AK Parti ile nefes kesen bir yarış yaşadı. Sandıkların yüzde 96’sının açıldığı saat 02.00 itibarıyla, CHP 11 olan mevcut büyükşehir belediye sayısını 14’e yükseltirken, il belediyesi sayısı da 21’e ulaştı. Böylece toplam il belediye sayısı 35’e çıktı. Hatay’ın durumu ise son ana kadar belirsizliğini korudu.
1.04.2024 Gündem
30 büyükşehirde seçim sonuçları
30 büyükşehirde seçim sonuçları Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. 30 büyükşehirde seçim sonuçları da merak ediliyor. İşte il il seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
31.03.2024 Gündem
Futbol Gelişim Projesi 4 ayda 500 bine yakın öğrenciye ulaştı
Futbol Gelişim Projesi 4 ayda 500 bine yakın öğrenciye ulaştı Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TFF arasındaki iş birliğiyle 22 Eylül 2023 tarihinde imzalanan protokolle hayata geçirilen Futbol Gelişim Projesi, şimdiden 500 bine yakın çocuğa ulaştı.
26.01.2024 Adana
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var İzmir merkezli 10 ilde, eş zamanlı operasyonda, sahte araç kiralama siteleri hazırlayıp 111 bin 400 TL dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 28 şüpheli gözaltına alındı.
26.01.2024 Gündem
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
AK Parti'de aday mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı
AK Parti'de aday mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına dair açıklama yaptı. Çelik, "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı" ifadelerini kullandı.
21.12.2023 Gündem
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası Pegasus 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. Pegasus indirimli bilet fiyatlarını açıkladı.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada sadece milli teknoloji hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, özgüven ve iddia sahibi Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Gündem
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı. İzmir - İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve olaydan 81 gün sonra kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39) hakkında 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle Soma 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava görülmeye başladı. Hakim, Üçgül'ün hayatını kaybetmesini gerekçe gösterip, davanın düşürülmesine karar verdi.
18.07.2023 Gündem
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39), otomobilin içerisinde ölü bulundu. Üçgül'ün tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği üzerinde durulduğu ifade edildi.
11.07.2023 Gündem
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
‘Maserati’li polis memuru avukatın bacağını kırdı: Bize dehşeti yaşattı
‘Maserati’li polis memuru avukatın bacağını kırdı: Bize dehşeti yaşattı Polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, İzmir-İstanbul otoyolunda eşine ait Maserati marka otomobiliyle giderken kendisini geçtiği gerekçesiyle Fatih Uzun’un bacağını kırdı. Uzun, “O kadar acımasız ve vahşiydi ki. Bilinçli bir şekilde beni sakat bıraktı. Çocuklarım çığlık çığlığa bağırıyordu. Bize dehşeti yaşattı” dedi.
28.06.2023 Gündem
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: İstanbul 5 yılını kaybetmiş tarihin gerisine düşmüştür
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: İstanbul 5 yılını kaybetmiş tarihin gerisine düşmüştür MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "İzmir İstanbul Ankara başta olmak üzere ilçe ve il belediyelerinin marka değerinde yönetilmesi tarihi önemdedir. İstanbul 5 yılını kaybetmiş tarihin gerisine düşmüş, kaos en büyük kentin önünü kesmiştir." dedi.
20.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 milyon mültecinin kalacağı konutların yapımı da Suriye’de sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 milyon mültecinin kalacağı konutların yapımı da Suriye’de sürüyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara'da Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Hemşehri Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, seçmene rehavet uyarısında bulunarak "Unutmayın en büyük düşmanımız rehavettir, zafer sarhoşluğudur. Biz orayı boş bırakırsak gelir birileri doldurur." dedi. Suriyelilerin geri dönüşü hakkında da konuşan Erdoğan, "Şimdiye kadar 500 bin Suriyeliyi memleketlerine gönderdik. 1 milyon Suriyeliyi Suriye'de iskan edecek konutları yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
24.05.2023 Gündem
Otogarlarda seçim yoğunluğu, ek seferler açıldı! 'Gidiş-dönüş bileti alan çok fazla'
Otogarlarda seçim yoğunluğu, ek seferler açıldı! 'Gidiş-dönüş bileti alan çok fazla' 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için otogarlarda hareketlilik başladı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle firma sahipleri ek sefer koyduklarını belirtti.
13.05.2023 Gündem
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanbul, İzmir ve Bakü'de de bilişim vadileri açılıyor
İstanbul, İzmir ve Bakü'de de bilişim vadileri açılıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca 'Milli Teknoloji Hamlesi' vizyonuyla hayata geçirilen Bilişim Vadisi, Kocaeli'nin ardından İstanbul, İzmir ve Bakü'de de açılıyor.
1.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, canlı yayında yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı sözlerine tepki gösteren Bayraktar, "TEKNOFEST'in ilk gününde 'Tebrik ederim' demek yerine 'Biz Atatürk Havalimanı'nı ABD'li bir şirkete tahsis edeceğiz' ne demek. Cumhurbaşkanımız çıksa 'Bir Türk şirketine tahsis ettim' dese, ne derler? Burayı peşkeş çekiyor derler. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması normal mi?" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete '14 Mayıs' tepkisi: Seçim kirli pazarlıklarla kazanılmıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete '14 Mayıs' tepkisi: Seçim kirli pazarlıklarla kazanılmıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa 897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konut, 61 Dükkan Anahtar Teslim Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine ilişkin önemli mesajlar veren Erdoğan, "Seçim kirli pazarlıklarla kazanılmıyor, seçim önce milletin kalbinde sonra sandıkta kazanılır." ifadelerini kullandı.
16.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir-İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir-istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.