Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir? İtalya’da düzenlenen genel seçimleri sandık çıkış anketine göre aşırı sağcı lider Giorgia Meloni’nin liderliğindeki İtalya’nın Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) kazandı. Peki, Giorgia Meloni kimdir, kaç yaşında, nereli? Giorgia Meloni’nin Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
26.09.2022 Dünya
‘Euro hataydı’ diyen kazandı
‘Euro hataydı’ diyen kazandı Avrupa’nın 3’üncü büyük ekonomisi İtalya’da seçim sonuçları sürpriz oldu. Başbakan Renzi istifa kararı alırken, “Euro bir hataydı ve hata olmaya devam ediyor” diyen Kuzey Ligi tarihi başarı elde etti.
5.03.2018 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzayda nasıl beslendiğini açıkladı
Alper Gezeravcı uzayda nasıl beslendiğini açıkladı Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan canlı bağlantı ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gezeravcı, Türkiye'nin ilk astronotu olması nedeniyle olağanüstü mutlu ve gurur dolu olduğunu belirtti. Gezeravcı, en çok özlediği yemeği de açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır Beşiktaş'ta 2 Aralık'ta yapılması planlanan olağanüstü seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başladı. Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Ahmet Nur Çebi döneminin kapandığını köşesine taşıdı.
31.10.2023 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede birçok önemli görüşmede bulundu. Erdoğan zirve sonrası dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı.
13.07.2023 Gündem
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Alman teknik adam Stefan Kuntz hakkında "Biliyorsunuz bu hocayı ben getirmedim" ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Futbol
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz. Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek." dedi.
19.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Berlusconi geride silinmez izler bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Berlusconi geride silinmez izler bıraktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran'da hayatını kaybeden eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi için İtalyan gazetesinde bir yazı kaleme aldı. Erdoğan, Berlusconi'nin nevi şahsına münhasır bir siyasetçi olduğunu belirterek, "İtalya siyasetini uzun yıllar domine eden Berlusconi'nin geride silinmez izler bıraktığına inanıyorum" dedi.
17.06.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla dünya liderlerinden tebrik telefonları ve mesajları gelmeye devam ediyor.
31.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Sıradaki hayalimiz öncelikle 14 Mayıs’ta şu seçimi Allah'ın izniyle almamız. Bu önemli bir seçim, bir kader seçimi. Gündemi takip ediyorsunuz. Tekrar kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime doğru gidiyoruz ama milletimiz feraset sahibidir. İnşallah 14 Mayıs’ta doğru tercihi yapacak, doğru takdiri yapacak. Allah'ın izniyle sağduyulu hareket edecek” dedi.
12.05.2023 Gündem
İlk oylara diplomatik yolculuk! Bugün sona eriyor
İlk oylara diplomatik yolculuk! Bugün sona eriyor Türk vatandaşlarının 14 Mayıs seçimleri için bulundukları ülkelerdeki temsilciliklerde oy verme işlemi bugün sona eriyor. Yurtdışından ilk oylar da diplomatik kuryelerle Türkiye’ye getirilmeye başlandı.
9.05.2023 Gündem
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanıyla ilgili ABD’li şirket vaadine yanıt verdi. Bakan Varank, "Daha önceki açıklamalarını hatırlayın. 'Havalimanı yapacağız tekrar' diyorlardı. Bundan da vazgeçtiler. Şimdi 'ABD'li şirketi getireceğiz' diyor. Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bir tarafta ülkemiz, milletimiz için ‘Türkiye Yüzyılı’ diyenler var diğer tarafta ülkemizi yüzyıl geri götürmek isteyenler var.” dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Süleyman Soylu oto tamircileriyle birlikte Togg'u inceledi
Süleyman Soylu oto tamircileriyle birlikte Togg'u inceledi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maslak'ta bulunan Atatürk Oto Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Burada ustalarla birlikte Togg'u inceleyen Soylu, "Bunun en iyi ekspertizini yapacaklar, bunun en iyi puanını verecekler, bununla ilgili en iyi testi yapacaklar sizlersiniz. Onun için araba sizindir, dükkan sizin" dedi.
24.04.2023 Gündem
Bakan Varank açıkladı: 2025'ten itibaren ihracata yönelecek
Bakan Varank açıkladı: 2025'ten itibaren ihracata yönelecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı televizyon programında " 10 yıl içerisinde amaç 1 milyon araca ulaşmak. 2025'ten itibaren ihracata yönelecek. Bu kadar ilgi olursa tabi ki fabrikanın kapasitesi yeterli olmaz. Hedefimiz yılda 200 bin otomobil üretmek. Çok hızlı bir şekilde piyasada yol alabilir, dünyada bu aracı satabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
21.04.2023 Ekonomi
YSK onayladı! İşte 14 Mayıs oy pusulası
YSK onayladı! İşte 14 Mayıs oy pusulası 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine bir ay kaldı. Seçimlerde kullanılacak oy pusulaları da belli oldu.
13.04.2023 Gündem
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı YSK 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde yurt dışı seçmen için 27 Nisan'da başlayacak olan oy verme işlemlerinin, hangi temsilciliklerde ve tarihlerde yapılacağı ilan edildi.
12.04.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
Dünya erkekler günü ne zaman, neden kutlanıyor? 19 Kasım Dünya Erkekler Günü sözleri ve Dünya Erkekler Günü mesajları!
Dünya erkekler günü ne zaman, neden kutlanıyor? 19 Kasım Dünya Erkekler Günü sözleri ve Dünya Erkekler Günü mesajları! 19 Kasım Dünya Erkekler Günü nedir, ne zaman ve neden kutlanıyor? Dünya Erkekler Günü, Birleşmiş Milletlerin de desteklediği bir gündür. 2016 yılında pek çok ülke tarafından kabul edilen Dünya Erkekler Günü, 19 Kasım tarihinde kutlanmaktadır. İşte 19 Kasım Dünya Erkekler Günü sözleri ve Dünya Erkekler Günü mesajları...
19.11.2022 Gündem