İtalyan ordusuna ait gösteri uçağı düştü: 1 ölü
İtalyan ordusuna ait gösteri uçağı düştü: 1 ölü İtalya’da hava akrobasi takımı Frecce Tricolori'ye ait uçağın düşerek parçalarının bir araca isabet etmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti.
16.09.2023 Dünya
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı...
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı... İtalya'da radardan kaybolan içinde 4 Türk'ün de bulunduğu helikopterin Cusna Dağı yakınlarında düştüğü belirlendi. İtalyan Ansa haber ajansı az önce helikopterdeki 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.
11.06.2022 Gündem
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor İtalya’nın Lucca kentinden kalkan 4’ü Türk 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin radarla bağlantısı, Alpler’in bir kolu olan Apenin Dağları semalarındayken kesildi. 4 Türk’ün Eczacıbaşı Holding’in yöneticisi olduğu öğrenilirken, İtalyan ekiplerin helikopteri bulma çalışmaları sürüyor.
11.06.2022 Yaşam
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Helikopteri, arama çalışmaları devam ederken İtalyan basını, pilotun telefon sinyalinin bulunduğunu aktardı.
10.06.2022 Gündem
İtalya Hava Kuvvetleri, kaybolan helikopterin arama çalışmalarına katıldı
İtalya Hava Kuvvetleri, kaybolan helikopterin arama çalışmalarına katıldı İtalya’nın Toskana-Emilian Apennines bölgesinde kaybolan ve içinde 4’ü Türk pilot dahil 7 kişinin bulunduğu helikopterin, arama kurtarma çalışmalarına İtalya Ulusal İtfaiyesi ve Ulusal Alp Kurtarma Ekiplerinin yanı sıra İtalya Hava Kuvvetleri de katıldı.
10.06.2022 Dünya
İtalya'ya fuara giden helikopter kayboldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'ya fuara giden helikopter kayboldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Eczacıbaşı Holding'den yapılan açıklamada, "İtalya'ya fuar için giden 4 arkadaşımızın bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır." denildi. Toskana-Emilian Apennines bölgesinde kaybolan ve içinde 4’ü Türk pilot dahil 7 kişinin bulunduğu helikopterin, arama kurtarma çalışmalarına İtalya Ulusal İtfaiyesi ve Ulusal Alp Kurtarma Ekiplerinin yanı sıra İtalya Hava Kuvvetleri de katıldı.
10.06.2022 Gündem
2022'de ikinci kez uzaya gidecek
2022'de ikinci kez uzaya gidecek İtalya'nın uzaya giden ilk kadın astronotu Samantha Cristoforetti'nin gelecek yıl bir kez daha Uluslararası Uzay İstasyonu'na gideceği açıklandı.
4.03.2021 Bilim ve Teknoloji
İtalya'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı
İtalya'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı Ülkede referandumla monarşiden cumhuriyete geçişin 72. yılı kutlandı.
2.06.2018 Dünya
Ve kesinleşti! Türkiye'ye geliyor
Ve kesinleşti! Türkiye'ye geliyor Cumhurbaşkanlığı himayesinde Antalya’da 25-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Eurasia Air Show, yerli savunma sanayii firmalarının yanı sıra, yurt dışından da çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacak.
28.03.2018 Gündem
Pentagon'dan İncirlik açıklaması
Pentagon'dan İncirlik açıklaması ABD Savunma Bakanlığı, DAEŞ ile mücadele kapsamında altı F-16 savaş uçağının İncirlik Üssü'ne ulaştığını bildirdi...
9.08.2015 Dünya
Konya’da sivil uçak düştü
Konya’da sivil uçak düştü KONYA’dan kalkan tek motorlu Portekiz tescilli tek motorlu 4 kişilik sivil uçak, Seydişehir İlçesi yakınlarında teknik arıza nedeniyle mecburi iniş yaptı...
29.09.2021 Gündem
İtalyan jetleri havada çarpıştı!
İtalyan jetleri havada çarpıştı! İtalya'da hava kuvvetlerine ait 2 jet, eğitim uçuşu sırasında çarpıştı.
19.08.2014 Dünya
İsrail gazetesinden Türkiye iddiası
İsrail gazetesinden Türkiye iddiası İsrail Hava Kuvvetleri ile Türk Hava Kuvvetleri arasında Akdeniz’deki hava trafiğinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlayan koordinasyon mekanizmasının yeniden kurulduğu bildirildi...
29.09.2021 Gündem
İtalyan pilotları Türk komutanlar eğitecek
İtalyan pilotları Türk komutanlar eğitecek 20 yıl önce uçak veren İtalya, bugün F-16 eğitimi almak için Türkiye'ye geliyor. Türk Hava Kuvvetleri'nin tecrübe sahibi pilotlarının vereceği eğitim 1 yıl sürecek
29.09.2021 Gündem
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Gökyüzünün 3 hayaleti: Kaan, Anka-3, Kızılelma
Gökyüzünün 3 hayaleti: Kaan, Anka-3, Kızılelma 2028’den itibaren sadece Türk Hava Kuvvetleri’nin envanterinde yer alacak milli muharip uçak Kaan, göreve insansız savaş uçakları Anka-3 ve Kızılelma ile kol halinde çıkacak. Kaan, 16 bin 764 metre yükseklik ile saatte 2 bin 200 kilometre hıza çıkabilecek.
3.05.2023 Gündem
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
İngiltere düğmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar
İngiltere düğmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar Sudan'dan gelen sıcak gelişmeler dünya gündeminden düşmüyor. Sudan'daki çatışmalar giderek şiddetlenirken ülkeler de bölgedeki vatandaşlarını ve diplomatlarını tahliye etmek için çalışmalar yürütüyor. İngiliz Hava Kuvvetleri (SAS) dün gerçekleştirdiği film gibi operasyonda diplomatlarını Hartum'dan çıkarmayı başardı. İngiliz askerleri, havaalanına giden 29 kilometrelik yolculukta gruba eşlik etti.
24.04.2023 Dünya
İtalya'da iki askeri uçak havada çarpıştı
İtalya'da iki askeri uçak havada çarpıştı İtalyan Hava Kuvvetleri'ne ait iki uçak, Roma yakınlarında çarpıştı. Kazada iki pilot da hayatını kaybetti.
7.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç’in, başkent Stockholm’de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine gerçekleştirdikleri eylemlerle, Kur’an-ı Kerim’e yönelik provokasyona karşı tedbir alınmamasını eleştirerek, “Bu geldiğimiz noktada İsveç Savunma Bakanı Pal Jonson’un Türkiye’ye 27 Ocak’ta yapacağı ziyaretin önemi de anlamı da kalmadı. Bu nedenle ziyareti iptal ettik” dedi.
21.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı kapsamındaki resepsiyonda liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Kobani’de yuvalanan teröristlere karşı 12 hedefi vurmak suretiyle orada etkisiz hale getirdik. Burada herhangi bir tahdit yok. Bu harekâtın sürekliliği söz konusu. Karadan ve havadan gereken neyse yaptık. Bundan sonra da yapacağız' ifadelerini kullandı.
21.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri