MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara mesaj: Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara mesaj: Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine toplantısı sona erdi. Kritik Kabine'nin ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, emekli ve memurlara mesaj vererek, "Bütçeyle ilgili çalışmaların semeresini gördükçe, kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız, bunu yılbaşı civarı neticelendirmeyi planlıyoruz" dedi.
24.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memur maaş zammı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memur maaş zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Teşkilatları ile Bayramlaşma Programı’na canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'teki Kur'an yakma provokasyonuna ilişkin, 'Tahrik ve tehdit siyasetine boyun eğmeyeceğiz.' dedi. Erdoğan, memur ve emekli maaşı zammıyla ilgili de 'Düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız' ifadesini kullandı.
29.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası 28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken CNN International 'Erdoğan en büyük sınavını atlattı' dedi. Yunan basını 'Erdoğan diz çökmedi' yorumunda bulunurken İngiltere'den çarpıcı bir muhalefet iddiası geldi.
30.05.2023 Dünya
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim'
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim' Türkiye’de bugün yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri uluslararası alanda dakika dakika takip ediliyor. Ajanslar Türkiye'deki gelişmeleri 'son dakika' bilgisi olarak geçerken gazeteler açtıkları canlı bloklar üzerinden gelişmeleri okuyucuları ile paylaşıyor. Bugün dünya basınındaki haberlerde Türkiye seçimleri için 'Bir dönüm noktası', 'Son yılların en büyük mücadelesi', '100 yılın en önemli seçimi' ifadeleri dikkat çekti.
14.05.2023 Dünya
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi Bildirisi 5 dilde imzalandı
Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi Bildirisi 5 dilde imzalandı Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Olağanüstü Zirvesi Bildirisi, 5 farklı dilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım-Jomart Tokayev, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Japarov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından imzalandı.
16.03.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan'ın adaylığı hukukidir, meşrudur
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan'ın adaylığı hukukidir, meşrudur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya'da Yavuz Selim Meydanı'nda "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitingde konuşarak, "Cumhurbaşkanı adayımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hainlere karşı aynı hizadayız. Biriz, diriyiz, hep birlikte Türk milletiyiz. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesidir." dedi.
25.04.2023 Seçim
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak Madrid'deki NATO Zirvesi’nde imzalanan üçlü mutabakatta yazılı olan ve üç tarafın da üzerinde anlaşmaya vardığı her şey tüm taraflarca yerine getirilmesini belirten İsveç’in yeni merkez sağ hükümetinin Dışişleri Bakanı Billström önemli açıklamalarda bulundu.
26.10.2022 Dünya
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Kılıç: F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Kılıç: F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, “F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok. Dolayısıyla şarta bağlama tarzına getirme gibi bir durum yok” dedi.
12.10.2022 Siyaset
İsveç'te resmi olmayan sonuçlara göre sol blok seçimi önde götürüyor
İsveç'te resmi olmayan sonuçlara göre sol blok seçimi önde götürüyor İsveç’te düzenlenen genel seçimlerde sandıkların kapanmasıyla yayınlanan sandık çıkış anketine göre İsveç Başbakanı Magdalena Andersson'un da yer aldığı sol blok yüzde 50,6 muhalefetteki partilerden oluşan sağ blok ise yüzde 48 oy aldı.
11.09.2022 Dünya
İsveç genel seçimlerde oy verme işlemi başladı
İsveç genel seçimlerde oy verme işlemi başladı İsveç genel seçimlerinde halk sandık başında. İsveç medyasına göre mevcut Başbakan Magdalena Andersson’ın başkanlığını yaptığı Sosyal Demokrat İşçiler Partisi’nin kazanma şansı, göçmen karşıtı Demokratlar Partisi’ne göre daha yüksek.
11.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş enflasyon mesajı Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. "Kimseyi işsiz bırakmadık, aç bırakmadık, açıkta bırakmadık" diyen Erdoğan, enflasyonun şubat-mart ile birlikte kontrol altına alınacağını açıkladı. İsveç-Finlandiya mutabakatına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun kayıtlarına artık PKK, YPG ve FETÖ'nün terör örgütü olarak girdiği söyledi. Ayrıca Erdoğan, 2023 seçimi için şu mesajı verdi: Bu seçim kırgınlıkla hareket edilecek bir seçim değildir.
6.07.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan İsveç ve Finlandiya'ya mesaj: Belgeye uymazlarsa NATO'ya almayacağız
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan İsveç ve Finlandiya'ya mesaj: Belgeye uymazlarsa NATO'ya almayacağız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İsveç ve Finlandiya ile ilgili yaptığı açıklamada "Esas veto şimdi başlıyor" dedi. Olası Suriye operasyonu ile ilgili de konuşan Bakan Çavuşoğlu, Özellikle Rusya ve ABD'nin Türkiye'ye bir şey söyleme hakkı yok. Önce sözlerini tutsunlar." dedi.
4.07.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu:Terörle mücadelede  İsveç kanunlarının yetkililerinin ne kadar gevşek olduğunu gösteriyor
Bakan Çavuşoğlu:Terörle mücadelede İsveç kanunlarının yetkililerinin ne kadar gevşek olduğunu gösteriyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Zagrep’te Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grliç-Radman ile ortak basın toplantısı düzenledi. Stockholm'de belediye binasına ve kentin sembol yapılarına örgüt paçavrası ve terörist başı Öcalan'ın fotoğraflarının yansıtılmasına tepki gösteren Bakan Çavuşoğlu, "Son olaylar terörle mücadelede İsveç kanunlarının ve yetkililerinin ne kadar gevşek olduğunu gösteriyor. PKK adeta İsveç'i rehin almış durumda" diye konuştu.
17.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Beştepe'deki görüşmesi sona erdi. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.
7.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonla ilgili olarak, "Güney sınırlarımızı korumada yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu meşru güvenlik adımlarına bakalım kimler destek verecek. Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki yaklaşımı terörle mücadele konusunda  ilkeli bir duruştur.." dedi.
1.06.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop yasama yılını değerlendirdi
TBMM Başkanı Şentop yasama yılını değerlendirdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk yılı ile ondan önceki parlamenter sistemin iki yasama yılını mukayese ettiğimizde, kanun sayısı bakımından parlamentonun daha fazla kanun çıkarttığını söyleyebiliriz." dedi. Şentop, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, TBMM'nin 27. Dönem 2. Yasama Yılı çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
26.07.2019 Siyaset
İsveç'te iki aydır hükümet kurulamıyor!
İsveç'te iki aydır hükümet kurulamıyor! İsveç'te ana muhalefetteki ılımlı Muhafazakar Parti (M) Genel Başkanı Ulf Kristersson liderliğinde hükümet kurma girişimi netice vermedi.
14.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri