İstifa Çağrısı

İstifa Çağrısı

Son dakika istifa çağrısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istifa çağrısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istifa çağrısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstifa Çağrısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istifa çağrısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 611 istifa çağrısı haberi bulunmuştur. Tüm istifa çağrısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti İsrail’de yaklaşık 100 bin kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin Gazze Şeridi’ndeki politikasını protesto ederek istifa çağrısı yaptı.
6.04.2024 Dünya
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında Dünya Bankası'nda çalışıp emekli olduktan sonra Türkiye'ye dönen ve Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Kırsal alandaki arama çalışmaları genişletildi.
8.07.2023 Yaşam
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın Ankara'ya yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Halk istememesine rağmen, CHP tabanı istememesine rağmen Atatürk’ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz. Lütfen gereğini yapın ve çekilin. 4 gün sonra da zaten genel merkezin önünde büyük kitleler sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın" dedi. 
8.07.2023 Gündem
İYİ Parti'den istifa eden Ağıralioğlu: Akşener kazanılamayacağını bildiği halde adaylığı engelleyemedi
İYİ Parti'den istifa eden Ağıralioğlu: Akşener kazanılamayacağını bildiği halde adaylığı engelleyemedi Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını eleştirdikten sonra İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti'ye dönüş şartını "Akşener'in bırakması" olarak açıkladı. Ağıralioğlu, Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için defalarca kez "Kazanılamayacak denklem" dediğini de belirtti.
21.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Ahlatlıbel'de görüştü
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Ahlatlıbel'de görüştü Seçimin ardından istifa çağrısı yapılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile her fırsatta "değişim" mesajı veren Ekrem İmamoğlu, bugün bir araya geldi.
14.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
CHP'de tüm oklar Kılıçdaroğlu'na döndü! İstifa çağrısı
CHP'de tüm oklar Kılıçdaroğlu'na döndü! İstifa çağrısı CHP eski milletvekili Akif Hamzaçebi, sosyal medya hesabından ‘ön bilgilendirme’ başlığıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi.
30.05.2023 Gündem
AK Parti milletvekili adayına saldırı: İYİ Parti görevlilerini kınıyorum
AK Parti milletvekili adayına saldırı: İYİ Parti görevlilerini kınıyorum AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, oyunu kullandığı Serdivan Fatma Özkan İlkokulu’nda İYİ Partililerin saldırısına uğradı. Atabek sosyal medya hesabından "Şahsıma ve görevlilerimize saldıran kişi ve kişilerle ilgili gerekli tutanaklar tutulmuş olup, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyuna bildiririm" mesajını paylaştı.
15.05.2023 Gündem
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Valerien İsmael'in tazminatı ortaya çıktı Beşiktaş 4 teknik direktörü gündemine aldı
Valerien İsmael'in tazminatı ortaya çıktı Beşiktaş 4 teknik direktörü gündemine aldı Dün Fransız çalıştırıcı Valerien İsmael'in görevine son veren Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş haricinde, Sergen Yalçın, İlhan Palut ve Lucescu'yu gündemine aldığı öğrenildi.
26.10.2022 Beşiktaş
İngiltere’de başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi planlanıyor
İngiltere’de başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi planlanıyor Muhafazakar Parti'nin 1922 Komitesi Başkanı Graham Brady yaptığı açıklamada, Muhafazakar Parti’nin yeni lideri ve ülkenin yeni başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi gerektiğini ifade etti.
20.10.2022 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na istifa çağrısı
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na istifa çağrısı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İstanbul'da kar mücadelesine ilişkin "İstanbul, İstanbul olalı böylesi bir zulüm görmemiştir. Trafik tıkanmış, hayat durmuş, Belediye Başkanı balıkçıya gidiyor. Bunu yaparken de hiç vicdanı sızlamıyor. Bizim dileğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı'nın görevinden affını istemesi ve İstanbul'un önünü bir an evvel açmasıdır" dedi.
1.02.2022 Siyaset
Fenerbahçe-Afjet Afyonspor maçına damga vurdu! Burak Kapacak bir ilk yaşadı! Yıldız oyuncuya büyük tepki! Bir kez daha istifa çağrısı, Ali Koç ve...
Fenerbahçe-Afjet Afyonspor maçına damga vurdu! Burak Kapacak bir ilk yaşadı! Yıldız oyuncuya büyük tepki! Bir kez daha istifa çağrısı, Ali Koç ve... Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Fenerbahçe ile Afyonspor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele sarı-lacivertlilerin uzatmalardaki galibiyetiyle tamamlandı. Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Burak Kapacak, Afyonspor mücadelesiyle birlikte bir ilk yaşadı. İşte Fenerbahçe - Afyonspor müsabakasından detaylar...
29.12.2021 Fenerbahçe
İYİ Parti'den flaş Lütfü Türkkan kararı!
İYİ Parti'den flaş Lütfü Türkkan kararı! İYİ Parti şehit yakınına sinkaflı küfür eden Lütfü Türkkan'ı grup başkanvekilliği görevinden aldı. Lütfü Türkkan'ın yerine gelecek isim yarın 14:00'da belirlenecek.
7.11.2021 Siyaset
Hollanda hezimetinin ardından Şenol Güneş'e istifa çağrısı
Hollanda hezimetinin ardından Şenol Güneş'e istifa çağrısı 6-1'lik tarihi Hollanda mağlubiyetinden sonra Amsterdam Arena'yı dolduran Türk taraftarlar Şenol Güneş'i istifaya davet etti.
7.09.2021 Futbol
Kayserispor'da istifa çağrısı!
Kayserispor'da istifa çağrısı! Alınan başarısız sonuçların ardından Kayserispor'da Başkan Berna Gözbaşı istifaya davet edildi.
21.04.2021 Kayseri Spor
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat Akın'dan Erol Bulut'a istifa çağrısı
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat Akın'dan Erol Bulut'a istifa çağrısı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği'ne evinde 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut'un geleceği yine tartışılmaya başlandı.
14.03.2021 Futbol
Ermenistan Genelkurmay Başkanlığı: Paşinyan’a istifa çağrısı bir baskı neticesinde yapılmamıştır
Ermenistan Genelkurmay Başkanlığı: Paşinyan’a istifa çağrısı bir baskı neticesinde yapılmamıştır Ermenistan Genelkurmay Başkanlığı, Başbakan Nikol Paşinyan’a yönelik istifa çağrısına ilişkin pozisyonlarının değişmediğini, söz konusu çağrının bir baskı neticesinde yapılmadığını bildirdi.
25.02.2021 Dünya
Okan Buruk'tan flaş Fenerbahçe açıklaması
Okan Buruk'tan flaş Fenerbahçe açıklaması Şu sıralar adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Okan Buruk 'Teklif almadım' dedi.
22.02.2021 Fenerbahçe
ABD'de bir Cumhuriyetçi senatörden daha Trump'a istifa çağrısı
ABD'de bir Cumhuriyetçi senatörden daha Trump'a istifa çağrısı ABD'de, 6 Ocak'ta yaşanan Kongre baskınının ardından Başkan Donald Trump'ın üzerindeki siyasi baskılar artarken, Cumhuriyetçi Senatör Pat Toomey, Trump'ın istifa etmesi gerektiğini söyledi.
10.01.2021 Dünya
Lübnan Başbakanı Diyab'dan istifa sonrası ilk açıklama
Lübnan Başbakanı Diyab'dan istifa sonrası ilk açıklama Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, vatandaşla birlikte değişim hareketine katılmak üzere bir adım geri gideceklerini belirterek, "Ülkenin kurtarılması için bir kapı açmak istiyoruz, bu nedenle de hükümetin istifasını duyuruyorum." dedi.
10.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İstifa Çağrısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istifa çağrısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.