Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Valerien İsmael'in tazminatı ortaya çıktı Beşiktaş 4 teknik direktörü gündemine aldı

Valerien İsmael'in tazminatı ortaya çıktı Beşiktaş 4 teknik direktörü gündemine aldı

Dün Fransız çalıştırıcı Valerien İsmael'in görevine son veren Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş haricinde, Sergen Yalçın, İlhan Palut ve Lucescu'yu gündemine aldığı öğrenildi.

Valerien İsmael'in tazminatı ortaya çıktı Beşiktaş 4 teknik direktörü gündemine aldı

Beşiktaş'ta kötü gidişat devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu. Weghorst ile henüz maçın 34. saniyesinde öne geçen Kara Kartal, maçın ikinci yarısında Ze Luis ve Kaan Kanak'ın gollerine engel olamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar son 6 maçta sadece 1 kez kazandı. Bu süreçte 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael yine oyuncu değişikliği tercihleriyle büyük eleştiri topladı. Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki etkisiz görüntüsü de eleştiri oklarını Fransız teknik adama çevirdi. Beşiktaş yönetimi Valerien Ismael ile yolları ayırmayı gündemine aldı.

TARAFTARDAN TEPKİ

Beşiktaş tribünleri 78'inci dakikada Valerien Ismael'e tepki gösterdi. Hatayspor maçında takımlarını yalnız bırakmayan siyah-beyazlı taraftarlar, "Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor. Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor" tezahüratında bulundu.

İSTİFA ÇAĞRISI

Beşiktaş'ta Valerien Ismael maçın son anlarında Josef de Souza ve Masuaku'yu kenara aldı. Kalan sürede Tayfur Bingöl ve Umut Meraş görev aldı. Bu değişiklikler sonrası konuk takım taraftarları "Ismael istifa" ve "Sergen Yalçın" tezahüratlarında bulundu.

YÖNETİMİN GÜVENİ SARSILDI

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile berabere kalan Beşiktaş bu hafta da deplasmanda Atakaş Hatayspor 2-1 mağlup oldu. İki haftada yitirilen 5 puan, Valerien Ismael'in azalan kredisini tüketti.

Haberin Devamı

Başkan ve yönetim kurulunun Fransız çalıştırıcıya olan güveni sarsılırken, teknik direktör değişikliği artık siyah beyazlıların gündeminde.

YOLLAR AYRILDI

Son altı maçta sadece bir galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, Atakaş Hatayspor mağlubiyeti sonrası Valerin Ismael ile yolları ayırma kararı aldı.

TAZMİNATI BELLİ OLDU

Milliyet Beşiktaş muhabiri Cengiz Malgır'ın aktardığı bilgiye göre siyah-beyazlı yönetim Ismael'e 450 bin Euro tazminat için teklifte bulundu. Fransız teknik adam teklifi kabul etti ve karşılıklı olarak fesih için anlaşıldı. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Valerien Ismael yönetimin çıktığı 19 maçta 8 galibiyet alırken, 8 kez berabere kaldı, 3 kez mağlup oldu.

ŞENOL GÜNEŞ İLK SIRADA

Teknik direktör adayları arasında Şenol Güneş ilk sırada bulunuyor. Güneş'in teklif gelmesi halinde değerlendireceği belirtildi. Güneş'in yeniden siyah-beyazlı takıma dönmeye sıcak baktığı bildirildi. Konuşulan diğer isimler ise İlhan Palut ve Lucescu.

SERGEN YALÇIN DÜŞÜK İHTİMAL

Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'ın kulübe yeniden teknik direktör olarak geri dönmesine düşük ihtimal olarak bakılıyor.