İsteğe Bağlı Sigorta

İsteğe Bağlı Sigorta

Son dakika isteğe bağlı sigorta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isteğe bağlı sigorta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isteğe bağlı sigorta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsteğe Bağlı Sigorta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isteğe bağlı sigorta gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 isteğe bağlı sigorta haberi bulunmuştur. Tüm isteğe bağlı sigorta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
25 yıl evli kalana emeklilik Resmi Gazete’de yayımlandı mı? 25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik şartları neler?
25 yıl evli kalana emeklilik Resmi Gazete’de yayımlandı mı? 25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik şartları neler? 25 yıl evli kalana emeklilik var mı? Sosyal güvencesi olmayan ev hanımları için yeni bir sigorta sisteminin devreye alınacağı haberleri sonrası emeklilik ile ilgili ayrıntılar sorgulanmaya başlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ev kadınlarına üçte bir prim desteğinin verilmesi konusundaki çalışmalarımızı başlattık." açıklaması yaptı.
29.01.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilik fırsatı! Milyonların beklediği prim desteği devreye alınıyor, işte detaylar...
Emeklilik fırsatı! Milyonların beklediği prim desteği devreye alınıyor, işte detaylar... Milyonlarca kişi için emeklilik yolu açılıyor. Devlet tarafından prim desteği sağlanacak. Sosyal güvenlik, sigorta sistemine yönelik adımlar tek tek devreye alınıyor. Ev kadınlarının sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Yeni asgari ücretle beraber 6 bin 400 lira olan isteğe bağlı sigorta tutarının 2 bin 133 lirası devlet tarafından karşılanacak. Emekli olmak isteyen ev kadınları sigorta primi için 6 bin 400 lira yerine 4 bin 267 lira yatıracak. Böylece verilecek yıllık destek 25 bin 600 lira olacak.
23.01.2024 Çalışma Hayatı
SSK'lı, işsiz, yaşlı, engelli milyonları ilgilendiriyor! Tamamı değişti, işte yeni rakamlar
SSK'lı, işsiz, yaşlı, engelli milyonları ilgilendiriyor! Tamamı değişti, işte yeni rakamlar Türkiye 2024’e yüzde 49 oranında artan yeni asgari ücretle girdi. Bu, 1 Ocak’tan itibaren sosyal güvenlik sisteminde de değişiklik demek. İşsizlik maaşından isteğe bağlı sigorta primine, borçlanma oranından yaşlılık aylığına birçok kalemde ödeme miktarı değişti.
3.01.2024 Ekonomi
İSTEĞE BAĞLI SİGORTA PRİMİ! 2024 SGK primi ne kadar, yeni isteğe bağlı sigorta primi ne kadar oldu?
İSTEĞE BAĞLI SİGORTA PRİMİ! 2024 SGK primi ne kadar, yeni isteğe bağlı sigorta primi ne kadar oldu? Asgari ücret 11.402 liradan %49.11 artışla 17.002 lira oldu. Söz konusu gelişmesi sonrası GSS priminde yeni tutar merak konusu oldu. Peki, Genel Sağlık Sigortası primi ne kadar oldu? Asgari ücret zammı sonrası GSS primi kaç?
27.12.2023 Ekonomi
17 binin 3'de 1'i kaçtır? Yeni stajyer maaşı: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, stajyer maaşı kaç TL?
17 binin 3'de 1'i kaçtır? Yeni stajyer maaşı: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, stajyer maaşı kaç TL? Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak açıklandı. Asgari ücretle işsizlik maaşı, engelli aylığı ve kıdem tazminatı gibi 8 kalemde de ücretler değişti. Yeni asgari ücretle sekiz kalem değişti. Değişen kalemlerden biri de stajyer maaşı oldu. Peki, Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, 17 binin 3 de 1 kaçtır?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı, kıdem tazminatı,65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil 8 ücret değişiyor
Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı, kıdem tazminatı,65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil 8 ücret değişiyor Asgari ücrete gelen zam ile birlikte pek çok ödemelerde 2024 yılında değişiklik olacak. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar
27.12.2023 Ekonomi
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, GSS borcu! Asgari ücret zammı ile birlikte hepsi değişti
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, GSS borcu! Asgari ücret zammı ile birlikte hepsi değişti Asgari ücret, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere, 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere net 17 bin 2 lira olarak belirlendi. Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile birlikte birçok ödemelerde değişiklik oldu. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? İşte tüm detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti? Yeni asgari ücret ile değişenler merak ediliyor. Yeni asgari ücret rakamıyla işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, GSS primleri, askerlik ve doğum borçlanması, isteğe bağlı sigorta primleri, staj ücretleri, asgari ücretlilerin rapor ücretlerinin de aralarında olduğu birçok kalemde tutarlar değişecek. Peki, Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
27.12.2023 Ekonomi
Zam geliyor! Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ödemeleri değişiyor
Zam geliyor! Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ödemeleri değişiyor Asgari ücrete gelecek zam ile birlikte pek çok ödemelerde değişikliğe gidilecek. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tahminler neler? İşte detaylar...
26.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar...
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar... Asgari ücretli milyonları ilgilendiren zam oranları için nefesler tutuldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını pazartesi günü yapacak. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki, senaryolar neler? CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli, Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'a sordu.
16.12.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
16.12.2023 Çalışma Hayatı
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha...
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha... Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. 2024 asgari ücreti için zam oranları gelmeye devam ediyor. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırmıştı.2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? SGK Uzmanı Murat Bal CNN Türk canlı yayında milyonların merak ettiği soruyu yanıtladı. İşte detaylar...
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret dolar bazında rekor kıracak zam! 2024 asgari ücreti için zam oranı verildi, ilk teklif geldi
Asgari ücret dolar bazında rekor kıracak zam! 2024 asgari ücreti için zam oranı verildi, ilk teklif geldi 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret yeni rekorunu kıracak! 2024'te 'Tek zam' için büyük oran
Asgari ücret yeni rekorunu kıracak! 2024'te 'Tek zam' için büyük oran Asgari ücret ile ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
14.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakan Işıkhan duyurdu, tek tek hesaplandı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakan Işıkhan duyurdu, tek tek hesaplandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret görüşmelerinin aralık ayında başlayacağını söyleyerek, "Sosyal diyaloğu ve taraflar arasındaki maksimum faydayı gözeterek, verimli bir görüşme gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
30.11.2023 Ekonomi
Asgari ücrette rakamlar değişti! Büyük zam oranı ve rakamlar tek tek açıklandı
Asgari ücrette rakamlar değişti! Büyük zam oranı ve rakamlar tek tek açıklandı Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu mevzuat gereği 1 Aralık'ta çalışmalara başlayacak 'Asgari ücret 2024 yılında ne kadar olacak?' sorusunun cevabı merak ediliyor. Bu kapsamda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık'ta yapacak. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
30.11.2023 Ekonomi
Asgari ücrete büyük zam! İşsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı ve tüm aylıklar değişiyor
Asgari ücrete büyük zam! İşsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı ve tüm aylıklar değişiyor Ocak ayı yaklaşırken gözler yeni asgari ücret zammına çevrildi. 'Asgari ücret 2024 yılında ne kadar olacak?' sorusunun cevabı merak ediliyor. Bu kapsamda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık'ta yapacak. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
29.11.2023 Ekonomi
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu Emeklilik fırsatı geliyor. Milyonlarca kişi yararlanacak. Ekonomide yeni torba kanun teklifi bu hafta Meclis’e sunulacak. Yasa teklifi 80 maddeden oluşacak. İşte teklifin detayları...
24.11.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret, İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlanıyor
Asgari ücret, İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlanıyor Asgari ücretli 7 milyon kişiyi ilgilendiren düzenlemeye kısa bir süre kaldı. Ocak ayından itibaren geçerli olacak olan yeni asgari ücret için Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarına başlayacak. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları da zamlanmış olacak.
9.11.2023 Ekonomi
Emekliliği sonuçlanmayan EYT'liler dikkat! 4 maaş ve 2 ikramiye alabilirsiniz
Emekliliği sonuçlanmayan EYT'liler dikkat! 4 maaş ve 2 ikramiye alabilirsiniz EYT düzenlenmesinin çıkmasıyla birlikte birçok kişi yaş koşulu olmadan, emekli olarak maaşlarını almaya başladı. Ancak EYT şartlarını taşıdığı halde henüz başvurusu sonuçlanmayanlar bulunuyor. İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete başvurusu sonuçlanmayan EYT'lileri uyararak yeniden müracaatta bulunmadan önce yapılması gerekenleri açıkladı. Ağustos ayında başvurusunu yenileyenler 4 maaş ve iki bayram ikramiyesini kaybetmiş olacak.
16.08.2023 Çalışma Hayatı
Emeklilik fırsatı! Prim borcu olan EYT'lilere güzel haber, son tarih belli oldu
Emeklilik fırsatı! Prim borcu olan EYT'lilere güzel haber, son tarih belli oldu Sosyal Güvenlik Kurumu'na topluluk sigorta primi, isteğe bağlı sigorta borcu olan işveren, Bağ-Kur'lu primini kendi ödeyen de ödeme kolaylığından yararlanabilecek. Böylece EYT'li olduğu halde prim borcu, eksik prim günü nedeniyle bekleyenler yapılandırmadan yararlanarak emekli olabilecek.. 31 Temmuz'a kadar yapılması gerekiyor.
30.07.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu İşte asgari ücret zammı sonrası kalem kalem artan ücretler ve ödemeler
Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu İşte asgari ücret zammı sonrası kalem kalem artan ücretler ve ödemeler Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu. Asgari ücret zammı sonrası birçok ücret ve ödemede artış gerçekleşecek. Asgari ücret oranı kadar artacak olan kalemlerden bazıları kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primleri. Peki asgari ücret tahminine göre bu kalemlerde ne kadar artış olacak? İşte asgari ücret zammı sonrası kalem kalem artan ücret ve ödemeler...
20.06.2023 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı tamamını kapsıyor! Taksitle ödenebiliyor, son 21 gün
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı tamamını kapsıyor! Taksitle ödenebiliyor, son 21 gün SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı prim borcu olanların tamamını kapsıyor. Sosyal güvenlik borç yapılandırması için son tarih 31 Mayıs. 12, 18, 24, 26 ve 48 aylık taksitler ile ödeme yapılabiliyor. Vatandaşların kimisi hangi borçların yapılandırılacağını, kimileri yapılandırma başvurusunun son tarihini, kimileri de yapılandırma yapılması halinde ödenecek borç tutarlarını merak ediyor. İşte sosyal güvenlik borç yapılandırması yapacaklara rehber olacak bilgiler...
10.05.2023 Ekonomi
Hiç çalışmamış ev hanımlarına emeklilik fırsatı! Erken emeklilikte kaç çocuk olmalı? 25 yıl evli kalmak yeterli mi? SSK, BağKur Kadın prim günleri kaç oldu?
Hiç çalışmamış ev hanımlarına emeklilik fırsatı! Erken emeklilikte kaç çocuk olmalı? 25 yıl evli kalmak yeterli mi? SSK, BağKur Kadın prim günleri kaç oldu? Ev hanımları emeklilik şartları güncellendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadınlarda erken emeklilik konusunda atılacak adımları teker teker açıkladı. Ev hanımlarının kaç yıl sigortalı olması gerekecek? Çocuk sayısına göre değişen erken emeklilikte asıl amaç ailenin korunması olmakta. Ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak aile koruma kalkanı programında daha az ödeyerek daha erken emeklilik fırsatı sağlanacak. Ev kadınlarının isteğe bağlı sigorta primlerinin 3'te birini devlet ödeyecek. Peki SSK, BağKur kadınlarda erken emeklilik yaşı kaç oldu? Kadınlarda erken emeklilikte çocuk sayısı kaç olacak? İşte detaylar..
16.04.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

İsteğe Bağlı Sigorta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isteğe bağlı sigorta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.