İstanbulda Kar Yağacak Mı

İstanbulda Kar Yağacak Mı

Son dakika İstanbulda kar yağacak mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulda kar yağacak mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulda kar yağacak mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Kar Yağacak Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda kar yağacak mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 istanbulda kar yağacak mı haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda kar yağacak mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Kar çok sert geliyor, İstanbul’da alarm verildi! Son dakika kararları: Okullar tatil...
Kar çok sert geliyor, İstanbul’da alarm verildi! Son dakika kararları: Okullar tatil... Kar yağışı geliyor, İstanbul’da alarm verildi, günlerce sürecek. Valilik, İBB ve AFAD harekete geçti, karla mücadele ilgili kararlar tek tek açıklandı. ‘İstanbul'da okullar tatil olur mu?’ sorusu gündeme gelirken, toplantıda Perşembe ve Cuma günü okulların tatil olması ihtimalinin de konuşulduğu öğrenildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan ‘Karla Mücadele Hazırlık Toplantısı’’nda İstanbul’da beklenen kar yağışıyla ilgili tedbirler değerlendirildi. Toplantıda konuşan Vali Yerlikaya ‘Ulaşımın aksamadan devam edebilmesi için karla mücadele hazırlıklarımızı yaptık’ ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Gündem
Yarın kar yağacak mı, İstanbul'da 9 Şubat'ta hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 55 kent için son dakika hava durumu uyarısı!
Yarın kar yağacak mı, İstanbul'da 9 Şubat'ta hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 55 kent için son dakika hava durumu uyarısı! Yarın kar yağacak mı? Meteoroloji 55 kent için alarm verdi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'ya sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Meteoroloji tarafından paylaşılan son hava durumu raporuna göre Isparta, Kütahya, Afyon, Bilecik, Konya, Eskişehir, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Ankara'da yoğun kar yağışı bekleniyor. İstanbul-Ankara karayolu için de uyarı yapıldı. Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen ise, İstanbul'da kar yağışı için gün, saat verdi. Peki, İstanbul’da yarın kar yağacak mı?
8.02.2022 Yaşam
Kar ile ilgili son dakika uyarısı! Peş peşe açıklamalar geliyor! 19 ilde kuvvetli kar yağışı! İstanbul, Ankara...
Kar ile ilgili son dakika uyarısı! Peş peşe açıklamalar geliyor! 19 ilde kuvvetli kar yağışı! İstanbul, Ankara... Kar ile ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji'den flaş kar uyarısı geldi. İstanbul, Ankara dahil 19 ilde yoğun şekilde kar yağışı gerçekleşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Denizli, Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri ile Çanakkale'nin doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle karla karışık yağmur ve Kar, Akdeniz kıyılarında sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Güneydoğu Anadolu ile Şırnak çevrelerinde yağmur şeklinde görülmesi, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli, iç ve yüksek kesimlerde (1100 metre üzeri kesimlerde) yer yer yoğun Kar Yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.
13.01.2022 Gündem
Kar ne zaman yağacak, İstanbul’da kar yağışı var mı? 5 günlük hava durumu…
Kar ne zaman yağacak, İstanbul’da kar yağışı var mı? 5 günlük hava durumu… İstanbul’da kar yağışı var mı, kar ne zaman yağacak? İstanbul’da kar yağışının olup olmadığını merak edenler hava durumu raporlarını inceliyor. İstanbul Valiliği tarafından yayınlanan 16-21 Aralık 2021 tarihleri arasında beklenen hava durumu raporunun ardından kar yağışı hakkında yapılan sorgulamalar daha da arttı. Peki, kar yağışı İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'a kar yağacak mı?
17.12.2021 Yaşam
Meteoroloji'den flaş uyarı! Kar geliyor!
Meteoroloji'den flaş uyarı! Kar geliyor! Meteoroloji uyardı. Kış geri geliyor. Kar yağışı birçok noktada kendini gösterecek. Meteoroloji'den yapılan uyarılara göre, yeni haftada Türkiye'de soğuk hava etkili olacak. Haftalık hava durumu tahminlerine göre bugünden itibaren etkisini artıracak yağışlarla beraber sıcaklıklar düşecek, yer yer kar etkili olacak.
21.03.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Geri dönüyor, o gün...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Geri dönüyor, o gün... İstanbul'a kar yağacak mı? İstanbul'a kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Beklenen kar yağışı için tarih belli oldu. Kar İstanbul'a geri dönecek. Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre çarşamba günü İstanbul'da kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji'nin son hava durumu raporunda çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu alarm verildi. Bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz'in batısında sağanak yağış bekleniyor. Yağışlar, İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Balıkesir’in batısı ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli, Antalya’nın doğusunda çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacak. Ege, Marmara, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Batı Karadeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Yeni haftada hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde kar yağışı etkisini devam ettirecek. Hangi bölgede vatandaşlar çığ tehlikesine karşı uyarıldı? İşte son dakika hava durumu tahminleri...
25.01.2021 Gündem
İstanbul’da kar yağışı bekleniyor mu? Kar ne zaman yağacak?
İstanbul’da kar yağışı bekleniyor mu? Kar ne zaman yağacak? İstanbul’da kar yağışı var mı, kar ne zaman yağacak? sorusu havaların soğumasıyla araştırılan konular arasına girdi. Aralık ayına girilip, hava sıcaklıklarının düşmesiyle kar aramaları da arttı. Balkanlardan giriş yapan soğuk ve yağışlı hava Trakya'da etkisini göstermeye başlayınca, Meteoroloji hava durumuna ilişkin uyarılar geldi.
2.12.2020 Gündem
İstanbul ve Ankara için kar uyarısı! (Kar ne zaman yağacak?)
İstanbul ve Ankara için kar uyarısı! (Kar ne zaman yağacak?) Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden haftalık hava tahmini raporunu paylaştı. Marmara Bölgesi'nde başta İstanbul olmak üzere yağışların kuvvetli rüzgar ile birleşerek hissedilen sıcaklığı oldukça düşürmesi bekleniyor. Meteoroloji tahminine göre, hava sıcaklığının düşmesi beklenirken, İstanbul için ise kar uyarısı geldi. İstanbul'un Silivri ve Çatalca ilçelerindee kar yağışı başladı. MGM, vatandaşları kuvvetli rüzgâr, buzlanma ve don olayına karşı da uyardı.
20.01.2020 Yaşam
İstanbul’da kar yağacak mı, ne zaman yağacak? MGM duyurdu!
İstanbul’da kar yağacak mı, ne zaman yağacak? MGM duyurdu! İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İstanbul’da kar yağacak mı? sorusu, ocak ayına sayılı günler kala araştırılmaya başlandı. Meteoroloji Ankara’dan, Kayseri’ye, İstanbul’a birçok kentte kar yağacağını duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) İstanbul için de kar tarihi verdi. Peki, İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen hava durumu tahmini…
24.12.2019 Gündem
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 27 Şubat Çarşamba günü yurdun birçok bölgesinde yağışlar etkili olacak. Marmara Bölgesi için saatte 70 KM'i bulabilecek rüzgar uyarısında bulunan MGM, bölgede aynı zamanda karla karışık yağmurun da yaşanabileceğini tahminlerine ekledi.
27.02.2019 Gündem
Kar bu gece Marmara'ya geri dönüyor: Lapa lapa kar yağacak! Sıcaklıklar aniden düşecek, resmen donacağız
Kar bu gece Marmara'ya geri dönüyor: Lapa lapa kar yağacak! Sıcaklıklar aniden düşecek, resmen donacağız Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Yoğun kar yağışı Marmara'ya giriş yapıyor. Sıcaklıklar aniden düşecek. Çok sayıda kentte alarm verildi. Lapa lapa kar yağışı etkili olacak. Hava resmen buz kesecek. Meteoroloji uzmanları ve MGM art arda duyurdu. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
8.12.2023 Gündem
İstanbul'da kar ne zaman yağacak, İstanbul'a ne zaman kar gelecek? Bu hafta kar var mı? Tarih verildi!
İstanbul'da kar ne zaman yağacak, İstanbul'a ne zaman kar gelecek? Bu hafta kar var mı? Tarih verildi! İstanbul'a kar ne zaman yağacak 2023, İstanbul kar yağışı ne zaman bekleniyor? Ocak ayında havaların mevsim normallerinin üzerinde gitmesi vatandaşların İstanbul’da karın ne zaman yağacağını araştırmasına neden oldu. Meteoroloji havaların soğumaya başlayacağını ifade ediyor. İşte İstanbul’da kar yağışı takvimi…
12.01.2023 Yaşam
Nisanda kar yağacak mı, İstanbul’da nisan ayında kar var mı?
Nisanda kar yağacak mı, İstanbul’da nisan ayında kar var mı? İstanbul’a nisanda kar yağacak mı, nisanda kar var mı? Nisan ayında kar yağacağının gündem olmasının ardından vatandaşlar araştırmalarına hız verdi. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamalar dikkatlice takip ediliyor.
26.03.2022 Yaşam
İstanbul’a kar yağışı ne zaman bekleniyor? İstanbul'da kar tutacak mı, saat kaçta, hangi ilçelerde başlayacak?
İstanbul’a kar yağışı ne zaman bekleniyor? İstanbul'da kar tutacak mı, saat kaçta, hangi ilçelerde başlayacak? İstanbul’a saat kaçta kar yağacak, İstanbul’da kar ne zaman yağacak? İstanbul hava durumu raporları yakından takip ediliyor. İstanbul’da hafta başı kısa süreli belli bölgelerde kar etkisini gösterse de kısa süreli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayımladığı hava durumu raporuyla İstanbul’u bu hafta nasıl bir havanın beklediğini aktardı. Peki, İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak?
15.11.2022 Yaşam
Kar ne zaman yağacak? Yılbaşında İstanbul’a kar yağacak mı?
Kar ne zaman yağacak? Yılbaşında İstanbul’a kar yağacak mı? Kar yağışı Türkiye’yi etkisi altına aldı. Vatandaşlar ise 'İstanbul'a yılbaşında kar yağacak mı?' sorusunun yanıtını bekliyor. 30 - 31 Aralık tarihlerine dikkat çeken açıklama uzmanlardan geldi.
23.12.2021 Yaşam
Kar yağışıyla ilgili son dakika açıklaması! İstanbul'a kar yağacak mı?
Kar yağışıyla ilgili son dakika açıklaması! İstanbul'a kar yağacak mı? İstanbul'a hafta sonu yağacağı belirtilen karla ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Yarın sabah saatlerinden itibaren yağmurun etkili olacağı, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur beklendiği belirtildi.
22.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den 'donacağız' mesajı! İstanbul'da karlı hava durumu
Meteoroloji'den 'donacağız' mesajı! İstanbul'da karlı hava durumu Meteoroloji bu hafta sonu soğuk geçecek uyarısında bulundu. Hava durumu raporlarına göre İstanbul'da kar beklenirken hissedilecek sıcaklığın sıfırın altında olacağı tahmin ediliyor. 5 ile ise çığ uyarısı yapıldı. Ayrıca Tüm yurt yağışın etkisi altına girecek. İşte il il 15 günlük hava tahmin raporu..
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den kritik hava durumu uyarısı geldi! İstanbul'a kuvvetli yağış...
Meteoroloji'den kritik hava durumu uyarısı geldi! İstanbul'a kuvvetli yağış... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarılar gelmeye devam ediyor. İstanbul hava durumu için bu haftanın yağışlı geçeceğini raporlarına yansıtan Meteoroloji uyarılarda bulundu. Hava durumunun İstanbul genelinde yağışlı olması bekleniyor. Meteoroloji İstanbul harici yurt geneli için ise Güneybatı kesimleri için ciddi uyarılarda bulundu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Kar Yağacak Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda kar yağacak mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.