İstanbulda Deprem

İstanbulda Deprem

Son dakika İstanbulda deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulda deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulda deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 istanbulda deprem haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da da hissedilen korkutan deprem!
İstanbul'da da hissedilen korkutan deprem! AFAD'da yer alan bilgilere göre Karadeniz'in Ereğli açıklarında saat 20:38'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'dan da hissedildi. Bakan Kurum depremle ilgili açıklama yaptı. AFAD gelişmelerin takip edildiğini bildirdi.
11.04.2022 Gündem
Düzce’deki depremde bir iş yerinin çatısındaki kiremitler düştü
Düzce’deki depremde bir iş yerinin çatısındaki kiremitler düştü Düzce’deki depremde bir iş yerinin çatısındaki kiremitler düştü
17.11.2021 Haber
Depremden sonra korkutan görüntü! Tüm İstanbul'u kapladı
Depremden sonra korkutan görüntü! Tüm İstanbul'u kapladı Düzce’de yaşanan ve İstanbul’da da hissedilen deprem korkuya neden oldu. Depremin Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde olduğu duyuruldu. Uzmanlar başka bir deprem uyarısında bulunurken, EMSC'nin Twitter hesabından paylaştığı harita depremin boyunu ortaya koydu. Haritada, Düzce ve Adapazarı'nda beliren turuncu noktaların bir dakika içerisinde tüm İstanbul'u kapladığı görüldü.
17.11.2021 Gündem
Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika… İstanbul'da da hissedildi!
Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika… İstanbul'da da hissedildi! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem, İstanbul ve birçok çevre ilde hissedildi. Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmadığını belirtti.

AFAD tarafından yapılan yeni açıklamada, Düzce'de saat 15.40'ta meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından, saat 15:57'de 4.3 büyüklüğünde ikinci depremin meydan geldiği duyuruldu.
17.11.2021 Gündem
Sultanbeyli nerede? Depremin merkez üssü Sultanbeyli deprem bölgesi mi?
Sultanbeyli nerede? Depremin merkez üssü Sultanbeyli deprem bölgesi mi? İstanbul'da deprem oldu. AFAD'dan gelen ilk açıklamalara göre merkezin İstanbul Kartal olduğu söylenen depremin şiddeti 3,9 olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre ise depremin merkez üssü Sultanbeyli şiddeti 4,2. Peki, Sultanbeyli nerede?
19.06.2021 Gündem
İzmir'de deprem meydana geldi! İstanbul'da hissedildi...
İzmir'de deprem meydana geldi! İstanbul'da hissedildi... Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, İzmir'deki depremde can kaybının 21'e, yaralı sayısının 804'e yükseldiğini açıkladı. Şiddetli deprem İstanbul da dahil birçok ilde hissedildi. Arama kurtarma çalışmaları sürerken İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ulaşılamayan bina bulunmadığını söyledi. Milli Eğitim Bakanı Selçuk ise, İzmir'deki okullarla ilgili sıkıntılı bir durum bulunmadığını bildirdi.AFAD vatandaşları afet bölgesindeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi konusunda uyararak, deprem sonrasında, büyüklüğü 4’ün üzerinde 21 olmak üzere, toplam 277 artçı sarsıntı yaşandı. AFAD, Ege Denizi'nde, Aydın'ın Kuşadası ilçesinin 20 kilometre açığında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
30.10.2020 Gündem
Deprem mi oldu? 24 Eylül İstanbul'da deprem kaç kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi – AFAD son depremler…
Deprem mi oldu? 24 Eylül İstanbul'da deprem kaç kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi – AFAD son depremler… İstanbul'da deprem mi oldu? Sorusu arama motorlarında en çok sorulan sorulardan biri oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 16.38'de Marmara Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
24.09.2020 Gündem
Son dakika: İstanbul depremi sonrası uzmanlardan ilk açıklama
Son dakika: İstanbul depremi sonrası uzmanlardan ilk açıklama Marmara Denizi'nde saat 16.37'de 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre deprem İstanbul'un birçok ilçesinde hissedildi. Korkutan açıklama uzmanlardan geldi. İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz az önce meydana gelen depremle ilgili olarak "Bu Marmara Denizi içinde hepimizin bildiği ana fayın, Kuzey Anadolu fayının üzerinde meydana gelen bir deprem" dedi. İTÜ Öğretim Üyesi Profesör Dr. Ziyadin Çakır, "Bugün meydana gelen deprem normal seyre uygun değil. Dikkatli olunmalı" dedi.
11.01.2020 Gündem
Son dakika... Silivri'de korkutan deprem!
Son dakika... Silivri'de korkutan deprem! Silivri açıklarında saat 09.27'de 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
9.10.2019 Gündem
Depremin ardından öğrenciler okullarına döndü
Depremin ardından öğrenciler okullarına döndü İstanbul’da yaşanan depremin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın, okulların tatil olmayacağını açıklamasıyla birlikte öğrenciler sabah saatlerinde okula gitti.
27.09.2019 Gündem
Kandilli’den açıklama: Son 20 yıldır buna benzer deprem...
Kandilli’den açıklama: Son 20 yıldır buna benzer deprem... İstanbul’da ciddi paniğe neden olan depremin ardından Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nden depremle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, son 20 yıldır bölgede böyle bir deprem aktivitesi yaşanmadığı ve vatandaşların dikkatli olması gerektiği uyarısında bulunuldu.
26.09.2019 Gündem
Depreme yönelik "hayat kurtaran" uyarılar
Depreme yönelik "hayat kurtaran" uyarılar Deprem esnasında merdivenlere ya da çıkışlara doğru koşulmaması, sarsıntı bitene kadar içeride kalınması ve binanın terk edilmemesi gerekiyor. Sarsıntı sırasında güvenli bir yer bularak "diz üstü çök, baş ve enseyi koruyacak şekilde kapan, düşmemek için sabit bir yere tutun" hareketinin yapılması önem taşıyor. Sağlam sandalyelerle desteklenmiş masa altına ya da dolgun ve hacimli koltuk, kanepe, içi dolu sandık gibi koruma sağlayabilecek eşya yanına çömelerek veya uzanarak "hayat üçgeni" oluşturulması hayat kurtarıyor.
26.09.2019 Gündem
SON DAKİKA!.. İstanbul'da şiddetli deprem!
SON DAKİKA!.. İstanbul'da şiddetli deprem! İstanbul'da saat 13.59'da deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre 6, AFAD'ın verilerine göre ise 5.8 büyüklüğünde olan deprem, Silivri açıklarında yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana geldi. Şiddetli sarsıntının ardından İstanbullular sokaklara çıktı. Okullar, hastaneler ve AVM'ler hızla tahliye edildi. Telefon hatları kesildi, İstanbul'da vatandaşlar birbirine ulaşamadı. Büyük paniğin yaşandığı kentte artçı sarsıntılar devam ediyor. En büyüğü 4.1 büyüklüğünde 28 artçının olduğu bildirildi.
26.09.2019 Gündem
İstanbul için korkutan uyarı! 'Marmara Depremi’nin ayak sesleri...'
İstanbul için korkutan uyarı! 'Marmara Depremi’nin ayak sesleri...' Silivri açıklarında dün saat 11.00’de meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem İstanbulluları korkuttu. Herhangi bir hasara yol açmayan deprem için uzmanlar Büyük Marmara Depremi’nin ayak sesleri olabileceğini söyledi...
25.09.2019 Gündem
Son dakika!.. İstanbul'da korkutan deprem!
Son dakika!.. İstanbul'da korkutan deprem! Son dakika gelen habere göre; saat 11.01'de İstanbul'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli çevre illerde de hissedilen depremin merkez üssünü Silivri açıkları olarak duyurdu. İstanbul Valiliği'nden yapılan son açıklamada; "Deprem nedeniyle ilimizdeki hiçbir okulumuzda eğitim öğretimi kesintiye uğratacak yönde herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır." denildi.
24.09.2019 Gündem
Marmara'da korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Marmara'da korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Merkez üssü Yalova olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
30.11.2018 Gündem
Olası İstanbul depremi meclisin gündeminde
Olası İstanbul depremi meclisin gündeminde Bilim insanlarının İstanbul'da olacağını öngördüğü deprem İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşındı. İBB Meclisi Kasım ayı toplantılarında İBB Ak Parti Grup Başkan Vekili Yardımcısı Faruk Aydın meclis üyelerine "İstanbul'da deprem riski ve İBB tarafından yapılan çalışmalar" konulu sunum yaptı.
29.09.2021 Gündem
Karadeniz'de deprem! İstanbul'da da hissedildi
Karadeniz'de deprem! İstanbul'da da hissedildi Karadeniz'de saat 11.18 sıralarında İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi.
15.10.2016 Yaşam
Marmara'da deprem
Marmara'da deprem Bugün saat 08.40'ta merkez üssü Yalova açıkları olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Marmara Bölgesi'nde hissedildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da korkutan deprem
İstanbul'da korkutan deprem İstanbul'un Pendik bölgesinde gece yarısı 2.4 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi
29.09.2021 Gündem
Japon uzmandan korkutan deprem uyarısı!
Japon uzmandan korkutan deprem uyarısı! Japonya Yurt Dışı İnşaat Şirketleri Derneği Genel Sekreteri Yoshinori Moriwaki, İstanbul'da 30 sene içinde 7,4 büyüklüğünde bir deprem olabileceğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Son araştırma; İstanbul’u Adalar fayı tehdit ediyor!
Son araştırma; İstanbul’u Adalar fayı tehdit ediyor! Boğaziçi, İTÜ ve Yıldız Teknik’ten bilim adamları Marmara Denizi’ndeki fayların son durumunu inceledi. En tehlikeli ve gerilen fayın İstanbul’a 8 kilometre açıktaki Adalar kolu olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem!
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! Deprem saat 13.55'te Bolu merkezde meydana geldi. Depremin İstanbul ve Ankara'da da hissedildiği gelen bilgiler arasında. AFAD Başkanı açıklamasında; "An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmuyor" dedi
16.03.2023 Vatan TV
Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı ve uyardı! İstanbul'un hangi ilçeleri daha riskli?
Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı ve uyardı! İstanbul'un hangi ilçeleri daha riskli? CNN TÜRK Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, İstanbul'daki riskli ilçe ve mahalleleri açıkladı. Prof. Dr. Ersoy, "Anadolu Yakası genel olarak sağlam bir zemine bir sahip. Zemine iyileştirme yapılmadığı için yıkılan, devrilen binalar var. Mutlaka yapının zeminle barışık olması gerekir." dedi.
14.03.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.