İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı’nın (EUROCONTROL) Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu’nda İstanbul Havalimanı, 26 Şubat -3 Mart 2024 döneminde günlük ortalama 1321 uçuş ile Avrupa’daki en yoğun havalimanı oldu.
6.03.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı(EUROCONTROL)'nın raporuna göre 15-21 Ocak tarihleri arasında günlük ortalama bin 301 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
30.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu'na göre 1375 uçuş ile 2023 yılının Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
19.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde İstanbul Havalimanı 13-19 Şubat döneminde bin 280 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
20.02.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde yer aldı
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde yer aldı Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatının (EUROCONTROL) 19-26 Eylül’ü kapsayan haftaya ilişkin yayınladığı rapora göre, İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 286 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
27.09.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı (EUROCONTROL) tarafından yayınlanan ağustos ayı raporuna göre İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 328 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
14.09.2022 Ekonomi
Fiyatlar bugün yüzde 30 ucuzladı! Balık tezgahlarının ateşi düştü
Fiyatlar bugün yüzde 30 ucuzladı! Balık tezgahlarının ateşi düştü Kocaeli'de av sezonunun başlamasıyla birlikte hem tezgahlarda balık çeşitliliği arttı, hem de fiyatlar yaklaşık yüzde 30 oranında düştü. Öte yandan Karadeniz’e açılan balıkçı teknelerinin ağları palamutla dolarken binlerce kasa palamutla geri dönen balıkçılar sezonun bereketli başladığını ifade etti.
13.09.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı 5-11 Eylül tarihleri arasında bin 351 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
13.09.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) 15-21 Mart dönemine ilişkin hava trafik istatistiklerine göre, İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1274 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
26.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı 2022'de Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı 2022'de Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) 2022 yılı değerlendirmesine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 156 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
2.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın kimyasal silah kullandığına yönelik iddialara "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız. Bu, bunların namussuzluklarındandır, ahlaksızlıklarındandır. Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller. Bunlar densizdir, bunlar ahlaksızdır" sözleriyle yanıt verdi. Erdoğan, siyasetteki hamburger tartışmasına ilişkin "Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendinden duymamış olsak ben bile 'gerçekten böyle bir şey oldu mu' derdim. Ama maalesef kendinden dinledik. Bunu bizzat kendisi söyleyince gerçekten ben de şok oldum" dedi.
21.10.2022 Siyaset
İstanbul Havalimanı sefer sayısıyla Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı sefer sayısıyla Avrupa’nın zirvesinde  Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (Eurocontrol) 25-31 Temmuz tarihli verilerine göre, İstanbul Havalimanı günlük bin 335 uçuş ile Avrupa havalimanları arasında birinci oldu. 
1.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz destan yazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz destan yazdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programında önemli açıklamalarda bulundu. Milletimizin 15 Temmuz'da destan yazdığını ve darbe girişimini akamete uğrattığını söyleyen Erdoğan "Farklı dönemlerde farklı kisveler altında sahnelenen sinsi oyun 15 Temmuz gecesi milletimizin iman dolu göğsüne çarparak yerle yeksan oldu" ifadelerini kullandı.
15.07.2022 Siyaset
İstanbul Havalimanı, Mayıs'ta Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı, Mayıs'ta Avrupa’nın zirvesinde İGA İstanbul Havalimanı Mayıs ayında 5 milyon 600 binden fazla yolcuya hizmet vererek Avrupa genelinde ilk sırada yer aldı.
5.07.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı, uluslararası yolcu trafiğinde dünyada 2’nci sırada
İstanbul Havalimanı, uluslararası yolcu trafiğinde dünyada 2’nci sırada İstanbul Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI World) tarafından açıklanan 2021 yılının 'Uluslararası Yolcu Trafiği' verilerine göre dünyanın en yoğun ikinci havalimanı oldu. İstanbul Havalimanı'nda 2021 yılında toplam 26,5 milyon uluslararası yolcuya hizmet verildi.
12.04.2022 Ekonomi
Teknoloji girişimlerine TEKNOFEST’ten destek!
Teknoloji girişimlerine TEKNOFEST’ten destek! TEKNOFEST 2021 Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi başvuruları başladı. Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi, 20-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek.
20.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Türk Hava Yolları 88 yaşında
Türk Hava Yolları 88 yaşında 20 Mayıs 1933'te Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı "Devlet Hava Yolları İşletmesi" olarak kurulan ve bugün 88'nci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türk Hava Yolları (THY) bu sürede dünyanın en çok ülkesine uçuş yapan havayolu şirketi oldu.
20.05.2021 Ekonomi
İstanbul Havalimanı yılın ilk dört ayında Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı yılın ilk dört ayında Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın(EUROCONTROL) verilerine göre 1 Ocak - 28 Nisan dönemini kapsayan dönemde İstanbul Havalimanı 63 bin 064 uçuş ile Avrupa'nın en çok uçuş gerçekleştirilen havalimanı oldu.
29.04.2021 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda büyük yoğunluk!
İstanbul Havalimanı'nda büyük yoğunluk! Koronavirüs salgının ardından tarifeli uçuşların kısa bir süre askıya alındığı ve 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle seferlerin yeniden başladığı İstanbul Havalimanı, pandemi döneminin en yoğun gününü yaşadı. Havalimanını bugün 81 bin yolcu kullanacağı açıklanırken, 646 uçuş gerçekleşecek.
19.03.2021 Gündem
İstanbul Havalimanı son bir haftalık uçuş sayısında Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı son bir haftalık uçuş sayısında Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) verilerine göre, 18-26 Kasım tarihleri arasında uçuş sayısı bakımından Avrupa'nın en çok seferinin yapıldığı havalimanı oldu.
27.11.2020 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu, "Süper güç olacağız" deyip duyurdu!
Bakan Karaismailoğlu, "Süper güç olacağız" deyip duyurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarında bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Pandemi döneminde 5,7 milyar dolar yatırım yaptık." dedi. Karaismailoğlu, "Demir yolu ağlarımızı fizibilitelere göre planladık, yatırımlarımızla altyapıyı kurduğumuzda dünyada lojistik süper güç olacağız." ifadelerini kullandı.
12.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Sabiha Gökçen Asya tarafından "Yılın En iyi Havalimanı" seçildi
Sabiha Gökçen Asya tarafından "Yılın En iyi Havalimanı" seçildi İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), dünyanın önde gelen havacılık organizasyonlarından biri olan Asya Pasifik Havacılık Merkezi (CAPA) tarafından "Yılın En İyi Havalimanı" seçildi.
6.12.2019 Ekonomi