İstanbul Atatürk Havalimanı

İstanbul Atatürk Havalimanı

Son dakika istanbul atatürk havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul atatürk havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul atatürk havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul atatürk havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.655 istanbul atatürk havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul atatürk havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Fatih Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif’ine katıldı. Camii avlusunda basın açıklaması yapan Kurum “Kadir başkanımız İstanbul’un abisiydi. Duruşuyla, tavrıyla, gülüşüyle, samimiyetiyle, içtenliğiyle her zaman İstanbullu hemşerilerimiz için en iyisinin mücadelesini verdi. AK Parti’mizin sosyal belediyecilik anlayışını İstanbul’dan başlayıp tüm Türkiye’ye dalga dalga götüren en önemli temsilcilerinden bir tanesiydi” dedi.
13.02.2024 Gündem
Serbest Bölge Nedir, Ne İşe Yarar? Türkiye'deki Serbest Bölgeler Nerededir?
Serbest Bölge Nedir, Ne İşe Yarar? Türkiye'deki Serbest Bölgeler Nerededir? Genel olarak gümrük bölgelerinin olduğu noktalarda yer alan serbest bölge, bu tanımlama üzerinden ele alınmaktadır. Daha çok gümrük hattının dışında kalan bölge olarak ele alınır ve tabir edilir. Bu alan serbest bölge olarak anlatılır ve gümrük işlemlerinin yapıldığı bölgenin dışarısında kalır. Ancak aynı zamanda bu bölgenin siyasi açıdan da bir bölgede yer aldığını ifade etmek mümkündür. Sonuçta her ülkenin bir ülke sınır çizgisi var ve bunlar da aynı zamanda siyasi bölgeleri tanımlamaktadır.
20.12.2023 Eğitim
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik? İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenleniyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. Vatandaşlar miting alanına akın ederken, alanın insan kapasitesi ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
28.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in dün geceki bombardımanlarının yaşanan insani krizi derinleştirdiğini belirterek, "İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırıları durdurmalıdır." dedi.
28.10.2023 Gündem
Tahıl krizi dünya basınında! Newsweek Erdoğan etkisini yazdı: Putin ve Zelenski desteği için savaşıyor
Tahıl krizi dünya basınında! Newsweek Erdoğan etkisini yazdı: Putin ve Zelenski desteği için savaşıyor Dünya için önemli ve kritik olan tahıl anlaşmasından Rusya'nın çekilmesinin yankıları sürüyor. Dünya krizden bir çıkış yolu ararken Newsweek'ten çarpıcı bir Erdoğan analizi geldi. Erdoğan'ın krizdeki rolüne dikkat çeken ABD'li dergi Putin ve Zelenski'nin Erdoğan'ın desteğini alabilmek için savaştığını yazdı.
19.07.2023 Dünya
Fenerbahçe Arda Güler'i KAP'a bildirdi! 6 yıllık imza...
Fenerbahçe Arda Güler'i KAP'a bildirdi! 6 yıllık imza... Fenerbahçe Kulübü yıldız futbolcu Arda Güler'in Real Madrid'e olan transferini KAP'a bildirdi. Real Madrid, Fenerbahçe’den Arda Güler’i 6 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
6.07.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı 9 millet bahçesinin açılış töreninde konuştu. Kentsel dönüşümde kararlılık vurgusu yapan ve vatandaşa çağrıda bulunan Erdoğan, "Daha kararlı adımlar atacağız. Böylesi bir konuda tamahkarlığa izin vermeyeceğiz. Gözünü para hırsı bürüyenlerin kaprislerine boyun eğmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa bu meseleyi çözeceğiz. Binanız depreme dayanıklı değilse dönüşüm süreceğini başlatın, afet kapınızı çalmadan siz tedbirinizi alın" dedi.
8.06.2023 Gündem
Aksaray'da eğitim uçağı düştü! Vali Aydoğdu'dan ilk açıklama geldi
Aksaray'da eğitim uçağı düştü! Vali Aydoğdu'dan ilk açıklama geldi Nevşehir'den kalkan eğitim uçağının Aksaray'ın Ortaköy ilçesinin Kirli Köyü yakınlarında boş araziye düştüğü, kazadan 2 pilotun yara almadan kurtulduğu bildirildi.
7.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul mitingi dünyada gündem oldu: Eşi benzeri görülmemiş
Büyük İstanbul mitingi dünyada gündem oldu: Eşi benzeri görülmemiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde 'Büyük İstanbul Mitingi' gerçekleşti. Resmi rakamlara göre mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı miting dış basında geniş yer buldu. AFP Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gövde gösterisi yaptığını yazdı, İngiliz basını İstanbul'da iktidar ve muhalefetin bir gün arayla gerçekleştirdiği mitingleri karşılaştırdı.
8.05.2023 Dünya
Uzaya çıkacak ilk Türk Alper Gezeravcı oldu! Annesi oğlunun hayalini açıkladı
Uzaya çıkacak ilk Türk Alper Gezeravcı oldu! Annesi oğlunun hayalini açıkladı Türkiye'nin uzaya göndereceği ilk astronot olan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli F-16 pilotu Alper Gezeravcı'nın (43) annesi Sıddıka Gezeravcı, (63) "Sağ salim gidip gelsin. Daha 6 yaşında anneannesine, 'Büyüyünce uçak şoförü olacağım' derdi. Küçüklüğünden beri pilotluk hayali vardı" dedi.
4.05.2023 Yaşam
TEKNOFEST neden erkene alındı? Bakan Yardımcısı Fatih Kacır merak edilen soruya cevap verdi
TEKNOFEST neden erkene alındı? Bakan Yardımcısı Fatih Kacır merak edilen soruya cevap verdi TEKNOFEST, beşinci gününde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devam ediyor. Peki TEKNOFEST bu yıl neden erkene alındı? İşte detaylar...
1.05.2023 Gündem
Kızılelma dünya basınında!
Kızılelma dünya basınında! TEKNOFEST 2023 kapsamında sergilenen ve Selçuk Bayraktar'ın '2024 yılında seri üretime geçecek' dediği Kızılelma hem Avrupa hem de Arap basınında manşet oldu.
30.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Uzaya gidecek Türkler belli oldu! İşte uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Cihangir Atasever
Uzaya gidecek Türkler belli oldu! İşte uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Cihangir Atasever Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST'te Türkiye'nin uzay yolcularını açıkladı. İlk uzay yolcuları Tuva Cihangir Atasever ve Alper Gezeravcı oldu.
29.04.2023 Gündem
Bakan Özer'den TEKNOFEST'te Demirören lisesi öğrencilerine ziyaret
Bakan Özer'den TEKNOFEST'te Demirören lisesi öğrencilerine ziyaret Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TEKNOFEST ziyaretinde bulundu. Bakanlık için ayrılan alanda kurulan stantları inceleyen ve projeler hakkında bilgi alan Özer, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine de özel röportaj verdi. Bakan Özer, "TEKNOFEST kuşağını çok daha güçlendirip, tüm eğitim kurumlarına yaygınlaştırdığımız zaman geleceğe çok daha fazla umutla bakacağız" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Varank, HackMasters yarışmasının startını verdi
Bakan Varank, HackMasters yarışmasının startını verdi Teknofest kapsamında düzenlenen HackMasters yarışmasının startını veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye'yi katma değerli üretimle, bilgi teknolojilerine dayanan bir kalkınmayla ileriye götürmek istiyoruz. Bunun yolu da işte bu tip yarışmalarla gençlerimizi bu alanlara yönlendirebilmek, teknolojiye, inovasyona, AR-GE'ye yatırım yapmaktan geçiyor" dedi.
28.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Teknofest 2023 canlı yayın! Teknofest 2023 İstanbul canlı yayın var mı, nereden izlenir?
Teknofest 2023 canlı yayın! Teknofest 2023 İstanbul canlı yayın var mı, nereden izlenir? Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, kapılarını 7'nci kez İstanbul'da açacak.Gösterileri ve yarışmaları kaçırmak istemeyenler canlı yayını takip etmek istiyor. Peki, Teknofest canlı yayın nereden izlenir?
27.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar KIZILELMA, Atatürk Havalimanı'na indi
Bayraktar KIZILELMA, Atatürk Havalimanı'na indi Milli insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, TEKNOFEST 2023'e katılmak üzere havalandı; saat 13.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. KIZILELMA, 27 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde halkla buluşacak.
25.04.2023 Gündem
Bayraktar TB3 ilk kez TEKNOFEST’te sergilenecek
Bayraktar TB3 ilk kez TEKNOFEST’te sergilenecek Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 Nisan – 1 Mayıs tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023’te ilk kez halka açık olarak sergilenecek.
27.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Depreme karşı Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı
Depreme karşı Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı Olası İstanbul depremine karşı afet planı hazırlayan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi eserleri Mimar Sinan’ın kullandığı ‘Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı. Horasan harcı geçtiğimiz yıllarda çalışmaları tamamlanan Galata Kulesi’nin güçlendirilmesinde de kullanılmıştı...
19.03.2023 Gündem
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
210 depremzede daha TSK'ya ait uçakla İstanbul’a getirildi
210 depremzede daha TSK'ya ait uçakla İstanbul’a getirildi Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremde evleri yıkılan ve bölgeden çıkmak isteyen 210 depremzede daha Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirildi. Vatandaşlar burada bekleyen yine Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait otobüslerle gidecekleri yerlere götürüldü.
10.02.2023 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı'nda, muhteşem Türkiye'yi inşa edeceğiz
Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı'nda, muhteşem Türkiye'yi inşa edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye kampanyası kapsamında düzenlen etkinlikte gençlerle bir araya geldi. Etkinlikte gençlere seslenen Kurum, "Türkiye Yüzyılı'nda, muhteşem Türkiye'yi inşa edeceğiz. Gençlerimize güveniyoruz. 2023 yılında da Cumhur İttifakı'mızla Sayın Cumhurbaşkanımızı rekor oyla destekleyeceğiz ve sandıktan rekor oylarla çıkacağız" dedi.
26.01.2023 Gündem
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi!
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi! Emniyet Müdürü atamaları 2022 yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul'da görevlendirildi. İşte İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları ile Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi…
18.08.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Atatürk Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul atatürk havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.