İşsizlik Maaşı 2022

İşsizlik Maaşı 2022

Son dakika işsizlik maaşı 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işsizlik maaşı 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işsizlik maaşı 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşsizlik Maaşı 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işsizlik maaşı 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 işsizlik maaşı 2022 haberi bulunmuştur. Tüm işsizlik maaşı 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşsizlik maaşı ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, o detaya dikkat: 2.588 lira...
İşsizlik maaşı ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, o detaya dikkat: 2.588 lira... Asgari ücret zammı sonrası pek çok ödemede artış oldu. İşsizlik maaşı ile ilgili flaş gelişme. Resmen değişti. Vatandaşların iş bulamadıkları süre içinde hayatlarını idame etmeleri için İŞKUR tarafından verilen işsizlik maaşı ödemeleri 2022 yılı itibariyle zamlandı. 10 aya kadar ödenen yeni işsizlik maaşıyla ilgili kritik detay ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
İşsizlik maaşı ne kadar oldu, asgari ücrete ek zam sonrası işsizlik maaşı arttı mı? En düşük ve en yüksek asgari ücret ne kadar olacak?
İşsizlik maaşı ne kadar oldu, asgari ücrete ek zam sonrası işsizlik maaşı arttı mı? En düşük ve en yüksek asgari ücret ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada asgari ücrete yüzde 30 zam yapıldığını duyurdu. Asgari ücret net 5500 TL oldu. Asgari ücrete gelen ara zamla birlikte birçok kalemde de artış yaşandı. İşsizlik maaşı da bu kalemlerden biri oldu.
1.07.2022 Ekonomi
4.272 TL ödeniyor! 30 gün içerisinde başvuran alıyor, en az 6 ay...
4.272 TL ödeniyor! 30 gün içerisinde başvuran alıyor, en az 6 ay... Tüm çalışanları kayından ilgilendiriyor. SGK tarafından her ay ödeniyor. 2.137 TL ile 4.272 TL arasında ödeme yapılıyor. Bu ödemeler en az 6 ay, en fazla 10 ay boyunca devam ediyor. 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvuru yapılması gerekiyor. İşsizlik maaşı çalışanların işten çıkartılması durumunda çalışılan süreye ve çalışırken alınan maaş miktarına göre belirleniyor. İşsizlik maaşı alırken yeni bir iş bulanan kişinin maaşı kesiliyor. Ancak işsizlik maaşından yararlanma hakkı devem ediyor. Aynı kişi yeni işinden de ayrılması durumunda işsizlik maaşı ödemesine kalınan yerden devam ediliyor.
29.05.2022 Çalışan Hakları
3 bin 972 lira maaş ödeniyor! İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 6,8 ,10 ay ve...
3 bin 972 lira maaş ödeniyor! İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 6,8 ,10 ay ve... Çalışan herkes için geçerli. İşçi işveren milyonlar merak ediyor. 30 gün süresi var kaçıran yanar. Çalışana en az 1.986 lira net işsizlik maaşı bağlanıyor. En yüksek işsizlik maaşı da net 3 bin 972 lira.İşverenin haksız bir sebeple işçiyi işten çıkarması veya işçinin haklı sebeple iş akdini feshetmesi halinde devlet 10 aya kadar işçiyi koruyan bir ödeme yapıyor. Buna ‘işsizlik ödeneği (maaşı)’ deniyor. İşsizlik ödeneğine hak kazanabilmek için işçinin son 3 yılda en az 600 prim günü bulunması ve son 120 gün hizmet akdi ile çalışması gerekiyor. Ayrıca iş akdinin feshinde işçinin kendi istek ve kusurunun bulunmamasına da bakılıyor.
16.04.2022 Çalışan Hakları
1.986 TL alt sınır! Her ay ödeniyor, paralar PTT'ye yatırılıyor, başvuranlar 5 Nisan'da alacak
1.986 TL alt sınır! Her ay ödeniyor, paralar PTT'ye yatırılıyor, başvuranlar 5 Nisan'da alacak Çalışan milyonlarca kişi için geçerli. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. Bizzat başvuru yapanlar alıyor. Ödeme miktarı 1.986 TL ile 3.972,82 TL arasında değişiyor. Vatandaşlar en az 6 ay bu ödemelerden yararlanabiliyor. Gerekli şartları taşıyan ve belirlenen süre içerisinde müracaatta bulunan tüm vatandaşlar ayrım gözetmeksizin alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışanlar işsiz kalmaları durumunda yeni bir iş bulana kadar işsizlik ödeneğinden yararlanıyor. 6 aydan 10 aya kadar işsizlik maaşı almak mümkün. Bu süre içerisinde yeni bir iş bulanların ödemeleri kesiliyor. Ancak yeniden işsiz kaldıklarında ödenmeyen işsizlik aylığını yeniden alabiliyorlar.
30.03.2022 Çalışan Hakları
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü  2.137 lira...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü 2.137 lira... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Tüm ödeme kalemleri değişti. 2022 ile birlikte zamlı olarak ödenmeye başladı. Sadece çalışanları değil çalışmayan vatandaşları da kapsıyor. Herkes merakla bekliyordu. Asgari ücrete gelen yüksek zam birçok ödemeyi de arttırdı. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor. İşsizlik maaşından 65 yaş aylığına, kıdem tazminatı tavanından dul ve yetim maaşına kadar pek çok ödeme değişti. İşte tüm kesimleri ilgilendiren ödemeler ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Çalışma Hayatı
İşsizlik maaşı kaç lira oldu? İşsizlik maaşı kaç ay veriliyor?
İşsizlik maaşı kaç lira oldu? İşsizlik maaşı kaç ay veriliyor? Farklı nedenlerle kendi istek ve kusuru olmaksızın işini kaybetmiş, son 3 yılda adına en az 600 gün işsizlik sigorta primi ödenmiş olanlar işsizlik maaşı alabiliyor. İşsizlik maaşı ile sigortalıların uğramış oldukları gelir kaybını 10 aya kadar karşılanıyor. İşsizlik maaşı asgari ücrete göre her yıl artıyor. Yeni yılla birlikte işsizlik maaşı da zam geldi. Peki, İşsizlik maaşı kaç lira oldu? İşsizlik maaşı kaç ay veriliyor? İşsizlik maaşı nasıl alınır? İşsizlik maaşı için nereye başvurulur? İşsizlik maaşı şartları ne? İşte işsizlik maaşı ile ilgili bilmeniz gerekenler…
11.01.2022 Çalışan Hakları
İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022!
İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022! İşsizlik maaşı işini kaybeden pek çok kişi için, belirli bir süre ihtiyaçlarını karşılayabileceği can suyu niteliğinde önemli ödeneklerden biridir. İşten çıkarılma durumunda, işsiz kalan bir kişinin yapacağı ilk şey İŞKUR’a başvurmak olmalıdır. İş arama sürecinde kişi İŞKUR sistemine kaydolmalı ve işsizlik maaşı başvurusunu da vakit kaybetmeden yapmalıdır. Peki, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022! İşte tüm detaylar…
10.01.2022 Çalışan Hakları
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde...
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde... Zam geldi. Ocak 2022 itibarı ile 3.972,82 TL olarak ödenmeye başlıyor. Başvuru şartı bulunuyor. 30 gün içerinde müracaat edilmesi gerekiyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Para ödemesi en az 6 ay sürüyor. Ancak 30 gün içerisinde başvurmayanlar bu süre kısalıyor. Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı ne kadar olacak sorusu gündeme geldi. İşsizlik maaşının en yüksek tutarı belli oldu. Ocak ayından itibaren işsizlik ödeneğinin tavan miktarı 3.972,82 TL olarak uygulanacak. İşsizlik ödeneği hesaplanırken bulunan tutar 3.972,82 TL’nin üzerinde olsa bile ocak ayından itibaren en fazla bu tutarda işsizlik ödeneği ödenecek. Bu tutarın üzerinde işsizlik ödeneği ödenmeyecek. Öte yandan kıdem tazminatında da tavan ücret 2022 itibarı ile yeniden belirlendi. 2022 yılına ait asgari ücrete bağlı olarak kıdem tazminatı tavanı 10 bin 810 liraya yükseltildi.
10.01.2022 Çalışan Hakları
Zam geliyor, 3.972 TL'ye yükseliyor, başvuran alıyor, 30 gün içerisinde...
Zam geliyor, 3.972 TL'ye yükseliyor, başvuran alıyor, 30 gün içerisinde... Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Zam geldi. Rakamlar netleşti.3.972 TL olarak ödenecek. Kritik detay dikkat çekiyor. Bizzat başvuru yapılması gerekiyor. 30 gün süresi bulunuyor. Asgari ücrette yapılan rekor zam pek çok kalemde ödemelerin artmasını sağladı. Özellikle çalışanları yakından ilgilendiren artışlar ile ilgili detaylar netleşiyor.
27.12.2021 Çalışma Hayatı
Zam miktarı belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, çalışan çalışmayan milyonları kapsıyor,  3972.82 TL olacak
Zam miktarı belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, çalışan çalışmayan milyonları kapsıyor, 3972.82 TL olacak Yılın sonunun yaklaşması ile birlikte peş peşe zam haberleri geliyor. Tüm çalışanlar zam oranlarını yakından takip ediyor. Asgari ücretin açıklanmasının ardından belli oldu. 2022'de 3972.82 TL olacak. Çalışan, çalışmayan tüm vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Zam tutarları netleşti. Tek tek hesaplandı.
20.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti! İşte kuruşu kuruşuna zamlar...
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti! İşte kuruşu kuruşuna zamlar... Asgari ücret ile ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Resmen açıklandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı. Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun kararında "İşçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücretinin 1/1/2022-31/12/2022 tarihleri arasında (166,80) yüz altmış altı lira seksen kuruş olarak tespitine oy birliğiyle karar verilmiştir" denildi.
16.12.2021 Ekonomi
Asgari ücret zammıyla birlikte hepsi değişti! 2022'de kim ne kadar alacak? AGİ, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı ve...
Asgari ücret zammıyla birlikte hepsi değişti! 2022'de kim ne kadar alacak? AGİ, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı ve... 2022 asgari ücret açıklandı. Yeni yıldan itibaren asgari ücret 4 bin 250 lira olarak uygulanacak. Yapılan yüzde 50.54'lük zamla birlikte diğer ödemelerde de artışlar oldu. Sadece asgari ücretlileri değil, çalışan ve emeklileri de ilgilendiren değişimler olacak. AGİ, işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı... Hepsi değişti ve tablo ile tek tek açıklandı. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kim ne kadar alacak? Evli, bekar, eşi çalışan, eşi çalışmayan, çocuklu, çocuksuz 2022 AGİ ücretleri ne kadar oldu? İşte asgari ücret zammının ardından
16.12.2021 Çalışma Hayatı
2022 işsizlik maaşı ne kadar oldu, zamla beraber kaç TL? Asgari ücret zammı sonrası gözler işsizlik maaşına çevrildi!
2022 işsizlik maaşı ne kadar oldu, zamla beraber kaç TL? Asgari ücret zammı sonrası gözler işsizlik maaşına çevrildi! İşsizlik maaşı ne kadar, sorusu vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri oldu. Asgari ücrete yapılacak zamla beraber işsiz kalan vatandaşlara sağlanan haklardan biri olan işsizlik maaşı da artacak. Asgari ücret 4. toplantı ile 2022 işsizlik maaşı ne kadar” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.12.2021 Ekonomi
Hesaplara 1.420 TL yatırılıyor! Zam gelecek, ödeme miktarı artacak, 30 gün içerisinde...
Hesaplara 1.420 TL yatırılıyor! Zam gelecek, ödeme miktarı artacak, 30 gün içerisinde... 1.420 TL vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Ödemler 15 Aralık'ta yapılıyor. Yazılı olarak müracaatta bulunanlar alıyor. 30 gün detayı dikkat çekiyor. Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Ocak ayında artacak. Ödemeler İŞKUR tarafından yapılıyor. İşsizlik maaşı, 2022 asgari ücret zam görüşmeleri devam ederken çalışanlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Yeni yılda asgari ücrette yapılan artış baz alınarak işsizlik maaşı yeniden düzenlenecek. Alınan maaş miktarına göre değişkenlik gösteren işsizlik maaşı zam oranı ile artacak. Kendi istek ve kusuru dışında işvereni tarafından işten çıkartılanlara verilen işsizlik maaşı, her ay İŞKUR tarafından hesaplara yatırılıyor. İşsizlik maaşından yararlanabilmek için de çalışanın, iş sözleşmesinin iptalinden sonra 30 gün içinde İŞKUR’a başvuruda bulunması gerekiyor. Peki, İşsizlik maaşı ne kadar olacak ve ne zaman açıklanacak? İşte, işsizlik maaşı alma şartları ve konuyla ilgili ayrıntılar.
10.12.2021 Çalışma Hayatı
Zam geliyor! İşçi, memur, işsiz, part time çalışanlar, gündelikçiler, engelliler, yaşlılar...Tamamını kapsıyor
Zam geliyor! İşçi, memur, işsiz, part time çalışanlar, gündelikçiler, engelliler, yaşlılar...Tamamını kapsıyor Milyonlarca kişi asgari ücrete yapılacak zam oranlarına kilitlendi. Asgari ücret zammı özel sektörde çalışanlar için belirleyici oluyor. Yüksek asgari ücret zammı diğer çalışanların maaşının da dolaylı olarak artmasını sağlıyor. Ancak asgari ücretliye yapılacak zam ile birlikte pek çok kişinin aldığı ya da ödediği ücretler de artacak.
9.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret, AGİ, İşsizlik maaşı 2022'de ne kadar olacak?
Asgari ücret, AGİ, İşsizlik maaşı 2022'de ne kadar olacak? Asgari ücretle çalışanlar, asgari ücrete 2022'de ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Asgari ücret zammı ile ilgili rakamlar ortaya çıkmaya başladı. Milyonlarca asgari ücretlinin maaşları artarken asgari ücret artışı , AGİ, İşsizlik maaşı gibi ödemelerinde artmasını sağlayacak. Peki 2022'de AGİ ve işsizlik maaşı ne kadar olacak? İste merak edilen detaylar...
17.10.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Bu bölümleri okuyanlar işsiz kalmıyor! İşte istihdamı yüksek ilk beş meslek
Bu bölümleri okuyanlar işsiz kalmıyor! İşte istihdamı yüksek ilk beş meslek Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022’de yükseköğretim mezunlarının istihdam oranının, lisans mezunlarında yüzde 71.7, ön lisans mezunlarında yüzde 64.9 olduğunu açıkladı.
22.06.2023 Ekonomi
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
2023 kapıcı maaşları! Apartmanlar görevlisi maaşı ne kadar oldu? Asgari ücret zammından sonra 2023 kapıcı maaşları!
2023 kapıcı maaşları! Apartmanlar görevlisi maaşı ne kadar oldu? Asgari ücret zammından sonra 2023 kapıcı maaşları! Asgari ücret bugün belli oldu. Milyonlarca vatandaş asgari ücret zammı dışında, asgari ücretle birlikte zam gelecek bazı kalemleri merak ediyor. Bu kapsamda merak edilen kalemlerden biri de kapıcı maaşları oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında uygulanacak asgari ücreti 8 bin 500 TL olarak açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni oranların ardından Kapıcı maaşları 2023 ne kadar oldu? Kapısı ve apartmanlar görevlisi ne kadar maaş alacak? Sorusuna yanıt aranıyor.
23.12.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
5.137 TL gerekli şartları taşıyan herkese ödeniyor, paralar PTT hesaplarına yatırılıyor, 10 ay boyunca...
5.137 TL gerekli şartları taşıyan herkese ödeniyor, paralar PTT hesaplarına yatırılıyor, 10 ay boyunca... Milonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Temmuz ayı itibarı ile ödeme rakamı değişti. Asgari ücret zammı sonrası 5.137 TL'ye yükseldi. 30 gün içerisinde başvuruda bulunanlar alıyor. En az 6 ay ödeniyor. Çalışanların işten çıkartılmaları durumunda yeni bir iş bulana kadar hayatlarını idame etmeleri için İŞKUR tarafından işsizlik maaşı ödemesi yapılıyor. Bu ödenekten yararlanabilmesi için çalışanların bazı şartları taşıyor olması gerekiyor. İşsizlik ödeneği alınabilmesi için son 3 yılda en az 600 gün prim ödemesinin yapılmış olması ve son 120 gün hizmet akdi ile çalışılmış olması gerekiyor. Gerekli şartları taşıyanlar iş akdinin feshinden itibaren 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvurmaları durumunda işsizlik maaşı alıyor. Peki kim ne kadar işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı alanlar sağlık hizmetlerinden de yararlanabiliyor mu? İşte tüm çalışanları ilgilendiren konun ayrıntıları...
27.07.2022 Çalışan Hakları
5.137 TL'ye yükseldi! En az 6 ay ödeniyor, 30 gün içerisinde...
5.137 TL'ye yükseldi! En az 6 ay ödeniyor, 30 gün içerisinde... Milonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Temmuz ayı itibarı ile ödeme rakamı değişti. Asgari ücret zammı sonrası en düşüğü 2 bin 568 lira, en yükseği 5 bin 137 lira oldu. Başvuru için 30 gün sınırı bulunuyor. Çalışanların işten çıkartılmaları durumunda yeni bir iş bulana kadar hayatlarını idame etmeleri için İŞKUR tarafından işsizlik maaşı ödemesi yapılıyor. Bu ödenekten yararlanabilmesi için çalışanların bazı şartları taşıyor olması gerekiyor. İşsizlik ödeneği alınabilmesi için son 3 yılda en az 600 gün prim ödemesinin yapılmış olması ve son 120 gün hizmet akdi ile çalışılmış olması gerekiyor. Gerekli şartları taşıyanlar iş akdinin feshinden itibaren 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvurmaları durumunda işsizlik maaşı alıyor.
19.07.2022 Çalışan Hakları
EYT’de kritik 5 formül! Milyonlar bekliyordu, 50 yaşını tamamlayan...
EYT’de kritik 5 formül! Milyonlar bekliyordu, 50 yaşını tamamlayan... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmesi! EYT’li yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren açıklamalar art arda geldi. Çözüm getirecek yeni formüllerin detayları da ortaya çıktı. Avrupa modeli ve 50 yaşını tamamlama formülü üzerinde duruluyor. Uygulanacak seçeneklerden hangisi Türkiye’deki sosyal güvenlik yapısına uygun olursa, sosyal güvenlikte aktif, pasif dengesini bozmayacak ve ilave yük getirmeyecekse bunlardan birisi hayata geçirilecek. İşte Emeklilikte Yaşa Takılanlar için düşünülen formüllerin detayları...
18.07.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

İşsizlik Maaşı 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işsizlik maaşı 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.