İsrail Ordusu

İsrail Ordusu

Son dakika İsrail ordusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsrail ordusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsrail ordusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail Ordusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil ordusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.594 israil ordusu haberi bulunmuştur. Tüm israil ordusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024 Gündem
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Gündem
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü İsrail’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldığı saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.
17.03.2024 Dünya
İsrail'den gece katliamı! En az 80 kişi hayatını kaybetti
İsrail'den gece katliamı! En az 80 kişi hayatını kaybetti Filistin resmi haber ajansı Wafa'nın haberine göre, İsrail'in Gazze'ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda en az 80 kişi hayatını kaybetti.
16.03.2024 Dünya
Gazze'de gıda krizi: Açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 23'e yükseldi
Gazze'de gıda krizi: Açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 23'e yükseldi İsrail'in abluka altına aldığı ve saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde açlık ve susuzluk yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi.
9.03.2024 Dünya
İsrail ordusu yine sivilleri vurdu! Refah'ta 11 can kaybı
İsrail ordusu yine sivilleri vurdu! Refah'ta 11 can kaybı İsrail ordusunun Refah kentinde sivillerin kaldığı çadırlara gerçekleştirdiği saldırı sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı.
2.03.2024 Dünya
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü (Euro-Med) tarafından yapılan açıklamada, "İlk incelemeler, İsrail tanklarının Gazze’de insani yardım almaya çalışan Filistinlilere yoğun ateş açtığını doğrulamaktadır” denildi.
1.03.2024 Dünya
İsrail Gazze Şeridi’nde yerleşim bölgelerini vurdu: 44 ölü
İsrail Gazze Şeridi’nde yerleşim bölgelerini vurdu: 44 ölü İsrail’in Gazze Şeridi’nde yerleşim bölgelerini hedef aldığı saldırılarda 44 Filistinli hayatını kaybetti.
12.01.2024 Dünya
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
İsrail, Gazze'deki 29 askerini 'yanlışlıkla' öldürdü
İsrail, Gazze'deki 29 askerini 'yanlışlıkla' öldürdü İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde kara operasyonunda "yanlışlıkla" öldürülen asker sayısının 29'a yükseldiğini duyurdu.
1.01.2024 Dünya
İsrail'in Gazze'deki kara operasyonunda ölen asker sayısı 167’ye yükseldi
İsrail'in Gazze'deki kara operasyonunda ölen asker sayısı 167’ye yükseldi İsrail ordusu, çatışmalarda 3 askerinin daha ölmesiyle Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda ölen toplam asker sayısının 167’e yükseldiğini duyurdu.
28.12.2023 Dünya
Gazze'de can kaybı 20 bin 258’e yükseldi
Gazze'de can kaybı 20 bin 258’e yükseldi Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 20 bin 258’e yükseldiğini duyurdu.
23.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçeleri üzerine görüşmeler başladı.
22.12.2023 Gündem
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu Hamas'ın İsrail'e karşı son yılların en büyük operasyonunu düzenlemesi ile adı bir kez daha gündeme gelen Deif'in akıbeti belli oldu. Mossad'ın ölüm listesinde ilk sıralarda olan ve defalarca suikast düzenlediği Deif'in görüntüleri İsrail kamuoyunda şok etkisi yarattı.
20.12.2023 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de  iki yüzlülük sergiliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de iki yüzlülük sergiliyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nün 75. yıldönümü vesilesiyle sosyal medyadan paylaşım yaptı. AK Parti Sözcüsü Çelik, "Batılı devletlerin çoğu çocuk katilleri ile el sıkışarak, Filistinlilerle dayanışmak isteyen halklarını engelleyerek, barış isteyen sesleri sansürleyerek iki yüzlülük sergiliyor" tepkisini gösterdi.
10.12.2023 Gündem
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırıları devam ediyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) görüşülen ve Gazze'de acil insani ateşkes talep edilen karar tasarısı ABD tarafından veto edildi. Skandal karara tepki yağarken İsrail ve ABD medyası Biden yönetiminin operasyonlarını tamamlaması için Tel Aviv'e süre verdiğini yazdı.
9.12.2023 Dünya
Gazze'de İsrail katliamı! Ülkeyi sarsan buluşmada Netanyahu'ya sert tepki
Gazze'de İsrail katliamı! Ülkeyi sarsan buluşmada Netanyahu'ya sert tepki İsrail ordusunun Gazze'de bombardımanı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. CNN, ABD'nin Gazze'deki büyük ölçekli askeri operasyonların Ocak ayına kadar tamamlayabileceğine inandığını yazdı. Aynı haberde Beyaz Saray'ın İsrail'i hasarı ve sivil kayıplarını sınırlaması konusunda uyardığı bilgisine yer verildi. Gazze'deki saldırılarını sürdüren İsrail Kuzey sınırında tansiyonu zirveye çıkaran bir hataya imza attı. İsrail bunun üzerine bir özür mesajı yayınladı. Başbakan öfkeli rehine aileleri ile bir araya geldi. İsrail basını kaotik toplantıda ailelerin Başbakan'ın yüzüne istifa çağrısında bulunduklarını ve savaş planlarını eleştirdiklerini yazdı.
6.12.2023 Dünya
İsrail Cibaliya Mülteci Kampı'nı vurdu! Yüzden fazla ölü
İsrail Cibaliya Mülteci Kampı'nı vurdu! Yüzden fazla ölü İsrail ordusu Cibaliye mülteci kampını vurdu. Saldırıda yüzden fazla kişi yaşamını yitirdi.
2.12.2023 Dünya
İnsani ara sona erdi İsrail Gazze'de katliam yaptı! İsrail ordusu Yemen'de askeri üssü vurdu
İnsani ara sona erdi İsrail Gazze'de katliam yaptı! İsrail ordusu Yemen'de askeri üssü vurdu İnsani aranın sona ermesinden sonra İsrail sivilleri öldürmeye devam ediyor. İsrail ordusu, yaklaşık iki saat önce ilan edilen ateşkese rağmen Hamas ile tekrar savaşmaya başladıklarını duyurdu. İsrail uçakları havadan bıraktıkları broşürlerde ise skandal bir haritaya yönlendiren QR kod kullandı. Arap basını ise İsrail ordusunun Yemen'de faaliyet gösteren Husilere ait bir askeri üssü vurduğunu iddia etti.
1.12.2023 Dünya
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu Gazze Şeridi'nde bir haftadır devam eden 'insani ara' TSİ 08:00 itibari ile sona erdi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına yeniden başladığını duyurdu. İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz fişekleri ile saldırdı. İsrail zulmü CNN Türk canlı yayınına dakika dakika yansıdı. Öte yandan savaş bir ülkeye daha sıçradı. İşte detaylar...
1.12.2023 Dünya
Gazze'deki ateşkes bitti! İsrail ordusu açıkladı: Savaşa yeniden başladık
Gazze'deki ateşkes bitti! İsrail ordusu açıkladı: Savaşa yeniden başladık İsrail ordusu, yaklaşık iki saat önce ilan edilen ateşkese rağmen Hamas ile tekrar savaşmaya başladıklarını duyurdu.
1.12.2023 Dünya
Gazze'de ateşkes 1 gün daha uzatıldı
Gazze'de ateşkes 1 gün daha uzatıldı İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde altı gündür devam eden "insani aranın" uzatıldığını duyurdu.
30.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Ordusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil ordusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.