İsmail Ok

İsmail Ok

Son dakika ismail ok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail ok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail ok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Ok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail ok gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 ismail ok haberi bulunmuştur. Tüm ismail ok haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
Temeli atıldı! Türkiye'de bir ilk: Tonu 400 bin dolara kadar yükseliyor
Temeli atıldı! Türkiye'de bir ilk: Tonu 400 bin dolara kadar yükseliyor Türkiye'nin ilk Ferrobor Üretim Tesisi’nin temeli Balıkesir Bandırma ilçesinde atıldı. Törende konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez" “Bor karbürün neredeyse tamamını yurt dışından ithal ediyorduk. Bor karbür tozunun tonu yaklaşık 40 bin dolar. Zırh yapıldığında tonu 400 bin dolara kadar çıkıyor. İnşallah bor karbür tesisimizle bu değer zincirinin tamamına sahip olacağımız imkanlara kavuşacağız" ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Ekonomi
Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti?
Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti? Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı. Ok, 2020'nin Şubat ayında İYİ Parti'den istifa etmişti. Peki, Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti?
20.04.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefonda görüştü.
20.04.2022 Siyaset
Balıkesir Milletvekili İsmail Ok AK Parti’ye katıldı
Balıkesir Milletvekili İsmail Ok AK Parti’ye katıldı 2018 yılındaki genel seçimlerde İYİ Parti’den Balıkesir Milletvekili olarak seçilen, 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı’nın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçime giren Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, AK Parti’ye katıldı.
20.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Tasarruf hesabı ile ilgili yeni uygulama
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Tasarruf hesabı ile ilgili yeni uygulama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Vatandaşlarımız 6'lı masanın her gün bir yenisi patlayan entrikalarını bir pembe dizi gibi kimi zaman gülerek, kimi zaman da utanarak takip ediyor. Sürekli kavga eden, sürekli kapris peşinde koşan 28 Şubat ittifakı Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir." dedi. Öte yandan Yuvam hesabı ve emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili de açıklamada bulunan Erdoğan, "Yuvam hesabı döviz cinsinden yüzde 4 getiri garantisi veriyor. TL olarak açılacak hesaplar için oldukça yüksek ve tatminkar gelir vadeden bu hesaplar vatandaşlarımızı ülkeleriyle bağlarını canlı tutmayı hedefleyecektir. Emekli bayram ikramiyesi Çalışma Bakanımızın dediği gibi 1100 TL olarak yatacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2022 Siyaset
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
2.11.2020 Siyaset
Kahvehanede Akşener'e HDP tepkisi!
Kahvehanede Akşener'e HDP tepkisi! Bir kahvehanede şehit kardeşi olduğunu söyleyen Rahmi Yılmaz, Meral Akşener’i HDP ve buna bağlı olmak üzere terör örgütüne destek vermekle suçladı. Vatandaşla yaklaşık 10 dakika boyunca tartışan Akşener, kendilerinin HDP ile yan yana yürümediğini ifade etti.
27.02.2020 Siyaset
Torba Yasa 2020 | Yeni torba yasasında neler var? Torba yasa ne zaman çıkacak?
Torba Yasa 2020 | Yeni torba yasasında neler var? Torba yasa ne zaman çıkacak? Ekonomiye ilişkin "torba teklif" TBMM'de. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan KOBİ'lerin desteklenmesi için kredi garanti kuruluşlarına sağlanan kaynağın 35 milyar liraya çıkarılması, illegal bahis ve şans oyunlarının katalog suçlar kapsamına alınmasını da içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, teklifin, gazilere ikinci maaş bağlanmasını, doğal afetlerde doğal gaz ve elektrik borçlarının ertelenmesini, Vakıflar Genel Müdürlüğü taşınmazlarında kira borcu olanlara 3 ay süre tanınmasını, yivsiz tüfek, spor ve nişan tüfeği ile tabancaları izinsiz üretenlere yönelik hapis cezasının artırılmasını da içerdiğini bildirdi. Yeni torba yasasında neler var? Torba yasa ne zaman çıkacak? İşte yeni torba yasa 2020 hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…
19.02.2020 Gündem
İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu: 'İstifaların devam edeceğini düşünmüyoruz'
İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu: 'İstifaların devam edeceğini düşünmüyoruz' İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifalara ilişkin, "Terör, teröre müsamaha imalarını nezaketsizlik sayıyoruz. Bu anlamda duruşu net bir partiyiz. İstifaların devam edeceğini düşünmüyoruz" dedi.
18.02.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti'deki istifalarla ilgili talimat!
Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti'deki istifalarla ilgili talimat! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MYK toplantısında kurmaylarından İYİ Partideki istifalarla ilgili görüş bildirmemelerini istediği ifade edildi.
18.02.2020 Gündem
İsmail Ok kimdir, nerelidir? İyi Parti’den istifa eden Balıkkesir Milletvekili İsmail Ok’un siyasi hayatı...
İsmail Ok kimdir, nerelidir? İyi Parti’den istifa eden Balıkkesir Milletvekili İsmail Ok’un siyasi hayatı... İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sanatçı Ahmet Kaya’nın mezarını ve HDP’li belediyeleri ziyaretini gerekçe gösteren İsmail Ok’un hayatı istifa haberinden sonra merak edilmeye başladı. İsmail Ok kimdir, nerelidir? İyi Parti’den istifa eden İsmail Ok hakkında merak edilenler…
17.02.2020 Gündem
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok istifa etti
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok istifa etti İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, yazılı bir açıklama yaparak istifa ettiğini duyurdu.
17.02.2020 Gündem
İmar Kanunu'nda değişiklik teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
İmar Kanunu'nda değişiklik teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
14.02.2020 Gündem
Ünlülere 'uyarı' yazısı gitti! Bunu yapan yanacak
Ünlülere 'uyarı' yazısı gitti! Bunu yapan yanacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis Başkanlığı’na verilen önergeyi yanıtladı. Bakan Koca, sosyal medya hesapları aracılığıyla ürün tanıtımı yapan 70 ünlüye ‘Halk sağlığının korunması, geliştirilmesi ve bilinç düzeyinin arttırılması amacıyla, etkinliği ve güvenilirliği kanıtlanmamış söz konBusu ürünlerin tüketicileri aldatıcı ve yanıltıcı şekilde yapılan tanıtımlarında yer almamaları veya isimlerinin kullanılmasına müsaade etmemeleri’ içerikli uyarı yazısı gönderildiğini belirtti.
22.11.2019 Gündem
Bu illerde seçim sonuçlarına itiraz edildi
Bu illerde seçim sonuçlarına itiraz edildi Seçim kurullarına yapılan itiraz başvuruları bugün saat 15.00'te sona erdi.
2.04.2019 Siyaset
İşte Balıkesir'de son durum!
İşte Balıkesir'de son durum! Balıkesir'de sandıklar açıldı! İşte son durum...
31.03.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ortak mitingde flaş açıklama!
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ortak mitingde flaş açıklama! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin temellerinde şehit kanları var, bu ülkenin temellerinde gözyaşları var, bu ülkenin temellerinde omzunda silah taşıyan kadınlarımız var, çoluk çocuğumuz var. Bu ülkenin temelleri sıradan bir temel değildir, Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları egemen güçlerin lobilerinin olduğu yerlerde çizilmemiştir." dedi.
17.03.2019 Siyaset
Yerel seçimlerde 17 milletvekili de yarışacak
Yerel seçimlerde 17 milletvekili de yarışacak 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 17 milletvekili belediye başkan adayı oldu. AK Parti'den 3, CHP'den 5, HDP'den 6, İYİ Parti'den 2, bağımsız olarak da 1 milletvekili seçimlerde belediye başkanı olmak için yarışacak.
20.02.2019 Siyaset
O iller CHP-İYİ Parti arasında anlaşmazlığa sebep oldu
O iller CHP-İYİ Parti arasında anlaşmazlığa sebep oldu CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimde işbirliğine yönelik görüşmeler durdu. İki parti arasındaki yerel seçim görüşmelerinde Ankara, Mersin ve Antalya büyükşehir belediyeleri nedeniyle tıkanıklık yaşandığı öne sürülüyor.
30.11.2018 Siyaset
İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında Balıkesir Belediye Başkan adayını açıkladı. Akşener'in açıklamasına göre; İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
27.11.2018 Siyaset
İYİ Parti'de yerel seçimlerde adaylık için ön plana çıkan isimler belli oldu
İYİ Parti'de yerel seçimlerde adaylık için ön plana çıkan isimler belli oldu İYİ Parti'de 2019'da yapılacak yerel seçimler için bazı isimler kulisleri hareketlendirdi...İstanbul'da Ümit Özdağ, Adana'da İsmail Koncuk, Muğla'da Behçet Saatçi, İzmir'de Şengül Hablemitoğlu ön plana çıkıyor...
8.11.2018 Siyaset
TBMM Başkanı Yıldırım, Azerbaycan ziyareti öncesi konuştu
TBMM Başkanı Yıldırım, Azerbaycan ziyareti öncesi konuştu TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis İç Tüzüğü değişikliğine ilişkin, "Bu konuda grupların kendilerinin ayrı ayrı çalışmaları olacaktır. Daha sonra bir koordinasyon içerisinde bu Başkanlık Divanı'nda değerlendirilecek ve Mecliste bu değişiklik gerçekleşmiş olacaktır. İç Tüzük, Meclisin anayasası niteliğindedir. Dolayısıyla olabildiğince geniş katılımla, uzlaşmayla yapılması öncelikli hedeftir." dedi.
28.08.2018 Siyaset
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu OHAL sonrası için yeni düzenleme ile ilgili teklif Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Düzenlemenin, geçici maddeyle birlikte toplam 27 maddeden oluştuğu öğrenildi.
16.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Ok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail ok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.