İslamafobi

İslamafobi

Son dakika islamafobi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan islamafobi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını islamafobi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İslamafobi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan islamafobi gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 islamafobi haberi bulunmuştur. Tüm islamafobi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı dünya basını yakından takip etti. Erdoğan'ın Avrupa'ya yaptığı uyarı Fransız medyasında gündem olurken Yunan basını 'KKTC'yi tanıyın' mesajını öne çıkardı. İsrail basını Erdoğan - Netanyahu zirvesini sayfalarına taşıdı. Arap basını ise bu görüşme için 'önemli bir dönüm noktası' yorumunda bulundu.
20.09.2023 Dünya
Bakan Göktaş: Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz
Bakan Göktaş: Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, göç konusunda Türkiye’nin insan odaklı siyaseti ile tüm dünyaya örnek olduğuna inandıklarını ifade ederek, “Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz. Benzer şekilde, Türklerin yurt dışı yaşamının iyileşmesinde ve ayrımcılıkla mücadelede ev sahibi ülkelerin de sorumluluğu olduğuna inanıyoruz” dedi.
6.08.2023 Gündem
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. Kritik zirve için geri sayım sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıklamaları dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Türkiye'nin tavrını net bir şekilde ifade eden Fidan'ın sözleri sonrası pek çok gazete Türkiye'nin kırımızı çizgisini sayfalarına taşıdı. İsveç basını ise 'Türk etkisi'ni yazdı.
5.07.2023 Dünya
Milyonların gözü kulağı TBMM’de! Gündem maaşlar ve kira zammı sınırı
Milyonların gözü kulağı TBMM’de! Gündem maaşlar ve kira zammı sınırı Kabine ve Meclis’i yoğun bir gündem bekliyor. Memur ve emekli maaşı düzenlemesi, anayasa değişikliği, kira artışlarında yüzde 25 sınırının uzatılması öncelikli gündem maddeleri arasında yer alıyor. 4 Temmuz’da açılacak TBMM’de bu düzenlemelerin torba yasa olarak ele alınması bekleniyor.
2.07.2023 Ekonomi
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz. Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek." dedi.
19.06.2023 Gündem
Beyaz Saray'da Ramazan Bayramı resepsiyonu
Beyaz Saray'da Ramazan Bayramı resepsiyonu ABD Başkanı Joe Biden, Ramazan Bayramı için Beyaz Saray'dan konuşma yaparak, Ramazan'ın topluluk bağlarını güçlendirdiğini söyledi.
2.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brüksel'de peş peşe kritik görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brüksel'de peş peşe kritik görüşmeler! Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmelerini gerçekleştirmek için NATO karargahına geldi. İlk görüşmeyi Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile yapan Erdoğan, daha sonra İngiltere Başbakanı Johnson ve Almanya Başbakanı Merkel ile görüştü. Erdoğan, TSİ 18.00'da ABD Başkanı Biden ile de bir görüşme gerçekleştirecek.
14.06.2021 Siyaset
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı?
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı? ABD’li sarkıcı Della Miles’in Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Akçakale’ye gitmesinin ardından sanatçı hakkında merak edilenler de arttı. Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok şarkıcının vokalistliğini yapan Della Miles kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde…
17.10.2019 Yaşam
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu!
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu! ABD’li sanatçı Della Miles, Yeni Zelanda’da iki camiye yapılan katliamdan sonra konser görüşmesi için geldiği İstanbul’da Müslüman oldu.
19.03.2019 Magazin
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aşırı sağ, ırkçılar Avrupa'nın DAEŞ'idir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aşırı sağ, ırkçılar Avrupa'nın DAEŞ'idir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeni Zelanda'da iki camiye yönelik terör saldırısına ilişkin, "Tek başına vahşet olarak yeterince şok  edici ve hepimizin içi yandı. Vahşet çağındayız artık. İkinci Dünya Savaşı sonrası kurulan liberal konsensüs ortaya çıkan bazı gelişmelerle sona eriyor."  dedi.
16.03.2019 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'dan Yeni Zelanda'daki katliama tepki
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'dan Yeni Zelanda'daki katliama tepki Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Yeni Zelanda'daki iki camiye yapılan terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulundu.
15.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 milyona gideriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 milyona gideriz Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT World Forum'da soruları yanıtladı. Batman'da 7 şehit ile ilgili açıklama yapan Erdoğan, "7 mehmedimiz bugün şehit oldu. Biz onlardan 700 tane teröristi öldüreceğiz. Kesinlikle durmak yok" dedi. Erdoğan forumda AB üyeliğiyle ilgili de açıklama yaptı. AB için referandum mesajı veren Erdoğan "Bize düşen de herhalde 81 milyona gitmek 81 milyon ne karar veriyor ona bakmak" ifadelerini kullandı.
4.10.2018 Siyaset
AB Bakanı Çelik'ten Adil Öksüz açıklaması!
AB Bakanı Çelik'ten Adil Öksüz açıklaması! AB Bakanı Ömer Çelik, Adil Öksüz'ün Almanya'da olduğu iddiası ve eşinin ABD'de görüntülenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
14.06.2018 Dünya
Avusturya'da tepki: İslamafobi'yi bir üst seviyeye taşıdı
Avusturya'da tepki: İslamafobi'yi bir üst seviyeye taşıdı Avusturyalı sivil toplum kuruluşları, yazar ve aktivistler, aşırı sağcı hükümetin 7 caminin kapatılması ve çok sayıda imamın sınır dışı edilmesi kararına tepki gösterdi. Aktivist Pröbsting, "Karar, İslamafobi'yi bir üst seviyeye taşıdı.” dedi.
11.06.2018 Dünya
Erdoğan ‘son toplantıda bir karar aldık’ deyip resti çekti
Erdoğan ‘son toplantıda bir karar aldık’ deyip resti çekti Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Afrin Harekatı'yla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Operasyon başarıyla sürüyor" dedi. Erdoğan, savunma sanayii ile ilgili olarak "Ülkemizde üretilebilecek hiçbir ürünü, yazılımı, sistemi acil durumlar haricinde kesinlikle dışarıdan hazır olarak almayacağız" diye konuştu. ABD'ye de mesaj veren Erdoğan "PYD'yi, ,YPG'yi, PKK'yı. Yerleştiriyorsunuz, hala 'Münbiç'e gelmeyin' diyorsunuz. Biz Münbiç'e topraklarının asıl sahiplerine teslim etmek için geleceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. TTB ile ilgili bir soruya Erdoğan, "Bakanlar Kurulu kararıyla meslek birliklerinin isimlerinin başındaki Türk ve Türkiye ifadelerini kaldıracağız. Türk ifadesi Türk Tabipler Birliği ve Türkiye Barolar Birliği'nin adındaki Türk ifadesi kaldırılmalı" dedi
6.02.2018 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı gelen görüşler üzerine müfredatı yeniledi
Milli Eğitim Bakanlığı gelen görüşler üzerine müfredatı yeniledi Tartışılan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi müfredatındaki cihat kavramı daha detaylı anlatıldı. Öğrencilerin cihat kavramını günlük hayatla ilişkilendireceği etkinlikler istendi. Din istismarı konusunda “FETÖ” de anlatıldı
22.01.2018 Gündem
Trump'tan İngiltere Başbakanı May'e tepki!
Trump'tan İngiltere Başbakanı May'e tepki! Trump, İngiltere Başbakanı May'in hesabını eklediği paylaşımında "Theresa May, benimle değil, İngiltere'deki yıkıcı Radikal İslamcı Terörle uğraş. Biz burada gayet iyiyiz" dedi.
30.11.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan harekete geçiyor! İslam ülkelerine seslenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan harekete geçiyor! İslam ülkelerine seslenecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Arakan krizini uluslararası arenaya taşıyor. Erdoğan, 9-10 Eylül’de Astana’da, 19-25 Eylül’de de New York’ta, Arakan’daki zulmü durdurmak için çağrı yapacak.
29.09.2021 Gündem
Bakan Çelik'ten Merkel'in 'Gümrük Birliği' açıklamasına yanıt
Bakan Çelik'ten Merkel'in 'Gümrük Birliği' açıklamasına yanıt Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Gümrük Birliği ile ilgili açıklamasına "Bu talihsiz bir açıklama. Şunun altını çizmek gerekir, AB kurumlarına, AB süreçlerine herhangi bir Avrupa ülkesi talimat vermemelidir" ifadeleriyle cevap verdi.
17.08.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan flaş "AKPM kararı" açıklaması!
Başbakan Yıldırım'dan flaş "AKPM kararı" açıklaması! Başbakan Yıldırım, AKPM'nin Türkiye'ye ilişkin verdiği "denetim" kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.04.2017 Siyaset
Almanya Eski Cumhurbaşkanı'ndan Türk itirafı!
Almanya Eski Cumhurbaşkanı'ndan Türk itirafı! Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff'dan Almanya- Türkiye krizi sonrası itiraf gibi açıklama geldi. Wulff, Almanya'daki Türklerin öneminin altını çizdi
25.03.2017 Dünya
AK Partili vekil açıkladı: Lağvediliyor
AK Partili vekil açıkladı: Lağvediliyor TBMM Türkiye-Hollanda Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Soysal, bu hafta içinde dostluk grubunun lağvedileceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan çok sert açıklama: Hollanda hükümetinin yaptığı...
Bozdağ'dan çok sert açıklama: Hollanda hükümetinin yaptığı... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, resmi Twitter hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Arapça konuştuğu için uçaktan kovuldu
Arapça konuştuğu için uçaktan kovuldu Müslüman Amerikalı Youtube ünlüleri Adam Saleh ve Slim Albaher, Londra’dan New York’a gitmek için bindikleri uçaktan kovuldu. Saleh ve arkadaşı gerekçenin uçakta Arapça konuşmaları olduğunu söyledi. Amerikan havayolu şirketi Delta ise 20’den fazla yolcunun şikâyeti üzerine ikilinin uçaktan çıkartıldığını belirtti.
22.12.2016 Dünya
Eroğlu: Cumhurbaşkanı’nın kahramanlığı sayesinde ayaktayız
Eroğlu: Cumhurbaşkanı’nın kahramanlığı sayesinde ayaktayız Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kahramanlığı sayesinde Türkiye’nin şu anda ayakta olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İslamafobi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki islamafobi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.