İskender Pala

İskender Pala

Son dakika İskender Pala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İskender Pala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İskender Pala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İskender Pala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iskender pala gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 iskender pala haberi bulunmuştur. Tüm iskender pala haberleri aşağıda listelenmiştir.
14’üncü İstanbul Edebiyat Festivali başladı
14’üncü İstanbul Edebiyat Festivali başladı İstanbul Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle Sultanbeyli Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen 14. İstanbul Edebiyat Festivali dün başladı. Bu sene ‘Gül Yetiştiren Adam’ Rasim Özdenören’in anısına düzenlenen festival 26-29 Aralık tarihleri arasında edebiyatseverleri ağırlayacak.
27.12.2022 Kültür Sanat
Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde Erdoğan'a çifte nişan verilecek
Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde Erdoğan'a çifte nişan verilecek Türklerin kültür ve bilim kenti Semerkant'ta 11 Kasım'da 9'uncusu düzenlenecek 'Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çifte nişan verilecek. Üye ülkeler, Türk dünyasına hizmetleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Türk Dünyası Ali Nişanı', Özbekistan da 'Milli Nişan' takdim edecek.
5.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rasim Özdenören'in cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rasim Özdenören'in cenaze namazına katıldı 7 Güzel Adam'ın son temsilcisi, Türk edebiyatının çınarlarından, "Gül Yetiştiren Adam" Rasim Özdenören, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Özdenören, bugün ikindi namazının ardından Eyüp Sultan Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.
24.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması: Tam bir felaket habercisidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması: Tam bir felaket habercisidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkçemizi korumak, geliştirmek ve zenginleştirmek için verdiğimiz mücadele esasında bir milli mücadeledir. Bir beka mücadelesidir. İnşallah diğer mücadelelerimiz gibi dilimizi koruma gayretinizi de başarıyla neticelendireceğiz. Bu konuda takip edeceğimiz yol Yunus Emre'nin yoludur" dedi.
27.01.2022 Siyaset
“RTÜK Türkçe Ödülleri” 27 Ocak’ta sahiplerini bulacak
“RTÜK Türkçe Ödülleri” 27 Ocak’ta sahiplerini bulacak Türkçeyi en güzel ve doğru kullanan medya çalışanlarına ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.
25.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulu başkan vekilleri ile toplantı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulu başkan vekilleri ile toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulu başkan vekilleri ile toplantı yaptı.
9.12.2021 Siyaset
Tiyatrolar, 21 Eylül'de perdelerini açıyor
Tiyatrolar, 21 Eylül'de perdelerini açıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni tiyatro sezonuna 17 prömiyerle başlayacak olan Devlet Tiyatroları'nın, 21 Eylül'den itibaren sanatseverlere perdelerini açacağını duyurdu.
16.09.2021 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüz yüze eğitim açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığında kurduğumuz dijital altyapı ile okullarımızdaki süreçleri, hastalığın seyrini yakından izliyoruz, izleyeceğiz. Yüz yüze eğitimi devam ettirmekte kararlıyız." dedi.
6.09.2021 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Ayasofya birlikte yaşama ahlakının örneğidir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Ayasofya birlikte yaşama ahlakının örneğidir Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Ayasofya, Allah'a kullukta tevhidin sembolü; her türlü din, dil, ırk, kültür, düşünce, mezhep ve meşrepten insanı kucaklamasıyla da birlikte yaşama ahlakının örneğidir." dedi.
2.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı'ndan corona virüs açıklaması
Cumhurbaşkanlığı'ndan corona virüs açıklaması Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu, yeni tip corona virüs (Kovid-19) ilgili, "pandemi" yerine "salgın", "bulaş" yerine "bulaşı", "peak" yerine "zirve", "entübe" yerine "solunum", "droplet" yerine "damlacık", "immün" yerine "bağışıklık", "pnömoni" yerine "zatürre", "filyasyon" yerine "türevi, türevsel" kelimelerinin kullanımını önerdi.
19.04.2020 Gündem
Yayımcılık dünyası İstanbul’da buluştu
Yayımcılık dünyası İstanbul’da buluştu Her yıl dünyanın dört bir yanından yayımcıları İstanbul’da buluşturan İstanbul Fellowship organizasyonun beşincisi gerçekleştirildi. 3 gün boyunca yayımcılık sektörünün uluslararası temsilcilerini bir araya getiren program İstanbul’u bu alanda marka şehir yapma yolunda ilerliyor.
6.03.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan Leyla ile Mecnun oyununu izledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Leyla ile Mecnun oyununu izledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Devlet Tiyatrosunca sahnelenen "Leyla ile Mecnun" oyununu izledi.
2.01.2020 Siyaset
Devlet Tiyatroları perdelerini açıyor
Devlet Tiyatroları perdelerini açıyor Devlet Tiyatroları, 1 Ekim Salı günü perdelerini açarak sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
30.09.2019 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Emin Işık’ın cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Emin Işık’ın cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 83 yaşında vefat eden İlahiyatçı Prof. Dr. Emin Işık için Şişli Camii'nde cuma namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katıldı.
2.08.2019 Gündem
Kalın'ın yeni kitabı "Barbar, Modern, Medeni"nin tanıtım toplantısı düzenlendi
Kalın'ın yeni kitabı "Barbar, Modern, Medeni"nin tanıtım toplantısı düzenlendi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Batı toplumlarının medeniyet hakkındaki sözlerinin tükenmek üzere olduğunu belirterek, "İslam dünyası ise söyleyecek sözünü arıyor. Bu arayışının istikameti, referansları ne olmalı, bu arayış nasıl ilerlemeli? Bu soruları kitapta cevaplamaya çalıştık." dedi.
3.11.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni görev dağılımı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni görev dağılımı! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Nihat Zeybekci Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili, İskender Pala Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanvekili olarak görevlendirildi.
25.10.2018 Siyaset
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına 76 isim atandı.
9.10.2018 Ekonomi
İstanbul Kültür Sanat Sezonu açılışına ünlü isimler akın etti
İstanbul Kültür Sanat Sezonu açılışına ünlü isimler akın etti 2018-2019 İstanbul Kültür Sanat sezonunun açılışı birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.
2.10.2018 Kültür Sanat
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından birçok ünlünün yer aldığı bir kamu spotu hazırlandı. Reklamda öğretmenlerin ve öğretmenliğin önemi vurgulandı.
23.11.2017 Eğitim
'Diriliş Ertuğrul' oyuncularından Mehmet Akif’e destek
'Diriliş Ertuğrul' oyuncularından Mehmet Akif’e destek Sevilen dizi 'Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları, İstiklal Marşı’nın 96'ıncı yıl dönümünde ‘Ben Mehmet Akif Ersoy’ adlı oyunun galasına katıldılar.
14.03.2017 Kültür Sanat
Polisiye ustaları Kara Hafta İstanbul Festivali’nde buluştu
Polisiye ustaları Kara Hafta İstanbul Festivali’nde buluştu Polisiyenin usta isimleri, Pera Palace Hotel Jumeirah’da, DenizBank ev sahipliğinde 2’nci Kara Hafta İstanbul Festivali için bir araya geldi.
2.12.2016 Arşiv
Türk yazarlar Almanya'da demokrasi ve kültürü konuştu
Türk yazarlar Almanya'da demokrasi ve kültürü konuştu Frankfurt Kitap Fuarı'nda, Kültür ve Turizm Bakanlığınca yer alan "Türkiye Ulusal Standı"nda, Doğan Hızlan'ın moderatörlüğünde İskender Pala ve Adnan Özer'in konuşmacı olduğu "Demokrasi ve Kültür" paneli gerçekleştirildi.
17.06.2021 Dünya
Asım Taşer son yolcuğuna uğurlandı
Asım Taşer son yolcuğuna uğurlandı BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş’ın eniştesi, İlim Yayma Vakfı’nın eski başkanlarından Asım Taşer, Fatih Cami’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu bugün istifa eder etmez Ali Babacan da...
Davutoğlu bugün istifa eder etmez Ali Babacan da... AK Parti Kongresi sonrası görevinden istifa edecek Ahmet Davutoğlu'nun danışmanları da görevlerini bırakmaya hazırlanıyor. Danışmanlardan en dikkat çekeni ise Ali Babacan.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İskender Pala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iskender pala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.