Isı

Isı

Son dakika ısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.813 ısı haberi bulunmuştur. Tüm ısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan projelerden ve sarı-kırmızılı ekibin geleceğine kadar birçok konuya değinen Özbek, Erden Timur hakkında da konuştu. İşte detaylar...
15.05.2024 Galatasaray
Avukatım diyerek 40 milyon lira dolandırdı! Verdiği cevap şaşkına çevirdi
Avukatım diyerek 40 milyon lira dolandırdı! Verdiği cevap şaşkına çevirdi İstanbul'da kendisini avukat olarak tanıtan bir kişi farklı tarihlerde Ali Tiryaki'yi yaklaşık 40 milyon lira dolandırdı. Tiryaki yaşadığı süreci anlatırken, '11 seneden beri avukat Kadir bey olarak tanıyoruz onu. Bin 500 lira cezamızı ödedik. Ödedikten 15 dakika sonra arıyor 150 bin lira savcı bekliyor. Bu işi halletmek için çocuklara baskı yapıyor. Bunu öğrendikten sonra çağırdık evraklarımızı istedik ve o arada avukat olmadığı ortaya çıktı.' ifadelerini kullandı. Dolandırıcılığın ortaya çıkması sonrası sahte avukat Kadir'in, '‘Ben aslında avukat değilim, Ofisi karşılıyorum, yanımda 4 avukat çalışıyor.’ dediği iddia edildi.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024 Gündem
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor Adana’da 3 çocuk annesi tatlıcı, hem evlatlarına vakit ayırıyor, hem tezgahın başına geçtiğinde tatlıcılık yapıyor, hem de 18 kişiye istihdam sağlayarak kadınların her işi yapabileceğini gösteriyor.
15.05.2024 Adana
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban, dizide oynamaya başladı. Çoban, "Seçimi kaybederek kazanan ilk kişi ben oldum" dedi.
13.05.2024 Gündem
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor Adana’da 3 çocuk annesi tatlıcı, hem evlatlarına vakit ayırıyor, hem tezgahın başına geçtiğinde tatlıcılık yapıyor, hem de 18 kişiye istihdam sağlayarak kadınların her işi yapabileceğini gösteriyor.
12.05.2024 Adana
Boğaz'daki 'Tekerlekli Yalılar' tartışma yarattı! 'Bunun adı park değil işgal'
Boğaz'daki 'Tekerlekli Yalılar' tartışma yarattı! 'Bunun adı park değil işgal' Sarıyer'de sahil şeridi üzerinde bulunan Kefeliköy ve Piyasa Caddelerinde son günlerde artan karavan parkları vatandaşların tepkisine yol açtı. Kendi araçlarını park edecek yer bulamadıklarını ifade eden mahalle sakinleri durumu Büyükdere ve Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarlıklarına bildirdi. Muhtarlar Kubilay Yıldırım ve Ali Yazıcı ise aldıkları çok sayıda şikayet üzerine kaymakamlık ve belediye yetkilileriyle görüştüler. Bunun üzerine harekete geçen yetkililer bölgede park halinde bulunan 30'un üzerinde karavanı kaldırttı. Karavanlardan boşalan park yerlerinin çoğu boş kalırken bir kısmına da otomobillerin park ettiği görüldü. Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Sami Güleçyüz, "Bunların yaptığı iş park değildir, bunun adına park denemez, bu işgaldir. Çünkü motoru olmayan römork şeklinde karavanın araçlar için ayrılmış park yerine park etmesi, prefabrik bir evin gelip oraya kondurulmasıyla hiç farkı yoktur. Bunun adı işgaldir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek "Kaynaklar yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata dönüşmeli" dedi. Şimşek ayrıca "Pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacağız. Buna benzer yoğun şekilde yaptığımız çalışmalar var. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Program çalışıyor ve çalışmaya devam edecek" ifadesini kullandı.
10.05.2024 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
7.05.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
7.05.2024 İddaa
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili, teleferik işletmecisi ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Kocagöz’ün tutukluluğuna yapılan itiraz ise reddedildi. Kocagöz’ün avukatları, tutukluluğa tekrar itiraz için bilirkişi raporunu bekledi. Bilirkişi raporunun dosyaya eklenmesinin ardından savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
7.05.2024 Gündem
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı Bursa'da baldızını Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na atayan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ikinci bir tartışmalı karara imza attı. Bu kez yeğenini BURKENT Yönetim Kurulu'na Başkan olarak atadı. Kararını "Gençler hiç mi çalışmayacak" diye savunan Bozbey, gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Yeğeninin istifa ettiğini açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Ünlüleri gerçek mesleklerinde görmelisiniz! Şöhret olmadan önce bakın hangi işi yapıyorlarmış
Ünlüleri gerçek mesleklerinde görmelisiniz! Şöhret olmadan önce bakın hangi işi yapıyorlarmış Ünlüleri şöhretten sonra tanımak onlar hakkında az da olsa yanıltıcı olabilir. Peki ünlü olmadan önceki hayatlarında ne iş yapıyorlardı? Bu listede ülkemizden ve dünyadan ünlü isimlerin şöhret olmadan önceki mesleklerine yer verdik.
7.05.2024 Magazin
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Dünya Sağlık Örgütü hesaplamalarına göre Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek olduğunu belirterek, "Sokakta köpek olduğu sürece ısırma vakaları olacaktır. Çünkü köpek saldırgan bir hayvandır. Gerek kendini koruma iç dürtüsü gerekse tehlike olduğunu düşünerek saldırıp insanları ısırabilir. Bu nedenle sokaklardaki hayvan sayısını azaltmamız gerekiyor" dedi.
6.05.2024 Adana
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliğinde dünyayı tanıtmayı amaçlayan Mektebim Koleji, Kahraman Mektepliler Projesi bu yıl Forte Kültür Sanat Akademi ve Silivri Belediyesi ortaklığıyla ikinci kez yapıldı. Projenin gala gecesinde Sırbistan, Bulgaristan ve Türkiye’den katılım sağlayan yaklaşık 400 öğrenci dansları ve yöresel oyunları ile renkli görüntüler objektiflere yakalandı.
3.05.2024 Gündem
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi..
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi.. Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçeleri sınırlarında 'Ulusal öneme sahip sulak alan' tescilli, 'kuş cenneti' olarak bilinen Marmara Gölü, Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu.
2.05.2024 Gündem
1 Mayıs işçi bayramında bankalar tatil mi, bugün bankalar açık mı kapalı mı? 1 Mayıs’ta bankalar çalışıyor mu?
1 Mayıs işçi bayramında bankalar tatil mi, bugün bankalar açık mı kapalı mı? 1 Mayıs’ta bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken bayramın hafta içine denk gelmesi nedeniyle banka işi olanlar 1 Mayıs Çarşamba gününde bankaların çalışma durumunu sorgulamaya başladı. Resmi tatillerde bankalar kapalı oluyor. Peki, bugün bankalar açık mı, 1 Mayıs bankalar kapalı mı? Bankalar bugün açık mı, 1 Mayıs bankalarda havale, EFT işlemi yapılıyor mu?
1.05.2024 Gündem
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok Adana'nın Kozan ilçesinde oto tamir atölyelerindeki ustalar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de yoğun mesailerini sürdürürken, artık geleceğin işçi ve ustalarının yetişmediğini kaydetti.
2.05.2024 Adana
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi Aksaray'da 13 yaşındayken demir ustası babası Mehmet Kılıç geçirdiği kaza sonucu gözlerini kaybedince okulu bırakmak zorunda kalan ayakkabı tamircisi olan Turgut Kılıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenecek program için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edildiğini söyledi.
30.04.2024 Gündem
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10
Adana'da kafedeki yangın korkuttu! Maddi hasar oluştu
Adana'da kafedeki yangın korkuttu! Maddi hasar oluştu Adana'da, bir kafede çıkan yangın itfaiye ekiplerince büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrasında işletmede maddi hasar oluştu.
28.04.2024 Adana
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
26.04.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Isı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.