İşçi sonuç sağlık gov tr sorgulama! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi!
İşçi sonuç sağlık gov tr sorgulama! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları belli oluyor. Sağlık Bakanlığı 5 bin 80'ni temizlik görevlisi, 3 bin 559'u güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapacak. Sonuçlar 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde saat 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yapılacak kura çekimi sonrası netlik kazanacak. Kura çekimini canlı takip etmek isteyenler Bakanlığın YouTube sayfası üzerinden izleyebilecek. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesin öğrenileceği yer…
28.12.2022 Personel Alımı
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
iscisonuc.saglik.gov.tr neden açılmıyor, çöktü mü? iscisonuc saglik gov tr hata veriyor! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama sayfasına neden girilmiyor?
iscisonuc.saglik.gov.tr neden açılmıyor, çöktü mü? iscisonuc saglik gov tr hata veriyor! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama sayfasına neden girilmiyor? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden açıklanacak. Sağlık Bakanlığı sistemine giriş yapmaya çalışan başvuru sahipleri, sorgulama sayfasının hata verdiğini gördü. Sağlık Bakanlığı kura sonuçlarını sorgulamaya çalışan adaylar sistemin neden açılmadığını araştırıyor. Peki, iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresi neden açılmıyor? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sayfasına neden girilmiyor?
30.12.2022 Personel Alımı
Nihai aday listesi ne demek, nihai aday ne anlama geliyor? Sağlık Bakanlığı 11 BİN 317 işçi alımı kurası nihai liste nedir?
Nihai aday listesi ne demek, nihai aday ne anlama geliyor? Sağlık Bakanlığı 11 BİN 317 işçi alımı kurası nihai liste nedir? Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımına ilişkin nihai liste ifadesi merak konusu oldu. Peki, nihai aday listesi ne demek, nihai aday nedir, ne anlama geliyor?
28.12.2022 Gündem
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları!
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 100 daimi işçi istihdam edecek. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. TCDD işçi alımı için son başvuru tarihi 30 Aralık olarak belirlendi. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD işçi alımı başvuru şartları ne? İşkur TCDD işçi alımı ilanı!
27.12.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 11 Kasım’da sona erecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları!
24.10.2022 Personel Alımı
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır? TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal olmak üzere toplam 102 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 17 Ekim 2022. TCDD personel alımı şartları nelerdir, TCDD işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
11.10.2022 Personel Alımı
LGS’ye girecek binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı, bu detaylara dikkat...
LGS’ye girecek binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı, bu detaylara dikkat... Binlerce öğrenciyi ilgilendiren uyarı! Geri sayım başladı, geleceğini güzel bir eğitimle şekillendirmek isteyen gençler için çok az bir zaman kaldı. Uzmanlardan uyarılar art arda geldi, MEB’in yayınladığı örnek sorulara dikkat çekildi. Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) sayılı günler kaldı. Harıl harıl ders çalışan öğrenciler heyecanla 5 Haziran’ı bekliyor. Öğrencilerin derslerine düzenli ve eksiksiz bir şekilde hazırlanması kadar bu emekleri sınava doğru bir şekilde yansıtması da önem taşıyor. Son haftada, sene başından bu yana yapılan çalışmaların değerlendirmesinin yapılması gerektiğini ifade eden uzmanlar, “Hangi ders veya konularda iyisin, nerelerde eksiklerin var? Hangi soru türlerinde zorlanıyorsun? Son hafta en çok neye ihtiyacın var?” gibi sorularla durum değerlendirmesi yapılabileceğini söyledi. İşte LGS öncesi en çok merak edilen sorular ve rahat bir sınav için yapılması gerekenler...
26.05.2022 Eğitim
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022! Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ve isim listesi!
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022! Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ve isim listesi! Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 10 bin işçi alımı başvurularını 15 Mart'ta başlayıp 21 Mart'ta sona ermişti. Başvur yapan adayların gözü Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi sonuçlarında. Sağlık Bakanlığı kuraları canlı yayında çekiliyor. İşçi alımı kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda yarın da (7 Nisan 2022) devam edecek. Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022 açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı kura sonuçları!
6.04.2022 Personel Alımı
KPSS-2022/5 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sonuç ekranı!
KPSS-2022/5 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sonuç ekranı! ÖSYM duyurdu. KPSS-2022/5: Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları açıklandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecekler. İşte KPSS-2022/5 Yerleştirme Sonuçları...
30.03.2022 Personel Alımı
TCDD 180 tren işçisi alımı yapacak! Tren teşkil işçisi nedir, görevleri nelerdir, nasıl olunur, maaşı ne kadar?
TCDD 180 tren işçisi alımı yapacak! Tren teşkil işçisi nedir, görevleri nelerdir, nasıl olunur, maaşı ne kadar? TCDD, 180 tren teşkil işçisi alacak. TCDD, 180 tren teşkil işçisi alacak başvurular 'İŞKUR' üzerinden yapılacak. 11 Mart 2022’de başvuruları sona erecek. Peki, Tren teşkil işçisi nedir, görevleri nelerdir, nasıl olunur, maaşı ne kadar? İşte tren teşkil işçisi hakkında merak edilenler ile 180 tren işçisi alımı detayları…
7.03.2022 Personel Alımı
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS ortaöğretim sonuçları açıklanma tarihi!
Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS ortaöğretim sonuçları açıklanma tarihi! 'KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?' sorusu internette araştırılan konuların başında geliyor. 2020 KPSS ortaöğretim sınavı ÖSYM tarafından bugün gerçekleştirildi. Koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirilen sınavın ardından adaylar net hesaplamalarına başladı. KPSS ile kamu kurumlarına atanmak isteyen adaylar yayınlanan memur alımı ilanlarına başvuru yapabilmek için sonuçların açıklanacağı tarihe kilitlendi. Peki, Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM KPSS ortaöğretim sonuçları açıklanma tarihi!
22.11.2020 Eğitim
Sağlık Bakanlığı 29 bin 689 personel alacak
Sağlık Bakanlığı 29 bin 689 personel alacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu yıl Ağustos'ta 12 bin, Eylül-Ekim'de de 17 bin 689 olmak üzere 29 bin 689 sağlık personeli alınacağını açıklamıştı. Sağlık Bakanlığı personel ve memur alım şartları oldukça merak ediliyor. İşte personel alımı başvuru şartları...
29.07.2019 Personel Alımı
Devlet Demiryolları 353 işçi alımı için son gün! İşte detaylar...
Devlet Demiryolları 353 işçi alımı için son gün! İşte detaylar... Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü çeşitli sanat kollarında istihdam etmek üzere 353 işçi alımı yapacağını 25 Aralık günü duyurmuştu. Devlet Demiryolları'nda çalışmak amacıyla başvuru yapacak adaylar için son gün 25 Ocak olarak açıklanmıştı! Bugün belgelerini teslim ederek iş başvurusunda bulunacak adaylardan istenen belgeler, sınav tarihleri ve diğer detaylar haberimizde...
25.01.2019 Personel Alımı