Tcdd

Tcdd

Son dakika TCDD haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TCDD ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TCDD haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tcdd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tcdd gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 tcdd haberi bulunmuştur. Tüm tcdd haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul- Sivas tren seferleri başlıyor! Bakan Uraloğlu tarih verdi!
İstanbul- Sivas tren seferleri başlıyor! Bakan Uraloğlu tarih verdi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Gerçekleşecek projeler konuşuldu: Vali Köşger, TCDD 6. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti
Gerçekleşecek projeler konuşuldu: Vali Köşger, TCDD 6. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti İlimizde bulunan kurum ve kuruluşları sık sık ziyaret etmeye özen gösteren Vali Yavuz Selim Köşger, TCDD 6. Bölge Müdürlüğü ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
15.02.2024 Adana
TCDD'den Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açıklaması
TCDD'den Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açıklaması Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattına kazık çalışması yapılırken verilen zararla ilgili açıklama yaptı.
20.01.2024 Gündem
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi?
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi? 28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? İstanbul’da İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hafta sonu İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.
27.10.2023 Gündem
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması TCDD, tren işletmeciliğindeki yüklenici firmalara, İsrail’e desteğini açıklayan Starbucks ürünlerinin kullanılmaması talimatında bulundu. Yapılan açıklamada, TCDD’nin söz konusu kahve zinciriyle sözleşmesinin bulunmadığı da belirtildi. Yapılan açıklamayla birlikte vatandaşlar Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Sorularına yanıt araya başladı.
27.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Konutlar için 500 bin lira hibe, 500 bin lira da kredi vereceğiz
Bakan Özhaseki: Konutlar için 500 bin lira hibe, 500 bin lira da kredi vereceğiz Malatya'da Tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kendi iş yerinizi yapmak istiyorsanız, kendi evlerinizi yapmak istiyorsanız bizim açıkladığımız bu krediden ve hibe miktarlarından istifade edin. İşe başlayın. Hiç durmayın. Planlar belli. Nerede yapacağınızı da söyleyebiliriz. Konutlar için ortalama 500 bin lira hibe, 500 bin lira da kredi vereceğiz" dedi.
29.07.2023 Gündem
Ankara-İzmir arası 14 saatten 3,5 saate inecek! Kritik YHT projesinde geri sayım
Ankara-İzmir arası 14 saatten 3,5 saate inecek! Kritik YHT projesinde geri sayım Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin tamamlaması ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek. TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-Sivas arasındaki biten YTH projesi sonrası ile 12 saat olan demiryolunun seyahat süresinin de 2 saate indiğini söyledi. Ankara-İzmir Hızlı Tren projesinin ne zaman biteğine ilişkin de açıklama yaptı.
23.07.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas hızlı tren hattında ek sefer kararı!
Ankara-Sivas hızlı tren hattında ek sefer kararı! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık Anonim Şirketi, 11 Ağustos'tan itibaren Ankara-Sivas hızlı tren hattında cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılmaya başlanacağını açıkladı.
19.07.2023 Ekonomi
Marmaray seferleri durdu mu? 15 Mayıs Marmaray çalışıyor mu, seferler neden durdu? TCDD'den açıklama
Marmaray seferleri durdu mu? 15 Mayıs Marmaray çalışıyor mu, seferler neden durdu? TCDD'den açıklama 15 Mayıs Pazartesi günü Marmaray seferlerinde yaşanan aksaklığın nedeni sorgulanmaya başlandı. Gebze ve Halkalı yönüne seyahat edecek vatandaşlar Marmaray çalışıyor mu, neden çalışmıyor? sorularına yanıt arıyor. Marmaray’dan açıklama geldi. Peki, Marmaray seferleri durdu mu?
15.05.2023 Gündem
Milli elektrikli tren, TCDD’ye teslim edilip Sakarya Garı’na hareket etti
Milli elektrikli tren, TCDD’ye teslim edilip Sakarya Garı’na hareket etti Sakarya'da ilk yerli ve milli elektrikli tren, TCDD’ye teslim edilip Sakarya Garı’na hareket etti. Programa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Gururla belirtmek istiyorum ki; ülkemiz artık hızlı tren ve yüksek hızlı trenlerini kendisi üretebilecek duruma gelmiştir. Ülkemizin eşsiz coğrafi konumundan da yararlanarak, lojistikte küresel ve bölgesel bir merkez haline gelmek, Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ışığında karayolu, demiryolu, denizyolu, havayolu ve haberleşme ağımızı ekonomik, etkin, verimli, emniyetli, çevreye duyarlı ve afetlere dayanıklı şekilde daha da geliştirmek, temel önceliğimizdir" dedi.
27.04.2023 Gündem
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası AFAD ile koordineli olarak afet bölgelerinde hasar gören tren raylarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
15.02.2023 Gündem
TCDD, deprem bölgesindeki depremzedelerin tahliyesini ücretsiz yapacak
TCDD, deprem bölgesindeki depremzedelerin tahliyesini ücretsiz yapacak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası depremzedelerin diğer bölgelere tahliyesinin ücretsiz olacağını duyurdu.
12.02.2023 Gündem
TCDD tren bileti alacaklar dikkat! Uygulama değişti
TCDD tren bileti alacaklar dikkat! Uygulama değişti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından işletilen yüksek hızlı, ana hat ve konvansiyonel trenler için bilet satışı yapılan e-bilet mobil uygulama sisteminin yenilendiğini duyurdu.
31.01.2023 Ekonomi
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları!
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 100 daimi işçi istihdam edecek. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. TCDD işçi alımı için son başvuru tarihi 30 Aralık olarak belirlendi. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD işçi alımı başvuru şartları ne? İşkur TCDD işçi alımı ilanı!
27.12.2022 Personel Alımı
Bakan Karaismailoğlu: Trafik kazaları yüzde 82 azaldı
Bakan Karaismailoğlu: Trafik kazaları yüzde 82 azaldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, trafik kazalarının yüzde 82 azaldığını belirterek, “Yol kenarlarında trafik canavarları resimleri vardı. Hepsi tarih oldu” dedi.
19.12.2022 Ekonomi
TCDD Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Doğu Ekspresi güzargahı ne, seferler kaç gün?
TCDD Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Doğu Ekspresi güzargahı ne, seferler kaç gün? Turistik Doğu Ekspresi, 2022-2023 sezonunun ilk seferine başladı. 86 seferde 13 bin 760 yolcunun taşınmasının planlandığı Turistik Doğu Ekspresi yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor. 2022-23 sezonunda Turistik Doğu ekspresi bilet fiyatları merak ediliyor. Peki, TCDD Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Doğu Ekspresi’ne bilet nasıl alınır? Doğu Ekspresi güzargahı ne, seferler kaç gün? İşte TCDD Turistik Doğu Ekspresi hakkında bilmeniz gerekenler…
13.12.2022 Ekonomi
Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar?
Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Kış sezonu başlarken Doğu Ekspresi seferlerine ilgi de arttı. Turistik Doğu Ekspresi sadece kış aylarında haftanın 3 günü Ankara’dan hareket ediyor. Talep yoğunluğu artarken bilet fiyatları da merak ediliyordu. Aralık ayında başlayacak seferler için bilet fiyatları belli oldu. Peki, Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? İşte Doğu Ekspresi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
7.11.2022 Ekonomi
Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı açılışı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı açılışı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’nin güvenli yarınları, tam bağımsız Türkiye için yerli ve milli kabiliyetlerimizi her alanda artırmak nihai hedefimizdir. Raylı sistemlerimiz için önemli olan ve bakanlığımızın desteği ile Aselsan tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemlerinin kullanılacağı Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattımızın açılışı için gün sayıyoruz" dedi.
3.11.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizin 60 yıllık hayali olan, her zaman engellenmeye çalışılan yerli aracımızın seri üretimine başladık. İşte 'Türkiye Yüzyılı'nı üretimin, verimliliğin, başarının, gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg olmuştur" dedi.
31.10.2022 Ekonomi
TCDD KPSS’den 70 puanla personel alacak! Sınava başvuru şartları belli oldu! İşte TCDD personel alımı başvuru şartları!
TCDD KPSS’den 70 puanla personel alacak! Sınava başvuru şartları belli oldu! İşte TCDD personel alımı başvuru şartları! TCDD Genel Müdürlüğü duyurdu! Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilmek üzere personel alınacak. Yayınlanan ilanan göre, TCDD personel alımı için sınav yapacak. Adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Personel alımı sınavı ve başvuru süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları ne? İşte TCDD personel alımı sınavı detayları...
28.10.2022 Personel Alımı
Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları 2022 ne kadar?
Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları 2022 ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi seferleri başlıyor. Sonbahar ve kış aylarının en çok tercih edilen turistik gezilerini içinde barındıran Doğu Ekspresi pek çok kişi tarafından büyük ilgi görüyor. Ankara-Kars Demir Yolu güzergahından geçen Doğu Ekspresi ile gezginler yol üzerinde bulunan doğal güzellikleri, tarihi dokusu, güzergahtaki illerin barındırdıkları tarihi hazineler ve kültürel yapıları görme fırsatı yakalıyor. Peki, Doğu Ekspresi bilet fiyatları 2022 ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi güzargahı ne? İşte Doğu Ekspresi hakkında bilmeniz gerekenler…
18.09.2022 Ekonomi
TÜBİTAK'ta yeni nesil ulaşım teknolojisi 'Hyperloop' geliştirme yarışması
TÜBİTAK'ta yeni nesil ulaşım teknolojisi 'Hyperloop' geliştirme yarışması  TÜBİTAK Gebze yerleşkesinde TEKNOFEST kapsamında 'Hyperloop Geliştirme Yarışması' düzenleniyor. Test ve kontrollerden geçen araçlar, yarın vakumlanmış tünelden geçme yarışmasına katılacak.
17.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Karaismailoğlu: Çevreci yatırımlarla ekonomiye yıllık 28,2 milyar dolar katkı sağlıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Çevreci yatırımlarla ekonomiye yıllık 28,2 milyar dolar katkı sağlıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bakanlık olarak sürdürülebilir gelecek için çevreci yatırımlara devam edeceklerini belirterek, "Bütünsel kalkınma ile 2003-2021 yılları arasında gerçekleştirilen yatırımlar ile yıllık 28,2 milyar dolar tasarruf ettik. Ayrıca 9 milyon dolar değerinde kağıt, 36,7 milyon dolar değerinde de karbon salımı tasarrufu sağlandı" dedi.
5.06.2022 Siyaset
TCDD’den vatandaşlara ilaçlama uyarısı! 9-15 Mayıs tarihlerinde...
TCDD’den vatandaşlara ilaçlama uyarısı! 9-15 Mayıs tarihlerinde... Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, otla mücadele çerçevesinde 9-15 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Kütahya güzergahlarında ilaçlama yapılacağı kaydedilerek, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
6.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tcdd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tcdd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.