İşçi Maaşı

İşçi Maaşı

Son dakika işçi maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işçi maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işçi maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşçi Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işçi maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.008 işçi maaşı haberi bulunmuştur. Tüm işçi maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
13.03.2024 Adana
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar, belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek, en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
12.03.2024 Adana
Çukurova’da en düşük kadrolu işçi maaşı 47 bin TL oldu! "İşçilerimiz için ne yapsak azdır"
Çukurova’da en düşük kadrolu işçi maaşı 47 bin TL oldu! "İşçilerimiz için ne yapsak azdır" Şirket işçilerinin ardından Çukurova Belediyesi’nde kadrolu işçiler de rekor oranda zam almanın sevincini yaşıyor. Çukurova Belediyesi imzaladığı toplu sözleşmeye göre ücretlere yüzde yüz zam yapılarak en düşük kadro işçi maaşları 47 bin liraya çıkarıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İşçilerimiz için ne yapsak azdır” dedi.
29.02.2024 Adana
Adana Seyhan'da en düşük işçi maaşı 36 bin TL oldu
Adana Seyhan'da en düşük işçi maaşı 36 bin TL oldu Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediyede en düşük işçi ücretinin sosyal haklar hariç 36 bin TL olduğunu açıkladı. Akay, " Tüm işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Daha yaşanabilir, daha refah, daha mutlu bir Seyhan için tüm çalışanlarımızla birlikte özveriyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
25.02.2024 Adana
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ne yapsam sizin hakkınızı ödeyemem. 35 bin lira maaş ile bir rekora imza attık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.
20.02.2024 Adana
Kamu işçisine ek zam verilecek mi, kamu işçisi maaşına zam yapılacak mı? 700 bin kamu işçisi refah payı alacak mı?
Kamu işçisine ek zam verilecek mi, kamu işçisi maaşına zam yapılacak mı? 700 bin kamu işçisi refah payı alacak mı? Kamu işçisine zam var mı, ek zam ve refah payı verilecek mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü Görüşmeleri kapsamında Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) ve Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş) heyetleri ile bakanlıkta bir araya geldi. Kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine yapılacak zammın belirleneceği görüşmelerin sonucu merak ediliyor. Peki, 700 bin kamu işçisi zammı var mı, kamu işçisi refah payı alacak mı, kamu işçisine ek zam var mı 2023, kamu işçisi maaşına zam verilecek mi?
10.04.2023 Çalışan Hakları
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 1.468 sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, eski hükümlü (TMY statüsünde) sürekli işçi alımı yapılacak. Başvurular, 26 -30 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı şartları ve ilanın detayları!
26.12.2022 Personel Alımı
En düşük işçi maaşı 8 bin 200 TL oldu
En düşük işçi maaşı 8 bin 200 TL oldu Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol çerçevesinde en düşük işçi maaşının 8 bin 200 TL olduğunu belirtti.
16.10.2022 Çalışma Hayatı
Performans ücreti zammı ile ilgili kritik detay! Yargıtay’dan emsal karar
Performans ücreti zammı ile ilgili kritik detay! Yargıtay’dan emsal karar Performans ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Çalışana benzer performansa rağmen yıldırmak için yapılan düşük değerlendirmeler ya da ispatlanabilir olgulara dayanmayan değerlendirmeler düşük zammın gerekçesi olmuyor. Çalışana Kanunda sayılan ayrımcılık nedenleri dışında bir nedene dayalı olarak eşitliğe aykırı uygulamalar yapılması halinde mahrum kalınan haklar talep edilebiliyor. İşte ücret ve terfide performans değerlendirmesi ile ilgili kimsenin bilmediği detaylar...
14.10.2022 Çalışan Hakları
Emekli aylığı ve memur maaşına büyük zam geliyor! Oran belli oldu! Polis, hemşire öğretmen, memur, tek tek hesaplandı! En düşüğü...
Emekli aylığı ve memur maaşına büyük zam geliyor! Oran belli oldu! Polis, hemşire öğretmen, memur, tek tek hesaplandı! En düşüğü... Emekli aylığına ve memur maaşına zam geliyor. Emekli aylığı ve memur maaşı için zam tarihi ve oranı belli oldu. Emekli ve memurun yeni maaşları tek tek hesaplandı. İki milyona yakın emeklinin gözü yılın başında yüzde 65 oranında zamla 2500 liraya çıkan en düşük emekli aylığındaki yeni zamma çevrildi. En düşük emekli aylığına zamda seyyanen ya da 6 aylık enflasyon oranında olmak üzere iki formül masada. Merkez Bankası anketine göre 6 aylık enflasyonun (yüzde 34.62) dikkate alınması durumunda en düşük emekli aylığı 3 bin 365 liraya çıkacak. Seyyanen bir zam durumunda da bu tutarın 3 bin liranın altında olmaması bekleniyor. Yüzde 34.62'lik 6 aylık enflasyon gerçekleştiğinde en düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 623 liraya yükselecek. İşte Polis, öğretmen, hemşire, doktor, memur, avukat yeni zamlı maaşları...
28.04.2022 Emekli
En düşük maaş 5.000 TL! Ek ödemeler belli oldu, gece zammı, direksiyon primi, bayram yardımı ve...
En düşük maaş 5.000 TL! Ek ödemeler belli oldu, gece zammı, direksiyon primi, bayram yardımı ve... İmzalar atıldı. Asgari ücret bekar bir çalışan için 5 bin lira olarak belirlendi. Ayrıca pek çok ek ödeme de devreye alındı. Gece çalışanlara gece zammı, şoför olarak çalışanlara direksiyon primi, tüm çalışanlara bayram yardımı gibi ödemelerin yapılacağı duyuruldu. CHP'li Turgutlu Belediyesinde 2022 yılında bekar bir çalışan için en düşük asgari ücret net 5 bin TL oldu. Sendika ile yapılan yeni sözleşmeye göre çalışanlara maaşın yanında birçok destek verilirken, aralarında en dikkat çekeni ise hac görevini yerine getirmek isteyen çalışanların hac süresince ücretli izinli sayılması oldu.
2.02.2022 Çalışma Hayatı
Büyükşehir, işçiye yüzde 63.07 oranında zam yaptı
Büyükşehir, işçiye yüzde 63.07 oranında zam yaptı Muğla Büyükşehir Belediyesi ile DİSK Genel-İş Sendikası arasında 3 bin 501 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre Büyükşehir Belediyesi’nde en düşük işçi maaşına yüzde 63.07 oranında zam yapıldı. Böylelikle en düşük işçi maaşı 5 bin 128 TL olarak belirlendi.
28.01.2022 Yaşam
Maaşlara yeni zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı, yüzde 28...
Maaşlara yeni zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı, yüzde 28... Maaşlara yeni zam müjdesi. Yeni kararı son dakika duyurdu. Bir zam daha geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomideki son gelişmelere ilişkin dikkati çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, işçilerin maaşlarına yapılacak yeni düzenlemeyi açıkladı. Erdoğan 'Burada bir müjde de, işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna yüzde 2.5'luk bir artış daha ilave ediyoruz. Böylece işçilerimizin ücretlerine özellikle de ücretlerinde yüzde 28'i bulan bir artış sağlamış oluyoruz' dedi.
26.01.2022 Çalışan Hakları
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz'
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hatamız oldu, yanlışımız oldu. Onları telafi etmeye çalışıyoruz. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Memur maaşı, emekli maaşı ve işçi maaşı ile ilgili flaş gelişme! Yeni dönem
Memur maaşı, emekli maaşı ve işçi maaşı ile ilgili flaş gelişme! Yeni dönem Emekli, memur ve işçi maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Emekli, memur, işçi ve öğrencinin geçim kaynağı "ücret, maaş, aylıkta" yeni dönem başladı. Asgari ücrete kadar olan tüm kazançlar vergi dışı kalırken, emekli, dul, yetim aylıkları artık tatil günleri de ödenecek. Ödemelerin hafta sonu, resmi tatile rastlaması halinde herhangi bir değişiklik yapılmadan zamanında ödenecek. Ayrıca ödemesi, maaşı geciken kıdem tazminatını alıp ayrılabilir. Zamlı aylıkları memur emeklileri 15 Ocak'ta, SSK emeklileri 17-26 Ocak arasında, Bağ-Kur emeklileri de 25-28 Ocak tarihleri arasında alacak. Alt sınır aylığındaki 2500 lira sınırı dosya bazında uygulanacak. Ölen sigortalılardan dolayı dul veya yetim aylığı alanlar da yüzde 66'lık artıştan hisseleri oranında yararlanacak. İş Kanunu'nda yer alan süresinde ödenmeyen işçi alacaklarına en yüksek faiz oranı uygulanırken, bu hüküm fazla mesai, genel tatil, yıllık izin, kıdem tazminatı için çalışanların alacaklarını da kapsıyor. İşte iş hayatıyla ilgili tüm gelişmeler...
10.01.2022 Emekli
İşçi ve memur maaşlarında ek avantaj! Yıllık 3.608 lira!
İşçi ve memur maaşlarında ek avantaj! Yıllık 3.608 lira! İşçi ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yıllık 3 bin 608 lira ek kazanç sağlayacak. Milyonlarca çalışanı kapsıyor. Yeni sistemin çalışanlara sağlayacağı yıllık avantaj bekâr veya eşi çalışan çocuksuz işçide 3608.28 TL, evli – eşi çalışmayan işçide 3232.98 TL, eşi çalışmayan 1 çocukluda 2896.17 TL, eşi çalışmayan 2 çocukluda 2558.40 TL, eşi çalışmayan 3 çocukluda 1807.80 TL olacak. Eşi çalışanlardan 1 çocuklular 3326.81 TL, 2 çocuklular 3008.76 TL, 3 çocuklular 2558.40 TL, 4 çocuklular 2258.16 TL, 5 çocuklular 1807.80 TL tutarında yıllık avantaj sağlayacak.
27.12.2021 Memur
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçisinin zam pazarlığı başlıyor!
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçisinin zam pazarlığı başlıyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Kamu görevlilerinin 2 yıllık zam oranının belirleneceği 6'ncı dönem toplu sözleşme süreci başlıyor. Kamu görevlilerinin 2022 ve 2023 yıllarında maaşlarına yapılacak zammın belirlendiği görüşmeler yeni haftanın gündeminde olacak. Peki, Kamu işçisine zam miktarı ne kadar olacak? Memur zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...
24.07.2021 Çalışan Hakları
Merkez Bankası açıklaması! Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Bulut...
Merkez Bankası açıklaması! Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Bulut... Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, CNN Türk ekranlarında ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bulut, yurtdışı kaynaklı yayınlar yapıldığını ve ciddi spekülasyonların meydana geldiğini söyledi. Bulut, Merkez Bankası'nın radikal karar almayacağını ekonominin gerçeklerine yönelik adımlar atacağını da belirtti.
23.03.2021 Ekonomi
Kamu işçisi enflasyon farkı 2021! 2021 Kamu işçisinin enflasyon farkı ne olur?
Kamu işçisi enflasyon farkı 2021! 2021 Kamu işçisinin enflasyon farkı ne olur? Şubat 2021 enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kamuda çalışan on binlerce işçinin zammını belirleyecek 2021 yılına ilişkin kamu işçisi enflasyon farkı da merak ediliyor. Peki, 2021 Kamu işçisinin enflasyon farkı ne olur? 2021 kamu işçisi toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçisi ne kadar zam alacak? İşte Kamu işçisi enflasyon farkı 2021...
3.03.2021 Ekonomi
Emekli maaşı ne kadar olacak? İşte Ocak zammı
Emekli maaşı ne kadar olacak? İşte Ocak zammı Milyonlarca emekli büyük bir heyecanla beklediği zammın ayrıntıları belli olmaya başladı. Herkes merakla beklediği o zamla ilgili, CNN Türk canlı yayınında SGK uzmanı Özgür Kaya merak edilen soruları yanıtladı.
15.12.2019 Emekli
Maaşı ödenmeyen işçi nereye başvurmalı? (Hakları ve Yargıtay kararları)
Maaşı ödenmeyen işçi nereye başvurmalı? (Hakları ve Yargıtay kararları) İşverenin işçinin maaşını ödemediği taktirde işçi, işvereni şikâyet edebilir. İş Kanunu gereği işveren, işçinin maaşını düzenli olarak her ay ödemek zorundadır. Maaşı ödenmeyen işçi nereye başvurmalı? Nasıl bir yol izlemelidir. Detaylar haberimizde…
12.10.2019 Çalışan Hakları
Ve başladı! Plan hazır...
Ve başladı! Plan hazır... Gelir İdaresi Başkanlığı 2019-2021 dönemine ilişkin Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Stratejisi ve Eylem Planı hazırladı.
25.05.2019 Ekonomi
Maaşı düşürülen işçi istifa ederse tazminat alacak
Maaşı düşürülen işçi istifa ederse tazminat alacak Yargıtay 22. Hukuk Dâiresi, maaşı düşürülen işçinin bu sebeple istifa etmesi halinde kıdem tazminatı almaya hak kazanacağına hükmetti.Yüksek mahkeme,işçinin ücretinin azaltılması,maaşında kesinti yapılmasının işçiye haklı sebeple fesih hakkı vereceğine karar verdi.
8.04.2019 Çalışma Hayatı
Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? Bakan Sarıeroğlu açıkladı
Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? Bakan Sarıeroğlu açıkladı Taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşeron işçilerin kadroya alınma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte taşeron işçilerin kadroya alınmasına dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun açıklamaları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İşçi Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işçi maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.