İş Veren

İş Veren

Son dakika iş veren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş veren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş veren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Veren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş veren gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.548 iş veren haberi bulunmuştur. Tüm iş veren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Valentine kimdir, neden öldü? Aziz Valentine Günü hikayesi nedir? Valentine's Day" ne demek, anlamı nedir? Aziz Valentine hikayesi ve hayatı
Aziz Valentine kimdir, neden öldü? Aziz Valentine Günü hikayesi nedir? Valentine's Day" ne demek, anlamı nedir? Aziz Valentine hikayesi ve hayatı Aziz Valentine hikayesi ve hayatı 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle merak ediliyor. 14 Şubat bu yıl buruk geçse de sevgililer birbirlerinin mutlu etmek, biraz da olsa yüzlerini güldürmek için sevgililer günü hazırlıklarına başladı. Sevgililer Günü için mesajlar, şiirler, hediyeler sorgulanırken bugüne adını veren Aziz Valentine hakkında da araştırmalar yapılıyor. Peki, Aziz Valentin kimdir, nasıl öldü, hikayesi nedir? Valentine's Day'' ne demek, anlamı nedir? Sevgililer Günü’ne isim veren Aziz Valentine'nin hikayesi ve hayatı...
14.02.2023 Gündem
Emekliye ikinci kazanç fırsatı! Toplu para...
Emekliye ikinci kazanç fırsatı! Toplu para... Emekli olan milyonları kapsıyor. Emeklilerin ikinci kez tazminat alma hakkı var. Çalışmaya devam eden emekliler iş yerlerinde bir yılı doldurdukları zaman tazminat hakkı kazanıyor. Emekli oldukları zaman istediklerinde işten çıkıp tazminat alma hakkına sahip olan emekliler ikinci kez tazminat almak için iş vereni tarafından işten çıkarılması gerekiyor. Yani emekli olduklarında tazminat alıp çalışmaya devam eden emekliler eğer istifa ederse ikinci kez tazminat alamıyor.
26.07.2021 Emekli
İşveren işçi milyonları ilgilendiriyor!  Resmen belli oldu 5 bin 366 lira...
İşveren işçi milyonları ilgilendiriyor! Resmen belli oldu 5 bin 366 lira... Ücretsiz izne çıkarılan işçilerle ilgili flaş karar! Hesaba yatacak. Resmi Gazete'de yayımlandı. Ve belli oldu. Ücretsiz izne çıkarılan işçiler ayda 1.500 TL nakdi ücret desteği yerine önceki aylarda almakta oldukları tutarda Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) alacak. KÇÖ, ödenek almaya başlamadan önceki 12 aylık ortalama ücretin yüzde 60’ı üzerinden veriliyor ve asgari ücretin yüzde 150’sini aşamıyor. Ücrette üst limit 5 bin 366 lirayı buluyor.
24.04.2021 Çalışma Hayatı
İşverenler dikkat! Yeni dönem başladı
İşverenler dikkat! Yeni dönem başladı Az tehlikeli iş kolunda olup 50 kişiden az işçi bulunduran işletmelerin iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği Uzmanı bulundurma zorunluluğu başladı. Yasa hakkında yanlış algı oluşturulduğuna dikkat çeken Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri Derneği (OSGBDER) Genel Başkanı Cengiz İmeci, “Esnaf maliyeti nasıl üstleneceği konusunda korkuyor ancak büyük bir maliyet yok. İsteyen işveren bakanlığın açmış olduğu eğitime giderek İş Güvenliği Uzmanlığı hizmetini kendi işyeri ile sınırlı olmak üzere üstlenebiliyor. İşyeri hekimliği ile ilgili işlemleri de aile hekimleri aracılığıyla alabiliyor” dedi.
6.07.2020 Çalışma Hayatı
TİSK'ten asgari ücret açıklaması!
TİSK'ten asgari ücret açıklaması! Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, işverenlere sağlanan asgari ücret teşvikinin devamının kendileri için "elzem" olduğunu bildirdi.
8.11.2019 Ekonomi
'Kaç kişi harcarsanız harcayın ama oradan çıkmasın'
'Kaç kişi harcarsanız harcayın ama oradan çıkmasın' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyet yapılanması kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanırken etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan sanık E.E, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde örgütsel tabirle "İstanbul emniyet birimi il amiri"ne gelen mesajda, "Cumhurbaşkanı, Atatürk Havalimanı'na gelecek, kaç kişi harcarsanız harcayın ama oradan çıkmasın.' yazıyordu. Yani suikast. Yukarıdan ona böyle bir şey geldi" dedi.
15.06.2019 Gündem
Telefonunu satmak zorunda kalan işçiye erken ödeme
Telefonunu satmak zorunda kalan işçiye erken ödeme Bir işveren, işten çıkan işçisinin borcunu ödemek için telefonunu sattığını arabuluculuk görüşmelerinde öğrenmesi üzerine, 3 ay sonra verilmesi kararlaştırılan alacağını bir gün sonra ödedi.
İş yerinde internetin özel amaçlarla kullanılması işten kovulma sebebi midir?
İş yerinde internetin özel amaçlarla kullanılması işten kovulma sebebi midir? Çalışanlar, iş yerlerinde kendilerine tahsis edilen bilgisayarlardan iş dışı sebeplerle internete girerlerse, bu durum işveren için haklı fesih sebebi sayılır ve işçi tazminatsız olarak işten kovulabilir mi? İşte milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren ve cevabı merak edilen soruyla ilgili detaylar...
25.01.2019 Çalışan Hakları
FETÖ'nün "dili" çözüldü
FETÖ'nün "dili" çözüldü Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), dışarıdan birisinin duyduğunda anlayamayacağı şekilde kurguladığı ve ikiye ayrılan örgüt içi özel iletişim dili sayesinde dış dünyaya karşı güçlü bir "anlaşma, anlaşılma" bariyeri kurduğu ortaya çıktı.
31.01.2018 Gündem
Dilmen'den bomba iddia: "Sneijder'den kurtulmak istiyorlar"
Dilmen'den bomba iddia: "Sneijder'den kurtulmak istiyorlar" Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan Yüzde yüz futbol programında gündemle ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.
4.06.2017 Futbol
Stajyerler dikkat! En az 421 lira...
Stajyerler dikkat! En az 421 lira... Hükümet stajyerler için 421 lira taban fiyat kararı aldı.Bu yıl stajyer ücretleri eşitlenecek
3.04.2017 Ekonomi
500 hainin ismini açıkladı
500 hainin ismini açıkladı Erdoğan’ın kaldığı otele saldıran suikast timindeki Astsubay Zekeriya Kuzu, TSK ve iş dünyasından 500 isim verdi. Listede, Türkiye’deki 57 FETÖ imamı da var!
29.09.2021 Gündem
Suç makinesinin esrarengiz ölümü
Suç makinesinin esrarengiz ölümü Adana'da silahla yaralandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden suç makinesini hastaneye getirdiği belirlenerek gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.
9.04.2016 Yaşam
Hacıosmanoğlu'nda flaş açıklamalar
Hacıosmanoğlu'nda flaş açıklamalar TRABZONSPOR’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hep arkadan hançerlendiğini söyledi, "Taraftarımızın mutlu olmasına müsaade etmeyen camia içindeki güçlerdi. Çünkü onlar Aziz Yıldırım ile birlikte olmayı, Hacıosmanoğlu’nun olmamasına tercih ettiler. Kaleci Onur’u satmamak, en büyük hatamdı" dedi.
11.12.2015 Trabzonspor
Sinan’ın kafası karışık
Sinan’ın kafası karışık Üç yıl önce birlikte çalıştığı Hande Yener’e ‘Kraliçe’ şarkısı verip, ‘Hande Yener müzik olarak çok iyi yerde, kraliçe sözünü en çok o hak etti’ diyen Sinan Akçıl’in kraliçesi değişti. Şimdilerde şarkı yazdığı Demet Akalın’a da ‘Her yılın kraliçesi’ dedi
12.07.2015 Magazin
Çalışanlara güzel haber!
Çalışanlara güzel haber! İşçi vatani görevini yapmak için işinden ayrıldığında tazminatını alır ve dönmek istediğinde iş veren işe almazsa 3 aylık maaşı tazminat olarak vermek durumunda...
22.06.2015 Ekonomi
Kartal, Vodafone ile gelirlerini uçuracak
Kartal, Vodafone ile gelirlerini uçuracak Vodafone ile 29 milyon dolara sponsorluk anlaşmasını yapan Beşiktaş’ın formaları için artık 1.200’den fazla cep merkezinden sipariş verilebilecek. Vodafone Arena’da ise konserden restorana yeni gelirler yaratılacak
25.07.2014 Ekonomi
Maden ocağından mucizevi kurtuluş!
Maden ocağından mucizevi kurtuluş! Boruları delerek oksijen ihtiyacını karşılayan ve madenden sağ kurtulan Fatih Ocay, bu fikri sayesinde 4 madencinin daha hayatını kurtardı...
29.09.2021 Gündem
Böceği yerleştiren polis şirket kurmuş
Böceği yerleştiren polis şirket kurmuş Başbakan Erdoğan’ın basına kapalı toplantıda isimleriyle açıkladığı ve resmi konutundaki gizli dinleme eyleminden sorumlu tuttuğu polislerle ilgili perde arkası bilgiler gün ışığına çıkıyor...
29.09.2021 Gündem
25 bin kadro boş kaldı
25 bin kadro boş kaldı Özel sektörde engelli kadrosu boş kaldı.
25.02.2013 Ekonomi
Ünlü spiker onun için söyledi!
Ünlü spiker onun için söyledi! Ahmet Kaya, ölümünün 10. yılında muhteşem bir geceyle anıldı
12.12.2010 Yaşam
Tofaş'tan ilk yerli hibrid araç
Tofaş'tan ilk yerli hibrid araç Tofaş, ilk yerli hibrid aracın seri üretimine 2009’da başlayacak
15.10.2007 Ekonomi
Dünyada 200 milyon kişi Türkçe konuşuyor
Dünyada 200 milyon kişi Türkçe konuşuyor Türk Dil Kurumu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Toparlı:"Dünyada 200 milyon kişi Türkçe konuşuyor"
29.09.2021 Gündem
Ecevit basın toplantısı yaptı
Ecevit basın toplantısı yaptı Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Bülent Ecevit, genel başkanlığı bırakma kararını kendi iradesi ile aldığını ve kurultalda hiçbir adayı desteklemeyeceğini söyledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş Veren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş veren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.