Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var ABD kamuoyu aylardır Nxivm isimli topluluğu tartışıyor. Kişisel gelişim seminerleri kisvesinde bir saadet zinciri olan Nxivm'un kurucusunun da onlarca kadının cinsel ilişki kölesi olarak kullanıldığı bir tarikatın lideri olduğu ortaya çıktı. Biz de gerçek olamayacak kadar tüyler ürpertici bu hikayeyi tüm detaylarıyla masaya yatırdık.
12.09.2021 Gündem
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Yıldız Cüceloğu kimdir, kaç yaşındadır? Yıldız Hacıevliyagil’in (Cüceloğu) biyografisi…
Yıldız Cüceloğu kimdir, kaç yaşındadır? Yıldız Hacıevliyagil’in (Cüceloğu) biyografisi… Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cücenoğlu İstanbul'daki dairesinde ölü bulundu. 83 yaşında olan Doğan Cüceloğlu'nun ölümü şok etkisi yaratırken, hayatı hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Yıldız Cüceloğlu ile evli olan Doğan Cüceloğlu'nun Timur Cüceloğlu adında bir oğlu var. Peki, Yıldız Cüceloğlu kimdir?
16.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Halid Meşal'den o Arap ülkelerine sert tepki!
Halid Meşal'den o Arap ülkelerine sert tepki! Hamas lideri Halid Meşal, İsrail saldırıları karşısında bazı Arap ülkelerinin kendilerini yüzüstü bıraktığını söyleyerek, "Bize ihanet edenlerin kıyamet günü cezalandırılacağını biliyorum" dedi.
22.08.2014 Dünya
Ünlülerin cinayeti de manşet olur
Ünlülerin cinayeti de manşet olur Reeva SteenkampGüney Afrikalı atlet Oscar Pistorius'un model olan kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürmesi geçen hafta gündemin birinci sırasına oturdu...
23.02.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri