İş Fırsatı

İş Fırsatı

Son dakika iş fırsatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş fırsatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş fırsatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Fırsatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş fırsatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 667 iş fırsatı haberi bulunmuştur. Tüm iş fırsatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 bin lira maaşla usta, 20 bin lira maaşla çırak bulamıyorlar!
50 bin lira maaşla usta, 20 bin lira maaşla çırak bulamıyorlar! Asgari ücrete gelen son zamla birlikte yeni asgari ücret 11 bin 402 TL oldu. Ancak her meslekte maaş miktarı farklı oluyor. Özellikle bazı işler yüksek kazanç sağlıyor. Üniversite mezonu olmaya gerek olmaksızın mesleki deneyimi olanlara 50 bin TL, hiç deneyimi olmayan çırak olarak .çalışacak olanlara ise 20 bin TL maaş ödeniyor. Konya’da mermerciler, aylık 20 bin liraya çırak, 50 bin liraya ise çalıştıracak usta bulamıyor. Gençlerin toz ve ağır iş olduğu için çalışmayı tercih etmediğini belirten mermerciler, gelecek dönemlerde daha fazla sıkıntı çekmemek için çözüm yolu arıyor.
28.08.2023 Ekonomi
Kamuda 2 milyon gence iş fırsatı! Detaylar belli oldu
Kamuda 2 milyon gence iş fırsatı! Detaylar belli oldu Kamuda 2 milyon gence iş fırsatı sunan parttime çalışmada hafta tatili, yıllık ücretli izin ve kıdem tazminatına düzenleme geliyor. Kısmi çalışanların sosyal hakları artırılıyor. Üniversiteli gençlerin istihdamını kolaylaştıracak, yeni çalışma modelleri ve teşvikleri de içeren adımlar devreye girecek. Uzaktan çalışma mevzuatı yeni iş modellerine uyum sağlayacak şekilde revize edilecek. İşte milyonları kapsayan detaylar...
21.08.2023 Memur
Nitelikli çalışana Almanya'da iş fırsatı
Nitelikli çalışana Almanya'da iş fırsatı 1960’larda mavi yakalı göçmenlere kapılarını açan Almanya, şimdi nitelikli eleman açığının kapanması için yasal düzenlemelere gidiyor. Son olarak ‘Şans Kartı’ uygulaması bakanlar kurulu tarafından onaylandı. Uzmanlara göre ülkede bugünkü refah düzeyinin korunması için yılda 400 bin kalifiye göçmene ihtiyaç var.
31.03.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki konteyner kentlerde 21 bin kişiye iş fırsatı!
Deprem bölgesindeki konteyner kentlerde 21 bin kişiye iş fırsatı! Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden sonra afet bölgesinde depremzedelerin barınmaları için konteyner kentler kuruldu. Deprem bölgesinde toplum yararına işlerde 21 bin kişiye iş kapısı açılırken, konteyner kentlerde iş fırsatı sunacak mobil ofis üniteleri kurularak, gençlere istihdam olanakları sunulacak
27.02.2023 Ekonomi
Türkiye ilk 10 içerisinde! Gençleri pek çok iş fırsatı bekliyor
Türkiye ilk 10 içerisinde! Gençleri pek çok iş fırsatı bekliyor Pandeminin etkisiyle birlikte oyun pazarı devasa bir seviyeye ulaştı. Milyonlarca genç oyun sektöründe kariyer yapmak için seçenekleri araştırmaya başladı. Sektörün gençlere cazip gelmesindeki en büyük etken hem eğlendirip hem de para kazandırması olarak görülüyor. Gençlerin en çok talep gösterdiği alanda ise yayıncılık öne çıkıyor.
17.09.2022 Gündem
İş fırsatı! Maaşı 13 bin TL ile 20 bin TL arasında! Birkaç ayda öğrenmek mümkün
İş fırsatı! Maaşı 13 bin TL ile 20 bin TL arasında! Birkaç ayda öğrenmek mümkün Haziran ayı itibarıyla Türkiye'de 'Metaverse' kelimesini duyanların oranı yüzde 60'a yaklaştı. Bazı insanlar işini bu sanal evrene taşımak isterken, bazıları da kurum ya da şirketlerde kariyer planları yapıyor. Bu sanal dünyada yerini almak isteyenler için de birçok firma Metaverse uzmanlığı eğitimleri veriyor. Peki, bu eğitimlerin içeriği ne, kursta alanın sertifikayla iş kurmak ya da işe girmek mümkün mü? Uzmanlara sorduk.
2.07.2022 Çalışma Hayatı
İŞKUR resmen duyurdu! Yeni istihdam fırsatı, yaş sınırı var
İŞKUR resmen duyurdu! Yeni istihdam fırsatı, yaş sınırı var Çalışmayan gençlere güzel haber! İstihdam fırsatı doğdu. Yüzlerce kişi yararlanacak. Eğitimine devam etmeyen, çalışmayan veya iş aramayan 15-29 yaş grubundaki gençlere yönelik istihdam programı geliştirildi. ‘NEET PRO’ programıyla gençlere iş arama ve taşınma ödeneği de sunulacak. Programdan en az 5 bin gencin yararlanması hedefleniyor.
10.06.2022 Çalışma Hayatı
Gençlere iş fırsatı! Flaş hamle geldi
Gençlere iş fırsatı! Flaş hamle geldi Gençlere yeni iş fırsatı yaratacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) işbirliği ile hazırlanan, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin (BÜYEM) akademik katkı sunduğu Eğitim ve İstihdam Programı’nın tanıtımı geçen hafta gerçekleştirildi. Programa amacı üniversitelerin fen, teknoloji, mühendislik ve matematik bölümlerinden mezun olmuş ya da üniversite son sınıfta olan ve mezun olacak gençlere, bilişim ve yazılım konularında Türkiye ve dünyadan önde gelen kurumlarla yapılan iş birlikleri ve MEXT uzmanlığı ile ücretsiz eğitim programı sunmak, mezun olan gençlere, MESS üyelerinde ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde uzun dönemli staj ve çalışma imkânı sunmak.
23.05.2022 Ekonomi
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor İş arayan binlerce kişiyi ilgilendiriyor ilgilendiriyor! Net 8 bin lira maaşla 107 bin eleman aranıyor. İşsiz milyonları yakından ilgilendiriyor. İŞKUR’a, işverenlerden gelen eleman taleplerini incelediğimde de büyük çoğunluğunun ara eleman diye adlandırılan meslekler olduğu da görülüyor. Gazaltı kaynakçısı, torna tezgahı operatörü gibi imalat sanayinde en çok ihtiyaç duyulan, üniversitelerde okutulmayan, okutulsa da üzerinden şöyle geçilen ama asıl meslek liselerinde okutulan ve uzmanlaştırılan meslekler. İşte işverenler de bu işlere eleman arıyor. Durumu anlamak için hem uzmanlarla hem de sanayicilerle konuştum. İmalat sanayinde, ara eleman olarak aranan kişilere ödenen net maaş 7-8 bin liralardan başlıyor.
12.05.2022 Çalışma Hayatı
Emeklilik primlerini devlet ödeyecek! Yeni dönem! Yüz binlere güzel haber
Emeklilik primlerini devlet ödeyecek! Yeni dönem! Yüz binlere güzel haber Emeklilik primleri devlet tarafından karşılanacak! Yüz binlerce gence güzel haber! Gençlere iş fırsatı yaratan, part-time çalışmada sosyal güvenlik, izin, kıdem tazminatı gibi haklar güvenceye alınıyor. Üniversiteli gençlerin istihdam edilmesini kolaylaştıracak, yeni çalışma modelleri ve teşvikleri de içeren adımlar devreye giriyor. Öte yandan Tam zamanlı çalışmadan kısmi zamanlı çalışmaya geçen çalışanlar için gelir vergisi istisnası da gündemde. Kısmi zamanlı çalışmaya geçilenden arta kalan bakiye gün sayısı kadar emeklilik primlerini devletin ödemesi öngörülüyor. Kısmi süreli çalışanlar emeklilik primini iki yolla 30 güne tamamlayabilir. İsteğe bağlı sigorta primi ödeyerek ya da borçlanma yapılabilir. İsteğe bağlı sigorta ile eksik prim günlerini 30 güne tamamlayanlar, işsizlik maaşından yararlanmak amacıyla isterlerse işsizlik sigortası için de prim yatırabilirler. Bu durumda, kendi belirledikleri günlük kazancın yüzde 3'ü üzerinden prim yatırmaları gerekiyor.
14.12.2021 Emekli
5 bin kişi için iş fırsatı! Tarih belli oldu
5 bin kişi için iş fırsatı! Tarih belli oldu Güzel haber geldi. Tarih netleşti. Binlerce kişi için iş fırsatı ortaya çıktı. Ocak ayında başlamasına karar verildi. Türkiye’nin otomobili TOGG’un fabrikasının inşaatını yapacak olan Yapı Merkezi’nin patronu Başar Arıoğlu, “Ocakta inşaatı başlatıyoruz. Toplam 5 bin kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.
29.12.2020 Gündem
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları!
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları! Devlete bağlı kamu kurumlarından istihdam hamlesi... Kamuya binlerce personel alınacak. Bakanlıklar bünyesinde istihdam edilecek memur, sözleşmeli personel ve işçi ilanları tek tek duyuruldu. İşte kamu personeli ilanları ve memur ve işçi alımı başvuru şartları...
8.12.2020 Personel Alımı
Deneyim şartından iş bulamayan mühendislere iş fırsatı
Deneyim şartından iş bulamayan mühendislere iş fırsatı Üniversitelerden yeni mezun olan ve her iş başvurusunda önüne çıkan 'deneyim' şartını aşamayan genç mühendislere Antalya'daki AKE Asansör ve Yürüyen Merdiven şirketi istihdam sağladı. 20 mühendisi bünyesine alıp maaş vererek pratik eğitimden geçiren firma bu yıl içerisinde 40 mühendisi deneyim şartı aramadan istihdam edeceğini duyurdu.
14.08.2020 Gündem
Serbest çalışanlara binlerce iş fırsatı!
Serbest çalışanlara binlerce iş fırsatı! Serbest (freelance) çalışanlara binlerce iş fırsatı var. İş arayanlar patronla nasıl buluşuyor? En çok hangi mesleklere iş veriliyor? Kim, ne kadar sürede, kaç lira kazanıyor? Bu çalışanların emeklilik hakkı ne? İşte merak edilen detaylar ve kullanılan platformlar...
20.11.2019 Ekonomi
25-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek! Hedef 5 bin kişilik istihdam...
25-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek! Hedef 5 bin kişilik istihdam... "Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı (SAGİF)", 25-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Her yıl "İş-Sizi Arıyor" ana temasıyla gerçekleştirilen fuar, bu yıl İstihdam seferberliği kapsamında "Burası Sakarya Burada İş Var" sloganıyla Demokrasi Meydanı'nda yapılacak.
19.03.2019 Ekonomi
'8,3 milyon kişiye ilave istihdam sağlayıp, AB ülkeleri içinde birinci olduk'
'8,3 milyon kişiye ilave istihdam sağlayıp, AB ülkeleri içinde birinci olduk' Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Başta Avrupa Birliği (AB) olmak üzere dünyadaki birçok ülke küresel krizin etkileriyle istihdam kayıpları yaşarken, bugüne kadar yaklaşık 8,3 milyon kişiye ilave istihdam sağlayarak, AB ülkeleri içinde birinci olduk" dedi.
23.02.2019 Çalışma Hayatı
On binlerce kişiye kamuda iş fırsatı! Kurumlar şartları açıkladı...
On binlerce kişiye kamuda iş fırsatı! Kurumlar şartları açıkladı... Kamu kurumları tek tek ilana çıkıyor. Binlerce kişiye kamuda iş fırsatı doğdu. 80 bin kişi toplum yararına çalışacak, 20 bin öğretmen, jandarmaya 27 bin 180 personel, 16 bin sağlıkçı alınacak. İşte o kurumlar...
22.02.2019 Personel Alımı
Son dakika! 80 bin kişiye iş fırsatı
Son dakika! 80 bin kişiye iş fırsatı İstihdam artışının 2018’de de devam etmesi bekleniyor. Özellikle perakende, sağlık, eğitim, e-ticaret ve hızlı tüketim sektörlerindeki şirketlerin ciddi bir istihdam artışı planladığı görülüyor.
19.12.2017 Ekonomi
200 kişiye iş imkânı
200 kişiye iş imkânı Türkiye'nin önde gelen dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmet sağlayıcısı Teleperformance Türkiye, Eylül ayı sonuna kadar Uşak lokasyonunda 200 kişiyi işe almayı hedefliyor. Şirket, diksiyonu düzgün, iletişimi kuvvetli, kariyer hedefleyen 18-35 yaş arası lise mezunu adaylardan başvuru bekliyor.
18.08.2015 Ekonomi
3 bin 500 dolar maaş fırsatı!
3 bin 500 dolar maaş fırsatı! Yat turizmindeki canlılık ve kişisel yat alımlarındaki artış, sektörde personel sıkıntısını da beraberinde getirdi...
11.08.2008 Yaşam
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
Ne Sanchez ne de Abdülkerim Bardakcı! Kapıyı göstermişti, şimdi prensi oldu
Ne Sanchez ne de Abdülkerim Bardakcı! Kapıyı göstermişti, şimdi prensi oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatarasay’ın yıldız ismi küllerinden doğdu, sezon başındaki formsuzluğu çabuk atlatan ve yakaladığı fırsatı iyi kullanan tecrübeli isim tekrar eski günlerine kavuştu. İşte detaylar...
14.03.2024 Galatasaray
Altın fiyatları tepetaklak! Uzman isim 'alım fırsatı' dedi ve zirveyi açıkladı
Altın fiyatları tepetaklak! Uzman isim 'alım fırsatı' dedi ve zirveyi açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları salı günü görülen sert düşüşün ardından toparlanma gösterdi. Ons altın 2 bin doları aştı, gram altın ise 2 bin liranın altında seyrediyor. Peki altında sert hareketlerin nedeni ne? İşte detaylar...
17.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İş Fırsatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş fırsatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.