İş Bankası Açıklama

İş Bankası Açıklama

Son dakika İş Bankası açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İş Bankası açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İş Bankası açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Bankası Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş bankası açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 iş bankası açıklama haberi bulunmuştur. Tüm iş bankası açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olanlar, 2 iş günü içerisinde...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olanlar, 2 iş günü içerisinde... İş Bankası resmen duyurdu! Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. Saniyeler içinde sonuçlanıyor. 2 iş günü içinde başvurulması gerekiyor. Dev banka esnaf ve KOBİ'lere yönelik, çeklerle ilgili yeni uygulamayı duyurdu. Henüz vadesi gelmemiş çekler kolayca nakde çevrilebiliyor. Çek karşılığında kredi kullanmak isteyenler ise anında başvuruda bulunabiliyor.
18.09.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! 3 ay ücretsiz, 10 bin TL limiti var
İş Bankası resmen duyurdu! 3 ay ücretsiz, 10 bin TL limiti var İş Bankası harekete geçti. Yeni uygulama başlıyor. 3 ay boyunca ücret ödenmeyecek. Limit 10 bin lira olarak belirlendi. Başvuru için son gün ise 31 Ağustos. Dev bankadan yapılan açıklamada kampanyanın detayları paylaşıldı. Türkiye İş Bankası, ödeme çözümlerine yeni eklediği POS’um Cepte ile NFC özellikli Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla veya tabletlerle temassız özellikli banka/kredi kartlarından ödeme alınmasını da mümkün hale getiriyor.
20.08.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Devreye alınıyor
İş Bankası resmen duyurdu! Devreye alınıyor Türkiye İş Bankası resmen duyurdu. Yüz binleri ilgilendiriyor. Dev banka kredi kampanyasını açıkladı ve başladı. Yeni ürün geliştirildi. Önceden avantajlı koşullarla Çevreci Taşıt Kredisi'ni duyuran İş Bankası, şimdi de Çevreci İşyeri Kredi Kampanyası'nı açıkladı. Yeni kampanya ile A ve B sınıfı enerji kimlik belgesi, LEED (gold ve üstü kategori) veya BREEAM (çok iyi ve üstü kategori) sertifikalarına sahip çevreci binalardan iş yeri alımına yönelik avantajlı koşullar sağlanıyor.
17.06.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! İlk kez...
İş Bankası resmen duyurdu! İlk kez... İş Bankası harekete geçti. Yeni gelişme tüm vatandaşlara duyuruldu. Bankadan yapılan açıklamada pilot olarak uygulanan işlemin artık canlı ortamda da yapıldığı duyuruldu. Türkiye İş Bankası, blockchain teknolojisini kullanarak dış ticarete aracılık eden ve dış ticarette ödeme garantisi veren ilk Türk bankası oldu.
27.05.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Ön ödemeli kart ile...
İş Bankası resmen duyurdu! Ön ödemeli kart ile... İş Bankası harekete geçti. Banka tarafından müşterilere duyuruldu. İsteyen herkes yararlanabiliyor. Başvurular internetten yapılıyor. Türkiye İş Bankası ve TEMA Vakfı’nın iş birliği kapsamında geliştirilen Doğasever MaxiPara kartla başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma faaliyetlerine destek olunacağı kaydedildi.
20.05.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Ve değişti, hesabı olanlar...
İş Bankası resmen duyurdu! Ve değişti, hesabı olanlar... İş Bankası resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Değişti, pazartesi günü geçerli olacak. Dev banka müşterilerine kararı duyurdu. İş Bankası'ndan çalışma saatlerine yönelik açıklama yapıldı.
13.05.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Ve belli oldu, değişiyor
İş Bankası resmen duyurdu! Ve belli oldu, değişiyor İş Bankası harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. Flaş değişiklik kararı! Bankada hesabı olan, kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri ilgilendiriyor. Alınan yeni karar 12 Nisan tarihi itibarı ile uygulanmaya başlayacak. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada mesai saatlerinin değiştirileceği duyuruldu.
8.04.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olanlar...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olanlar... İş Bankası güzel haberi resmen duyurdu. Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. Büyük fırsat! 6 veya 12 aylık dönemi kapsıyor. Dev bankadan yapılan açıklamada gençlere özel olarak sunulan birikim uygulamasından bahsedildi. En az 250 TL tutar ile hesap açabilen 18-26 yaş arası müşteriler, paralarını biriktiriyor. Vade başlangıç zamanında para çekilip yatırılabiliyor. Belirlenen süre sonunda birikim hedefine ulaşan müşterilere faize ek olarak ödül faiz getirisi sunuluyor. Ödül faizi yalnızca birikim hedefi tutarı kadar veriliyor. Hedefe ulaşılamaması veya hesabın erken kapatılması durumunda ise fırsattan yararlanılamıyor. İşte İş Bankası hesap açılışı ve ödül faizi ile ilgili tüm bilgiler...
5.04.2021 Ekonomi
İş Bankası'ndan flaş karar! Kaldırıldı, bugün başlıyor
İş Bankası'ndan flaş karar! Kaldırıldı, bugün başlıyor İş Bankası tüm müşterilerine duyurdu. Yeni karar bugün itibarı ile uygulanmaya başlıyor. Herkesi yakından ilgilendiren değişiklik kararı ile o uygulama sona eriyor. Bugünden itibaren yapılamayacak. PTTBank aracılığıyla gerçekleştirilen borç ödeme uygulama 1 Mart Pazartesi gününden itibaren kaldırıldı.
1.03.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Ücretlerin yükseleceği tarih...
İş Bankası resmen duyurdu! Ücretlerin yükseleceği tarih... İş Bankası'ndan yeni karar! Tüm müşterilere duyuruldu. Dev banka tarafından alınan karar bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Tüm Türkiye'de geçerli. Yeni dönem 28 Mart'ta başlıyor. Anında fatura ödeme, bankamatik kartından para çekme, para transferi gibi işlemler için ödenen ücret miktarı değişiyor. İş Bankası müşterileri bu hizmetler için daha fazla ödeme yapacak.
26.02.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Tarih belli oldu
İş Bankası resmen duyurdu! Tarih belli oldu İş Bankası'ndan flaş karar! Dev bankadan herkesi çok yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. O uygulama sona eriyor. Tüm müşterileri yakından ilgilendiren kararda 1 Mart'tan itibaren yapılamayacağı duyuruldu. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, "1 Mart 2021 tarihi itibariyle Bankamız kredi kartları için PTTBank aracılığıyla gerçekleştirilen borç ödeme uygulamamız sona erecektir." denildi.
22.02.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor... İş Bankası resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ve mevduatlar ile ilgili açıklama yaptı. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada kredi ötemeleri, tahsis edilen kredi limitleri, vadesiz mevduatlarla ilgili gelişmeler tek tek duyuruldu. Aynı zamanda gerçekleştirilen bir ilkten de bahsedildi. Bankanın 2020 yılında 6,8 milyar lira net kar elde ettiği de bildirildi. 2020 yılsonu itibariyle, toplam mevduat hacmi 368,9 milyar TL’ye ulaştı. Öte yandan İş Bankası yeni faiz oranını da açıklamıştı. İşte İş Bankası'ndan yapılan önemli açıklama...
10.02.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Detaylar belli oldu
İş Bankası resmen duyurdu! Detaylar belli oldu İş Bankası'ndan herkesi çok yakından ilgilendiren önemli bir adım atıldı. Yeni dönem dev banka tarafından müşterilere resmen duyuruldu. Bir dönem sona erdi. Banka tarafından yapılan açıklamada 'hazır olun' denilerek müşterilerle yeni gelişmenin detayları paylaşıldı. IBAN olmadan da yapılabileceği duyuruldu. İş Bankası para transferinde yeni dönem ile ilgili detayları paylaştı.
9.12.2020 Ekonomi
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Değişti...
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Değişti... İş Bankası harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yeni kararını tüm müşterilerine duyurdu. Gişe hizmet saatlerinde değişiklik yapıldı. Karar dün uygulamaya konuldu ve başladı.
3.12.2020 Ekonomi
İş Bankası resmen açıkladı! Kredi kartları...
İş Bankası resmen açıkladı! Kredi kartları... İş Bankası açıkladı. Kredi kartlarıyla yapılan işlemlerle ilgili yüz binlerce müşteriyi yakından ilgilendiren gelişmeler tek tek duyuruldu. Dev bankadan yapılan açıklamada salgın nedeniyle yaşanan tedirginliği ortadan kaldırmak amacıyla kredi kartıyla temassız işlemlerden ve yeni ödeme sisteminden bahsedildi. Aynı zamanda önem kazanan bir diğer konunun ise alışverişlerdeki kartlı ödemeler olduğu ifade edildi.
24.11.2020 Ekonomi
İş Bankası açıkladı! Ve başladı
İş Bankası açıkladı! Ve başladı İş Bankası tarafından yapılan açıklamada milyonlarca müşteriyi ilgilendiren değişiklik vatandaşlara duyuruldu. İstanbul şubelerinde yeni başlayan uygulama ile hem çalışanların hem de müşterilerin corona virüse karşı korunması amaçlanıyor.
18.11.2020 Ekonomi
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına giderek oylarını kullandı.
28.05.2023 Gündem
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor?
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor? Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına gidiyor.
28.05.2023 Gündem
Altın ve dolarda son dakika gelişmesi! Fed'in faiz kararından sonra yeni rekor tarihi açıkladı
Altın ve dolarda son dakika gelişmesi! Fed'in faiz kararından sonra yeni rekor tarihi açıkladı Son dakika gelişmesi. ABD Merkez Bankası, politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak, yüzde 4,75-5.00 aralığına çıkardı. Bu hamleyle birlikte ABD'de faiz 2007'den bu yana en yüksek aralığa yükseldi. Bu gelişmenin ardından altın ve doların tepkisi merak edildi. Uzman isim İslam Memiş, Fed'in kararından sonra dikkat çeken bir açıklama yaptı. Altın ve dolar için yeni rekor tarihi verdi. İşte tüm detaylar...
23.03.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın için 15 Şubat işaret edildi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın için 15 Şubat işaret edildi Altın fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Altın fiyatlarında dalgası seyir sürüyor. Altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya kritik uyarı geldi. Yeni haftada rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında yön geçtiğimiz gün değişti. Özellikle ABD’den gelen ekonomik veriler ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz politikasına ilişkin beklentiler şu an altın fiyatları üzerinde etkili olan ana sebepler olarak öne çıkıyor. Öte yandan altın alacaklara peş peşe önerilerde bulundu. Uzman isim altın için 15 Şubat tarihine işaret etti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
28.01.2023 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin geldi! 'Devam edecek' deyip uyardı
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin geldi! 'Devam edecek' deyip uyardı Fed’in faizi 50 baz puan artırarak yüzde 4,50'ye yükseltmesinin ardından düşüşe geçene gram altın güne yükselişle başladı. Uzmanlardan ise altın ve Bitcoin fiyatları ile ilgili kritik tahminler arda arda geldi. Gelişmenin piyasalar için ters köşe olduğunu ifade eden Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, altında baskılamanın devam edeceğini belirterek, gram altın ile ilgili önemli mesajlar verdi.
16.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.
10.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İş Bankası Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş bankası açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.