İrem Derici  Sevgilisi

İrem Derici Sevgilisi

Son dakika İrem Derici sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrem Derici sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrem Derici sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 irem derici sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm irem derici sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la iki ay önce ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Çiçeği burnunda aşıklar, romantik pozlarını sosyal medyadan paylaştı.
13.11.2023 Magazin
İrem Derici'den Atakan Işıktutan açıklaması! Neden ayrılık kararı aldıklarını anlattı
İrem Derici'den Atakan Işıktutan açıklaması! Neden ayrılık kararı aldıklarını anlattı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ünlü isim, Işıktutan ile yollarını ayırmalarıyla ilgili konuştu.
21.09.2023 Magazin
İrem Derici İspanya tatilinde yakınmaya başladı! Takipçileri tepkisiz kalamadı
İrem Derici İspanya tatilinde yakınmaya başladı! Takipçileri tepkisiz kalamadı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Büyük aşkın bitmesinin ardından İspanya'ya giden Derici, tek başına tatile gitmekten yakınınca takipçilerinden yorum gecikmedi.
18.09.2023 Magazin
İrem Derici - Atakan Işıktutan aşkı bitti! Ünlü şarkıcı oraya koştu
İrem Derici - Atakan Işıktutan aşkı bitti! Ünlü şarkıcı oraya koştu Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Büyük aşkın bitmesinin ardından soluğu kız arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de alan ünlü isim, kameralara böyle yansıdı.
9.09.2023 Magazin
İrem Derici takipçisinin aşk sorusuna yanıt verdi
İrem Derici takipçisinin aşk sorusuna yanıt verdi Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından takipçileriyle iletişim kurmayı ihmal etmiyor. İrem Derici son olarak takipçisinden gelen bir soruya yanıt verdi.
7.09.2023 Magazin
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu İrem Derici önceki akşam Silifke’de verdiği konser öncesi muhabirlerle sohbet etti. "Çocuk boşa masraf" sözleriyle gündem olan Derici "Anne olmak istiyor musunuz?" sorusuna da cevap verdi.
5.09.2023 Magazin
Atakan Işıktutan'dan İrem Derici yorumu: 'Bu kadarını beklemiyordum'
Atakan Işıktutan'dan İrem Derici yorumu: 'Bu kadarını beklemiyordum' İrem Derici ile aşk yaşayan Atakan Işıktutan'dan ilişkisi ile ilgili açıklamalar geldi.
22.08.2023 Magazin
İrem Derici: Keşke selülitlerimi de çekmeseniz
İrem Derici: Keşke selülitlerimi de çekmeseniz Önceki gün arkadaşının doğum gününe katılan İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan'la haziran ayında Bodrum'da tatil yapacaklarını söyledi. "Keşke selilütlerimi de çekmeseniz" diye bir istekte bulunan Derici, önceki yıllarda çekilen fotoğraflarına göndermede bulundu. Ünlü şarkıcı, Atakan Işıktutan ile ilişkisinden de bahsetti.
26.05.2023 Magazin
İrem Derici yataktan paylaştı! Atakan Işıktutan ile kavuştu
İrem Derici yataktan paylaştı! Atakan Işıktutan ile kavuştu Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen İrem Derici, sevgilisiyle ayrı düştü. Birbirlerinden hiç ayrılamayan çiftten Işıktutan, Alaçatı’da erkek arkadaşlarıyla iki gün geçirdi. İrem Derici, sevgilisi döner dönmez kavuşma pozunu paylaştı.
2.05.2023 Magazin
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile spor salonunda! 'Antrenmanı bitirince biz'
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile spor salonunda! 'Antrenmanı bitirince biz' 2019 yılında Survivor Türkiye - Yunanistan'a katılan spor hocası Atakan Işıktutan ile birlikte olan İrem Derici, geçtiğimiz hafta romantik bir Amsterdam tatiline çıkmıştı. Tatilde çekildiği aşk dolu fotoğrafları paylaşan İrem Derici, şimdi ise sevgilisiyle birlikte spor yapıyor.
5.04.2023 Magazin
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü!
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü! Eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, son olarak meslektaşı Simge Sağın ile birbirleri için yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi. Konser stillerinin kıyaslanması üzerine harekete geçen ikili, söyledikleriyle sosyal medyada takdir topladı.
21.03.2023 Magazin
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı!
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı! Ünlü şarkıcı İrem Derici bir süredir Survivor ile tanıdığımız Atakan Işıktutan ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Derici, romantik paylaşımlarının yanına dans videolarını da ekledi. Derici, 'Mutluluk bedava' notuyla sevgilisiyle eğlenceli anlarını paylaştı.
19.03.2023 Magazin
İrem Derici yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti!
İrem Derici yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti! Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen isimlerden İrem Derici, yeni sevgilisiyle Amsterdam'a gitti. Sosyal medyayı aktif kullanan İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan romantik kareleri yayınladı.
28.02.2023 Magazin
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası!
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası! İlişkilerine ikinci bir şans veren ve Amsterdam'da aşk tazeleyen Cem Belevi ile İrem Derici'nin ayrıldığı iddia edilmişti. Birbirlerini takip etmeyi bırakan çiftten Derici, aşk pozlarını da sayfasından kaldırdı. Sürpriz ayrılıkla ilgili şaşırtına iddialar ortaya çıktı...
27.03.2022 Magazin
İrem Derici ile Cem Belevi'den Amsterdam'dan aşk pozları!
İrem Derici ile Cem Belevi'den Amsterdam'dan aşk pozları! Cem Belevi ile ilişkisine ikinci bir şans veren İrem Derici, sevgilisi ile birlikte Hollanda tatiline çıktı. Amsterdam'da giden ünlü çift İrem Derici ile Cem Belevi tatilden kareleri takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.
23.03.2022 Magazin
İrem Derici aşkını dolu dizgin yaşıyor
İrem Derici aşkını dolu dizgin yaşıyor YouTuber Gökçe Yıldırım'ın eski sevgilisi Ataberk Özdene'yle aşk yaşayan İrem Derici, aşka geldi.
14.01.2019 Magazin
İrem Derici yoğum bakımda o ise...
İrem Derici yoğum bakımda o ise... İrem Derici'nin aldatılmayı bile kabul edip 2. kez şans tanıdığı Lider Şahin, eski sevgilisinin yoğun bakımda olmasıyla ilgili tek kelime etmedi.
20.09.2017 Magazin
İrem Derici ve Lider Şahin ayrılığının gerçek nedeni ortaya çıktı
İrem Derici ve Lider Şahin ayrılığının gerçek nedeni ortaya çıktı İrem Derici 1 yıllık sevgilisi Lider Şahin'den ayrıldı. Çift birlikte çektirdikleri tüm fotoğrafları sosyal medya hesaplarından sildi. Ayrılık sebebi ise yeni ortaya çıktı...
30.06.2017 Magazin
Sezon açıldı
Sezon açıldı Popçu İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin’le İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
24.04.2017 Magazin
Sosyal medyadan sıkıldım
Sosyal medyadan sıkıldım İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin’le önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
4.04.2017 Magazin
Ev alışverişi
Ev alışverişi İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin ile önceki gün Zorlu AVM’deydi...
31.10.2016 Magazin
Lider Hırdavat!
Lider Hırdavat! Şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin ile Bozcaada’da tatil yapıyor...
4.09.2016 Magazin
İrem Derici ‘aileye girmedi’
İrem Derici ‘aileye girmedi’ Ünlü sanatçının boşandıktan sonra birlikle görüntülendiği Lider Şahin'in ailesine bir türlü giremedi.
3.07.2016 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını sahneden uyardı! Sözleri sosyal medyada gündem oldu
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını sahneden uyardı! Sözleri sosyal medyada gündem oldu Aşkları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan irem Derici dün akşam sahne aldığı bir mekanda seyirciyi uyardı. İrem Derici, bir kadının sevgilisi Gökhan Fırat'a yaklaştığını görünce uyardı.
17.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.