Atakan Işıktutan

Atakan Işıktutan

Son dakika atakan ışıktutan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atakan ışıktutan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atakan ışıktutan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atakan Işıktutan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atakan ışıktutan gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 atakan ışıktutan haberi bulunmuştur. Tüm atakan ışıktutan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici-Gökhan Fırat aşkı bitti! Takipten çıktı, fotoğrafları sildi
İrem Derici-Gökhan Fırat aşkı bitti! Takipten çıktı, fotoğrafları sildi 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın YouTube programına katılarak “Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem” diyen Derici ile Fırat'ın büyük aşkının bittiği ortaya çıktı.
7.05.2024 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
4.03.2024 Magazin
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la iki ay önce ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Çiçeği burnunda aşıklar, romantik pozlarını sosyal medyadan paylaştı.
13.11.2023 Magazin
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte”
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte” Şarkıları kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, son olarak yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile Instagram'da birbirlerine yaptıkları yorumla gündeme geldi.
30.10.2023 Magazin
Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor pas geçin
Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor pas geçin Geçtiğimiz haziran ayında final yapan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Selen Koroğlu' karakterini canlandıran Selma Ergeç, önceki gün annesi Elizabet Hanım ile Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
21.09.2023 Magazin
İrem Derici'den Atakan Işıktutan açıklaması! Neden ayrılık kararı aldıklarını anlattı
İrem Derici'den Atakan Işıktutan açıklaması! Neden ayrılık kararı aldıklarını anlattı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ünlü isim, Işıktutan ile yollarını ayırmalarıyla ilgili konuştu.
21.09.2023 Magazin
İrem Derici İspanya tatilinde yakınmaya başladı! Takipçileri tepkisiz kalamadı
İrem Derici İspanya tatilinde yakınmaya başladı! Takipçileri tepkisiz kalamadı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Büyük aşkın bitmesinin ardından İspanya'ya giden Derici, tek başına tatile gitmekten yakınınca takipçilerinden yorum gecikmedi.
18.09.2023 Magazin
İrem Derici - Atakan Işıktutan aşkı bitti! Ünlü şarkıcı oraya koştu
İrem Derici - Atakan Işıktutan aşkı bitti! Ünlü şarkıcı oraya koştu Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Büyük aşkın bitmesinin ardından soluğu kız arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de alan ünlü isim, kameralara böyle yansıdı.
9.09.2023 Magazin
İrem Derici takipçisinin aşk sorusuna yanıt verdi
İrem Derici takipçisinin aşk sorusuna yanıt verdi Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından takipçileriyle iletişim kurmayı ihmal etmiyor. İrem Derici son olarak takipçisinden gelen bir soruya yanıt verdi.
7.09.2023 Magazin
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu İrem Derici önceki akşam Silifke’de verdiği konser öncesi muhabirlerle sohbet etti. "Çocuk boşa masraf" sözleriyle gündem olan Derici "Anne olmak istiyor musunuz?" sorusuna da cevap verdi.
5.09.2023 Magazin
Atakan Işıktutan'dan İrem Derici yorumu: 'Bu kadarını beklemiyordum'
Atakan Işıktutan'dan İrem Derici yorumu: 'Bu kadarını beklemiyordum' İrem Derici ile aşk yaşayan Atakan Işıktutan'dan ilişkisi ile ilgili açıklamalar geldi.
22.08.2023 Magazin
İrem Derici takipçisinin yorumuna sessiz kalamadı: Hiç uğraşamam
İrem Derici takipçisinin yorumuna sessiz kalamadı: Hiç uğraşamam Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, son olarak sosyal medya hesabından yazılan 'annelik' yorumuna sessiz kalamadı.
20.08.2023 Magazin
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
İrem Derici ve Atakan Işıktutan evleniyor mu? 'İrem aileye girdi'
İrem Derici ve Atakan Işıktutan evleniyor mu? 'İrem aileye girdi' 'Survivor' yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan'ın, kendisinden yedi yaş büyük olan şarkıcı İrem Derici ile mutlu birlikteliği sürüyor. Instagram'da aşk pozlarını paylaşan çiftten 29 yaşındaki sporcu, 'evlilik teklifi' sorusunu yanıtladı. Işıktutan, "Ben rahatsız olmuyorum abi sanane?" diyerek, sevgilisi hakkında yapılan bazı yorumlara da isyan etti.
6.08.2023 Magazin
Nusret muradına erdi! Hayali gerçek oluyor
Nusret muradına erdi! Hayali gerçek oluyor Nusret Gökçe, uzun süredir hayalini kurduğu restorana kavuşuyor. Gökçe, yeni Saltbae Burger’ini İstanbul Havalimanı’nda açıyor.
21.07.2023 Magazin
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi! Şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Derici bu kez sevgilisiyle tatilden kareleri paylaştı 'Survivor' yarışması adını duyuran Işıktutan, Derici'nin bikinili fotoğrafına gelen yoruma tepki gösterdi.
20.07.2023 Magazin
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Derici, önceki gün Yalıkavak’tak görüntülendi. Sevgilisi Atakan Işıktutan’la Göcek’teki tekne tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren şarkıcının yalnız olması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Eğlenceli çift, Bodrum Yalıkavak’ta tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Derici, son olarak tatil paylaşımıyla magazin gündemine geldi.
17.06.2023 Magazin
'Atakan'ı klibimde oynatmam' demişti! 'Leş bir kıskancım'
'Atakan'ı klibimde oynatmam' demişti! 'Leş bir kıskancım' Kendisinden yedi yaş küçük Atakan Işıktutan'ın birlikteliği dolu dizgin devam eden ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde "Atakan'ı klibimde oynatmam" açıklamasında bulunmuştu. Derici, bu açıklamalarını paylaşan bir magazin sayfasına yaptığı yorumla yine adından söz ettirmeyi başardı.
28.05.2023 Magazin
İrem Derici: Keşke selülitlerimi de çekmeseniz
İrem Derici: Keşke selülitlerimi de çekmeseniz Önceki gün arkadaşının doğum gününe katılan İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan'la haziran ayında Bodrum'da tatil yapacaklarını söyledi. "Keşke selilütlerimi de çekmeseniz" diye bir istekte bulunan Derici, önceki yıllarda çekilen fotoğraflarına göndermede bulundu. Ünlü şarkıcı, Atakan Işıktutan ile ilişkisinden de bahsetti.
26.05.2023 Magazin
İrem Derici: Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor
İrem Derici: Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla her daim adından söz ettirmeyi başaran İrem Derici kendisinden yedi yaş küçük Atakan Işıktutan'ın aşkı doludizgin devam ediyor. Sivri dilli popçu, özel hayatı hakkında yine çok konuşulacak sözler sarf etti.
17.05.2023 Magazin
İrem Derici yataktan paylaştı! Atakan Işıktutan ile kavuştu
İrem Derici yataktan paylaştı! Atakan Işıktutan ile kavuştu Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen İrem Derici, sevgilisiyle ayrı düştü. Birbirlerinden hiç ayrılamayan çiftten Işıktutan, Alaçatı’da erkek arkadaşlarıyla iki gün geçirdi. İrem Derici, sevgilisi döner dönmez kavuşma pozunu paylaştı.
2.05.2023 Magazin
İrem Derici uçağın tuvaletinden paylaştı! Sefo'dan güldüren yorum
İrem Derici uçağın tuvaletinden paylaştı! Sefo'dan güldüren yorum Yaklaşık olarak dört aydır eski 'Surivor' yarışmacısı ve milli sporcu Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün uçak tuvaletinin aynasından çektiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Rapçi Sefo, Derici'nin paylaşımına kayıtsız kalamayarak, meslektaşının gönderisine eğlenceli bir yorum yaptı.
29.04.2023 Magazin
Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan İrem Derici aşka geldi!
Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan İrem Derici aşka geldi! İrem Derici ve Atakan Işıktutan önceki akşam el ele galaya katıldı. İrem “Sağ olsun Atakan deli gibi spor yaptırıyor bana. İlişkimiz gayet güzel gidiyor. Bu yüzden her fırsatta aşkımı haykırmak hoşuma gidiyor” dedi.
13.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Atakan Işıktutan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atakan ışıktutan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.