Gazete Vatan Logo
Magazin İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!

İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!

Şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Derici bu kez sevgilisiyle tatilden kareleri paylaştı 'Survivor' yarışması adını duyuran Işıktutan, Derici'nin bikinili fotoğrafına gelen yoruma tepki gösterdi.

İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!

Özel hayatı ile sıkça magazin gündemine gelen İrem Derici, geçtiğimiz aylarda gönlünü Atakan Işıktutan'a kaptırdı. Kendisinden yedi yaş küçük sporcu ile aşk yaşayan 36 yaşındaki popçu, mutluluğunu sosyal medya hesabından sevgilisi ile pozlarını paylaşarak gösteriyor.

İrem Derici, aktif olarak kullandığı 8.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından son olarak sevgilisi ile çıktığı tatilden pozlarına yer verdi.

 

"ZENGİN DE OLSA ÇATLAKLAR GİTMİYOR"

Bir takipçisi, Derici'nin bikinili karesine, "Zengin de olsan o çatlaklar gitmiyor" yorumunu yazdı. Sivri açıklamalarıyla dikkat çeken şarkıcı, "Her b... shop'laya shop'laya öldük. B... bir güzellik algısı hepimizin psikolojisini yedi" yanıtını verdi.

 

"ALLAH BEYNİNİZİ ÇATLATMASIN"

Sevgilisini yapılan yoruma kayıtsız kalmayan Atakan Işıktutan, "Benim de göğsüm, kalçalarım çatlak ne var yani? Allah beyninizi çatlatmasın. Çatlak olmasa 'Gözünün üstünde kaş var' dersiniz" mesajı ile tepkisini dile getirdi.

Survivor Atakan, "Biz muyluyuz. Siz de ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz" sözleriyle İrem Derici'ye olan aşkını bir kez daha ilan etmiş oldu.

Haberin Devamı