Gazete Vatan Logo
Magazin İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı!

İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici bir süredir Survivor ile tanıdığımız Atakan Işıktutan ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Derici, romantik paylaşımlarının yanına dans videolarını da ekledi. Derici, 'Mutluluk bedava' notuyla sevgilisiyle eğlenceli anlarını paylaştı.

İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı!

Şarkıcı İrem Derici, bir süredir Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile mutlu birliktelik yaşıyor. Uzun yıllardır aradığı aşkı bulamayan Derici, sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Kendine has tarzıyla ön plana çıkan şarkıcı, geçirdiği estetik operasyonları ve doğallığıyla zaman zaman eleştirilerin odağında oluyor.

İREM AŞKA GELDİ!

Yaptığı paylaşımlarda iddialı pozlarına yer ver Derici, büyük beğeni topluyor. Şimdilerde aradığı aşkı bulan genç şarkıcı, sık sık birlikte vakit geçirdiği sevgilisi Işıktutan ile her anını paylaşıyor.

"MUTLULUK BEDAVA"

Bir süre önce yurt dışında tatile giden çiçeği burnunda çift, buradaki aşk dolu paylaşımlarıyla gündem olmuştu. Son olarak yaptığı videolu paylaşımda, sevgilisi ile eğlenceli anlar geçiren İrem Derici, "Mutluluk bedava" notunu ekledi.

Video, kısa sürede büyük beğeni toplarken hayranları ve sanatçı arkadaşlarından da yorumlar art arda geldi.

İşte o video...

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

İrem Derici (@iremderici)'in paylaştığı bir gönderi