İntihar Etti

İntihar Etti

Son dakika İntihar etti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İntihar etti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İntihar etti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İntihar Etti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan intihar etti gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.614 intihar etti haberi bulunmuştur. Tüm intihar etti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum 'Çok fazla kötülük var' diyerek intihar etti
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum 'Çok fazla kötülük var' diyerek intihar etti Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, not bırakarak yaşadığı binanın 9. katından aşağı atlayıp intihar etti.
20.03.2024 Gündem
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan Sercan Baki D. (26), tabancayla Arda Bağuç'u (17) başından vurdu. Polise Bağuç'un intihar ettiğini söyleyen Sercan Baki D. ve arkadaşı Enes Emre K. (19), çelişkili ifadeler üzerine sorguya alındı. Enes Emre K. ifadesinde, arkadaşını Sercan Baki D.'nin öldürdüğünü söyledi.
18.03.2024 Gündem
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu.
14.03.2024 Gündem
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
14.03.2024 Gündem
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı Ümraniye’de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.
7.03.2024 Gündem
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.
29.01.2024 Gündem
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
Eşini vazo ile yaraladı sonra intihar etti
Eşini vazo ile yaraladı sonra intihar etti Aksaray'da tartışma sırasında birbirlerini vazo ile yaralayan çiftten Mevlüt Ç. (62), kızının 3'üncü kattaki evinin balkonunda atlayarak yaşamına son verdi.
16.01.2024 Gündem
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti Yenikapı Metro İstasyonu'nda 22 yaşındaki İspanya vatandaşı Eduardo Gracia raylara atlayarak intihar etti.
13.01.2024 Gündem
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
Sevgilisini öldürüp, intihar etti
Sevgilisini öldürüp, intihar etti Manisa'nın Turgutlu ilçesinde emlakçı Osman Davras (48), birlikte yaşadığı Özge Gülenyüz'ü (34) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
10.01.2024 Gündem
Engelli kızını öldürüp, intihar etti
Engelli kızını öldürüp, intihar etti Trabzon'da Yaşar Aytekin (80), zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i (52) tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti.
30.12.2023 Gündem
İnternette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu
İnternette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu Bilecik'te internette görüp etkilendiği ejder meyvesini evinin bahçesinde tek bir fideyle yetiştirmeye başlayan berber Mehmet Kılıç şimdi 210 metrekare serasında seri üretime geçti.
29.12.2023 Gündem
Annesiyle ilişki yaşadığını öne sürdüğü ev sahibini öldürüp, intihar etti! Kan donduran olay
Annesiyle ilişki yaşadığını öne sürdüğü ev sahibini öldürüp, intihar etti! Kan donduran olay Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Taner C. (29), annesiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği ev sahibi Yüksel Korkmaz'ı (65) tabancayla öldürüp, intihar etti.
29.12.2023 Gündem
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti Ankara’nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir kişi, pompalı tüfekle bacağından vurarak kan kaybından hayatını kaybetti.
22.12.2023 Gündem
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi Ankara'da, emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybetiği öne sürüldü.
21.12.2023 Gündem
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı silahla intihar etti. Kan donduran olayın detayları ve mesaj ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Emine Erdoğan "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirveye ev sahipliği yapacak
Emine Erdoğan "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirveye ev sahipliği yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yarın İstanbul'da pek çok ülkeden devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ile özel temsilcilerin katılacağı "Filistin İçin Tek Yürek" temalı zirveye ev sahipliği yapacak.
14.11.2023 Gündem
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı siyahla intihar etti. Emin Ülker'in olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Yusuf Cavlak haricinde herkese helal olsun" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Beyoğlu’nda kan donduran dehşet! Önce karısı ve 3 çocuğunu ardından kendini vurdu
Beyoğlu’nda kan donduran dehşet! Önce karısı ve 3 çocuğunu ardından kendini vurdu Beyoğlu'nda aile içinde çıkan tartışma katliamla sonuçlandı. Tartışmanın ardından eşini ve 3 çocuğunu silahla vurarak öldüren Özgür Nayman, aynı silahla intihar etti. Eşi ve 3 çocuğu olay yerinde hayatını kaybederken Nayman yoğun bakımda.
12.11.2023 Gündem
'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, köprüde ölü bulundu! Şok eden olay
'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, köprüde ölü bulundu! Şok eden olay Aydın'ın Buharkent ilçesinin kırsal Menderes Mahallesi'nde dün ilçe merkezine gideceğini söyleyip evden çıkan, bin daha da haber alınamayan Nuriye Öztürk (30) bu sabah Menderes Köprüsü'nde ölü bulundu.
4.11.2023 Yaşam
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Samet Özdemir (34), eşi Zeynep Özdemir (28) ile oğulları Metehan (9) ve Batuhan'ı (4) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti.
4.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İntihar Etti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki intihar etti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.