İnternet Satış

İnternet Satış

Son dakika internet satış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan internet satış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını internet satış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnternet Satış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan internet satış gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.551 internet satış haberi bulunmuştur. Tüm internet satış haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el araba satışlarında akılalmaz yöntem! Fiyat tuzağı ortaya çıktı
İkinci el araba satışlarında akılalmaz yöntem! Fiyat tuzağı ortaya çıktı Araba fiyatlarını etkileyecek akılalmaz yöntem! Fırsatçıların yeni yöntemi ortaya çıktı. İkinci el araçların fiyatının, sıfır liste fiyatından yüksek belirlenmesi 1 Ocak 2024'e kadar yasaklandı. Kararın ardından bazı internet satış sitelerinin yaptığı bu kadar da olmaz dedirtti. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Görkem Konu, “Ben vatandaşlarımıza, satıcılara şöyle bir tavsiyede de bulunayım. Bu tarz uygulamalar düşünmesinler. Çünkü bunlar çok kolay tespit edilebilecek ve bakanlık tarafından zaten bu tarz uygulamaları denetleniyor. Hemen anında takip edilip cezalandırılabilecek uygulamalar" dedi.
6.07.2023 Otomobil
Sahte araba sigorta sitesi ile büyük vurgun! Kapora kalpazanlarına büyük hava destekli operasyon
Sahte araba sigorta sitesi ile büyük vurgun! Kapora kalpazanlarına büyük hava destekli operasyon İnternet satış sitelerinden iletişime geçtikleri vatandaşlardan kapora alıp, ilana koydukları ürünleri göndermeyen ve bu yöntemle 2 milyon liralık haksız kazanç sağlayan çeteye İzmir polisi tarafından operasyon düzenlendi. 24 hedef şüphelinin kıskıvrak yakalandığı operasyonda polis helikopteri de görev aldı.
14.06.2023 Yaşam
Kapora alıp ürünleri göndermediler: 2 milyon liralık vurgun! Hava destekli operasyon yapıldı
Kapora alıp ürünleri göndermediler: 2 milyon liralık vurgun! Hava destekli operasyon yapıldı İnternet satış sitelerinden iletişime geçtikleri vatandaşlardan kapora alıp, ilana koydukları ürünleri göndermeyen ve bu yöntemle 2 milyon liralık haksız kazanç sağlayan çeteye İzmir polisi tarafından operasyon düzenlendi. 24 hedef şüphelinin kıskıvrak yakalandığı operasyonda polis helikopteri de görev aldı.
14.06.2023 Gündem
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep göstermeden yapılan iptallerde artış yaşanıyor. Son dönemde kura bağlı olarak fiyat artışı beklentisiyle iptal edilen eşyaların haricinde bazı vatandaşların otobüs biletlerinde de iptaller gerçekleşiyor. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tüketicinin sözleşmesini iptal etmek için haklı gerekçe ancak mücbir sebeplerle olur. Tüketici Kanunun 6'ncı maddesi satıştan kaçınmayı da yasaklamıştır. Ben satmıyorum, caydım, sen paranı geri al denilemez" dedi. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım da, "Firmaların böyle bir hakkı yok eğer zorunlu nedenlerle otobüs seferleri iptal ediliyorsa, o vatandaşın seyahatini bir şekilde temin etmek durumundadır, fiyat farkı da alamaz" ifadelerini kullandı. 
10.06.2023 Ekonomi
Otomobil alacaklar dikkat! Bayilerden fahiş fiyat oyunu
Otomobil alacaklar dikkat! Bayilerden fahiş fiyat oyunu Son zamanlarda otomobil piyasasında hareketli günler yaşanırken, galericiler ise bayilerin sıfır araç satışına ilişkin uyarılarda bulunuyor. Bayilerin internet satış fiyatına göre fiyat belirlediğini söyleyen oto galerici Murat Açıkgöz, "Bayi şu anda liste fiyatına göre değil de, sarı sayfalara göre, internet rakamına göre araç satıyor. Yani 1 milyonluk bir araç var ama internette bu araç 1 milyon 200 bin liraya binici bulabiliyor. Bayi de bu aracı 1 milyon 180 bin liraya ya da 1 milyon 170 bin liraya satıyor. Bu sene bayiler para kazanıyor" dedi.
24.04.2023 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapan milyonları kapsıyor! Artık değişti
İnternetten alışveriş yapan milyonları kapsıyor! Artık değişti İnternet üzerinden alışveriş yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. İnternet alışverişinde yeni dönem başlıyor. Cayma hakkı altın, mücevherat gibi gibi fiyatı sürekli değişen ürünlerle, üzerinde tüketicinin çocuğunun resminin olduğu özelleşmiş ürünler; çiçek, yaş pasta gibi çabuk bozulabilen ürünler ve iç çamaşırı, küpe gibi iadesi hijyen açısından sakıncalı olan mallar, ambalajlarının açılması halinde iade alınmıyor. Salı günü yayımlanan düzenleme ile bazı elektronik eşyalar da cayma hakkı kapsamından çıkarıldı. Buna göre cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlara ilişkin sözleşmelerde cayma hakkı kapsamında iade yapılamayacak. 1 Ekim 2022’de yürürlüğe girecek bu yeni düzenlemeye gerekçe olarak, “iade hakkında keyfi kullanım” gösteriliyor. Yeni düzenlemeden sonra tablet ve cep telefonu gibi cihazlarda koşulsuz cayma hakkı kullanılamayacak ancak cihazın bozuk veya eksik çıkması, ayıplı olması, satış sırasında belirtilen özellikleri taşımaması gibi nedenlerle cihazın değiştirilmesi talep edilebilecek.
27.08.2022 Gündem
İnternetten alışverişte yeni dönem! Ürün satışları değişiyor, fiyatlar artık...
İnternetten alışverişte yeni dönem! Ürün satışları değişiyor, fiyatlar artık... İnternetten alışverişte yeni dönem. E-ticaret sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Pazar genişledikçe hukuki düzenlemeler de kaçınılmaz oluyor. Yeni düzenlemeye göre firmalar, belirlenen şartlar sağlanmadığı takdirde internet platformlarında ürünlerinin satış iznini iptal edebilecek. Öte yandan bir önemli düzenlemede "yeniden satış fiyatı belirlenmesi". Özellikle beyaz eşya ve küçük ev aletleri sınıfında yer alan bir ürünün, tüm platformlarda aynı fiyatta satılması konusunda da tedbirler alınacak. İşte son dakika haberinin detayları...
11.05.2022 Ekonomi
Birçok ilde harekete geçildi! En büyük şebeke çökertildi, tam 26 milyon TL...
Birçok ilde harekete geçildi! En büyük şebeke çökertildi, tam 26 milyon TL... Türkiye genelinde internet üzerinden dolandırıcılık yapan ve aralarında devlet memurlarının da olduğu suç örgütüne yönelik Diyarbakır merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheli adliyeye sevk edildi. Operasyonun Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük dolandırıcılık şebekesi operasyonu olduğu ve 1 yılda suç kaynaklı olduğu değerlendirilen 26 milyon TL'lik işlem hacminin tespit edildiği belirtildi.
7.04.2022 Gündem
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın bir anda yükseldi! Altın 8 ayın zirvesine yerleşti! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın bir anda yükseldi! Altın 8 ayın zirvesine yerleşti! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatları birden fırladı. Altın fiyatlarıyla ilgili açıklamalar peş peşe geldi. Ons altın fiyatları sabah saatlerinde sert yükseliş hareketi gösterdi. 1876 dolara kadar çıkan ons altın böylece yeniden 8 ayın zirvesine ulaşmış oldu. Altın fiyatları jeopolitik risklerden etkilenmeye devam ediyor. Küresel piyasalarda ons altın fiyatları sabah erken saatlerde ivme kazanmaya başladı. Rusya-Ukrayna arasındaki gerilimin azalmaması, Koronavirüs salgınının yayılmasını sürdürmesi, küresel çapta enflasyon sorunu, Fed'in faizleri artırsa da reel faizin altında kalacağı beklentisi altın fiyatlarını destekleyen unsurlar arasında yer alıyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
17.02.2022 Ekonomi
İndirim oyunu ortaya çıktı! İnternetten satın alırken dikkat, talep iyice arttı
İndirim oyunu ortaya çıktı! İnternetten satın alırken dikkat, talep iyice arttı Tatile çıkmadan önce dikkatli inceleyin. İndirim oyunu ortaya çıktı. Batı Karadeniz Otelciler Derneği (BAKTOD) Başkanı Halit Ergül, kültür, doğa ve tarih turizminin tercih edilen noktalarından Batı Karadeniz'de faaliyet gösteren otellerin internet sayfalarının kopyalanarak dolandırıcılık yapılmasına karşı tatilcileri uyardı.
13.11.2021 Ekonomi
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma!
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma! Rekabet Kurulu, Arçelik, BSH Ev Aletleri, Gürses Kurumsal Tedarik, LG, Samsung ve SVS Dayanıklı Tüketim Malları hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
27.09.2021 Ekonomi
İnternet sitesinde "Mankenlik" vaadiyle iğrenç tuzak!
İnternet sitesinde "Mankenlik" vaadiyle iğrenç tuzak! Son dakika haberine göre; Yaygın olarak kullanılan ilan sitelerinden iç giyim mankeni ilanıyla porno tuzağı kurulduğu ortaya çıktı. Kendisini 22 yaşında üniversite öğrencisi olarak tanıtıp o firmalarla telefonla iletişime geçen DHA muhabirini ikna etmeye çalışan firma yetkilisi, bir gün boyunca sürecek olan çıplak fotoğraf ve müstehcen video çekimi için 10 bin dolar vaat etti.
19.09.2021 Gündem
O ülkede kadınlar aldatılmamak için bunu yapıyor! 'Kocam artık evde'
O ülkede kadınlar aldatılmamak için bunu yapıyor! 'Kocam artık evde' Korkunç olayın 'kahramanı' olan ülke Çin. Eşlerinin kendilerini aldatmamaları için yemeklerine iktidarsızlık ilacı katan kadınlar, bu şekilde kocalarını eve bağladıklarını, artık aldatılmadıklarını iddia ediyorlar. Ancak eşlerinin sağlığı ciddi biçimde bozulan kadınların ceza alabileceği belirtiliyor.
28.04.2021 Dünya
Sahte deterjan tehlike saçıyor!
Sahte deterjan tehlike saçıyor! Online alışveriş platformundan oldukça bilinen bir markanın deterjanını alan fotoğraf sanatçısı D.K. ürünün kokusundan ve çamaşırları temiz yıkamamasından şüphelenip üretici firmaya ulaştı. Firmanın laboratuvarında test edilen deterjanın sahte olduğu ortaya çıkınca üretici firma ürünü gerçeği ile değiştirdi. İndirimli olduğu için 40 kilo aldığını söyleyen D.K. ambalajın orijinaliyle aynı olduğunu hatta seri numarasının bile basıldığını söyleyerek, deterjandan ağır kimyasal kokusu geldiğini ve yapışkan bir dokusu olduğunu anlattı.
19.12.2020 Sağlık
Salgın döneminde yapboz, oyuncu koltuğu ve ağda satışında patlama oldu
Salgın döneminde yapboz, oyuncu koltuğu ve ağda satışında patlama oldu Salgın döneminde online satışlarda en büyük talep patlaması yüzde bin 438’lik artış ile yapbozda (puzzle) oldu. Yapbozu yüzde 891 ile oyuncu koltuğu, yüzde 876 ile ağda izledi. Giyim ürünleri kategorisinde ise en yüksek artış yüzde 273 ile pijama takımında oldu. Pijama takımının ardından yüzde 265 ile terlik ikinci, yüzde 144 ile eşofman altı üçüncü sırada yer aldı.
23.04.2020 Ekonomi
Amazon'a dava! Yüzde 500 zam yaptı!
Amazon'a dava! Yüzde 500 zam yaptı! ABD`li e-ticaret devi Amazon hakkında yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında temel ihtiyaç ürünlerinde aşırı fiyat artışından dolayı dava açıldı.
23.04.2020 Ekonomi
Amazon'a "ürünlerinde aşırı fiyat artışı" suçlamasıyla dava açıldı
Amazon'a "ürünlerinde aşırı fiyat artışı" suçlamasıyla dava açıldı ABD'li e-ticaret devi Amazon hakkında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında temel ihtiyaç ürünlerinde aşırı fiyat artışından dolayı dava açıldı.
22.04.2020 Dünya
Vergide yeni dönem! Bugün başladı...
Vergide yeni dönem! Bugün başladı... E-Belge ve e-Defter zorunluluğu için öngörülen ciro limitleri 10 milyon liradan 5 milyon liraya düşürüldü. Vergisel açıdan kritik sektör ve mükellef grupları zorunlu olarak kapsama alındı.
19.10.2019 Ekonomi
En çok ayakkabıdan şikayet ediyoruz!
En çok ayakkabıdan şikayet ediyoruz! Tüketici Hakem Heyeti Üyesi Aykut Şener, günde en az 15 tüketici başvurusu aldıklarını, en fazla ayakkabıdan yana şikayetlerin kendilerine ulaştığını söyledi.
24.09.2019 Ekonomi
'Aklına yatarsa' dediler 3 milyon lirayı iç ettiler
'Aklına yatarsa' dediler 3 milyon lirayı iç ettiler İzmir’de bankacı kadın Eftal Kurt, yıllarca bankadaki mevduatını yönettiği emekli Mehmet Özlük’ün parasını ‘internet satış sitesi’ kurma vaadiyle senet karşılığı aldı. Özlük’ün avukatı, parayı yedikleri belirlenen bankacı Eftal Kurt, eşi Zafer Kurt ve 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu
27.05.2019 Gündem
300 bin kadına vergisiz kazanç
300 bin kadına vergisiz kazanç Meclis’ten geçen yeni yasayla 300 bine yakın ev kadını internetten satışta vergi muafiyetinden yararlanacak. Bu yıl 30 bin 700 liraya kadar kazanca vergi yok... .
22.01.2019 Ekonomi
ABD'li perakende devi Sears, iflas başvurusu yaptı
ABD'li perakende devi Sears, iflas başvurusu yaptı Amerikan toplumunun alışveriş alışkanlıklarını şekillendiren 132 yıllık şirket, borç yükümlülüğünü yerine getiremeyeceği gerekçesiyle iflas başvurusunda bulundu.
15.10.2018 Ekonomi
Son dakika... Savaşı başlatır! Petrolün sonu, Avrupa'nın yıkılışı...
Son dakika... Savaşı başlatır! Petrolün sonu, Avrupa'nın yıkılışı... Ve ABD’de “Kötümserlik Rehberi” yayımlandı. Donald Trump’ın ikinci kez başkanlığa seçilmesi, elektrikli arabaların petrolün sonunu getirmesi, ve Kuzey Kore’nin savaş tehdidi gibi unsurlar önümüzdeki 10 yılda yaşanması muhtemel tehlikeler arasında gösterildi.
20.12.2017 Dünya
Yurt dışında yuva kurmaya talipler
Yurt dışında yuva kurmaya talipler Koç Holding CEO’su Çakıroğlu, Koçtaş’ın yurt içinde büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederken yurt dışında da büyüme fırsatları aradıklarını dile getirdi
21.09.2017 Ekonomi
Gizlenmek için darbeyi kınamışlar!
Gizlenmek için darbeyi kınamışlar! Darbeyi Araştırma Komisyonu Başkanı Petek, darbe girişiminin bir subayın ihbarı nedeniyle öne çekilerek başarısız olduğunu anlattı. Örgüt hemen “Darbeyi şiddetle kınayan açıklama yapın” talimatı vermiş
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Satış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki internet satış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.