İnstagram Hikaye

İnstagram Hikaye

Son dakika instagram hikaye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan instagram hikaye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını instagram hikaye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnstagram Hikaye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan instagram hikaye gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 instagram hikaye haberi bulunmuştur. Tüm instagram hikaye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Stalker ne demek, kime denir? Stalk yapmak suç mudur?
Stalker ne demek, kime denir? Stalk yapmak suç mudur? Stalker başkasını habersizce takip eden kimse anlamında kullanılmaktadır. İnternet üzerinden veya sosyal medyadan başkasını araştıran, takip eden ve paylaşım yaptığı durumları inceleyen kişilere denir.
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Instagram hikaye ekleme nasıl yapılır? Instagram hikayede video ve fotoğraf paylaşma yöntemleri...
Instagram hikaye ekleme nasıl yapılır? Instagram hikayede video ve fotoğraf paylaşma yöntemleri... Instagram son zamanlar da popüler olarak kullanılan bir sosyal medya uygulamasıdır. Instagram kullanıcıları tarafından hikaye ekleme özelliği de oldukça fazla kullanılmaktadır.
16.02.2022 Gündem
"Hayatımdaki hiçbir pişti bu kadar acı olmamıştı"
"Hayatımdaki hiçbir pişti bu kadar acı olmamıştı" Oyuncu Bergüzar Korel ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci Hepileri tatilde bir araya geldi.
9.07.2020 Magazin
Instagram Hikayaler özelliği mesajlara yönlendirecek
Instagram Hikayaler özelliği mesajlara yönlendirecek Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram, her geçen gün yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Bir çok yeni özelliği bünyesine katan uygulama, şimdi de Hikayeler özelliği üstünden Direkt Mesajlara yönlendirecek bir çıkartma üstünde çalışıyor.
29.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Masterchef Cemre'den olay açıklama: Pazartesi paylaşacağım
Masterchef Cemre'den olay açıklama: Pazartesi paylaşacağım TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te sona gelindi. Final heyecanının yaşandığı Masterchef'te Cemre ve Alican kozlarını paylaştı. iki yetenekli isimden birinciliği Cemre kazandı.
29.12.2019 Televizyon
Müstehcen video paylaşmıştı... Kerimcan Durmaz'ın cezası belli oldu!
Müstehcen video paylaşmıştı... Kerimcan Durmaz'ın cezası belli oldu! Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, instagram hesabından paylaştığı müstehcen videoya ilişkin yargılandığı davada 10 ay hapis ve 5 bin lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme hapis cezasını ertelerken duruşmada ifade veren Durmaz, "Hassas ve dikkatli birisiyimdir. Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum" dedi.
5.12.2019 Magazin
Instagram'da hikayeler neye göre sıralanıyor?
Instagram'da hikayeler neye göre sıralanıyor? Instagram kullanan herkesin merak ettiği sorulardan bir tanesi Hikayeler'e bakan kişilerin neye göre sıralandığı. Peki o liste neye göre sıralanıyor?
29.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram stalkerları üzecek!
Instagram stalkerları üzecek! Instagram hikayelerinden ekran görüntüsü alanlar için kötü haber. Artık ekran görüntüsü aldığınız kişiye bildirim gidecek. Detaylar haberimizde...
18.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Turabi Çamkıran Survivor 2018 kadrosunda olmayacak mı? Turabi'den şok paylaşım...
Turabi Çamkıran Survivor 2018 kadrosunda olmayacak mı? Turabi'den şok paylaşım... Turabi Çamkıran Survivor 2018 kadrosunda olmayacak mı? Sorusunun cevabı merakla aranıyor. Turabi Çamkıran'ın Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım takipçilerini şoke etti. İşte Turabi'nin Survivor 2018'de mücadele edip etmeyeceği...
15.01.2018 Gündem
Instagram yeni bir özellik test ediyor!
Instagram yeni bir özellik test ediyor! Artık, Instagram hikayelerini WhatsApp durumunuz yapabileceksiniz.
4.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram ve WhatsApp, Snapchat'i ikiye katladı!
Instagram ve WhatsApp, Snapchat'i ikiye katladı! Facebook’un önce Instagram’a sonra da WhatsApp’a aktardığı Hikaye özelliği tabiri caizse “uçuşa” geçti. Günlük aktif kullanıcı sayısı, rakibe fark atıyor.
2.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da ekran görüntüsü alan yandı!
Instagram'da ekran görüntüsü alan yandı! Instagram'a bugün gelen güncellemeyle birlikte Hikayeler bölümünde paylaşılan görüntülerin ekran görüntüsünü çeken kullanıcılar artık bunu habersiz yapamayacak.
7.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram hikayeler yeni özellik!
Instagram hikayeler yeni özellik! Instagram, canlı yayınlarla ilgili önemli bir eksiğini kapattı; artık sosyal ağda bunu yapmanız da mümkün!
22.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Yine Instagram, yine taklit! Bu sefer de...
Yine Instagram, yine taklit! Bu sefer de... Platform getirdiği 'hikayeler' özelliği ile Snapchat'i taklit etmekle suçlanan Instagram, Pinterest'teki özelliği andıran yeniliği kullanıma sundu.
20.04.2017 Bilim ve Teknoloji
İnstagram hikaye özelliğini özel paylaşımlara açıyor!
İnstagram hikaye özelliğini özel paylaşımlara açıyor! Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram, sektördeki en büyük rakibi Snapchat'i kendi silahı ile vurdu.
17.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Banu Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tatil yapıyor!
Banu Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tatil yapıyor! Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı ve damadı Efe Ceyhun Miami'ye gitti. Şeyma Subaşı arasından su sızmayan Banu Ilıcalı ile bol bol fotoğraf paylaştı.
26.03.2017 Magazin
Instagram'da yeni dönem başlıyor
Instagram'da yeni dönem başlıyor Instagram Hikaye özelliği için istatistik ve reklam özelliği duyuruldu. Artık Instagram hikayelerine reklam verilebilecek ve içeriklerin istatistikleri de görülebilecek.
12.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da ekran görüntüsü alırken dikkat!
Instagram'da ekran görüntüsü alırken dikkat! Instagram, artık özel mesaj yoluyla gönderilen geçici fotoğraf ve videoların ekran görüntüsü alındığında kullanıcıları uyarıyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı
23.04.2024 Gündem
Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir?
Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir? Dilan Polat hapisten çıktı mı, hala tutuklu mu? Kara para aklama iddiası üzerine soruşturma başlatılarak cezaevine giren Dilan ve Engin Polat ile ilgili aramalar arttı. Instagram'da 7 milyona yakın takipçisi olan Dilan Polat'ın hesabından bugün hikaye paylaşıldı. Peki, Dilan Polat mahkeme kararı nedir? Dilan Polat'ın dava sonucu ne oldu?
26.01.2024 Gündem
Mika Raun nerede? Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı?
Mika Raun nerede? Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı? Mika Can Raun son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Mika Raun birkaç gündür paylaşım yapmıyor. En son gizemli sevgilisiyle Tayland'a gitmişti. Paylaşım yapmamasının ardından Mika Raun hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Peki, Mika Raun nerede? Mika Raun öldü mü, Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı?
15.01.2024 Gündem
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Instagram'dan yeni özellik! Artık bunu yapmak mümkün
Instagram'dan yeni özellik! Artık bunu yapmak mümkün Instagram'da bir hikaye paylaştınız ve birini etiketlemeyi unuttunuz ve bunu yarım saat sonra mı fark ettiniz? Artık hikayeyi silip garip bir duruma düşmenize gerek yok! Unuttuğunuz kişiyi sonradan da etiketleyebilirsiniz. Hem de çok basit bir biçimde...
10.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı!
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı! Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, daha önce sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaştığı Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı. 3.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Kerem Bürsin'le siyah-beyaz karesini yayınlayan aktörün doğum günü paylaşımı kısa sürede gündem oldu.
5.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İnstagram Hikaye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki instagram hikaye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.