Stalker

Stalker

Son dakika stalker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stalker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stalker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stalker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stalker gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 stalker haberi bulunmuştur. Tüm stalker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akılalmaz takip! İnternet sitesinden katil sipariş etti, savcı bile inanamadı
Akılalmaz takip! İnternet sitesinden katil sipariş etti, savcı bile inanamadı Akılalmaz 'stalker' hikayesi okuyanları şaşkına çevirdi. Ülke bu olayı konuşuyor. 2.5 yıl boyunca takip etti sonra yaptığına savcı bile inanamadı. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya
Stalker ne demek, kime denir? Stalk yapmak suç mudur?
Stalker ne demek, kime denir? Stalk yapmak suç mudur? Stalker başkasını habersizce takip eden kimse anlamında kullanılmaktadır. İnternet üzerinden veya sosyal medyadan başkasını araştıran, takip eden ve paylaşım yaptığı durumları inceleyen kişilere denir.
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyada kullanılan kelimelerin Türkçesi belli oldu
Sosyal medyada kullanılan kelimelerin Türkçesi belli oldu Pek çok yabancı terim gerek günlük hayatta, gerekse iş hayatında sıkça kullanılıyor. Bu durumun önüne geçmek için düzenlenen çalıştayda, yabancı kelimeler Türkçeleştirildi. Herkesin sıkça kullandığı Re-Tweet’in yerini ‘sektirme’, Influencer yerine ‘deneyimleyici’ gibi birçok kelime ortaya çıktı.
6.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan kullanıcıları üzecek haber geldi!
Instagram'dan kullanıcıları üzecek haber geldi! En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram yeni bir özelliği devreye sokuyor. Kullanıcılar çok yakında takip etmedikleri Instagram hesaplarının paylaştığı fotoğrafların birçoğunu artık göremeyecek.
24.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Bodrum'da
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Bodrum'da Stalker’ın başrol oyuncuları Dylan McDermott ve Maggie Q tatil için Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi. Bodrum'a hayran kalan ünlü Hollywood yıldızları Etrim köyünü ziyaret edip Türk halısı ve İpek halı satın aldı.
30.06.2018 Magazin
Adriana Lima fena yakalandı!
Adriana Lima fena yakalandı! Adriana Lima erkek arkadaşı Metin Hara'yı kıskandı
6.05.2018 Magazin
Hakan-Gizem Hatipoğlu taklitçi çıktı!
Hakan-Gizem Hatipoğlu taklitçi çıktı! Gizem-Hakan Hatipoğlu çiftinin, Nur Türkşen'in Stalker'ı (gizli takipçisi) olduğu öğrenildi.
31.07.2017 Magazin
Instagram'da ekran görüntüsü alırken dikkat!
Instagram'da ekran görüntüsü alırken dikkat! Instagram, artık özel mesaj yoluyla gönderilen geçici fotoğraf ve videoların ekran görüntüsü alındığında kullanıcıları uyarıyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
(AŞK) İlk randevuda yapmamanız gerekenler
(AŞK) İlk randevuda yapmamanız gerekenler İlk buluşma bir ilişkinin başlangıcı için çok önemli. Dolayısıyla karşı tarafta bıraktığınız izlenimler ilişkinin geleceğini de etkiliyor
25.06.2016 Arşiv
Sosyal medya akıl sağlığını nasıl etkiliyor? Facebook haseti nedir?
Sosyal medya akıl sağlığını nasıl etkiliyor? Facebook haseti nedir? Günümüzün vazgeçilmez argümanları arasında yer alan sosyal medya artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Facebook'tan Twitter'a Twitter'dan İnstagram'a bir çok sosyal medya ağında fazlasıyla zaman geçiriyoruz. Peki bu sosyal medya araçları akıl sağlığımızı nasıl etkiliyor? İşte sosyal medyanın etkileri...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Ne Facebook ne Twitter öğrencinin gözdesi Instagram
Ne Facebook ne Twitter öğrencinin gözdesi Instagram Medya Derneği ve Üniversite Medya Birliği ortaklığıyla 40 üniversiteden 810 öğrenciyle yapılan araştırmanın sonucunda, öğrencilerin yüzde 37’si interneti arkadaşlarıyla iletişim kurmak için kullanıyor.
12.05.2016 Yaşam
Beğenerek ‘takip ediyoruz’
Beğenerek ‘takip ediyoruz’ Takip etmek ve özel hayata müdahale... Bunu yapan fanatiklere İngilizce’de “Stalker” deniliyor.. Özel hayata musallat olmak elbette suç. Yakında Türkiye’de de kariyer olarak kendini göstereceğine emin olduğumuz ünlüleri takipçilik konusunda fikir sahibi olmak isteyenler için yabancı örnekler sunuyoruz
25.10.2007 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Stalker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stalker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.