İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Son dakika insan kaynakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan insan kaynakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını insan kaynakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnsan Kaynakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan insan kaynakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.207 insan kaynakları haberi bulunmuştur. Tüm insan kaynakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024 Gündem
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar Türk Hava Yolları yaptığı yüksek zammın yanında Ramazan Bayramı için tüm THY, AJet, TGS, TSS çalışanlarına 25 bin lira ikramiye verecek.
21.03.2024 Gündem
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla açılan Amazon Lojistik Merkezi’nde 400 depo operatörünün işe alınması için başvurular başladı.
25.02.2024 Çalışma Hayatı
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor İç Anadolu bölgesinin en büyük kariyer fuarı İKAF’24 sayesinde öğrenciler, sektör çalışanları ve işverenler bir araya gelecek.
22.02.2024 Ekonomi
Bakanlar İliç'te son durumu açıkladı: Maden sahasında heyelan riski yoğun
Bakanlar İliç'te son durumu açıkladı: Maden sahasında heyelan riski yoğun İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasındaki çalışmalarla ilgili son durumu aktardı. Bakan Bayraktar, "Heyelan riski biraz daha yoğunlaştı. Yığının kaymamış bölgelerinde ciddi hareketlilik var. Bu risklerden dolayı sahada arama faaliyetlerini durdurmuş durumdayız." dedi.
19.02.2024 Gündem
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu?
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi 28 Eylül tarihinde duyurulmuştu, son güne girildi. Cumhurbaşkanlığı tarafından kısa mesajla duyurulan eğitimin ardından pek çok memur eğitimini tamamladı, henüz tamamlamamış olanlar için de son tarih bilgisi paylaşıldı. Peki, deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi son gün ne zaman, 31 Ocak dahil mi?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Çalışanların yüzde 44’ü iş değiştirmeyi düşünüyor! İşte nedeni...
Çalışanların yüzde 44’ü iş değiştirmeyi düşünüyor! İşte nedeni... Çalışma hayatında olan pek çok kişi işe başladığı işyerinde uzun yıllar çalışmayı düşünüyor. Ancak çalışma koşulları, ücret beklentilerinin değişmesi çalışanların kararının değişmesine yol açıyor. Çalışanlar ile yapılan bir araştırma ise; çalışanların yüzde 44'ünün çalıştığı iş yerini değiştirmeyi düşündüğünü ortaya koydu.
28.01.2024 Çalışma Hayatı
Staj programı ‘DRIVE UP’ için son başvuru tarihi 18 Mart
Staj programı ‘DRIVE UP’ için son başvuru tarihi 18 Mart Mercedes-Benz Otomotiv A.Ş., şirket içindeki farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere, 2024 Uzun Dönem Staj Programı ‘DRIVE UP’ için başvuruları kabul etmeye başladı. Programa başvurular online başvuru platformu üzerinden 18 Mart’a kadar kabul edilecek.
15.01.2024 Eğitim
İzmir'de sökülecek olan 'Raymond Croze' gemisi için 'asbest' tartışması
İzmir'de sökülecek olan 'Raymond Croze' gemisi için 'asbest' tartışması İzmir'in Aliağa ilçesinde söküm işlemleri planlanan 'Raymond Croze' gemisinin yüksek miktarda asbest taşıdığı iddiası tartışmaya neden oldu. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, "Geminin röntgeni olan ve asbest ile tehlikeli maddelerin olup olmadığını ölçen Tehlikeli Madde Envanteri (IHM) raporunun kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor" derken, söküm işlemlerini yapmaya hazırlanan firmanın İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Aydın, gemide iddia edilenin çok altında asbest olduğunu söyledi.
27.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ekim ayında TÜİK’in yayınladığı işsizlik oranımız ise yüzde 8,5 düzeyindedir. Bu son 11 yılın en düşük işsizlik oranıdır. Mevsimsel etkilerden arındırılmış genç işsizliği ise Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık 5 puan düşmüş durumda, bu önemli bir performans" dedi.
15.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
İş dünyası yeni İK formülüne odaklanıyor
İş dünyası yeni İK formülüne odaklanıyor Yenibiriş, yeni dijital platformu Yenibiris Plus’ı da ilk kez Momentum’24 Zirvesi Gala Gecesi’nde duyurdu. Yenibiriş 2024 yılının ikinci yarısından itibaren bu ekosistemi mobil altyapılar üzerinden hizmete almış olacak.
9.11.2023 Vitrin
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak! ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde 48 sözleşmeli personel istihdam edileceğini açıkladı.
30.10.2023 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dünyada ve özellikle bölgemizde şu anda yaşanan gelişmeler, Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında birleşmemizin önemini ortaya koymuştur. Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olan Türkmenistan’ı artık aile meclisimizde tam üye olarak görmek istediğimizi vurgulamak istiyorum” dedi. Ayrıca Türkmenistan ile 13 anlaşma imzalandı.
26.10.2023 Gündem
Çalışanlar dikkat! Keyfi işten çıkarmayla ilgili karar verildi
Çalışanlar dikkat! Keyfi işten çıkarmayla ilgili karar verildi 7 senedir çalıştığı fabrikadan; 'değişen iş şartları ve iş organizasyonunda ihtiyaç bulunmaması' sebebiyle kovulan işçi soluğu mahkemede aldı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Bölge Adliye Mahkemesi, soyut gerekçelerle işçi çıkarılamayacağının, geçerli fesih sebebinin işverence ispatlanması gerektiğine hükmetti.
10.10.2023 Çalışma Hayatı
İstanbul'da yazar kadın, eşini vahşice öldürdü! 3 çocuğunun gözü önünde yaşandı
İstanbul'da yazar kadın, eşini vahşice öldürdü! 3 çocuğunun gözü önünde yaşandı İstanbul'da sanat yazarı Funda Demir, 2 yıl önce boşandığı eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar'ı çocuklarının gözü önünde katletti.
29.09.2023 Yaşam
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Geçtiğimiz yıl açılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de bugün yeni dönem heyecanı vardı.
11.09.2023 Eğitim
Aşı olmadığı için işten atılana müjde! Geçersiz sayılacak
Aşı olmadığı için işten atılana müjde! Geçersiz sayılacak Dünyayı sarsan Covid sürecinin yankıları sürüyor. Covid aşısı olmadığı gerekçesiyle işten çıkartılan işçiye Bölge Adliye Mahkemesi'nden müjde geldi. Mahkeme; sırf aşı olmadığı gerekçesiyle, alternatif çalışma yöntemlerinin uygulanmadan iş sözleşmesinin feshinin geçerli olmadığına hükmetti.
10.08.2023 Çalışan Hakları
Savunma sanayii için tarihi gelişme! TOMTAŞ küllerinden doğuyor
Savunma sanayii için tarihi gelişme! TOMTAŞ küllerinden doğuyor Türkiye’nin ilk uçak fabrikası TOMTAŞ, ASFAT, TUSAŞ ve Erciyes Teknopark arasında imzalanan ortak girişim sözleşmesi ile yeniden hayat buldu. 200 milyon dolarlık yatırımla 2 bin nitelikli istihdam sağlanacak.
2.08.2023 Ekonomi
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >>  Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >> Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları AÖF taban puanları ve başarı sıralamaları, YKS sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasının ardından gündeme geldi. Açıköğretim taban puanları da bu kapsamda merak ediliyor. Eğitimine açıktan devam etmek isteyenler İktisat ve İşletme Fakültesi de olmak üzere birçok bölümün olduğu Açıköğretim Fakültesinin taban puanlarını sorguluyor. ATA AÖF, AUZEF ve AÖF’te eğitim alma planın yapanlar gözlerini AÖF taban puanları, başları sıralaması ve kontenjanlara çevirdi. İşte TYT AYT AÖF Açıköğretim AÖF taban puanları…
21.07.2023 Eğitim
“En Gözde Şirketler” araştırmasında ikinci sıra değişmedi
“En Gözde Şirketler” araştırmasında ikinci sıra değişmedi Türkiye genelinde 62 bin üniversite öğrencisi ve 28 bin genç profesyonelin katıldığı araştırma ile en gözde şirketler belli oldu.
9.06.2023 Ekonomi
Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı kim oldu? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı kim oldu? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, ? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
3.06.2023 Gündem
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı Üniversitelerin 3., 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin yarıştığı ‘bizz@kampüs’te, “InnoTeam” takımı “Ülker Dankek” için hazırladığı projeyle birinciliğe layık görüldü. 115 farklı üniversiteden 790 takım ve 1800’den fazla öğrencinin başvurduğu yarışmada, ilk 3’e giren takımlar toplam 127 bin 500 TL ödül ve uzun süreli staj yapma hakkı kazandı.
25.05.2023 Eğitim
ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü
ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genç Girişimciler Topluluğu; öğrencilere gelecekleri için iham ve rol model olacak kişi ve kuruluşları ortaya çıkarmak amacıyla her sene düzenlediği Kristal Ağaç Ödülleri’nde bu yıl Mitsubishi Electric Türkiye’yi “Genç Yeteneklere Değer Veren En İyi İnsan Kaynakları Uygulamaları” onur ödülüne layık gördü.
10.05.2023 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

İnsan Kaynakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki insan kaynakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.