İnşaat Demiri

İnşaat Demiri

Son dakika inşaat demiri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inşaat demiri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inşaat demiri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnşaat Demiri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inşaat demiri gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 inşaat demiri haberi bulunmuştur. Tüm inşaat demiri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor Akkuyu NGS’de yarısı Türk, yaklaşık 400 şirketin çalıştığını belirten Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Anastasia Zotaeva, Rusya’ya uygulanan yaptırımların bu şirketleri etkileme olasılığına karşı tedarik zincirlerini başka ülkelere yönlendirmeye hazır olduklarını söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
İran’da 5 soyguncu idam edildi
İran’da 5 soyguncu idam edildi İran’ın farklı eyaletlerinde 14 ayrı silahlı soygun gerçekleştiren 5 kişi, idam edildi.
1.01.2024 Dünya
İnşaat demirine kapsamlı denetim! 40 milyar lira kaybın önüne geçilecek
İnşaat demirine kapsamlı denetim! 40 milyar lira kaybın önüne geçilecek Önümüzdeki yıl ocak ayında yürürlüğe girecek İnşaat Demiri İzleme Sistemi’yle (İDİS) yapı güvenliği için önemli bir adım atılacak. İnşaat demiri üretim hattından çıktığı anda kayıt altına alınırken, laboratuvar test süreçleri de dahil tüm aşamalar takip edilecek. Özel güvenlikli etiket bulunmayan inşaat demirlerinin ticareti yapılamazken, sistem sayesinde yılda 40 milyar liradan fazla vergi kaybının da önüne geçilecek.
18.09.2023 Ekonomi
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı Esenyurt'ta tekel bayisinde iki kişinin öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen Tarık Özer ve oğlu Azat Özer'in, Büyükçekmece'de kendisine ait villa inşaatında saklanırken, peynir ekmek almak için dışarı çıktıklarında yakalandıkları belirlendi. Poliste ifade veren Tarık Özer'in, "Benden 1 milyon 350 bin liralık demir almışlardı. İki ayrı senet yapmıştık. İlk senedi parça parça da olsa ödediler. Ancak ikinci senedin parasını alamayınca avukatlarıma gerekli işlemi yapmalarını istedim" dediği öğrenilirken 8 kişinin sevk edildiği Büyükçekmece Adliyesi önünde bağırmaya başlayan bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden silahı ateşleyen Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer ifadelerinin alınmasının ardından, “nitelikli kasten öldürme” suçundan tutuklandı.
3.08.2023 Gündem
İnşaat demirine görünmez bandrol basılacak! Resmen ilan edildi
İnşaat demirine görünmez bandrol basılacak! Resmen ilan edildi Binaların en kritik malzemesi olan demire görünmez bandrol basılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, inşaat demirinin üretiminden kullanımına kadar geçen tüm aşamalarını kayıt altına alacak İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) kurulacak. TMMOB İnsaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, konuyla ilgili merak edilenleri açıklayarak yeni sistem ile ilgili bilgi verdi.
20.03.2023 Gündem
İnşaat sektöründe yeni dönem! İzleme sistemi başlıyor
İnşaat sektöründe yeni dönem! İzleme sistemi başlıyor İnşaat demirinin üretiminden kullanımına kadar geçen tüm aşamaları takip edecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından dün yayımlanan tebliğle inşaat demirinin üretimi ve ithalat aşamasından inşaatta kullanım süreci dahil izlenmesine yönelik düzenleme yapıldı.
17.03.2023 Ekonomi
Kız Kulesi restorasyonunda son durum belli oldu
Kız Kulesi restorasyonunda son durum belli oldu İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi'nin süren restorasyon çalışmalarında son durum görüntülendi. Kurulan iskelede çalışmaların sürdüğü görülürken çevresinde de alt yapı çalışması için borular getirilmesi dikkat çekti.
8.03.2023 Gündem
Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme
Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi'nin restorasyonuyla ilgili incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, hedeflerinin 2023 yılı mart ayına kadar Kız Kulesi'ni ziyaretçi ile buluşturmak olduğunu ifade etti. Bakan Ersoy, "Beton ve inşaat demiri kullandığınız zaman yapının yükünü inanılmaz derecede artırıyorsunuz. Müdahale edinilmesi kaçınılmazdı. 80 yıldır kimsenin cesaret etmediği bir şeyi Kültür ve Turizm Bakanlığı yapmaya karar verdi. Bir kule müze formatı kazandırdık. İstanbulluların uzaktan seyrettiği bir yapıydı şimdi içeriden İstanbul'u seyrettikleri bir yapı haline getirilecek" dedi.
9.09.2022 Gündem
İstanbul'da gecekondunun üzerine tır devrildi
İstanbul'da gecekondunun üzerine tır devrildi İstanbul Sarıyer ilçesi, Maden Mahallesi'nde bir gecekondunun üzerine tır devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, gecekonduda mahsur kalanlar olduğu bildirildi.
15.04.2022 Gündem
Ev alacaklara kötü haber! Fiyatlar 4 kat arttı...
Ev alacaklara kötü haber! Fiyatlar 4 kat arttı... Ev almak isteyenlere ya da kiracıları kötü haber geldi. Müteahhitler yeni projeler için ruhsatlarını alıyor ancak artan malzeme fiyatlarından dolayı inşaat süreci daha temkinli ilerliyor. İki hafta önce tonu 9 bin liradan satılan demirin fiyatı dün 12 bin liraya yaklaştı.
27.11.2021 Ekonomi
Gemi geri dönüşümünde yıl sonu hedefi 1 milyon 100 bin ton
Gemi geri dönüşümünde yıl sonu hedefi 1 milyon 100 bin ton İzmir'in Aliağa ilçesindeki Gemi Geri Dönüşüm Sanayi Bölgesi'ne getirilen hizmet süresini tamamlamış gemiler, ekonomiye kazandırılıyor. Son dönemde, savaş gemileri, tanker gemisi, turizm alanında hizmet veren büyük kruvaziyer gemilerinin geldiğini anlatan Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, eylül ayı sonunda ekonomiye 300 bin dolar katkı sağladıklarını ve yıl sonunda 1 milyon 100 bin ton demir üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Elde edilen demirden jilet, inşaat demiri ve yassı mamulü yapıldığını söyleyen Önal, şimdiye kadar bölgede 700 bin ton demir üretildiğini aktardı.
3.10.2020 Ekonomi
Bakan Ersoy açıkladı! 'Ağustos ayı çok daha iyi gidiyor'
Bakan Ersoy açıkladı! 'Ağustos ayı çok daha iyi gidiyor' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, corona virüs pandemisine rağmen Temmuz ayının 6.5 milyon turistle kapatıldığını söyledi. Ağustos ayına ilişkin olarak da yorum yapan Ersoy, Ağustos'un çok daha iyi gittiğini belirtti.
24.08.2020 Ekonomi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
İstanbul'da dehşet! Kendisine para vermeyen kadına inşaat demiri sapladı
İstanbul'da dehşet! Kendisine para vermeyen kadına inşaat demiri sapladı Beyoğlu Dolapdere'de bulunan vize başvuru merkezinin önünde bekleyen turist kadının yanına yaklaşan yabancı uyruklu bir erkek, kadından para istedi. Kadın parayı vermek istemeyince saldırgan yanında getirdiği inşaat demirini 4-5 kere kadına sapladı.
12.11.2019 Yaşam
Her şeyi itiraf etti! Parayı alamayınca...
Her şeyi itiraf etti! Parayı alamayınca... ANTALYA'da kaybolduktan 8 gün sonra, ormanlık alanda başına poşet geçirilip, el ve ayakları bağlanmış cesedi bulunan Halit Yılmaz'ı (50) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Lütfiye Yavuz (34), eşi Muhammet Yavuz (37) ve arkadaşı Şükrullah Taş (35), hakim karşısına çıktı. Muhammet Yavuz, savunmasında cinayetin anlık geliştiğini iddia ederek, "Tartışmaya başladık. Ben de o an kendimi kaybettim. Yere düştüğünde öldüğünü gördüm" derken, Yılmaz'ın yakınlarından biri ise Yavuz'un iddiasını yalanlayıp, cinayetin para için işlendiğini ve parayı alamadıkları için cinayeti işlediklerini öne sürdü.
14.10.2019 Gündem
Sınırda ABD ile ortak devriye
Sınırda ABD ile ortak devriye Güvenli Bölge çalışmaları kapsamında Türk ve ABD helikopterleri sınırda devriye uçuşu gerçekleştirdi. Bu arada Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Haseke iline bağlı Resulayn ilçesinde PKK/YPG'li teröristler iş makineleri ile hendek ve tünel kazarken görüntülendi.
5.09.2019 Dünya
552 milyon ithal ürün mercek altına alındı! 1.1 milyonu engellendi...
552 milyon ithal ürün mercek altına alındı! 1.1 milyonu engellendi... Ticaret Bakanlığı, bu yılın ilk 4 ayında oyuncaktan tıbbi cihaza, cep telefonundan inşaat demirine kadar 552 milyon ithal ürünü mercek altına aldı.Denetimler sonucunda 140 bin tıbbi cihaz, 50 bin oyuncak, 84 bin iş eldiveninin de aralarında bulunduğu yaklaşık 1,1 milyon ürünün ithalatı güvensizlik nedeniyle engellendi. 142 bin akıllı bileklik ve kablosuz kulaklık ile 39 bin araç farı da ilgili düzenlemelere aykırı olduğu gerekçesiyle uygunsuz bulundu.
7.06.2019 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı güvensiz 18 milyon ürüne geçit vermedi
Ticaret Bakanlığı güvensiz 18 milyon ürüne geçit vermedi Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "Geçen yıl oyuncaktan tıbbi cihazlara, cep telefonundan inşaat demirine kadar 1,6 milyar ithal ürünü denetime aldık. Bunlardan yaklaşık 18 milyon ürünü güvensiz bularak ülkeye girişine izin vermedik" dedi.
27.01.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerika'nın bu örgüte ödediği para 800-850 milyon dolar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerika'nın bu örgüte ödediği para 800-850 milyon dolar Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından yapılan ortak basın toplantısında Erdoğan, 'Amerika, kendisine (FETÖ elebaşı) 400 dönüm arazi tahsis etti ve bu arazide orada bütün dünyadaki örgütlerini oradan idare ediyor. Yıllık charter okullardan Amerika'nın bu örgüte ödediği para 800-850 milyon dolar. Bu örgütün arkasında nelerin olduğunu, kimlerin bulunduğunun bilinmesi bakımından bunu çok çok önemsiyorum.' dedi.
6.09.2018 Siyaset
Konutta 2 aylık alım fırsatı devam ediyor
Konutta 2 aylık alım fırsatı devam ediyor İnşaat maliyetleri bir yılda yüzde 19.91 arttı. Firmaların bu maliyetleri fiyatlara yansıtmadıklarını belirten KONUTDER Başkanı Elmas, “Maliyet yükü yavaş yavaş yansıyacaktır. Eylüle kadar zam yüzde 10’u bulur. Bu 2 ay alım fırsatı devam ediyor” dedi.
1.07.2018 Ekonomi
Afrin’de büyük temizlik
Afrin’de büyük temizlik Jandarma komando birlikleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de patlayıcı temizleme çalışmalarını bayramda bile sürdürdü. Komandolar, terör örgütü YPG/PKK’nın sığınak olarak kullandığı mağaraları didik didik arıyor. Göbek Köyü’nde dağlık arazide teröristlerin yaptığı korunaklı mevziler bulundu
15.06.2018 Gündem
Çelik üretiminde tarihi rekor
Çelik üretiminde tarihi rekor Türkiye'nin ham çelik üretimi geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 13,2 artışla 37,5 milyon tona ulaşarak tarihin en yüksek seviyesini gördü. TÇÜD'den yapılan açıklamada bu artışta iç talebin önemli rol oynadığına vurgu yapıldı.
7.02.2018 Ekonomi
Yüzde 73’ü bitti!
Yüzde 73’ü bitti! Ulaştırma Bakanı Arslan, 3. Havalimanı şantiyesini ziyaret etti, müjdeyi verdi: Bu yıl sonu veya yıl başında ilk uçağı indirilebilir duruma geleceğiz. Kullanılan demir ve betonla 130 bin daire, 14 Eyfel kulesi yapılabilir...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnşaat Demiri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inşaat demiri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.