Demir

Demir

Son dakika demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.945 demir haberi bulunmuştur. Tüm demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Tıra çarpan ehliyetsiz sürücü 5,46 promil alkollü çıktı
Tıra çarpan ehliyetsiz sürücü 5,46 promil alkollü çıktıEdirne'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil seyir halindeki tıra çarptı. Kaza sonrası yapılan kontrolde, sürücünün 5,46 promil alkollü olduğu ve ehliyetine daha önce el koyulduğu belirlendi.
22.10.2024Gündem
Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacak
Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacakMilli ara sonrasında Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 9. haftasında 22 puana sahip lider Galatasaray, Alex de Souza yönetiminde 8 maç sonunda 8 puan toplayabilen Antalyaspor’a konuk oluyor. Bugün saat 19.00’de Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.
19.10.2024İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında konuştu. Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür." dedi.
18.10.2024Gündem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 4 ayda 166 ton uyuşturucu ele geçirdik
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 4 ayda 166 ton uyuşturucu ele geçirdikİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Ocak-30 Eylül tarihlerini kapsayan 9 aylık dönemde Türkiye'de mal varlığına karşı işlenen suçların, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 30, kişilere karşı suçların ise yüzde 4 azaldığını açıkladı.
17.10.2024Gündem
Fuara damgasını vurdu: 50 bin dolar değerindeki tespih görücüye çıktı
Fuara damgasını vurdu: 50 bin dolar değerindeki tespih görücüye çıktıAdana'da 3'üncüsü gerçekleştirilen Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı'nda 50 bin dolar değeriyle ‘Osmanlı Sıkma Kehribar' fuarın en pahalı tespihlerinden birisi olarak dikkat çekiyor
17.10.2024Adana
Adana'da 50 bin dolarlık tespih görücüye çıktı
Adana'da 50 bin dolarlık tespih görücüye çıktıAdana'da 3'üncüsü gerçekleştirilen Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı'nda 50 bin dolar değeriyle ‘Osmanlı Sıkma Kehribar' fuarın en pahalı tespihlerinden birisi olarak dikkat çekiyor.
17.10.2024Adana
Yüzde 50 hibe desteğiyle fabrika kurdu! Bitlisli işletmeci paraya para demiyor
Yüzde 50 hibe desteğiyle fabrika kurdu! Bitlisli işletmeci paraya para demiyorBitlisli iş insanı, iş değiştirmek isteyen ya da kendi işinin patronu olmak isteyenlere ilham oluyor.3 milyon TL hibe desteği alarak kendi fabrikasını kuran Vacip Demir, süt ürünleri üretiyor.
17.10.2024Gündem
Yaşlı kadının otobüsün açık kapısından ölümüne sebep olan şoföre 4 yıl hapis cezası
Yaşlı kadının otobüsün açık kapısından ölümüne sebep olan şoföre 4 yıl hapis cezasıAdana’da Hatice Sabahi’nin halk otobüsünün açık bırakılan kapısından düşerek ölmesiyle ilgili davada karar verildi
17.10.2024Adana
Kayseri'de bu ünite anne olmak isteyenlerin umudu oldu
Kayseri'de bu ünite anne olmak isteyenlerin umudu olduKayseri Şehir Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi'nde 1 yılda tedavi gören 250 kadın, uygulanan yöntemler ile gebe kaldı.
16.10.2024Gündem
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyor
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyorKüresel elektrik talebinin ve temiz enerji teknolojilerinin büyümesiyle dünyanın hızla "elektrik çağı"na ilerlediği bildirildi.
16.10.2024Ekonomi
Hizbullah İHA'larla İsrail'e büyük hasar verdi! Savunma sistemi delik deşik oldu
Hizbullah İHA'larla İsrail'e büyük hasar verdi! Savunma sistemi delik deşik olduİsrail ile Hizbullah güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor, Hizbullah bugün Lübnan'ın güneyinde 3 İsrail tankını güdümlü füzelerle vurduğunu açıkladı. ABD medyası, İsrail'in savaş planlarını ABD'de Kasım ayında yapılacak seçimlere göre planladığını öne sürerken, Beyaz Saray'dan İran'a dikkat çeken bir uyarı geldi. Öte yandan Hizbullah'ın peş peşe düzenlediği İHA'lı saldırılar İsrail savunma sisteminin ne kadar etkili olduğu ile ilgili tartışmaları körükledi.
15.10.2024Gündem
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu projesi hayata geçiyor!
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu projesi hayata geçiyor!Uluslararası Yol Federasyonu Dünya Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği açılış konuşmasıyla İstanbul’da başladı. Törende konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kongremizde; mobilite, dijitalleşme, iklim değişikliği ve yeşil dönüşüm konularını bütün yönleriyle tartışarak, ortak aklın çözümleriyle sektöre büyük katkılar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
15.10.2024Ekonomi
Game of Thrones'ta uğruna savaşlar çıkan Demir Taht rekor fiyata satıldı
Game of Thrones'ta uğruna savaşlar çıkan Demir Taht rekor fiyata satıldı2019 yılında final yapan Game of Thrones dizisinde kullanılan yüzlerce parça açık artırmayla satıldı. Uğruna savaşlar çıkan Demir Taht ise rekor bir fiyata satıldı.
14.10.2024Magazin
Gaziantep’teki aile katliamında esrarengiz iddia! Mezarlıktan su içtikten sonra olan oldu
Gaziantep’teki aile katliamında esrarengiz iddia! Mezarlıktan su içtikten sonra olan olduGaziantep'teki aile katliamı ile ilgili yeni çıkan mezarlık iddiası tüyleri diken diken etti. Eşi Emine Demir'i ve yaşları 4 illa 11 arasında değişen 4 çocuğunu öldürüp sonra intihar eden Ahmet Demir'in yıllar önce bir iddia için mezarlığa gittiği, mezarlıkta bayıldığı ve sonrasında sık sık "Orada kan içtim ve kendimi kaybettim" dediği öne sürüldü.
14.10.2024Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Pensilvanya’daki yeni evinden çıkarken görüntülendi
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Pensilvanya’daki yeni evinden çıkarken görüntülendiFetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, 1999’dan beri ikamet ettiği Pensilvanya’daki çiftliğinden alınarak nisan ayında götürüldüğü yeni evinden çıkarken görüntülendi.
13.10.2024Gündem
Harry Potter'ın yazarına ait 'Samsara' yatı Fethiye'de 170 ton yakıt aldı
Harry Potter'ın yazarına ait 'Samsara' yatı Fethiye'de 170 ton yakıt aldıMuğla!nın Fethiye ilçesine demir atan Harry Potter serisinin İngiliz yazarı J.K. Rowling’e ait 88,5 metre uzunluğundaki mega yat 'Samsara', Fethiye İskelesi’nde 170 ton yakıt aldı.
12.10.2024Ekonomi
Gaziantep'te bir baba, eşini ve 4 çocuğunu öldürdü! Sonra kendisi de intihar etti
Gaziantep'te bir baba, eşini ve 4 çocuğunu öldürdü! Sonra kendisi de intihar ettiMerkez Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile 3'ü kız 1'i erkek 4 çocuğunu silahla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
12.10.2024Vatan TV
Gaziantep'te bir baba, eşini ve 4 çocuğunu öldürdü! Sonra kendisi de intihar etti
Gaziantep'te bir baba, eşini ve 4 çocuğunu öldürdü! Sonra kendisi de intihar ettiMerkez Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile 3'ü kız 1'i erkek 4 çocuğunu silahla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
12.10.2024Gündem
Yetki belgesi olmayan ustalar inşaatta çalışmayacak
Yetki belgesi olmayan ustalar inşaatta çalışmayacakTürkiye'de yapı güvenliğini artırmak amacıyla çıkarılması planlanan düzenlemeyle yapı müteahhidi ve şantiye şefleri, inşaat ve tesisat işlerinde yetki belgesi olmayan ustaları görevlendiremeyecek.
11.10.2024Ekonomi
Su meselesi yüzünden arabasına defalarca çarpıp öldüresiye dövdüler
Su meselesi yüzünden arabasına defalarca çarpıp öldüresiye dövdülerAdana’nın İmamoğlu ilçesinde su meselesi yüzünden kuzenlerini otomobil ile takip edip aracına çarptıktan sonra öldüresiye darp ettiği öne sürülen 4 kişi tutuklandı
11.10.2024Adana
Sivaslı demir yolu çalışanının fotoğrafları uluslararası yarışmada oylanıyor
Sivaslı demir yolu çalışanının fotoğrafları uluslararası yarışmada oylanıyorSivas'ta demir yolu çalışanı Doğan Karapınar'ın (60) çektiği iki fotoğraf, Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu'nun (ITF) 'Dünyayı ileriye taşımak' sloganı ile dünya çapındaki ulaştırma çalışanları arasında düzenlediği yarışmada, oylamaya değer eserler arasına seçildi. 17 Ekim'de sonuçlanacak oylamada birinci olan eser sahibi ödüllendirilecek.
11.10.2024Gündem
Erzurum Höyükteki 7 bin yıllık tarih, tez çalışmalarına ilham veriyor
Erzurum Höyükteki 7 bin yıllık tarih, tez çalışmalarına ilham veriyorErzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Ömertepe Mahallesinde yer alan Pulur Höyük’te dört yıl önce başlatılan kazı çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı kararıyla hız kesmeden devam ediyor.
10.10.2024Gündem
Eşini katleden caninin Google arama geçmişi kan dondurdu
Eşini katleden caninin Google arama geçmişi kan dondurduBursa'da boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç'ı (42) başına merdane ile vurduktan sonra iple boğarak öldüren Turgay Kındaç'ın (47), eşini öldürmeden önce Google'da 'İple insan boğmak ne kadar sürede gerçekleşir' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
9.10.2024Gündem
Türk vatandaşlarını tahliye edecek gemiler Lübnan'a ulaştı
Türk vatandaşlarını tahliye edecek gemiler Lübnan'a ulaştıMilli Savunma Bakanlığı, Lübnan’dan ayrılmak isteyen Türk vatandaşlarının tahliyesi için yola çıkan Deniz Kuvvetlerine ait iki geminin Lübnan’a ulaştığını açıkladı.
9.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.