Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremlerden sonra tüm dünya yardım için harekete geçmişken İngiltere'de yayın yapan Capital FM radyosunun sunucusu DJ Ant Payne'nin deprem hakkında yaptığı yorum büyük tepki çekti. Ünlü sunucu tepkilerin ardından özür diledi.
15.02.2023 Dünya
Ünlü gitarist Asım Can Gündüz hayatını kaybetti
Ünlü gitarist Asım Can Gündüz hayatını kaybetti 'Gitar virtiözü Türk' olarak bilinen sanatçı Asım Can Gündüz, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
24.06.2016 Magazin
Young bombası!
Young bombası! İngiliz radyosu TalkSport, M. United'ın satış listesine koyduğu 28 yaşındaki kanat oyuncusu için sarı-kırmızılıların devreye girdiğini yazdı. Haberde Mancini'nin oyuncuyu çok istediğinin altı çizildi.
23.10.2013 Galatasaray
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
TRT spikeri Başak Doğru hayatını kaybetti!
TRT spikeri Başak Doğru hayatını kaybetti! TRT'nin bir dönemine damgasını vuran efsane spikerlerden Başak Doğru dün hayatını kaybetti.
16.02.2023 Magazin
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), eski TRT spikerlerinden Başak Doğru'nun 78 yaşında yaşamını yitirdiğini duyurdu. Peki, Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü? 
15.02.2023 Gündem
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Van der Vaart'tan yıllar sonra gelen Mesut Özil itirafı!
Van der Vaart'tan yıllar sonra gelen Mesut Özil itirafı! Hollanda'nın yetiştirdiği en yetenekli futbolcularından biri olan Rafael van der Vaart'ın Mesut Özil - Mourinho açıklaması dikkat çekti.
14.03.2021 Fenerbahçe
BioNTech Covid-19 aşısını 7 Aralık'ta yapmaya başlayabilir
BioNTech Covid-19 aşısını 7 Aralık'ta yapmaya başlayabilir İngiliz basını, BioNTech ve Pfizer'ın geliştirdiği corona virüs aşısının 7 Aralık'tan itibaren uygulanabilme ihtimalinin bulunduğunu öne sürdü. Aşı, Almanya'da yaşayan Türk bilim insanları Özlem Türeci ve Uğur Şahin tarafından geliştirildi.
30.11.2020 Gündem
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Ünlü spikerler de İran rejimine isyan etti ve bıraktılar...
Ünlü spikerler de İran rejimine isyan etti ve bıraktılar... İran’ın içinde 176 kişinin bulunduğu Ukrayna uçağını düşürmesi sonrasında protestolar sürüyor. Ülkenin üç ünlü spikeri olayın örtbas edilmeye çalışılmasına tepki olarak görevlerinden ayrıldı.
15.01.2020 Dünya
Liverpool 5-4 Chelsea
Liverpool 5-4 Chelsea 120 dakikalık bölümü 2-2 eşitlikle sona eren Süper Kupa maçında rakibini penaltı atışlarında 5-4 mağlup eden Liverpool şampiyon oldu.
14.08.2019 Şampiyonlar Ligi
İngiltere'den son dakika Huawei açıklaması
İngiltere'den son dakika Huawei açıklaması ABD'nin Huawei'ye aldığı tavır sonrasında İngiltere'den henüz Huawei'ye ilişkin bir adım gelmedi. Birleşik Krallık Devlet Güvenlik Bakanı Ben Wallace, "Hükümet henüz altyapı sistemi ile ilgili bir karar vermedi" dedi.
7.06.2019 Bilim ve Teknoloji
'50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı' dedi, alay konusu oldu
'50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı' dedi, alay konusu oldu "50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı" diyen Fransız yazar Yann Moix ülkesinde tepki çekti. Sosyal medyada ise birçok kişi 50 yaşındaki Moix ile dalga geçti.
8.01.2019 Dünya
BBC'den Rusya'ya şikayet
BBC'den Rusya'ya şikayet BBC, Rusya'da kurum için çalışan 44 gazeteciye ait bilgilerin internete sızdırılması üzerine Rusya hükümetine resmen şikayette bulundu.
31.12.2018 Dünya
İngiltere'de ilk kez bir milletvekili parlamento oturumuna bebeğiyle katıldı
İngiltere'de ilk kez bir milletvekili parlamento oturumuna bebeğiyle katıldı Avam Kamarası'ndaki oturuma kucağında bebeğiyle gelen Swinson, "Ya uyandırıp 20 dakikalığına başkasına bırakacak ya da yanımda getirecektim. Neyse ki oturumun büyük bölümünde uyumaya devam etti" dedi.
14.09.2018 Dünya
Dünyanın ilk 'çevreci terör örgütü', plastik poşeti yasakladı
Dünyanın ilk 'çevreci terör örgütü', plastik poşeti yasakladı Afrika'yı kana bulayan Eş Şebab, plastik poşetlerin yanı sıra bazı ağaç türlerinin kesilmesini yasaklayan kararı radyodan duyurdu.
4.07.2018 Dünya
Kalın'dan PKK ağzıyla konuşan BBC muhabirine tokat gibi cevap
Kalın'dan PKK ağzıyla konuşan BBC muhabirine tokat gibi cevap Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın BBC Londra Radyosu'na verdiği röportajda, bölücü terör örgütünün propagandalarına itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, "Gerçekleri PKK terör örgütünün gözüyle değil, kendi gözlerinizle görün." şeklindeki sözlerinin yer aldığı bölüm sansürlendi.
25.06.2018 Siyaset
Küba 60 yıl sonra ilk kez Castro'suz
Küba 60 yıl sonra ilk kez Castro'suz Küba devlet başkanı Raul Castro, bu hafta görevi bırakıyor. Castro, 2016'da ölen ağabeyi Fidel Castro'nun 2008'de istifa etmesinden bu yana devlet başkanlığı görevini sürdürüyordu.
19.04.2018 Dünya
BBC sunucuları yayını çırılçıplak yaptı
BBC sunucuları yayını çırılçıplak yaptı BBC Radyosu'nun iki sunucusu, kendileri ve konuklarının çıplak olarak katıldığı "Çıplak Yayın" (Naked Podcast) adlı yaklaşık birer saatten 10 bölümlük internet programının yayınına bugün başladı.
16.04.2018 Dünya
Bayern-Beşiktaş maçı için skor verdiler
Bayern-Beşiktaş maçı için skor verdiler İngiliz Guardian gazetesinde, Bayern Münih ile Beşiktaş arasında 20 Şubat Salı günü oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçı öncesi özel bir analiz yayınlandı.
14.02.2018 Beşiktaş
‘Etkisi yıllarca sürecek’
‘Etkisi yıllarca sürecek’ İngiliz yayın kuruluşu BBC, İran’la Suudi Arabistan arasında yaşanacak olası bir savaş senaryosu hazırladı. Senaryoya göre taraflar arasında çatışmalar kısa sürse de savaşın küresel ekonomiye etkisi yıllar boyu sürecek
21.12.2017 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan ile İran savaşırsa...
Son dakika... Suudi Arabistan ile İran savaşırsa... Orta Doğu'da iki farklı mezhebi temsil eden ve yüz yıllardır büyük bir güç mücadelesi içinde olan iki ülke Suudi Arabistan ile İran arasındaki gerilim son zamanlarda hiç olmadığı kadar arttı. BBC Dünya Servisi Radyosu'nun "The Inquiry" programı, Suudi Arabistan ile İran arasındaki gerilimin sıcak bir çatışmaya dönüşmesi halinde neler olabileceği sorusuna yanıt aradı.
21.12.2017 Dünya
'Bana telepatik cinsel tacizde bulundu' dedi boynundan bıçakladı
'Bana telepatik cinsel tacizde bulundu' dedi boynundan bıçakladı Rusya'nın ünlü radyo sunucularından Tatyana Felgengauer, kapıdaki güvenlik görevlisini biber gazıyla etkisiz hale getirerek haber merkezine giren bir kişi tarafından boynundan bıçaklandı. Felgengauer'in komada olduğu ancak yaşam tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
24.10.2017 Dünya
Füsun Önal, bikinisiyle poz verdi!
Füsun Önal, bikinisiyle poz verdi! Bir dönemin sevilen şarkıcılarından Füsun Önal, 4 yıldan bu yana bikinisiyle poz vererek sosyal medya hesabından paylaşıyor.
25.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri