Trt Spikeri

Trt Spikeri

Son dakika TRT Spikeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TRT Spikeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TRT Spikeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt Spikeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt spikeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 trt spikeri haberi bulunmuştur. Tüm trt spikeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
TRT spikeri Başak Doğru hayatını kaybetti!
TRT spikeri Başak Doğru hayatını kaybetti! TRT'nin bir dönemine damgasını vuran efsane spikerlerden Başak Doğru dün hayatını kaybetti.
16.02.2023 Magazin
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), eski TRT spikerlerinden Başak Doğru'nun 78 yaşında yaşamını yitirdiğini duyurdu. Peki, Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü? 
15.02.2023 Gündem
Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor?
Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor? Hain darbe girişiminde 15 Temmuz gecesi en akılda kalan anlardan biri de TRT binasının işgal edilip spiker Tijen Karaş'a zorla bildiri okutulduğu anlardı. TRT'den canlı olarak darbe bildirisi okunmuş, tüm Türkiye o anları canlı olarak izlemişti. 15 Temmuz akşamında neler olduğunu anlamaya çalışan herkeste o anlar infial yaratmıştı. O gece hafızalara kazınan Tijen Karaş hain darbe girişiminin 4. yılında da merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor? Tijen Karaş hayatı...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz’da çok konuşulmuştu! Tijen Karaş ekranlara geri döndü
15 Temmuz’da çok konuşulmuştu! Tijen Karaş ekranlara geri döndü 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi esnasında, silah zoruyla darbe bildirisi okutulan Tijen Karaş, bugün yeniden TRT ekranında yerini aldı.
6.01.2020 Gündem
TRT'nin efsane spikeri Tuna Huş hayatını kaybetti!
TRT'nin efsane spikeri Tuna Huş hayatını kaybetti! Beyin ameliyatı sonrasında geçirdiği felç nedeniyle 17 yıldır konuşamayan eski TRT spikeri Tuna Huş bu sabah hayatını kaybetti.
14.02.2018 Televizyon
TRT’nin usta sunucusu vefat etti
TRT’nin usta sunucusu vefat etti Ses sanatçısı Onur Akay, TRT'nin sevilen program yapımcısı ve sunucusu Derya Kaya’nın vefat ettiğini duyurdu
29.09.2021 Gündem
Mesut Mertcan'ın son sözleri yürekleri dağladı!
Mesut Mertcan'ın son sözleri yürekleri dağladı! Adana Huzurevi'nde hayatını kaybeden TRT'nin unutulmayan spikerlerinden Mesut Mertcan'ın kurum müdürüne birkaç gün önce "Dipteyim", bugün de vefatından 1 saat önce, "Beni öbür yere götürün" dediği belirtildi. Dr. Ethem Şahin, uzun süredir depresyonda olan spikeri ölmeden önce kontrol ettiğini, ağrıları olduğunu söylediğini anlattı.
25.08.2017 Televizyon
TRT spikeri Fulin Arıkan gizlice evlendi!
TRT spikeri Fulin Arıkan gizlice evlendi! TRT'nin güzel ekran yüzlerinden Fulin Arıkan'ın 2 hafta önce evlendiği ortaya çıktı.
4.07.2017 Televizyon
TRT spikerinden skandal Ankara yorumu
TRT spikerinden skandal Ankara yorumu TRT’de sabah haberlerini sunan Selver Gözüaçık canlı yayında, Ankara 'daki Barış Mitingi'nden önce meydana gelen ve en az 97 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarla ilgili olarak bir seyirciden gelen mesajı okudu. Mesajda, “Ölenleri aynı kefeye koyamazsınız. Oradan geçen masum insanlar da vardı belki. Kurunun yanında yaş da yanmasın” yazıyordu. Spiker Gözüaçık da “Kurunun yanında yaş da yanmasın diyor aynen katılıyorum” yorumunu yaptı.
15.10.2015 Haber
TRT Haber spikeri gözyaşlarına hakim olamadı
TRT Haber spikeri gözyaşlarına hakim olamadı TRT Haber 22:00 bültenini sunan Zeynep Bulut, terör saldırısı sonrası hayatını kaybeden, Şehit Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız'ın haberini sunduğu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.
10.11.2015 Haber
TRT spikeri ölü bulundu!
TRT spikeri ölü bulundu! TRT'den emekli 68 yaşındaki Arat'ı denizde buldular
28.09.2012 Yaşam
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Aytaç Kardüz kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? TRT’nin ilk spikeri Aytaç Kardüz hakkında merak edilenler…
Aytaç Kardüz kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? TRT’nin ilk spikeri Aytaç Kardüz hakkında merak edilenler… TRT’nin ilk spikerlerinden Aytaç Kardüz Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybetti. Peki, Aytaç Kardüz kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? TRT’nin ilk spikeri Aytaç Kardüz hakkında merak edilenler…
15.07.2022 Televizyon
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
TRT, Ersin Düzen'in maaşını açıkladı
TRT, Ersin Düzen'in maaşını açıkladı Geçtiğimiz günlerde TRT'den aylık 400 bin TL aldığı iddia edilen Ersin Düzen'in maaşı hakkında kurumdan açıklama geldi.
23.09.2020 Futbol
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
Tijen Karaş'tan 15 Temmuz paylaşımı!
Tijen Karaş'tan 15 Temmuz paylaşımı! 15 Temmuz gecesi hafızalara kazınan Tijen Karaş hain darbe girişiminin yıl dönümünde sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Sağlığım gitti" ifadelerini kullandı.
16.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Abidin Aydoğdu hayatını kaybetti
Abidin Aydoğdu hayatını kaybetti Türk spor basınının duayen isimlerinden biri olan spiker Abidin Aydoğdu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
11.02.2020 Yaşam
Eski TRT spikeri Güneş Tecelli hayatını kaybetti
Eski TRT spikeri Güneş Tecelli hayatını kaybetti Eski TRT spikeri ve programcısı Güneş Tecelli hayatını kaybetti.
3.02.2020 Gündem
Unutulmaz spor spikeri Necati Karakaya vefat etti
Unutulmaz spor spikeri Necati Karakaya vefat etti TRT'nin unutulmaz spor spikeri Necati Karakaya, 91 yaşında vefat etti.
23.09.2019 Futbol
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
TRT'yi basan yarbaya darbe bildirisini "Dost" yollamış
TRT'yi basan yarbaya darbe bildirisini "Dost" yollamış Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında "yurtta sulh konseyi"nce hazırlanan darbe bildirisini TRT'de okutan eski yarbay Ümit Gençer'e bildirinin telefonunda "Dost" olarak kayıtlı kişiden WhatsApp üzerinden geldiği, "Dost"un sözde konsey üyesi olan eski tuğamiral Ömer Faruk Harmancık olduğu belirlendi.
10.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trt Spikeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt spikeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.