Tijen Karaş

Tijen Karaş

Son dakika tijen karaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tijen karaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tijen karaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tijen Karaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tijen karaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 tijen karaş haberi bulunmuştur. Tüm tijen karaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tijen Karaş'tan 15 Temmuz paylaşımı!
Tijen Karaş'tan 15 Temmuz paylaşımı! 15 Temmuz gecesi hafızalara kazınan Tijen Karaş hain darbe girişiminin yıl dönümünde sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Sağlığım gitti" ifadelerini kullandı.
16.07.2020 Gündem
Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor?
Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor? Hain darbe girişiminde 15 Temmuz gecesi en akılda kalan anlardan biri de TRT binasının işgal edilip spiker Tijen Karaş'a zorla bildiri okutulduğu anlardı. TRT'den canlı olarak darbe bildirisi okunmuş, tüm Türkiye o anları canlı olarak izlemişti. 15 Temmuz akşamında neler olduğunu anlamaya çalışan herkeste o anlar infial yaratmıştı. O gece hafızalara kazınan Tijen Karaş hain darbe girişiminin 4. yılında da merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Tijen Karaş kimdir? 15 Temmuz darbe bildirisini okuyan spiker Tijen Karaş şimdi ne yapıyor? Tijen Karaş hayatı...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz’da çok konuşulmuştu! Tijen Karaş ekranlara geri döndü
15 Temmuz’da çok konuşulmuştu! Tijen Karaş ekranlara geri döndü 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi esnasında, silah zoruyla darbe bildirisi okutulan Tijen Karaş, bugün yeniden TRT ekranında yerini aldı.
6.01.2020 Gündem
Haber sunucularından öğretmenlere diksiyon eğitimi
Haber sunucularından öğretmenlere diksiyon eğitimi Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan ve haber spikerleri tarafından öğretmenlere verilen Türkçenin kullanımı ve diksiyon eğitimlerini içeren "Önce Türkçe Projesi" kapsamında, ilk eğitici eğitimleri tamamlandı.
2.06.2019 Eğitim
TRT'yi basan yarbaya darbe bildirisini "Dost" yollamış
TRT'yi basan yarbaya darbe bildirisini "Dost" yollamış Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında "yurtta sulh konseyi"nce hazırlanan darbe bildirisini TRT'de okutan eski yarbay Ümit Gençer'e bildirinin telefonunda "Dost" olarak kayıtlı kişiden WhatsApp üzerinden geldiği, "Dost"un sözde konsey üyesi olan eski tuğamiral Ömer Faruk Harmancık olduğu belirlendi.
10.10.2018 Gündem
Darbeci komutan, TRT baskınını anlattı
Darbeci komutan, TRT baskınını anlattı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayındaki faaliyetlere ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerinden eski Kurmay Yarbay Ümit Gençer'in darbe teşebbüsünün en önemli ayaklarından biri olan TRT baskınına katılan askerlere emir komuta eden üst rütbelilerden biri olduğu bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Ertem Şener: Tayyip Erdoğan ne yaparsa doğru yapar
Ertem Şener: Tayyip Erdoğan ne yaparsa doğru yapar Şampiyonlar Ligi maçlarındaki heyecanıyla zihinlere kazınan ünlü spiker Ertem Şener,röportajda içini döktü.
7.04.2017 Futbol
Tijen Karaş: 'F' tipi okumayı bırakın
Tijen Karaş: 'F' tipi okumayı bırakın TRT'de 15 Temmuz gecesi zorla darbe bildirisi okutulan haber sunucusu Tijen Karaş, yeni yetişen nesillerin sosyal medyada çok fazla zaman harcadığına ve okumaktan uzaklaştığına dikkat çekti...
29.09.2021 Gündem
"Gözaltına alındı" iddiasına TRT'den açıklama
"Gözaltına alındı" iddiasına TRT'den açıklama 15 Temmuz darbe girişimi gecesi TRT'de zorla bildiri okutturulan Tijen Karaş'ın da gözaltına alındığı iddiaları için TRT'den açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
TRT'den önemli açıklama: İsmi değiştirildi
TRT'den önemli açıklama: İsmi değiştirildi Türkiye Radyo Televizyon kurumu, sözde darbe bildirisinin yayınlandığı Yeni Haber Stüdyosu’nun adının 15 Temmuz Millet Stüdyosu olarak değiştirildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Sözde darbe bildirisini okutan Yarbay o geceyi anlattı
Sözde darbe bildirisini okutan Yarbay o geceyi anlattı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında TRT'de sözde darbe bildirisini okutan Yarbay Ümit Gençer, sorgusunda, olaydan 3 gün önce Albay Enver Topal'ın kendisini çağırıp, "cuma gece 03.00 civarında darbe girişimi olacağını söylediğini" belirtti.
29.09.2021 Gündem
TRT spikeri canlı yayında fena yakalandı
TRT spikeri canlı yayında fena yakalandı Cumhurbaşkanlığı yemin töreninde...
29.08.2014 Magazin
TRT spikeri fena yakalandı
TRT spikeri fena yakalandı TRT Haber'in başarılı spikeri Tijen Karaş, Cumhurbaşkanlığı yemin töreninde çok fena yakalandı. Stüdyo'dan Çankaya Köşkü önündeki Karaş'a canlı bağlantı yapmak isteyen sunucu pası attı ancak, bağlantının kurulduğundan habersiz olan Karaş, bir yandan yakınındaki ekip arkadaşları ile konuşurken bir yandan da ekranda daha güzel görünebilmek için hazırlık yapıyordu.
29.08.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Tijen Karaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tijen karaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.