İnfial

İnfial

Son dakika infial haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan infial ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını infial haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnfial

haberleri sayfasında son dakika yaşanan infial gelişmeleri de dahil olmak üzere 868 infial haberi bulunmuştur. Tüm infial haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyenler, vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı, mallarına-mülklerine el konulmalı, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmalı" açıklamasını yaptı.
22.04.2024 Gündem
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir?
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir? Chatgpt Türklere küfür mü etti, Chatgpt nedir? Yapay zeka sohbet botu ChatGPT'nin, Türk bir kullanıcıya ve Türklere küfür ettiği iddia edildi. Ekşi Sözlük'te iddiayı ortaya atan yazar olayın detaylarını da anlattı. Peki, Chatgpt Türklere ne dedi, gerçekten küfür mü etti?
8.02.2024 Yaşam
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay Ankara'da sürü halindeki başıboş köpekler küçük bir çocuğa saldırdı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken durumunun kritik olduğu öğrenildi.
7.12.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Dışişleri: İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur
Dışişleri: İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Filistin halkına karşı uyguladıkları zulüm ve katliamlarla tarihin kara sayfalarına girmiş İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur" ifadeleri kullanıldı.
16.11.2023 Gündem
İsrail Gazze'de hastaneyi hedef aldı! En az 500 kişi hayatını kaybetti
İsrail Gazze'de hastaneyi hedef aldı! En az 500 kişi hayatını kaybetti ABD Başkanı Biden'ın ardından Fransa lideri Macron da İsrail'e destek için Tel Aviv'e gidiyor, Ürdün ve Mısır ise Filistinli mülteci kabul etmeyeceklerini duyurdu. Öte yandan İsrail, Gazze'de hastane vurdu. Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Ashraf Al-Qudra yaptığı açıklamada, İsrail tarafından Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Erdoğan, "Gazze’de yaşanan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum" dedi.
17.10.2023 Gündem
Hamas İsrail'e sızdı, Şabat baskını! Baskından sonra en çok paylaşılan görüntü ile ilgili gerçek ortaya çıktı
Hamas İsrail'e sızdı, Şabat baskını! Baskından sonra en çok paylaşılan görüntü ile ilgili gerçek ortaya çıktı Hamas, Gazze’den İsrail kentlerine yönelik eşi benzeri görülmemiş çapta bir saldırı başlattı. Binlerce roket fırlatan Hamas militanları İsrail kentlerine sızarak baskınlar düzenledi, sivilleri öldürdü. İsrail Başbakanı Netanyahu, “Savaştayız” dedi ve karşı saldırının başladığını duyurdu. Hamas'ın İsrail'in güneyine girmesinden kısa bir süre sonra sosyal medyada yayılan görüntüde hayatını kaybeden bir kadının kamyonet kasasında olduğu görüldü. Dünya basınında da infial yaratan olayın perde arkası ortaya çıktı.
8.10.2023 Gündem
Bin 40 metre derinlikte büyük operasyon! ABD’li mağaracı 4 günde çıkarılacak
Bin 40 metre derinlikte büyük operasyon! ABD’li mağaracı 4 günde çıkarılacak Mersin'deki Morca Mağarası'nda 1040 metre derinlikte araştırma yaparken rahatsızlanıp, bulunduğu noktada doktorların tedavisine başladığı ABD'li Mark Dicky için büyük bir operasyon başlatıldı.
8.09.2023 Yaşam
Polislerden akıllara durgunluk veren Bitcoin gaspı! Rusya'da infial yarattı
Polislerden akıllara durgunluk veren Bitcoin gaspı! Rusya'da infial yarattı Emniyet kaynaklarının yerel basına verdiği bilgiye göre, Moskova polis teşkilatındaki iki memur, bir iş insanından 265 bin dolarlık Bitcoin'i zorla aldıkları şüphesiyle gözaltına alındı.
8.09.2023 Yaşam
Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Kübra Nisa Roblox Brookhaven hikayesi ile ne anlatıyor?
Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Kübra Nisa Roblox Brookhaven hikayesi ile ne anlatıyor? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyada dolaşıma giren, 'Aşık Çocuk Beni Gizlice İzliyor' başlıklı skandal video hakkında hukuki süreç başlatıldığını duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.08.2023 Gündem
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir? Yönetmen Bilal Kısa kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Kocatepe Camii'nde yaptığı çekimin sosyal medyada gündem olmasıyla Bilal Kısa'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Kocatepe Camii'nde çekim yapan yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli?
15.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum!
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum! Tarık Özerbay kimdir, kaç yaşında, nereli? Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı Türkiye’de infial yarattı. İş yerine gelen 4 kişi, içeride bulunan 3 kişiye saldırıp, kurşun yağdırdı. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi cinayetinin faili Tarık Özerbay, İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi katliamının faili Tarık Özerbay’ın yakalanmasından sonra sorgulanmaya başlandı. Peki, Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? İşte Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum…
31.07.2023 Gündem
Bakımevindeki infial yaratan görüntüler sonrası 2 kişi tutuklandı
Bakımevindeki infial yaratan görüntüler sonrası 2 kişi tutuklandı İstanbul Büyükçekmece'de, bir engelli bakımevindeki çalışanın bakıma muhtaç hastaya hakaret ettiği ve şiddet uyguladığı görüntüler üzerine soruşturma başlatılmıştı. Bakımevindeki şiddet görüntüleriyle ilgili şüpheli Nuri C. ile yanında bulunduğu belirlenen Melek P. tutuklandı.
25.07.2023 Gündem
İnfial yaratmıştı! Çocuğuna şiddet uygulayan baba tutuklandı
İnfial yaratmıştı! Çocuğuna şiddet uygulayan baba tutuklandı Sosyal medyada infial yaratmıştı. Mersin'in Akdeniz ilçesinde, çocuğuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Süleyman Süleyman (30), sevk edildiği adliyede tutuklandı.
24.07.2023 Yaşam
Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu
Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanan Merdan Yanardağ hakkındaki soruşturma tamamlandı. Yanardağ hakkında "Terör örgütü propagandası yapma" ve "Suçu ve suçluyu övme" suçlarından 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
11.07.2023 Gündem
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler...
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler... İskandinav ülkesi Finlandiya yeni bir skandalla dünya gündemine oturdu. Çekici ve güzel eski başbakan Sanna Marin'in barda olay olan görüntülerini yeni yeni unutan Finlandiya'da bu sefer bambaşka bir olay patlak verdi. Muhalefetin önemli isimlerinden solcu vekilin yıllar önce çekilmiş kareleri dünya basınında ses getirdi.
6.07.2023 Dünya
Eda Ece'nin sözlerine AK Partili Hamza Dağ'dan tepki
Eda Ece'nin sözlerine AK Partili Hamza Dağ'dan tepki Oyuncu Eda Ece'nin katıldığı bir ödül töreninde depremzedelerle ilgili sarf ettiği sözler tepkilere neden oldu. Eda Ece'ye bir tepki de AK Parti genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi. Dağ, sosyal medya paylaşımında "Yapılan seviyesiz ve nefret arka planlı açıklama, zehirli bir aklın tezahürüdür." dedi.
14.06.2023 Gündem
Eda Ece'nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladı! Açıklama geldi
Eda Ece'nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladı! Açıklama geldi Eda Ece katıldığı ödül töreninde depremzedelerle ilgili yaptığı konuşma tepki çekti. Ece, konuşmasında depremzedelerin oy tercihine değinerek yaptıkları yardımların başkaları tarafından yapıldığını söyledi.
14.06.2023 Magazin
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı Güney Amerika ülkesi Paraguay'da yaşanan skandalda bir annenin uyuşturucu için yaptıkları pes dedirtti. Söz konusu olay sonrası polisin yaptığı açıklama ise yaşananların bir ilk olmadığını ortaya koydu.
28.04.2023 Dünya
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
Kiracıya öldüresiye dayak! Sadece 2 ay sürdü, kameraya böyle yakalandı
Kiracıya öldüresiye dayak! Sadece 2 ay sürdü, kameraya böyle yakalandı Kadıköy'de ev sahibi Gökhan Y., evinden çıkmasını istediği ve bir süredir anlaşmazlık yaşadığı kiracısı Göker Kumdakcı'yla konuşmaları için kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı kiracısının yaşadığı evine gönderdi. Bu iki kişi, önce kiracı Göker Kumdakcı'nın elektriklerini kesti sonra da darbetti. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan saldırının ardından polis, ev sahibinin kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.
6.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnfial ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki infial haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.