İmparator

İmparator

Son dakika imparator haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imparator ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imparator haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmparator

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imparator gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.282 imparator haberi bulunmuştur. Tüm imparator haberleri aşağıda listelenmiştir.
Feodalite (Derebeylik) Nedir? Feodalizm Özellikleri Nelerdir?
Feodalite (Derebeylik) Nedir? Feodalizm Özellikleri Nelerdir? Feodalite aynı zamanda derebeylik olarak da bilinmektedir. Tarih kitaplarında ve tarih derslerinde sıklıkla karşılaşılmakta olan feodalite ifadesinin Orta Çağ'da etkili bir sistem olduğu söylenebilir. Tarihin birçok evresinde karşılaşılabilen feodalite ifadesinin ekonomik, toplumsal ve siyasal bir örgütleniş biçimi olduğu bilinmektedir. Feodalite düşüncesinin benimsenmesi feodalizm olarak da ifade edilebilir. Feodalite de yönetim daha çok toprak üretimine bağlı olarak gerçekleşmektedir. Orta Çağ Avrupa'sında görülmekte olan feodalite rejiminin eşitsizlik terimine dayanan bir yönetim olduğu ifade edilebilir. 
22.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat! 'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
1.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Cansever'den İbrahim Tatlıses'e: Hakkım çok yendi, bir tek O yanımdaydı!
Cansever'den İbrahim Tatlıses'e: Hakkım çok yendi, bir tek O yanımdaydı! Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden Cansever, 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Roma'yı Kim Yaktı? Büyük Roma Yangını Ne Zaman, Sonuçları Nelerdir?
Roma'yı Kim Yaktı? Büyük Roma Yangını Ne Zaman, Sonuçları Nelerdir? Bir Hristiyan topluluğunun Roma imparatoru Nero’na karşı duymuş olduğu nefret sebebiyle ortaya çıkan bir yangındır. Özellikle bu yangın şehrin büyük bir oranını ateş altında bırakmış ve yakmıştır. Her ne kadar ilk başta İmparator Nero’nun bu yangını çıkardığı düşünülse bile, daha ileriki zamanlarda bunun öyle olmadığı ortaya çıkmıştır.
10.02.2024 Yaşam
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve popçu Serdar Ortaç, 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. 2024'e sahnede 'merhaba' diyen sanatçılar, yeni yıl coşkusunu ikiye katlarken, geceye özel hazırladıkları repertuvarlarıyla müzik ziyafeti sundular.
1.01.2024 Magazin
İbo Show yılbaşı konukları kimler: 2024 İbo Show yılbaşı özele kimler katılıyor?
İbo Show yılbaşı konukları kimler: 2024 İbo Show yılbaşı özele kimler katılıyor? Yılbaşında televizyon ekranlarında birbirinden eğlenceli programlar var. Her yıl olduğu gibi bu yılda Star Tv'de İbo Show yayınlanacak. İmparator'un bu yıl ki konukları arasında ünlü isimler var. Peki İbo Show yılbaşı özel konukları kimler? 2024 İbo Show yılbaşı konuklarında hangi ünlüler var? İşte detaylar...
31.12.2023 Televizyon
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve Ocak 2022'de görevinden ayrılan Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un yeni teknik direktörü oldu. Yunanistan'a giden ve 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak olan Terim'in teknik ekibi de belli olurken, ne kadar kazanacağı merak konusu oldu. Yunanistan basını, Fatih Terim'in Yunan ekibinde kazanacağı rakamı da duyurdu.
27.12.2023 Süper Lig
Fatih Terim Yunanistan'a bir Türk götürüyor! Okan Buruk'tan izin çıktı: Galatasaray taraftarı bayram yapacak!
Fatih Terim Yunanistan'a bir Türk götürüyor! Okan Buruk'tan izin çıktı: Galatasaray taraftarı bayram yapacak! İmparator Fatih Terim, 3'üncü Avrupa defterini Yunanistan'da açıyor. Panathinaikos'un başına geçen teknik adam, Yunanistan'a giderken bir Türk'ü da yanına alıyor. Genç futbolcuya kulübünden izin çıktı.
27.12.2023 Futbol
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle!
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle! İbrahim Tatlıses (71) ile şarkıcı kızı Dilan Çıtak'ın (34) arası "Kuşadası'nda ev" krizi yüzünden açılmıştı. Buzları eriten ikiliden Dilan Çıtak, sosyal medyada "Babacığım" mesajıyla paylaşım da yapmıştı. Ünlü türkücü ile kızı arasında yeniden soğuk rüzgarlar esiyor.
26.12.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz!
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz! İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz akşam Ankara Günay Restaurant'ta müzikseverlerle bir araya geldi. 2.5 saat sahnede kalan usta sanatçı, unutulmaz şarkıları ile sevenlerinden alkış aldı.
4.12.2023 Magazin
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses’ten Yargı’ya övgü dolu sözler! Ne Yargı’ymış be arkadaş!
İbrahim Tatlıses’ten Yargı’ya övgü dolu sözler! Ne Yargı’ymış be arkadaş! Yargı’yı izleyen İmparator, Pınar Deniz’in performansına ve senaryoya hayran kaldı. Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Yargı 3’üncü sezonunun ilk bölümü ile ekrana geldi. İzleyenlerin uzun süredir heyecanla beklediği dizi yine ters köşe hikayesiyle büyük beğeni toplayarak reyting listesinin zirvesinde yer aldı.
26.09.2023 Magazin
Sykes Pıcot Antlaşması Özeti Ve Önemi... Sykes Pıcot Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Sykes Pıcot Antlaşması Özeti Ve Önemi... Sykes Pıcot Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Yeni bir anlaşma olarak öne çıkan Sykes Pıcot Antlaşması, aynı zamanda Osmanlı imparator lehine yapılan bir antlaşmadır. Bu bağlamda Osmanlı Devleti'nin orta doğudaki topraklarının paylaşılması konusunda gerçekleştirilmiş olan bir antlaşmadır. Britanya İmparatorluğu ve Fransa arasında gerçekleşen bu gizli antlaşmaya, daha sonra Rusya İmparatorluğu da girmiştir.
15.09.2023 Eğitim
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Phaselis Antik Kenti’nde geçtiğimiz haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
11.09.2023 Gündem
Dilan Çıtak’tan Serdar Ortaç’a övgü! Türkiye’nin Michael Jackson’ı
Dilan Çıtak’tan Serdar Ortaç’a övgü! Türkiye’nin Michael Jackson’ı Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i sahneye davet etti. İkili, 'İmparator' lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses’in şarkılarını söyledi.
29.08.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses: 'Ya Çok Seversen'i izleyince aşık olasım geldi'
İbrahim Tatlıses: 'Ya Çok Seversen'i izleyince aşık olasım geldi' Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 'Ya Çok Seversen', dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Romantik anların damga vurduğu bölüme, 'İmparator' İbrahim Tatlıses de kayıtsız kalamadı.
25.08.2023 Magazin
71 yaşındaki İbrahim Tatlıses baba mı oluyor? Konserde açıkladı: 'Bir tane çocuk gelebilir'
71 yaşındaki İbrahim Tatlıses baba mı oluyor? Konserde açıkladı: 'Bir tane çocuk gelebilir' Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında binlerce dinleyiciyle buluştu. Seyircisine keyifli saatler yaşatan Tatlıses, özel hayatıyla ilgili de konuştu. Yedi çocuğundan dokuz torunu olan İmparator açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
12.08.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması! "Hayırlısı olsun"
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması! "Hayırlısı olsun" 'İmparator' lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Tatlıses her an sürpriz bir şekilde evlenebileceğini açıklayarak herkesi şaşırttı.
10.08.2023 Magazin
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten albüm müjdesi
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten albüm müjdesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yanımdakiler için ölürüm" diye konuştu.
16.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses: Dopingim sevenlerim
İbrahim Tatlıses: Dopingim sevenlerim İbrahim Tatlıses, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.
16.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İmparator ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imparator haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.