İlkokulda taciz iddiası kadın velileri ayağa kaldırdı
İlkokulda taciz iddiası kadın velileri ayağa kaldırdı Adana'da bir ilkokulda hademenin 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiası üzerine kadın veliler ilkokulun önünde eylem yapıp, imza topladı. Kadın veliler, kendilerine tepki gösteren zanlının yakınlarıyla da tartıştı.
7.03.2018 Yaşam
İlkokulda taciz iddiasıyla öğretmen tutuklandı
İlkokulda taciz iddiasıyla öğretmen tutuklandı AYDIN’ın Karacasu İlçesi’ne bağlı Yaykın Mahallesi’nde ilkokul müdür yardımcılığını da yapan öğretmen 60 yaşındaki Y...
11.06.2016 Yaşam
Kartal'da ilkokulda taciz iddiası
Kartal'da ilkokulda taciz iddiası Bahçedeki şenliği fırsat bilerek okula giren şüpheli, kız öğrenciyi merdivenlerde ve boş bir sınıfta taciz etti
28.04.2016 Yaşam
Evlerini yakmak istediler!
Evlerini yakmak istediler! İlkokulda taciz iddiası ortalığı karıştırdı
29.09.2021 Gündem
Okul müdürüne cinsel saldırı davası! 'Odayı boş bırakma, ondan korkuyorum'
Okul müdürüne cinsel saldırı davası! 'Odayı boş bırakma, ondan korkuyorum' Ankara'da ilkokulda 53 yaşındaki müdür A.Y.’nin, yardımcısı 35 yaşındaki E.B.'ye cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada tanık olarak dinlenen okul çalışanı M.N., “E.B. sürekli 'Müdürün odasına gitmek istemiyorum. Benimle sen de gel, eğer gelemezsen çay, kahve getir. Odayı sakın boş bırakma, ondan korkuyorum' derdi” diye konuştu.
26.01.2023 Yaşam
İlkokul öğretmeninden iğrenç hareket! 4 öğrencisini elle taciz etti
İlkokul öğretmeninden iğrenç hareket! 4 öğrencisini elle taciz etti Manisa’nın Salihli ilçesinde bir ilkokulda görevli öğretmen, 4 öğrenciye cinsel taciz iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.04.2022 Yaşam
Sınıfta iğrenç istismar! 5 öğrencisini taciz etti
Sınıfta iğrenç istismar! 5 öğrencisini taciz etti Samsun’da görev yaptığı ilkokulda 9 yaşındaki 5 öğrencisini taciz ettiği iddia edilen sınıf öğretmeni Y.Ö. hakkında 110 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, çocuklardan birinin tacizi yaklaşık bir yıl önce annesine anlattığı ama annenin “Eşim öğretmene saldırır, başımız belaya girer” diye şikâyetçi olmadığı ortaya çıktı. Öğretmen de bu süreçte tacizlerine devam etmiş.
15.02.2022 Yaşam
İzmir'de okulu karıştıran taciz olayı! Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
İzmir'de okulu karıştıran taciz olayı! Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi İzmir'in Buca ilçesinde, bir ilkokula dışarıdan gelen 18 yaşından küçük olan bir çocuğun, 7 yaşındaki bir kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edildi. Bu iddia üzerine okulun önünde toplanan veliler, okulda güvenlik görevlisi olmadığı gerekçesiyle yönetime tepki gösterdi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise güvenlik kamerası kayıtlarında bir çocuğun içeri girdiği, 2 dakika sonra çıkış yaptığı, taciz iddialarının doğru olmadığı belirtildi.
30.12.2021 Yaşam
Sınıfta skandal olay! Öğretmenden iğrenç istismar
Sınıfta skandal olay! Öğretmenden iğrenç istismar Sınıfta iğrenç olay! Samsun’da bir ilkokul öğretmeni, öğrencilerini taciz etmek suçundan tutuklandı. Öğretmenin, 2017 yılında da iki öğrencisini istismar etmekten 25 yıl ceza aldığı fakat dosyası Yargıtay’da olduğu için görevine devam ettiği ortaya çıktı. Y.Ö.’nün ayrıca 2010’da bir lise öğrencisini taciz etmekten soruşturma geçirdiği de belirlendi.
17.12.2021 Yaşam
İlkokulda öğrencilere ‘taciz’ iddiası! Öğretmen açığa alındı
İlkokulda öğrencilere ‘taciz’ iddiası! Öğretmen açığa alındı Samsun'da 9 öğrencisini taciz ettiği öne sürülen sınıf öğretmeni Y.Ö. gözaltına alındı. Y.Ö. idari soruşturma kapsamında açığa alınırken, okulun önünde toplanan veliler, olaya tepki gösterdi.
15.12.2021 Gündem
Okulda skandal istismar! Veliler ayaklandı
Okulda skandal istismar! Veliler ayaklandı Kartal'da bulunan bir ilkokulda 7 yaşındaki kız çocuğunun, bahteye giren kimliği belirsiz bir kişi tarafından taciz edildiği iddia edildi. Kız çocuğunun ailesi durumu öğrenince soluğu polis merkezinde aldı. Okul önünde toplanan veliler, binanın güvenlik kamera görüntülerini izleyemediklerini söyleyerek olayın aydınlatılmasını istedi.
30.11.2021 Yaşam
Müstehcen video izletip istismar etti! İğrenç olayda karar
Müstehcen video izletip istismar etti! İğrenç olayda karar İzmir'in Menderes ilçesinde, yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrencisine "müstehcen görüntüler izlettiği" ve "istismarda bulunduğu" iddiasıyla verilen hapis cezası Yargıtay tarafından 'usuldeki eksiklikler' nedeniyle bozulan emekli öğretmen Adil Şahintürk, yeniden yapılan yargılamada 79 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
1.04.2021 Gündem
26 öğrencisine istismarda bulunmuştu! Flaş gelişme
26 öğrencisine istismarda bulunmuştu! Flaş gelişme Antalya'da 26 ilkokul öğrencisine cinsel istismar iddiasıyla 621 yıl hapis cezası alan Mahmut Aydın Köksar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Köksar, bugün bir öğrenciyi daha istismar ettiği gerekçesi ile yine hakim karşısına çıktı. Duruşmada dinlenen B.N.A.'nın babası İ.A, "Eski eşim bana öğretmenin öğrencileri masa başında toplayarak istismar ettiğini söyledi" ifadelerini kullandı.
25.12.2020 Yaşam
İlkokulda rezalet! Okul müdürü öğrencilere...
İlkokulda rezalet! Okul müdürü öğrencilere... İstanbul'da ilkokulda iğrenç olay. Sarıyer'de bulunan ilkokulun eski müdürü cinsel istismardan yargılanıyor. Öğrencisine dört yıl boyunca tacizde bulunan müdürün yaptıkları mide bulandırdı. 14 yaşındaki öğrencisi odasına çağırarak 'benim olacaksın' diyen müdürün cinsel istismar, taciz ve tehdit suçlarından 4 yıldan 14 yıla kadar hapis isteniyor.
7.10.2020 Gündem
Okulda mide bulandıran taciz!
Okulda mide bulandıran taciz! İstanbul'da kendisini müdür yardımcısı olarak tanıtan sözleşmeli memur Suriyeli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.
14.02.2020 Yaşam
Kız öğrencilere tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmene soruşturma
Kız öğrencilere tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmene soruşturma Uşak'ta bir ilkokulda, 6 kız öğrenciye elle tacizde bulunduğu ileri sürülen sınıf öğretmeni Halil A. (45) gözaltına alınıp, hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Halil A., sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.01.2020 Yaşam
İlkokulda korkunç olay! 25 öğrenciye taciz ve istismar...
İlkokulda korkunç olay! 25 öğrenciye taciz ve istismar... Antalya'nın Kepez ilçesindeki İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda 25 öğrenciye taciz ve istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan öğretmen Mahmut Aydın K. için konulan yayın yasağı kararı kaldırıldı. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkanı Saadet Özkan, mahkeme heyetinin bu kararla şeffaf yargılamanın önünü açtığını söyledi.
30.09.2019 Gündem
Kırklareli'nde öğrencileri taciz ettiği öne sürülen kantinci  tutuklandı
Kırklareli'nde öğrencileri taciz ettiği öne sürülen kantinci tutuklandı Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde ilkokulda 7 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kantin işletmecisi tutuklandı.
20.05.2019 Yaşam
Öğretmen, 17 öğrencisine 'karıma da aynısını yapıyorum' diyerek..
Öğretmen, 17 öğrencisine 'karıma da aynısını yapıyorum' diyerek.. Hürriyet yazarı Ayşe Arman korkunç bir istismar olayını köşesine taşıdı. Arman, 50 yaşlarındaki bir ilkokul öğretmeninin 17 kız öğrenciyi tehditle istismar ettiğini yazdı. İşte Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü'nün anlattığı o korkunç ayrıntılar...
9.01.2019 Yaşam
Küçük kızı taciz eden sapığı linçten polis kurtardı
Küçük kızı taciz eden sapığı linçten polis kurtardı Manisa'da, parkta oynayan 9 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen İ.M. (60), vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis ekipleri, şüpheliyi öfkeli kalabalığın arasından çıkararak gözaltına aldı.
16.10.2018 Yaşam
İlkokul öğrencisine taciz!
İlkokul öğrencisine taciz! Manisa’da bir ilkokul öğrencisini parkta oynarken taciz etmeye çalıştığı iddia edilen zanlıyı linç edilmekten polis kurtardı.
16.10.2018 Yaşam
Affet bizi Fatma
Affet bizi Fatma Trabzon Düzköy’de ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki Fatma B.’nin, boş bir evde tavana iple asılı cesedi bulundu. Fatma’nın 2016’da Bodrum’da ilkokulda öğretmeninin tacizine uğradığı ancak öğretmenin Fatma vakasından hüküm giymediği ortaya çıktı.
3.08.2018 Gündem
Güney Kıbrıs karıştı! Taciz skandalı!
Güney Kıbrıs karıştı! Taciz skandalı! Limasol'daki bir ilkokulda öğretmenlerin taciz rezaletine karışmasıyla siyasiler birbirine girdi. İktidar öğretmenlerin görevden alınmasını eleştirdi, muhalefet hükümeti suçladı.
24.05.2018 Dünya
Gülay'ı taciz eden şüpheli tutuklandı
Gülay'ı taciz eden şüpheli tutuklandı HATAY'da yaşayan Gülay Mübarek'i (29) sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla Adana'nın Kozan ilçesinde yakalanan Erdoğan K.(44) adliyeye sevk edildi. Genç kızı tehdit suçundan adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, yazışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Erdoğan Küpeli, Kozan Cezaevi'ne gönderildi.
28.02.2018 Yaşam
İlkokul öğretmenine 'kadın veliyi tacizden' soruşturma
İlkokul öğretmenine 'kadın veliyi tacizden' soruşturma Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde bir ilkokulda görevli öğretmen 24 yaşındaki Ö.A. hakkında, velilerden 45 yaşındaki A.S.U.'yu cep telefonu mesajıyla taciz ettiği iddiasıyla idari soruşturma başlatıldı. Ö.A.'nın başka velilere de benzer davranışta bulunduğu iddia edildi.
3.08.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri