İlk Tur

İlk Tur

Son dakika İlk Tur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlk Tur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlk Tur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Tur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk tur gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.015 ilk tur haberi bulunmuştur. Tüm ilk tur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 yıllık Genel Başkanlık görevini Özgür Özel'e devrettiği kurultaya dair tartışmalar sürüyor... İlk tur sonrası Kılıçdaroğlu'nun çekilme kararı verdiği ancak yapılan baskılar sonucu bundan vazgeçtiği iddia edilmişti. Gazeteci Şaban Sevinç, bu anların görüntülerini paylaştı. Görüntülerde İmambakır Üküş'ün Kılıçdaroğlu'na "Hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz" dediği duyuluyor. Üküş'ün ismi daha önce Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasındaki gizli protokolde gündeme gelmişti.
6.11.2023 Gündem
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren maaş artışı için düğmeye resmen basıldı. İlk tur görüşmelerin yapıldığı asgari ücret zammında ikinci tur için gözler 19 Haziran'a çevrildi. Asgari ücret zammının yanı sıra memur ve memur emeklilerini de yakından ilgilendiren bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz” dedi. Diğer yandan 8 bin 506 lira 80 kuruş olan mevcut asgari ücrette son tahminler de geldi.
15.06.2023 Çalışma Hayatı
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Gündem
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı 28. Yasama Dönemi için TBMM Başkanlık seçiminin ikinci turunda hiçbir aday yeterli çoğunluğu sağlayamadı. AK Parti’nin adayı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş 321 oy aldı. Seçim için üçüncü tura geçildi.
7.06.2023 Gündem
NBA'de final heyecanı daha yüksek oran ve canlı yayınlarla Misli.com’da!
NBA'de final heyecanı daha yüksek oran ve canlı yayınlarla Misli.com’da! 2022-23 NBA Finalleri bu gece oynanacak ilk maçla başlıyor. Batı Konferansı şampiyonu Denver Nuggets ile Doğu Konferansı şampiyonu Miami Heat, NBA’in en iyisi olmak için karşı karşıya gelecek. Denver Nuggets ilk kez NBA şampiyonu olmayı amaçlarken; Miami Heat ise 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye çalışacak. 7 maç üzerinden oynanacak NBA Final serisinde 4 galibiyete ulaşan takım şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.
1.06.2023 İddaa
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir'
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir' 2. tur seçimlerini dünya basını yakından takip ediyor. ABD, Orta doğu ve İngiliz basını yaşanan gelişmeleri ve son analizleri okuyucularına sunuyor.
28.05.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
Dünyada manşet oldu! BBC'den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor
Dünyada manşet oldu! BBC'den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını Erdoğan'ın favori olduğunu yazdı. Erdoğan'ın seçim performansını değerlendiren BBC 'kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor' derken New York Times'tan itiraf gibi bir analiz geldi.
26.05.2023 Dünya
Yurt dışında seçimlere yoğun katılım! İlk turu geri bıraktı
Yurt dışında seçimlere yoğun katılım! İlk turu geri bıraktı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yurt dışında kullanılan güncel oy sayısını açıkladı. Yapılan açıklamada, " İlk tur oy verme sayısı geçilmiştir." denildi.
25.05.2023 Gündem
YSK, yurt dışında kullanılan oy sayısını açıkladı
YSK, yurt dışında kullanılan oy sayısını açıkladı YSK, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için an itibarıyla yurt dışında kullanılan oy sayısının 1 milyon 500 bin 26'ya yükseldiğini bildirdi.
23.05.2023 Gündem
Seçimler dünya manşetlerinden inmiyor: 'Erdoğan'ı zafere götürmeye yeter'
Seçimler dünya manşetlerinden inmiyor: 'Erdoğan'ı zafere götürmeye yeter' 28 Mayıs'a günler kala Türk siyasetindeki sıra dışı hareketliliği sayfalarına taşıyan uluslararası medya, muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun büyükbaba kişiliğini rafa kaldırdığı yorumunu yaptı.
23.05.2023 Gündem
Yurtdışı seçmen sandıkta rekor kırıyor! 3 günde oyları katladılar
Yurtdışı seçmen sandıkta rekor kırıyor! 3 günde oyları katladılar Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde yurtdışı seçmen sandıkta rekor üstüne rekor kırıyor. Üçüncü günde verilen oy sayısı 1 milyon 466 bin 452’ye yükseldi. Rakam ilk tura göre ikiye katlanmış durumda. İlk turda 12 gün boyunca toplam 1.8 milyon oy kullanılmıştı.
23.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Yurtdışında 2. tur kuyruğu! Yeni rekor gelebilir
Yurtdışında 2. tur kuyruğu! Yeni rekor gelebilir Yurtdışı temsilciliklerde ve gümrüklerde cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için dün oy verme işlemi başladı. Oy verme merkezlerinde kuyruklar oluştu, ilk gün oylar 500 bine dayandı. Katılımın ilk turu geride bırakabileceği tahmin ediliyor.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs'ta vatanı sahipsiz bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs'ta vatanı sahipsiz bırakmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş'ta halka hitap etti. Erdoğan, 28 Mayıs'ı işaret ederek "Bizim kazandığımız yerde, kimse kaybetmez. Biz kazanırsak millet kazanır, biz kazanırsak herkes kazanır." ifadelerini kullandı.
20.05.2023 Gündem
YSK'ya yapılan itirazlar sonucu değiştirmedi!
YSK'ya yapılan itirazlar sonucu değiştirmedi! Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçiminde itiraz süreci dün tamamlandı. İlçe, il seçim kurullarından sonra Yüksek Seçim Kurulu’ndaki (YSK) itiraz süreci üç adayın yarıştığı ilk tur seçim sonuçlarını değiştirmedi.
19.05.2023 Gündem
Dünyada manşet! Türkiye seçimleri ile ilgili İngiliz dergiden itiraf gibi sözler
Dünyada manşet! Türkiye seçimleri ile ilgili İngiliz dergiden itiraf gibi sözler Türkiye seçimlerini bu haftaki sayısına taşıyan İngiliz Guardian Weekly dergisi, bu haftaki kapaklarını 'Erdoğan'ın siyasi kariyerinin sonu olur mu' merakı içinde yaptıklarını ancak yanıldıklarını belirterek "Göstergeler Erdoğan'ın 20 yıllık iktidarını uzatacağını gösteriyor" ifadesini kullandı.
18.05.2023 Dünya
İkinci turda taktik savaşları! Gözler 9.5 milyon oyda
İkinci turda taktik savaşları! Gözler 9.5 milyon oyda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur yarışına taktik savaşlarıyla girdi. İki lider de ilk mesajlarını gençlere verdi. Son 10 günde zorlu bir ikna süreci var: Mevcut seçmen korunacak, oy kullanmayan 9.5 milyon seçmen sandığa götürülecek. Yüzde 5 oy alan Sinan Oğan’ın desteği alınacak...
18.05.2023 Gündem
Konut satışları düştü! Vatandaşlar yaylalara göçe başladı
Konut satışları düştü! Vatandaşlar yaylalara göçe başladı Mersin’de konut satışları 2023 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 35,5, yabancılara ise yüzde 60,3 oranında azaldı. Emlakçılar Odası Başkanı Sinan Canpolat, konut satışlarında ciddi bir düşüş olduğunun altını çizerek, "Bunun nedenini biz artçıları halen devam eden depreme bağlıyoruz. Kırsala, yaylalık bölgelere, müstakil evlere ciddi bir talep var. Vatandaşlar yüksek katlı binalardan oturmaktan korkuyor" dedi.
17.05.2023 Yaşam
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi 'Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi: Grafiklerle Türkiye seçimi', 'Türkiye seçimlerinde milliyetçilik gerçek kazanan' ve 'Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 'ana muharebe'ye hazırlanıyor' gibi başlıklar atıldı. Seçim analizini skandal bir başlıkla sunan Washington Post, alınan apaçık dersi öne çıkardı.
17.05.2023 Dünya
Türkiye siyasi tarihinde bir ilk gerçekleşti! İkinci tur devreye girdi
Türkiye siyasi tarihinde bir ilk gerçekleşti! İkinci tur devreye girdi Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs’ta yarışan üç adaydan hiçbirinin ilk turda seçilmek için gerekli yüzde 50+1 oyu alamadığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk kez ikinci tura kalırken, yeni seçim tarihi 28 Mayıs 2023.
16.05.2023 Gündem
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı. Anket sonuçlarına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
2.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlk Tur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk tur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.