İlginç Açıklama

İlginç Açıklama

Son dakika ilginç açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilginç açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilginç açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlginç Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilginç açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.889 ilginç açıklama haberi bulunmuştur. Tüm ilginç açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rabia Soytürk'ten ilginç açıklama: 'Kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum'
Rabia Soytürk'ten ilginç açıklama: 'Kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum' Kanal D'deki 'Veda Mektubu'nun 'Aslı'sı Rabia Soytürk Antalya'da yaşayan sevgilisi, YouTube fenomeni Fester Abdü’den bir ay önce ayrılmıştı. Ünlü oyuncu ayrılıkla ilgili konuştu.
13.08.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıdan ilginç açıklama: Hapiste ve pandemide geçirdiğim yılları saymıyorum
Ünlü şarkıcıdan ilginç açıklama: Hapiste ve pandemide geçirdiğim yılları saymıyorum Asıl adı Reminisce Kioni Mackie olan hip-hop şarkıcısı Remy Ma, 2007'de saldırı ve yasa dışı silah bulundurma suçundan hapis cezasına çarptırılmış, sekiz yıl sonra şartlı tahliyeyle serbest bırakılmıştı. Geçtiğimiz günlerde 43'üncü yaşını kutlayan ünlü isim, yakın çevresinin katıldığı doğum günü partisinde kendisini 35 yaşında saydığını söyleyip, ilginç bir açıklama yaptı.
4.06.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den ilginç sözler: Savaşımı kazandım!
Aleyna Tilki'den ilginç sözler: Savaşımı kazandım! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam bir arkadaşıyla birlikte benzin istasyonundan çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Savaşlar vermem gerekiyordu" diyerek ilginç bir açıklamaya daha imza attı.
3.06.2023 Magazin
'Sahte emeklilik' skandalı! 20 milyon liralık vurgun ortaya çıktı
'Sahte emeklilik' skandalı! 20 milyon liralık vurgun ortaya çıktı Sahte doktor olayı hala konuşulurken, emniyet birimleri yeni bir sahtecilik olayını daha deşifre etti. Tunceli’de yeni yıl öncesi gerçekleştirilen tefecilik operasyonunda sahte emeklilik skandalı ortaya çıktı. Emekli olduğu tespit edilenlerin 300 civarında vatandaş belirlenirken, tutuklanan şahsın ifadeleri şoke etti.
24.12.2022 Yaşam
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı!
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı! Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. "İrem Derici ev aldı mı ya?" diye soran bir sosyal medya kullanıcısına cevap veren ünlü isim, takipçilerinden eğlenceli yorumlar aldı.
29.11.2022 Magazin
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme"
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme" Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı.
25.11.2022 Magazin
İrem Derici'den ilginç açıklama: Amerika'da erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim!
İrem Derici'den ilginç açıklama: Amerika'da erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim! Radyocu Rıza Esendemir ile 2014–2016 yılları arasında evli kalan, son olarak meslektaşı Cem Belevi ile ilişkisini ihanete uğradığı gerekçesiyle olaylı şekilde sonlandıran İrem Derici, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorusuna yanıt verdi. İspanya'nın başlenti Madrid'e tatile gideceğini söyleyen 35 yaşındaki popçu, Amerika'da yaşadığı bir olayı da ilk kez anlattı.
20.11.2022 Magazin
Megan Fox'tan ilginç açıklama: Birbirimizin kanını içiyoruz!
Megan Fox'tan ilginç açıklama: Birbirimizin kanını içiyoruz! Nişanlısı Machine Gun Kelly ile evlilik hazırlığı yapan Megan Fox, birbirlerinin kanını içtiklerini dile getirdi. Konuyla alakalı konuşan Fox, bunu bir ritüel olarak gerçekleştirdiklerini belirtti
27.04.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Kafamdan sallaya sallaya yapıyorum!
Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Kafamdan sallaya sallaya yapıyorum! Aleyna Tilki’yi yeni şarkısı 'Al ya da Bırak’ın (Take It or Leave It) heyecanı sardı. Bir süredir İngilizce şarkısının klibi için sette olan 21 yaşındaki popçu, “Zor bir klip oldu. Hem profesyonel hem de amatör ruhu yansıtmaya çalıştık” derken, sosyal medyada yayınladığı dans görüntüleriyle ilgili de konuştu.
13.04.2022 Magazin
Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü hakkında ilginç açıklama! 'Sezon sonunda Zidane...'
Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü hakkında ilginç açıklama! 'Sezon sonunda Zidane...' Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Konyaspor - Beşiktaş maçı sonrası ilginç tespitlerde bulundu ve siyah beyazlı kulübün yeni teknik direktör konusu hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.
28.12.2021 Beşiktaş
Hocasından ilginç açıklama 'Burak Yılmaz bir golfçü gibi sürekli...'
Hocasından ilginç açıklama 'Burak Yılmaz bir golfçü gibi sürekli...' Lille teknik direktörü Jocelyn Gourvennec, yıldız golcü Burak Yılmaz hakkında "Antrenmanlardan sonra çok şey yapıyor, bir golfçü gibi sürekli vuruş tekrarı yapıyor." açıklamalarında bulundu.
29.11.2021 Fransa
2020 yılı şiddet haritası ortaya çıktı! Zirvedeki il belli oldu: Yüzde 69 arttı...
2020 yılı şiddet haritası ortaya çıktı! Zirvedeki il belli oldu: Yüzde 69 arttı... Türkiye'de silahlı şiddet olayları pandemiye rağmen durmadı. Toplam 3 bin 862 silahlı şiddet olayının gerçekleştiği 2020'de, 2 bin 40 kişi yaşamını yitirdi. Umut Vakfı, 2020 yılında yaşanan silahlı şiddet olaylarının haritasını çıkardı. Hazırlanan raporda İstanbul zirveye otururken, Güneydoğu bölgesi için yapılan ilginç tespitler dikkat çekti.
27.10.2021 Gündem
Aboubakar'dan ilginç açıklama! '30 maç maddesini ben bile blmiyordum'
Aboubakar'dan ilginç açıklama! '30 maç maddesini ben bile blmiyordum' Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar "Kontratımda yer alan 30 maç oynama zorunluluğu maddesini ben bile bilmiyordum." açıklamasını yaptı.
17.05.2021 Beşiktaş
Fatih Terim'den ilginç açıklama! 'Kerem için Erzincanlılara teşekkür ederim'
Fatih Terim'den ilginç açıklama! 'Kerem için Erzincanlılara teşekkür ederim' 2-1'lik Kasımpaşa galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu için ayrı bir parantez açtı.
14.02.2021 Galatasaray
Arda Turan'dan ilginç açıklama! Dün gece bir tane puro içtim
Arda Turan'dan ilginç açıklama! Dün gece bir tane puro içtim Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Arda Turan Fenerbahçe derbisinden sonra " Bir tane puro içtim. Yarın ne olacak diye düşündüm" dedi.
6.02.2021 Galatasaray
Çağdaş Atan'dan ilginç açıklama! 'Mutlu değilim'
Çağdaş Atan'dan ilginç açıklama! 'Mutlu değilim' Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yenen Alanyaspor'da Çağdaş Atan "Galatasaray'a karşı 11'e 11 ancak bu kadar oynanırdı. İkinci yarıdan çok mutlu mutlu muyum? Değilim" dedi.
19.10.2020 Galatasaray
Trump'tan ilginç açıklama: 'Ölülere, kedilere ve köpeklere gidiyor'
Trump'tan ilginç açıklama: 'Ölülere, kedilere ve köpeklere gidiyor' ABD Başkanı Donald Trump, ülkede "posta yoluyla" yapılan seçimler için gönderilen oy pusulalarının "ölülere, kedilere ve köpeklere" de gittiğini öne sürdü.
13.08.2020 Dünya
Trump’tan ilginç açıklama! Cebinden çıkarıp gösterdi
Trump’tan ilginç açıklama! Cebinden çıkarıp gösterdi ABD Başkanı Trump, ayda 20 milyondan fazla corona virüs kit üretimi için daha önce devreye soktuğu “Savunma Üretimi Yasası”nı kullanacağını duyurdu. Test kitlerinin yeterli olmadığı konusunda sık sık eleştirilen Trump, toplantı sırasında cebinden çıkardığı bir test kitini kulak temizleme çubuğu ile karşılaştırdı ve kitin üretiminin suni solunum cihazlarına göre çok daha basit olduğu değerlendirmesinde bulundu.
20.04.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan ilginç açıklama: Özür dilemeliler
ABD Başkanı Trump'tan ilginç açıklama: Özür dilemeliler ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 4 kadın Demokratik Parti üyesine özür dilemelisiniz dedi.
21.07.2019 Dünya
Loris Karius'tan ilginç açıklama: Önümdeki ikili sürekli değişti
Loris Karius'tan ilginç açıklama: Önümdeki ikili sürekli değişti Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, devre arası kampında açıklamalarda bulundu. Ligin ilk yarısının zor geçtiğiniz belirten Karius, "igin ilk yarısı zor bir dönem geçirdik. Birçok sakatlık yaşadık. Önümde oynayan savunmada değişiklikler oldu. Bu da kolay olmadı" ifadesini kullandı.
6.01.2019 Beşiktaş
Trump'tan ilginç açıklama: Bize saygı duyuyorlar!
Trump'tan ilginç açıklama: Bize saygı duyuyorlar! ABD Başkanı Donald Trump, konuşması kahkahalarla kesildiği Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu dönüşünde, dünya liderlerinin tekrar ABD'ye saygı duyduğunu belirtti
30.09.2018 Dünya
Bill Gates'ten ilginç açıklama: Benden daha çok alın
Bill Gates'ten ilginç açıklama: Benden daha çok alın Teknoloji devi Microsoft'un kurucusu Bill Gates en zenginler listesinde ilk sırada görmeye alıştığımız bir isim. Son yıllarda yardım kuruluşlarına verdiği destek ile adından söz ettiren Gates, devletin kendisinden daha çok vergi alması gerektiğini belirtti ve "zenginlerden daha çok vergi alın" çağrısı yaptı
21.02.2018 Dünya
İran'dan ilginç açıklama: İsimsiz askerlerimiz cezasını verdi
İran'dan ilginç açıklama: İsimsiz askerlerimiz cezasını verdi İran İstihbarat Bakanı Mahmut Alevi, İran meclisi ve Ayetulah Humeyni'nin türbesine düzenlenen saldırının emrini veren kişinin yurt dışı operasyonuyla isimsiz askerler tarafından öldürüldüğünü belirtti.
11.06.2017 Dünya
ABD operasyonu durdu, “İran projesi” hızlandı
ABD operasyonu durdu, “İran projesi” hızlandı DEAŞ, güney Suriye'de Esed ve İran güçlerine bir günde binlerce kilometrekareyi çatışmadan bıraktı.
10.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İlginç Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilginç açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.