İlçe Başkanı

İlçe Başkanı

Son dakika ilçe başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilçe başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilçe başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlçe Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilçe başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.486 ilçe başkanı haberi bulunmuştur. Tüm ilçe başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
Başkan Kozay, belediye personeli ile bayramlaştı! "Birlikte yürüyeceğiz"
Başkan Kozay, belediye personeli ile bayramlaştı! "Birlikte yürüyeceğiz" 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay, dokuz günlük bayram tatili öncesinde belediye çalışanlarıyla tanışma ve bayramlaşma töreninde bir araya geldi.
7.04.2024 Adana
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı Bartın Belediyesi’nde 1999-2007 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan Muhammet Rıza Yalçınkaya, '31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 17 yıl aradan sonra yeniden başkan seçilerek, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Yalçınkaya, "Belediye hizmetleri olarak kamu ve halk yararına çalışan bir yönetim olarak adil ve eşit belediyeci anlayışını kentimize getirmek istiyoruz. Bartın halkının sevgisini ve güvenini azaltmadan, meclis üyelerim ve belediye personelimle Bartın’ın beklediği hak ettiği hizmetleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Seçimlerde 1 oyla kaybeden aday sonuca itiraz etti
Seçimlerde 1 oyla kaybeden aday sonuca itiraz etti Isparta'nın Aksu ilçesinde başa baş geçen seçim yarışının kazananı 1 oy farkla AK Parti'li Veli Kahraman oldu. CHP'nin adayı Mehmet Çetin seçim sonuçlarına itiraz edeceği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir?
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir? CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
İş yerinde yük asansörü düştü! Bir kişi hayatını kaybetti
İş yerinde yük asansörü düştü! Bir kişi hayatını kaybetti Denizli'nin Serinhisar ilçesinde eşinin iş yerinde bindiği yük asansörü düşen Sabriye Kıranta (38), hayatını kaybetti.
12.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’ de sivil toplum kurumlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda konuşan Kurum, "Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var. Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız." diye konuştu. Kurum, program sonrası Pendikspor'u da ziyaret etti. 
12.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Başkent, layık olduğu yerde değil. 2 yılda bütün köylerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Tarımın başkenti Ankara olacak. Sera şehri bir Ankara olacak. Çiftçilerimize 50 litre mazot desteği vereceğiz. Tohum desteğini 2 ile 5 ton arasına çıkaracağız" dedi.
3.02.2024 Gündem
AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir, kaç yaşında?
AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir, kaç yaşında? AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan oldu. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Yenimahalle Belediye Başkan adayı olan Abdulkadir Aydoğan kimdir, kaç yaşında?
24.01.2024 Gündem
AK Parti Keçiören belediye başkan adayı Zafer Çoktan kimdir?
AK Parti Keçiören belediye başkan adayı Zafer Çoktan kimdir? AK Parti'nin belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından merak edilen isimlerden bir tanesi Ankara Keçiören belediye başkan adayı Zafer Çoktan oldu. Peki AK Parti Keçiören belediye başkan adayı Zafer Çoktan kimdir?
24.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Sadece İstanbul'a odaklanacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Sadece İstanbul'a odaklanacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bakırköy'deki Minibüs Esnafı Dayanışma Yardımlaşma Koruma Derneği'ne ziyarette bulundu. Minibüs şoförlerinin sorunlarının dinleyen Kurum, “Siz söyleyeceksiniz biz dinleyeceğiz, siz isteyeceksiniz biz yapacağız. Biz hep böyle çalıştık, böyle gördük, böyle öğrendik. Her şeyi İstanbul’da 70 gün sonra yeniden başlatacağız. Çünkü biz ‘Yeniden İstanbul şimdi İstanbul sadece İstanbul’ diyoruz. Ve şunu biliyoruz ki İstanbullu kardeşlerimiz bizi hasretle, özlemle bekliyor.” dedi. İstanbul’da yarı zamanlı çalışan bir yönetim olduğunu belirten Kurum, “Maalesef mesailerini, enerjilerini tam zamanlı İstanbul’a, İstanbul halkına harcamıyorlar. Bu şehrin sorunlarına vakıf olduklarını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı. Merkezinde İstanbul’un olduğu bir belediyecilik anlayışını yeniden İstanbul’a getireceklerini belirterek, “Tüm birikimimizle, tüm enerjimizle, tüm tecrübemizle sadece İstanbul’a odaklanacağız.” dedi.
23.01.2024 Gündem
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Ali Tombaş kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye başkan adayı kim oldu?
Ali Tombaş kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye başkan adayı kim oldu? AK Parti'nin Sultanbeyli Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart yerel seçimleri için tüm illerde belediye başkan adaylarını açıklayan Ak Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını da duyurdu. AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ali Tombaş oldu. Peki, Ali Tombaş kimdir, kaç yaşında ve nereli?
20.01.2024 Gündem
AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse kimdir?
AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse kimdir? 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine katılacak AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu. Peki, AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse kimdir?
18.01.2024 Gündem
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir?
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir? AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen olarak duyuruldu. Peki "AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir, nereli kaç yaşında?"
7.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlçe Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilçe başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.