İkon

İkon

Son dakika ikon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikon gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 ikon haberi bulunmuştur. Tüm ikon haberleri aşağıda listelenmiştir.
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım Güçlü ortağı OYAK ile 50 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet gösteren dünya devi Renault, Türkiye’yi markanın ihracat üssü yapacak bir adım atıyor. Türkiye için 2027 oyun planını İstanbul’dan dünyaya duyuran Renault ve OYAK 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa’daki Oyak Renault fabrikalarında üretilecek.
11.12.2023 Ekonomi
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasının korunması için hükümet, ağır para cezaları getirmeye hazırlanıyor. Günübirlik kiralık evlerle ilgili düzenlemenin öne çıktığı teklif, Kapadokya için de önemli kararları barındırıyor. Buna göre bölgede ticari fotoğraf, video çekmek de izne bağlı olacak. Kurala uymayanlara 16 bin TL’den başlayan para cezaları verilecek.
14.10.2023 Ekonomi
Google'ın gizli oyunu ortaya çıktı! İkon tıklandığında başlıyor
Google'ın gizli oyunu ortaya çıktı! İkon tıklandığında başlıyor Yapacak bir şey bulamıyor ve can sıkıntıdan parmaklarınızı masaya tıkırdatarak boş boş duruyor musunuz? Daha fazla sıkılmayacaksınız! Google'ın yeni ve gizli oyunu basitliğiyle gülünç derecede eğlenceli. Oyun popüler bir Japon video oyunu olan Katamari'ye dayanmakta.
1.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni!
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde, sahne dün akşam bir kez daha Süperstar Ajda Pekkan’ındı. Pekkan’ın yıldızıyla parlayan sahne, müzikseverleri mest etti. İlginin yoğun olduğu gecede Kuruçeşme sahnesi, kapasitesinin üstünde seyirci ağırlayarak Pekkan hayranlarını dansa, müziğe, eğlenceye doyurdu.
11.06.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum Şimdilerde sevgilisi Nazım Akmandil ile düğün hazırlıkları yapan Burcu Esmersoy geçen yılın en çok gezeni ve en çok kazanan stil ikonu olmuştu. Esmersoy, bir dergiye konuştu. Kişisel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.05.2023 Magazin
Pedro De Noronha eski eşi Tülin Şahin'e velayet davası açtı!
Pedro De Noronha eski eşi Tülin Şahin'e velayet davası açtı! Portekizli iş insanı Pedro De Noronha, velayet hakkını kötüye kullanarak 3.5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediği iddiasıyla ünlü model Tülin Şahin’e velayet davası açtı.
10.05.2023 Magazin
Bu kız tam bir ikon! Veda Mektubu'nda Aslı'nın sahurda sorduğu soru sosyal medyayı yıktı!
Bu kız tam bir ikon! Veda Mektubu'nda Aslı'nın sahurda sorduğu soru sosyal medyayı yıktı! Pazartesi akşamları Kanal D'de ekrana gelen Veda Mektubu 5. bölümü yayınlandı. Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Selim Bayraktar ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerinde olduğu dizinin son bölümünde Aslı'nın sahura kalkmadan önce Mehmet'e sorduğu soru sosyal medyada gündem oldu.
27.03.2023 Televizyon
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son rekor sonrası gram altında sert kayıplar görüldü, açıklamalar art arda geldi. “Altın fiyatlamada 1123.55 ve 1103.40 destek oluşturabilir” tahmininde bulunan uzmanlar tarihi düşüşün nedenlerini açıkladı.
4.02.2023 Ekonomi
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti!
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti! Mustafa Sandal, ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Programın hazır cevap bölümünde belirli bir süre içerisinde kendisine sorulan sorulara yanıt veren ünlü isim, 'Aya Benzer' şarkısıyla meşhur olan dans figürünün kendisine ait olmadığını açıkladı.
11.12.2022 Magazin
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu Fransa’da tuzağa düşürdüğü sınıf arkadaşını öldürüp yiyen ‘Kobe Yamyamı’ Issei Sagawa, hukuki boşluk sayesinde hapse girmekten kurtuldu. Popüler kültürün ikonu haline gelen katil 73 yaşında hayatını kaybetti. Geriye ise ifadesinde kullandığı kan donduran sözlerin yankıları kaldı.
3.12.2022 Dünya
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar Petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. OPEC+ koalisyonunun 2 yılın en yüksek üretim kesintisi kararını takiben hızla yükselen petrol fiyatlarında yukarı yönlü hareket sınırlı da olsa devam ediyor. ABD geri adım talep etti.
6.10.2022 Ekonomi
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı! Prenses Diana 25. ölüm yıl dönümünde anılıyor! “Halkın prensesi” olarak anılan Diana Spencer’ın ölümü dünyayı yasa boğmuştu. 25 yıl önce Lady Diana'nın hayatı her saniyesiyle konuşulmaya değer bir hayattı. Dünyayı etkileyen düğünü, hayat hikayesi, yaptığı yardımlar, giyimi onu ikon haline getirdi. Ölümü tüm dünyayı sarstı. Peki, Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana’nın düğünü nasıldı? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
31.08.2022 Magazin
Hande Yener Kuruçeşme'yi salladı! 'Charlie Chaplin Hande'
Hande Yener Kuruçeşme'yi salladı! 'Charlie Chaplin Hande' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde ünlü pop yıldızı Hande Yener enerjisiyle izleyenleri adeta büyüledi. Yener, konserin açılışını New York’ta kliplendirdiği yeni hiti “İyi Ya” şarkısıyla yaptı.  
8.08.2022 Televizyon
Uzman ve başöğretmenlik eğitim programına giriş nasıl yapılır? Uzman ve başöğretmenlik sınavı nasıl olacak?
Uzman ve başöğretmenlik eğitim programına giriş nasıl yapılır? Uzman ve başöğretmenlik sınavı nasıl olacak? Uzman ve başöğretmenlik eğitim programı başladı. Öğretmen kariyer basamakları kapsamında ilk kez uygulanacak eğitim 602 bin 322 öğretmen eğitim alacak. Peki, Uzman ve başöğretmenlik eğitim programına giriş nasıl yapılır? Eğitimler nasıl olacak? Uzman ve başöğretmenlik eğitim programı ne zaman bitiyor? Uzman ve başöğretmenlik sınavı nasıl olacak? İşte detaylar…
18.07.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! 5 Eylül saat 23.59'a kadar...
MEB son dakika duyurdu! 5 Eylül saat 23.59'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni açıklama! Bu yıl ilk kez gerçekleşiyor. Bakanlık tarafından tarihler duyuruldu. Bakan Özer detayları paylaştı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen kariyer basamakları kapsamında Türkiye'de ilk kez düzenlenen uzman ve başöğretmenlik eğitim programının bugün itibarıyla başladığını söyledi.
18.07.2022 Eğitim
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni rekor geliyor! Tarih verildi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni rekor geliyor! Tarih verildi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Altın fiyatlarıyla ilgili peş peşe rekor tahminleri yapılıyor. Bugüne 1853 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre primli bir seyir izleyerek 1861 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1848 dolar, en yüksek ise 1863 dolar seviyeleri görüldü. Bugüne 970 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda primli seyrederek 979 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 966 lira, en yüksek ise 981 lira seviyeleri görüldü. Peki altın fiyatları daha yükselecek mi? Altın fiyatları düşüşe geçer mi? Bu fiyattan altın alınır mı? Uzman isimlerden altın ile ilgili yeni rekor tahminleri geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
30.05.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Aylar sonra bir ilk, Kritik sınır aşıldı! Yeni tarih belli oldu, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Aylar sonra bir ilk, Kritik sınır aşıldı! Yeni tarih belli oldu, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Açıklamalar peş peşe geldi. Rekor geliyor. Aylar sonra bir ilk yaşandı. Yeni tarih belli oldu. Altına yatırım yapanlar merakla bekliyordu. Fed faiz kararı sonrası piyasalar hareketlendi. Altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan peş peşe tahminlerde bulunuldu. Yurt içinde gram altın fiyatı dolar kurundaki hareketlere paralel bir seyir izliyor. Altın, ABD'de beklentilerin üzerinde gelen ÜFE verilerinin Fed'in hızlı faiz artış politikasını destekleyeceği düşüncesiyle dün yüzde 1,7 değer kaybederken bugün ise gram altın kritik eşiğin altına geriledi. Peki altın fiyatları daha yükselecek mi? Altın fiyatlarında düşüş durdu mu? Altın fiyatları ne zaman alım fırsatı verir? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler ve Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları...
13.05.2022 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini Altın fiyatları uçuşa geçti! Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik altın fiyatlarına tavan yaptırdı. Altın fiyatları 13 ay sonra ilk yeni gelişme yaşandı. Ons Altın güne 1904 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1904 dolar, en yüksek de 1914 dolar seviyesi görüldü. Saat 09:09 itibarıyla ons altın 1910 dolardan alıcı buluyor. Gram Altın fiyatları da ons altına paralel olarak yükseliş gösteriyor. Gram altın güne 837.4 liradan başladı. Gün içinde en düşük 835.7 lira, en yüksek de 842.9 lirayı gördü. Saat 09:09 itibarıyla 839.8 liradan alıcı buluyor. Öte yandan gram altının ne zaman 1000 lira olacağı ile ilgili uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
22.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında yeni gelişme! Gelen haber altını destekledi! Peş peşe açıklamalar! Terse döndü! Gram altın...
Altın fiyatlarında yeni gelişme! Gelen haber altını destekledi! Peş peşe açıklamalar! Terse döndü! Gram altın... Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın yeniden yükselişe geçti. Fed Başkanı Jerome Powell'ın son faiz toplantısında yaptığı açıklamalarla 1800 doların altına gerileyen ons altın yeniden yükseliş hareketi gerçekleştirdi. Fed'in beklendiği gibi hızlı faiz artışı yapmayacağı açıklamaları altını destekleyen nedenler arasında yer aldı. Altın fiyatlarında önemli eşik noktası olarak 1800 dolar öne çıkıyor. Psikolojik sınır olan bu eşiğin aşılmasıyla birlikte yeni direnç noktalarının çalışması da bekleniyor. Ons altın güne 1799 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1795 dolar, en yüksek de 1803 dolar seviyesini gördü. Gram Altın fiyatları dolar kurundaki düşüşün etkisiyle 800 liranın altında kalmaya devam ediyor. Ons altındaki güçlenmeye paralel yükseliş sergileyemeyen gram altın güne 770.6 liradan başladı. Gün içinde en düşük 766.5 lira, en yüksek de 776.1 lira seviyesini gördü. Saat 09:37 itibarıyla gram altın 774 liradan alıcı buluyor. İşte altın ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri...
1.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında büyük düşüş! Altın ile ilgili tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarında büyük düşüş! Altın ile ilgili tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatları dibi gördü. Altın fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Fed'in faizi artırma beklentisi en çok altın fiyatlarını etkiledi. Altın fiyatlarında güç kaybı devam ediyor. ABD Merkez Bankası Fed'in faizi Mart ayında artıracağına yönelik beklentilerin kuvvetlenmesi ABD tahvil faizini ve doları desteklerken Altın tarafında düşüş yarattı. Ons altın 1800 doların altına sarkarak yeni denge arayışına girmeye başladı. Güçlenen doların etkisiyle birlikte ons altın bugün 1785 dolar seviyesine kadar geriledi. Ons altındaki düşüş hareketiyle birlikte gram altında da kayıplar ortaya çıktı. Dolar kurunun stabil seyretmesi gram altında yükseliş hareketinin ortaya çıkmasını engelliyor. Gram Altın güne 776 liradan başladı. En yüksek 780.4 lira seviyesini gördü. Gram altın büyük düşüşle 769 seviyelerinden işlem görüyor. Altın fiyatlarıyla ilgili tahminler ise peş peşe geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
31.01.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Sınır geçildi, sert düşüş başladı! Tarih belli oldu, bomba tahmin! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Sınır geçildi, sert düşüş başladı! Tarih belli oldu, bomba tahmin! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kritik sınır geçildi. Tarih belli oldu. Altın fiyatları sert düştü. Altın fiyatlarında kayıp yüzde 4'e yaklaştı. FED faiz kararının açıklanmasıyla birlikte düşmeye başlayan altın fiyatlarında düşüş 28 Ocak Cuma günü de devam ediyor. Bilindiği gibi Merkez Bankası faiz kararının ardından altın fiyatlarında kaydedilen kısa süreli düşüşü yeniden yükseliş izlemişti. Dolardaki hafif güçlenmeye rağmen ons altındaki sert düşüş Gram Altın fiyatlarını 800 liranın altına çekti. Gram altın yaklaşık bir aydır 770-810 lira arasına Fiyat değişimlerine sahne oluyor. Öte yandan önümüzdeki günlerde altın fiyatlarıyla ilgili bomba bir tahmin ortaya atıldı. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
28.01.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Altın sert düştü! Altında sürpriz tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Altın sert düştü! Altında sürpriz tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Altın fiyatları sert düştü. Altın fiyatlarında kayıp yüzde 4'e yaklaştı. Ons altın fiyatlarını incelediğimizde Fed’in açıklamalarından önceki gün yani 25 Ocak 2022’de ons altın 1853 dolara kadar yükselmişti. Fed’in açıklama yaptığı gün 1850 dolarla en yüksek seviyeyi görmüş, açıklamanın yaklaştığı saatlere doğru 1830 dolara geri çekilmişti. Açıklama ile de sert düşüşle 1815 doları görmüş ve ertesi gün de yani dün 1791 dolar destek seviyesini test etmişti. Böylece ons altında 3 günde kayıp yüzde 4’e yaklaşmış oldu. Ons altın saat 09:05 itibarıyla 1798 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dolardaki hafif güçlenmeye rağmen ons altındaki sert düşüş Gram Altın fiyatlarını 800 liranın altına çekti. Gram altın yaklaşık bir aydır 770-810 lira arasına Fiyat değişimlerine sahne oluyor. Gram altın saat 09:05 itibarıyla 787 liradan alıcı buluyor. Bunun yanında altın fiyatlarıyla ilgili peş peşe sürpriz tahminler geliyor. Önümüzdeki günlerde altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir iddia öne atıldı. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
28.01.2022 Ekonomi
‘Aşı kararsızlığı, anne ölümlerini iki kattan fazla artırdı’
‘Aşı kararsızlığı, anne ölümlerini iki kattan fazla artırdı’ Antalya'da bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen Aile Hekimliği Kongresi'nde konuşan İstanbul Aile Hekimleri Derneği (İSTAHED) ve Kongre Başkanı Dr. Serkan Özbakış, Türkiye'de anne ölümlerinde Kovid nedeniyle geçen yıl yüzde 50 artış görüldüğünü, bu yıl ise geçen yıla göre yüzde 50 daha fazla ölüm görülmesiyle anne ölümlerinin pandemi öncesine göre yüzde 225 arttığına dikkat çekti. Dr. Özbakış, "Kovid'e bağlı kaybettiğimiz gebelerimiz bizim için anne ölümüdür çünkü ölümler ya gebelik sırasında ya da doğumun hemen ardından gerçekleşiyor. Ölenlerin maalesef yüzde 99'u aşısız. Hangi aşı olduğu fark etmez gebelerin mutlaka aşı olması gerekiyor" diye konuştu. Dr. Özbakış, erişkin pnömokok (zatürre) aşılanmalarının da Kovid sayesinde öneminin anlaşıldığını ve yüzde 2'lerde olan aşılanma oranının pandemiyle beraber yüzde 10'lara kadar çıktığını söyledi.
31.10.2021 Sağlık
Ünlü sanatçı Mikis Theodorakis hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Mikis Theodorakis hayatını kaybetti 'Zorba the Greek' filminin ikonik müziği ile de bilinen dünyaca ünlü Yunan besteci Mikis Theodorakis, 96 yaşında hayatını kaybetti.
2.09.2021 Dünya
Opel tamamen elektrikleniyor
Opel tamamen elektrikleniyor Alman marka 2028 yılından itibaren Avrupa’da tamamen batarya elektrikli araçlara odaklanacak.
2.08.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

İkon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.